MSc στη διαχείριση και διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Οι λειτουργίες και η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού είναι σημαντικοί τομείς που πρέπει να κατανοήσουν οι επιχειρήσεις προκειμένου να παραδώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμα αυτό εξοπλίζει τους μαθητές με τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για τη διαχείριση των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας και των συναφών λειτουργιών τους σε μια παγκόσμια και ολοένα και πιο ψηφιοποιημένη αγορά. Η παρακολούθηση του κινδύνου, η αξιοποίηση της καινοτομίας και η διαχείριση της συνεργασίας είναι μερικά από τα βασικά θέματα που ενσωματώνονται σε αυτό το πρόγραμμα.

Πληροφορίες προγράμματος

Το MSc in Operations and Supply Chain Management επικεντρώνεται στην παροχή αυστηρής και ολοκληρωμένης εισαγωγής στα βασικά εργαλεία, τις τεχνικές και τα πλαίσια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μόχλευση της αποδοτικότητας των πόρων και της ροής στις διαδικασίες και τις διαδικασίες αλυσίδας εφοδιασμού, τόσο σε περιβάλλοντα παραγωγής,

Υπάρχουν αλυσίδες εφοδιασμού για κάθε προϊόν και υπηρεσία που καταναλώνουμε άμεσα ή έμμεσα. Εκτός από την ισχυρή θεωρητική εμπειρία που αποκτήθηκε στην τάξη, οι μαθητές θα αποκτήσουν εμπειρία από πρώτο χέρι που θα εργάζεται απευθείας με τις μεγάλες ψηφιακές και χρηματοοικονομικές εταιρείες σε τοπικό επίπεδο.

Ποιοι ψάχνουμε;

Οι φοιτητές Trinity Business School προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών σπουδών και φτάνουν από τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι φιλόδοξοι φοιτητές μας είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη πορεία σταδιοδρομίας στις επιχειρήσεις, μαθαίνοντας νέες δεξιότητες και ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες. Απομακρύνουν την ευαισθητοποίηση πέρα ​​από το κέρδος για να συμπεριλάβουν τις επιπτώσεις των επιχειρήσεων στην ευρύτερη οικονομία και την κοινωνία. Αναμένουμε από τους αποφοίτους μας να «βάλουν περισσότερα από όσα βγάζουν» από την οικονομία και την κοινωνία καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Ένα πρώτο ή ανώτατο πτυχίο δεύτερης τάξης, ή ισοδύναμο. Αν δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει το πτυχίο σας, υποβάλετε τις πιο πρόσφατες μεταγραφές. Αν το αντίγραφό σας δεν είναι στα αγγλικά, παρακαλείσθε να μας δώσετε και πιστοποιημένη μετάφραση.
  • Δύο ακαδημαϊκοί διαιτητές
  • Εργασιακή εμπειρία (προαιρετικό)
  • Μια βαθμολογία IELTS ή TOEFL: Οι μη εγγενείς ομιλητές θα χρειαστούν βαθμολογία IELTS 6,5 ή παραπάνω. ή βαθμολογία TOEFL IBT 90 ή παραπάνω. Εάν το κύριο πτυχίο σας ήταν στα αγγλικά, μπορείτε να αγνοήσετε αυτήν την απαίτηση.
  • Μπορεί να ζητηθεί βαθμολογία GMAT σε ορισμένες περιπτώσεις

MSc Operations και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Ευκαιρίες Καριέρας

Ο κλάδος της εφοδιαστικής αλυσίδας συνεχίζει να αναπτύσσεται και οι πτυχιούχοι με δεξιότητες κατά ζήτηση είναι σε μεγάλη ζήτηση. Η έκρηξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και η τεχνολογική επανάσταση που σημειώθηκαν σε όλες τις βιομηχανίες παγκοσμίως τροφοδότησαν την ανάγκη για αποθήκες για να επιταχύνουν τις επιχειρήσεις εφοδιαστικής και να εξορθολογίσουν τις διαδικασίες διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού.

Μια πρόσφατη έκθεση * προβλέπει ότι η παγκόσμια εφοδιαστική θα φτάσει τα έσοδα ύψους 15,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2023. Καθώς η ζήτηση και οι δαπάνες για την εφοδιαστική αυξάνονται, ο αντίκτυπος της αλυσίδας εφοδιασμού στην κερδοφορία των επιχειρήσεων έχει γίνει ακόμη πιο σημαντικός. Για να συνεχίσουμε, είναι απαραίτητο οι εταιρείες να κάνουν πιο τολμηρά και πιο έξυπνα στρατηγικά σχέδια. Οι επαγγελματίες της αλυσίδας εφοδιασμού θεωρούνται ολοένα και περισσότερο αναπόσπαστο στοιχείο για τη βελτίωση της απόδοσης των επιχειρήσεων και τη μείωση του κεφαλαίου κίνησης

* Κυκλοφόρησε από την Έρευνα Αγοράς Διαφάνειας.

Ποσοστό απασχόλησης 92% μετά την αποφοίτηση. *

* Φοιτητές ερωτηθέντων της έρευνας που επί του παρόντος αναζητούν απασχόληση ή στην απασχόληση σε 6 μήνες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Κατηγορία 2016/17.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global busines ... περαιτέρω

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global business Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη