MSc στην ποινική δικαιοσύνη, η συγκέντρωση ιατροδικαστική ψυχολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Φέρνοντας το Real World στην τάξη: Η MSCJ, Δικαστική Ψυχολογία Συγκέντρωση

Πανεπιστημίου Master Tiffin of Science Degree στην ποινική δικαιοσύνη (MSCJ), με συγκέντρωση στην Δικαστική Ψυχολογία, αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον πραγματικό κόσμο συναντά την εμπειρία στην τάξη. Μέλη ΔΕΠ μας έχουν όλοι οι επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα, και οι μαθητές μας εργάζονται επίσης επαγγελματίες, η οποία προβλέπει ένα συναρπαστικό διάλογο και δυναμικό εκπαίδευση συμπληρώνεται με τις συνδέσεις. Αυτό είναι το πραγματικό όσο παίρνει!

Τι είναι MSCJ της TU;

Το Master of Science στην ποινική δικαιοσύνη (MSCJ) είναι μια επαγγελματική πρακτική πρόγραμμα βαθμό που προσελκύει ειδικευμένα στελέχη, παράγοντες, και οι κλινικοί γιατροί από πολλές συνιστώσες της ποινικής δικαιοσύνης και των συστημάτων δικαιοσύνης των ανηλίκων. Σε συνδυασμό με τη σχολή που διευθύνουν και να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικές εμπειρίες στο πρόγραμμα MSCJ, ταλαντούχους και πολύπλευρη μαθητές του σχολείου ολοκληρώσει το μείγμα και να δημιουργήσει μια πνευματική συνέργια που βρήκε σε πολύ λίγα μεταπτυχιακά προγράμματα.

Σχολή μας φέρει χρόνια της εκτελεστικής εξουσίας, πράξεις επιπέδου, κλινικές, ακαδημαϊκή και ερευνητική εμπειρία στην ποινική δικαιοσύνη με τη διαδικασία της μάθησης απόφοιτος με τέτοιο τρόπο ώστε σπινθήρες συζήτηση, προωθεί τη διορατικότητα, και αποσπά την καινοτομία. Κοινή συνεργασία φοιτητών-διδασκόντων για την εκμάθηση έργα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.

Η Δικαστική Ψυχολογία Συγκέντρωση

Η Δικαστική Ψυχολογία Συγκέντρωση προσφέρεται σε μορφή τεσσάρων εξάμηνο, με την προσθήκη ενός μαθήματος μεσιτείας ή επιλογή διατριβή. Αυτή η συγκέντρωση είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για την εξέταση της σχέσης ανάμεσα στην ψυχολογία και την Ποινική Δικαιοσύνη. Ως φοιτητής, θα αναπτύξουν τις γνώσεις και την εμπειρία να επέμβουν σε κρίσεις, την παροχή συμβουλών, την ψυχοπαθολογία, την αξιολόγηση της προσωπικότητας, και τις μεθόδους έρευνας.

Οι απόφοιτοί μας να έχει πραγματική επίπτωση: Θέσεις εργασίας με ένα πτυχίο MSCJ

Τ Iffin Πανεπιστήμιο είναι έτοιμη να μετατρέψει το μέλλον σας με το πρόγραμμα σπουδών MSCJ.

  • Διοικητικές θέσεις σε τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς οργανισμούς
  • Θέσεις στο διορθώσεις και οι υπηρεσίες επιτήρησης
  • Θέσεις ως βοηθός έρευνας με διάφορους φορείς
  • Θέσεις σε τοπικό, πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο στον τομέα της επιστήμης της συμπεριφοράς
  • Οι κλινικές ή ερευνητικές θέσεις με την ανθρώπινη φορείς παροχής υπηρεσιών, φορείς ψυχικής υγείας, κοινωνικούς φορείς και την εγκληματολογική υπηρεσίες

Μερικοί από τους αποφοίτους μας χρησιμοποιούν το πτυχίο τους για τις ευκαιρίες προαγωγής στους υπάρχοντες τομείς επιβολής του νόμου. Άλλα απόφοιτοι πάει για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, κερδίζοντας ένα Juris Διδακτορικό, Ph.D., ή Psy.D. βαθμός.

Καριέρα Στην Κλινική & Έρευνας Ρυθμίσεις

Απόφοιτοι Μ SCJ μπορεί επίσης να αρχίσει τη σταδιοδρομία είτε σε κλινικό περιβάλλον όπου εργάζονται άμεσα με δράστες και θύματα, ή στις ρυθμίσεις της έρευνας, όπου οι εμπειρικές απαντήσεις προσπάθησε να κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση της ποινικής δικαιοσύνης.

  • Νεανική σπίτια ομάδα
  • Εγχώριων οργανισμών βία
  • Μεταναστών και την πολιτογράφηση των υπηρεσιών
  • Πόλη των αστυνομικών τμημάτων
  • Και σε θέσεις όπως η Ψυχολογία Επίκουρος, Δικαστήριο διοικήσεως, Εγκλήματος Αναλυτής, καθώς και για την εθνική οδό patro l
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular pr ... περαιτέρω

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular programs, many of which are nationally recognized, include homeland security/terrorism; sports and recreation management; communication; and business management, to name a few. Διαβάστε Λιγότερα
Ελαφρό ινδικό γεύμα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη