MSc στην υπολογιστική βιολογία και βιοπληροφορική

Kadir Has University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στην υπολογιστική βιολογία και βιοπληροφορική

Kadir Has University

Βιολογίας, της βιοτεχνολογίας και βιοεπιστημών, έχουν ραγδαία ανάπτυξη από το 2000. Για να χειριστεί τα δεδομένα που παράγονται, τεχνολογία ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι απαραίτητη λόγω της υπερβολικής ποσότητας δεδομένων. Οι περισσότερες από τις πρόσφατες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο DNA, RNA και έρευνα βασισμένη πρωτεΐνης υποστηρίζεται από βιοπληροφορική και την επιστήμη των υπολογιστών. Η επιστήμη των υπολογιστών προσφέρει μια νέα εποχή για τις βιολογικές επιστήμες. Για παράδειγμα, η δομική μονάδα του κυττάρου, οι πρωτεΐνες μοντελοποιούνται σε 3D με χρήση υπολογιστή? Αυτό επιτρέπει την ταχεία και αποτελεσματική ταυτοποίηση των μοριακών αλληλεπιδράσεων και των οδών μεταγωγής σήματος. Ομοίως, οι μεταλλάξεις στο γενετική αλληλουχία μπορεί να ανιχνευθεί πολύ γρήγορα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των υπολογιστών. Δεδομένου ότι οι πρόσφατες εξελίξεις στην υπολογιστική βιολογία μειωθεί το κόστος και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της έρευνας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης φαρμάκων, τα in silico μελέτες έχουν μεγάλη ζήτηση στη βιομηχανία. Οι μελέτες αυτές θα βοηθήσουν θεραπευτικών μεθόδων, η οποία τελικά θα χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία και να αυξήσει την ποιότητα της ζωής.

Το τμήμα της Υπολογιστικής Βιολογίας και Βιοπληροφορικής προσφέρει μια εκπαίδευση που περιλαμβάνει προγραμματισμό (αντικειμενοστραφή), βιοπληροφορική & γονιδιωματική, εφαρμογές μοριακής μοντελοποίησης και κυτταρικής βιολογίας & γενετικής.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των υπολογιστών για να λύσει τα προβλήματα σχετικά με τα βιολογικά συστήματα, όπως το σχεδιασμό ενός φαρμάκου και τη δοκιμή αλληλεπιδράσεις ενός υποψηφίου φαρμάκου στο περιβάλλον του υπολογιστή. Οι απόφοιτοι βιοπληροφορικής θα είναι ιδιαίτερα επιθυμητή εργαζομένων στον κλάδο της υγείας, ιδίως από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Αυτή η βιομηχανία δέχεται μεγάλη ποσότητα των επενδύσεων στη Βόρεια Αμερική, την Κεντρική Ευρώπη και την Ανατολική Ασία. Ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα επιστήμες του 21ου αιώνα, η βιοπληροφορική είναι σε αναμονή για όλο και περισσότερους επιστήμονες.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα;

Η προηγμένη τεχνολογία της γενετικής και της πληροφορικής έχει δημιουργήσει τις εντατικές ανάγκες επεξεργασίας δεδομένων και προσφέρει ένα περιβάλλον όπου η βιολογία μπορεί να δημιουργηθεί in silico. Οι Επαναστατικές εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί και έχουν την προώθηση. Της βιοπληροφορικής, είναι παγκοσμίως ζητείται? στις απαντήσεις αυτών των αναγκών και την ανάπτυξη εφαρμογών. Η ανάγκη αυτή προβλέπεται να αυξηθεί ακόμη υψηλότερη σε ιατρικό τομέα πολύ σύντομα.

Πανεπιστήμιο Kadir Has Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Υπολογιστική Βιολογία και Βιοπληροφορική ιδρύθηκε στο πλαίσιο του Επιστημονικού Ινστιτούτου είναι ο μοναδικός πρόγραμμα Βιοπληροφορικής και Γενετικής στην Τουρκία. Έχοντας ένα πρόγραμμα σπουδών παράλληλα με τους γνωστούς και ιδιαίτερα σεβαστό πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, οι στόχοι πρόγραμμα master μας, αυξάνοντας τους επιστήμονες να έχουν ισχυρή διεθνή αλληλεπιδράσεις και πάντα up-to-ημερομηνία με την κοπή της επιστήμης αιχμής. Το πρόγραμμα προσφέρει εκπαίδευση σε παγκόσμια επιστημονικά πρότυπα, παρέχοντας σεμινάρια, προγράμματα ανταλλαγών και των σχεδίων συνεργασίας, στοχεύοντας έτσι στην αύξηση μαθητές σε ένα παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Οι μαθητές μας, λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση στη χημεία, μοριακή βιολογία και υπολογιστική βιολογία θα κρατήσει το πλεονέκτημα στο ανταγωνιστικό πεδίο του. Για παράδειγμα, δεν θα μόνο να μάθουν πώς να αναλύσει τα δεδομένα του νουκλεϊκού οξέος, πώς να μοντέλο μια πρωτεΐνη, αλλά επίσης και τις χημικές ιδιότητες των νουκλεϊνικών οξέων και πρωτεϊνών, και τους επηρεάζουν την κληρονομικότητα. grads μας θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός, με τα πλεονεκτήματα των μεγάλων όραμά τους.

Στο τμήμα μας, της έρευνας και της εκπαίδευσης διατηρούνται σε ισορροπία. Το κύριο πρόγραμμα εκτελείται από νέους, ενεργό επιστήμονα που διευθύνουν και να εργάζονται σε εθνικά και διεθνή προγράμματα, σε ένα περιβάλλον παγκόσμιων προτύπων και οικουμενικές αξίες. Σε αυτό το πλαίσιο, καλωσορίζουμε τους νέους ερευνητές, οι οποίοι δεν είναι παθητικοί θεατές, αλλά δυναμική επιστήμονα να συμβάλει επιστήμη.

Πώς θα Αυτό το πρόγραμμα Επίδραση μου καριέρα;

Ένας κλάδος της εκπαίδευσης που θα δοθεί σε όλη Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι γενετική. Αυτή η εκπαίδευση περιλαμβάνει τόσο την κλασική και σύγχρονη γενετικές τεχνικές. Το άλλο σκέλος της εκπαίδευσης είναι υπολογιστικής βιολογίας και της βιοπληροφορικής. Αυτές οι δύο επιστήμες, και οι δύο πολύ μικρά, είναι η γενιά των βιολογικών δεδομένων in silico, και τη διαδικασία των βιολογικών δεδομένων in silico, αντίστοιχα. Οι μαθητές μας θα ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους, με μαθήματα για την κυτταρική βιολογία, την ανθρώπινη γενετική, φαρμακευτικά χημεία, το σχεδιασμό των διαρθρωτικών φαρμάκων, μοριακής προσομοίωσης, κβαντική χημεία, στατιστικές και τον προγραμματισμό.

Επί του παρόντος, οι κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο τρέχουν γιγαντιαία έργα στην βιοπληροφορική και τη γενετική έρευνα. Αυτό το πρόσφατα αναπτυσσόμενο τομέα απαιτεί ένα μεγάλο αριθμό ερευνητών. grads μας μπορούν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο και ιδιωτικές εταιρείες. Θα έχουν τη διεπιστημονική εμπειρία, έχοντας σταθερή γενετική φόντο, τον χειρισμό βιολογικών δεδομένων αποτελεσματικά, τα οποία μπορούν να εφαρμόσουν αυτό στην ιατρική, τη χημεία, τη βιοτεχνολογία, τη γεωργία, την ενέργεια και συναφείς τομείς.

Γενικές πληροφορίες

  • Η γλώσσα της εκπαίδευσης είναι τα αγγλικά.
  • Υπάρχουν δύο υποχρεωτικά και επιλεγόμενα μαθήματα στο πρόγραμμα master. Κάθε μάθημα είναι 3 μονάδες.
  • Για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα master στην Υπολογιστική Βιολογία και Βιοπληροφορική, ο φοιτητής υποχρεούται να συμπληρώσει 24 μονάδες των μαθημάτων, ακολουθούν την πορεία του σεμιναρίου (μη-πίστωση), διεξάγουν έρευνες σε σχετικό θέμα και να παρουσιάσει τη γραπτή μεταπτυχιακής εργασίας. Το μάθημα διατριβή είναι επίσης μη-πίστωσης.
  • Μαθήματα ανοίγει κάθε εξάμηνο μπορεί να διαφέρουν.
  • Με την έγκριση του συντονιστή του προγράμματος, κατ 'ανώτατο όριο δύο μαθήματα μπορούν να ληφθούν από παρόμοια μεταπτυχιακά προγράμματα άλλων πανεπιστημίων. Οι πιστώσεις των μαθημάτων αυτών αποδεκτή ως πιστώσεις KHU πλοίαρχος προγράμματος.
  • τάξεις Πτυχιούχος είναι γενικά το βράδυ (17: 00-20: 00) από τις εργάσιμες ημέρες, κατά τη κύρια πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστήμιο Kadir Has στην Τζιμπαλί. Ανάλογα με τη ζήτηση, τα μαθήματα μπορούν να μεταφερθούν σε Σαββατοκύριακα.

Υποτροφία

Δάσκαλος οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από το Α και υποτροφίες τύπου Β. Μια υποτροφία του τύπου περιλαμβάνει παραίτηση δίδακτρα και οικονομική υποστήριξη? τύπου Β υποτροφία περιλαμβάνει μερική παραίτηση δίδακτρα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση April 25, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Τουρκία - Κωνσταντινούπολη, Κωνσταντινούπολη
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών