MSc στην επιστήμη των υλικών

University of Augsburg

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στην επιστήμη των υλικών

University of Augsburg

Επιστήμης Υλικών στο Πανεπιστήμιο του Augsburg είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών χωρίς δίδακτρα που συνδέει διάφορες πτυχές της φυσικής, της χημείας, και μέθοδοι για το χαρακτηρισμό και την επεξεργασία των υλικών. Το πρόγραμμα Master στην Επιστήμη των Υλικών βαθαίνει την επιστημονική εμπειρογνωμοσύνη της προηγούμενης εκπαίδευσης σας. Στοχεύει στην κατανόηση ιδιότητες των υλικών και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των υλικών ιδίως όσον αφορά την εφαρμογή προσανατολισμένη έρευνα στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Στο Άουγκσμπουργκ, βάζουμε μια ισχυρή έμφαση στις φυσικές επιστήμες (και όχι μηχανολογία) στην επιστήμη των υλικών, με στόχο να παρέχει στους φοιτητές με μια σε βάθος κατανόηση των χημικών, φυσικών και λειτουργικές ιδιότητες των υλικών.

Το Διεθνές Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Υλικών είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης και πρόκειται να ολοκληρωθεί σε τέσσερα εξάμηνα (120 μονάδες ECTS). Με βάση την εμπειρία από το επίπεδο του πανεπιστημίου, η γνώση της επιστήμης των υλικών είναι εμβαθυνθεί και να ενισχυθεί, τελειώνοντας με την ολοκλήρωση ενός Δασκάλου διατριβής και ένα συνδεδεμένο διατριβής. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Γνώση της γερμανικής γλώσσας δεν απαιτείται, ωστόσο, το πανεπιστήμιο προσφέρει δωρεάν μαθήματα γερμανικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα Επιστήμης Υλικών προσφέρει στους φοιτητές μια ευρεία ποικιλία των μαθημάτων να ειδικεύονται σε τομείς όπως σπιντρονικής, πορώδη ή οπτικά υλικά, φυσική χαμηλή θερμοκρασία, νανοδομές, και πολλά άλλα. Επιπλέον, μέσω των μαθημάτων μέθοδο θεωρητικές γνώσεις σας συμπληρώνεται από την πρακτική εμπειρία εργαστήριο χρησιμοποιώντας κατάσταση των ερευνητικών art εγκαταστάσεις.

Augsburg είναι μια ζωντανή πανεπιστημιακή πόλη με περίπου 25.000 μαθητές από 270.000 κατοίκους. Βρίσκεται στη νότια Βαυαρία, ένα από τα ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας, περίπου 60 χιλιόμετρα από την πόλη του Μονάχου και περίπου 100 χιλιόμετρα από τις Άλπεις. Η πόλη του Augsburg προσφέρει μια μεγάλη πολιτιστική ιστορία που χρονολογείται από τα πρώτα ρωμαϊκά οικισμούς περισσότερο από 2000 χρόνια και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ποταμούς, Lech και Wertach, προσφέροντας άφθονο χώρους αναψυχής πράσινο με δάση, λόφους, και λίμνες γλυκού νερού.

Τι επιστημονικό υπόβαθρο περιμένεις;

Για την εισαγωγή στο πρόγραμμα Master στην Επιστήμη των Υλικών, πτυχίο στους τομείς της επιστήμης των υλικών, της φυσικής, της χημείας, ή την επιστήμη των υλικών και της μηχανικής απαιτείται. Ένας βαθμός σε μια σχετική πειθαρχία θα μπορούσε να θεωρηθεί ισοδύναμη με την εξεταστική επιτροπή, με την επιφύλαξη της αξιολόγησης των εγγράφων που υπέβαλε ο αιτών. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν την απόδειξη ότι έχει λάβει τουλάχιστον το ισοδύναμο του 16 πιστωτικές μονάδες ECTS σε κάθε ένα από τα ακόλουθα θέματα: (1) Επιστήμη των Υλικών, (2) Φυσική, (3) Χημεία.

Η παρακάτω λίστα παρέχει μια επισκόπηση του προγράμματος σπουδών του συμφοιτητές σας, ο οποίος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Augsburg:

Επιστήμη των Υλικών (42 CP)

Εισαγωγικές γνώσεις για όλες τις κατηγορίες των υλικών: π.χ. κρυσταλλική δομή, θερμοδυναμική, τις ιδιότητες και τα ελαττώματα, στερεάς κατάστασης analytics

Φυσική (54 CP)

Πειραματική Φυσική (Μηχανική, Θερμοδυναμική, Electodynamics, Οπτικής, Ατομική και Μοριακή Φυσική, Φυσική Στερεάς Κατάστασης), Θεωρητική (Μηχανική Βασικές Quantum, Θερμοδυναμική) Φυσική

Χημεία (44 CP)

Γενική και Ανόργανη Χημεία, Οργανική Χημεία, Χημεία Στερεάς Κατάστασης, Χημικά Εργαστήρια Πρακτικής

Μαθηματικά (16 CP)

Γραμμική Άλγεβρα, Θεμελιωδών Λογισμός, Διαφορικές Εξισώσεις, Μιγαδική Ανάλυση φόντο σας θα πρέπει να συγκριθεί με αυτή τη λίστα.

Ποιο επίπεδο στην αγγλική γλώσσα είναι απαραίτητη και ποια πιστοποιητικά δέχεστε;

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική πρέπει να παρέχει απόδειξη ότι έχει ληφθεί σε επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Επί του παρόντος, γίνονται δεκτές ισοδυναμίες σε Β2 από την άποψη της διεθνώς αναγνωρισμένες μέθοδοι δοκιμής (π.χ. TOEFL, IELTS) έχουν ως εξής: - TOEFL TOEFL (που βασίζεται στο χαρτί) βαθμολογία τουλάχιστον 550 ή - TOEFL TOEFL (computer-based) βαθμολογία τουλάχιστον 213 ή - TOEFL TOEFL (internet-based) βαθμολογία τουλάχιστον 80 ή - IELTS-Συνολικά Band βαθμολογία τουλάχιστον 6,5 (από 9) τα όρια αυτά είναι αυστηρά!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Απρ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
101 EUR
Περιλαμβάνει εισιτήριο για τις δημόσιες συγκοινωνίες
Locations
Γερμανία - Augsburg, Bavaria
Ημερομηνία Έναρξης : Απρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Απρ. 2019
Γερμανία - Augsburg, Bavaria
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών