MSc στην περιβαλλοντική μηχανική

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Σε έναν όλο και περισσότερο διασυνδεδεμένο κόσμο, ο τομέας της περιβαλλοντικής μηχανικής έχει επεκταθεί ραγδαία ώστε να περιλαμβάνει τομείς όπως η μόλυνση του νερού και της ατμόσφαιρας, η μόλυνση των υπόγειων υδάτων, η διαχείριση στερεών και επικίνδυνων αποβλήτων και η επεξεργασία βιομηχανικών αποβλήτων.

Αναγνωρισμένη σε εθνικό επίπεδο ως ηγέτης στην εμπειρία της Βιωματικής Εκπαίδευσης, το University of New Haven προσφέρει ένα συναρπαστικό, hands-on, 30-πιστωτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην περιβαλλοντική μηχανική που μπορεί να ολοκληρωθεί στην πανεπιστημιούπολη ή πλήρως online. Οι σπουδαστές στο πρόγραμμα μαθαίνουν να αναπτύσσουν βιώσιμες λύσεις σε πολύπλοκα περιβαλλοντικά προβλήματα μέσω της συγκεντρωτικής μελέτης των θεμάτων περιβαλλοντικής προστασίας, της ποιότητας των υδάτων, του καθαρισμού των υδάτων, της επεξεργασίας λυμάτων, των συστημάτων διαχείρισης στερεών αποβλήτων, της αποκατάστασης χώρων και των μέτρων ελέγχου των εκπομπών. Ένα απαιτούμενο ερευνητικό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να διερευνήσουν σύνθετα σύγχρονα περιβαλλοντικά ζητήματα και να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτώνται μέσω της ολοκληρωμένης διδασκαλίας στην τάξη και στο πεδίο στο πρόγραμμα.

Ορισμένες επιπλέον επισημάνσεις του προγράμματος περιλαμβάνουν:

 • Βίαια, επαγγελματικά προσανατολισμένα μαθήματα εμπλουτισμένα με εφαρμογές πεδίου και μελέτες περιπτώσεων
 • Αποτελεσματική διδασκαλία σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που συνδυάζει τις μικρές τάξεις και την ατομική προσοχή με τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες
 • Βολικός προγραμματισμός για φοιτητές μερικής απασχόλησης που εργάζονται επαγγελματίες
 • Περιοχές εστίασης του προγράμματος στους υδάτινους πόρους, το νερό, την επεξεργασία λυμάτων και τη διαχείριση βιομηχανικών και επικίνδυνων αποβλήτων
 • Παγκόσμια σχολή με εξειδίκευση και έρευνα σε υδάτινους πόρους, επεξεργασία και διαδικασίες αποκατάστασης για περιβαλλοντικό έλεγχο
 • Βασισμένη στην επαγγελματική πρακτική, το πρόγραμμα βασίζεται σε εμπεριστατωμένες μελέτες περιπτώσεων και έρευνα για να προετοιμάσει τους μαθητές για την επίλυση σύνθετων περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Εφαρμογή πραγματικού κόσμου

Οι σπουδαστές λαμβάνουν τις επιλογές τους από μια σειρά ερευνητικών ευκαιριών. Συνήθως, συμμετέχουν σε εργαστηριακές ή υποδειγματικές ερευνητικές δραστηριότητες υπό στενή εποπτεία συμβούλου διδακτορικού. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να διεξάγουν έρευνα ανεξάρτητα ως μέρος του ερευνητικού έργου τους ή μέσω πρακτικής άσκησης σε βιομηχανικούς ή κυβερνητικούς εταίρους. Μια τέτοια έρευνα μπορεί να κορυφωθεί σε παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια ή σε δημοσίευση σε επιστημονικά περιοδικά.


Ξεκινήστε τις τάξεις στο διαδίκτυο ή στο campus έως και έξι φορές το χρόνο.

Διδακτέα ύλη

 • Για την ολοκλήρωση απαιτούνται 30 μεταπτυχιακές μονάδες.

Επιλογές προγράμματος σπουδών

 • 10 μαθήματα, ένα από τα οποία θα είναι CIVL 6618, CIVL 6620, CIVL 6614 (ερευνητικό πρόγραμμα)
 • 9 μαθήματα + CIVL 6690 (ερευνητικό πρόγραμμα)
 • 8 μαθήματα + CIVL 6698 (διατριβή I) + CIVL 6699 (διατριβή II) (στην πανεπιστημιούπολη)

Προαιρετικές περιοχές εστίασης (on-campus)

 • Βιομηχανικά και επικίνδυνα απόβλητα
 • Επεξεργασία νερού και λυμάτων
 • Υδατινοι ποροι

Τα μαθήματα προσφέρονται τα βράδια από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 6-9 μ.μ. στην κύρια πανεπιστημιούπολη. Προσφέρεται σε πολλαπλές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της πανεπιστημιούπολης, του διαδικτύου ή του υβριδικού (συνδυασμός σεμιναρίων σε απευθείας σύνδεση και σε πανεπιστημιούπολη).

Παρακάτω είναι ένα παράδειγμα του προγράμματος των προσφορών μαθημάτων κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους για το πρόγραμμα στην πανεπιστημιούπολη.

Πτώση
Πλήρες εξάμηνο
Ανοιξη
Πλήρες εξάμηνο
CIVL 6601
CIVL 6603
CIVL 6614
CIVL 6620
CIVL 6602
CIVL 6610
CIVL 6618
CIVL 6623

Παρακάτω είναι ένα παράδειγμα του προγράμματος των προσφορών μαθημάτων κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους για το online πρόγραμμα.

Πτώση Ανοιξη Καλοκαίρι
MT1 MT2
MT1 MT2
MT1
CIVL 6602 CIVL 6618
CIVL 6603 CIVL 6605
CIVL 6610

Μήκος Μαθήματος

 • 15-εβδομάδες (πλήρες εξάμηνο) μορφή
 • Μορφή μίνι-μάρκετινγκ (ΜΤ) 7,5 εβδομάδων σε συνεδρία MT1 ή MT2 (σε σύνδεση)
 • Μορφή 6,5 εβδομάδων (καλοκαιρινή περίοδος)

Ώρα μέχρι την ολοκλήρωση

Ο μέσος χρόνος ολοκλήρωσης του πτυχίου είναι 15 μήνες στην πανεπιστημιούπολη και 24 μήνες σε απευθείας σύνδεση.

Factory Chimney Smokeveeterzy / Unsplash

Υποτροφίες

Προσφέρουμε δύο τύπους υποτροφιών / πρακτικής άσκησης στους διεθνείς φοιτητές μας.

Η υποτροφία του Dean παρέχει έως και 50% δίδακτρα κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους.

Το Provost Assistantship προσφέρει 75% δίδακτρα και την ευκαιρία να εργαστεί για ένα ακαδημαϊκό τμήμα μέχρι 20 ώρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded on the Yale campus in 1920, the University of New Haven is a private, coeducational university situated on the coast of southern New England. It’s a diverse and vibrant community of 7,000 stud ... περαιτέρω

Founded on the Yale campus in 1920, the University of New Haven is a private, coeducational university situated on the coast of southern New England. It’s a diverse and vibrant community of 7,000 students, with campuses across the country and around the world. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη