MSc στη διαχείριση με εξειδίκευση στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ

Católica Lisbon School of Business and Economics

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στη διαχείριση με εξειδίκευση στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ

Católica Lisbon School of Business and Economics

Admissions Περίοδος: πρόσληψη Φθινόπωρο - διαδικασία εισαγωγής για το Master προγράμματα σε Catolica-ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ θα ξεκινήσει σε Φεβρουάριο 2017

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι καθυστερημένες αιτήσεις από το εξωτερικό υποψήφιοι υπόκεινται στην υποχρέωση θεώρησης θα πρέπει να εξεταστεί μόνο εάν το αίτημα έκδοσης βίζας είναι ήδη υπό επεξεργασία. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Μάρκετινγκ και Γραφείο Εισδοχής MSc για περισσότερες πληροφορίες.

Δίδακτρα:

 • € 9.500 (3 εξάμηνα) | € 11.000 (4 εξάμηνα) συν ένα τέλος εγγραφής ύψους € 330 ανά έτος (ΕΟΧ και μη-ΕΟΧ)

Συντελεστές: 90 ECTS (3 εξάμηνα) ή 120 ECTS (4 εξάμηνα)

Διάρκεια πλήρους απασχόλησης: 3-4 εξάμηνα (διεθνής εξάμηνο ανταλλαγή είναι προαιρετική (και προσθέτει ένα 4ο εξάμηνο)

Γλώσσες: Αγγλικά

Τοποθεσία: Λισαβόνα, Πορτογαλία

Λειτουργία παράδοσης: Στην Πανεπιστημιούπολη

Εκπαιδευτικό παραλλαγή: Πλήρης απασχόληση

Ιστοσελίδα Link: www.clsbe.lisboa.ucp.pt/masters-science/programs/master-management-specialization-strategic-marketing

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το MSc in Management με εξειδίκευση σε θέματα Στρατηγικών Marketing παρέχει προηγμένες, σε βάθος εκπαίδευση σε βασικές πτυχές της λειτουργίας της εμπορίας.

Ανάπτυξη της εννοιολογικής γνώσης, αναλυτικές και τεχνικές δεξιότητες, και τη δημιουργικότητα και δεξιότητες για να προχωρήσουν σε θέσεις marketing υψηλού επιπέδου.

Είναι μια συναρπαστική στιγμή να είναι ένας διευθυντής μάρκετινγκ, με την τεχνολογία δημιουργώντας εντελώς νέες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών. Σε αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να εμβαθύνουν τις γνώσεις σας σε νέες μορφές και τα πλαίσια του μάρκετινγκ μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογής. Θα μάθετε, επίσης, τη διεξαγωγή και την ανάλυση των ποσοτικών και ποιοτικών ερευνών.

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει με την ακαδημαϊκή και πρακτική γνώση για να πετύχει σε μια ποικιλία του μάρκετινγκ που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία. Αποκτήσει την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα ως διευθυντής παραγωγής, ειδικός branding, της διαφήμισης στρατηγός, ή αναλυτής διορατικότητα των καταναλωτών.

Ποιος θα πρέπει να εφαρμόζεται

 • Διοίκησης ή Οικονομικών απόφοιτοι που αναζητούν μια καριέρα σε υψηλό επίπεδο εμπορίας, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, έρευνα αγοράς και analytics, το branding, ή διαφήμιση.
 • Επαγγελματική εμπειρία / πρακτικής άσκησης (έως 2 έτη), τη διεθνή έκθεση (ανταλλαγή, θερινό σχολείο ή πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό) και εξωσχολικές επιτεύγματα εκτιμάται ιδιαίτερα από την κριτική επιτροπή Admissions.

ΟΦΕΛΗ

 • Έχετε ένα πτυχίο Μάστερ στην ηγετική πορτογαλική Business School, σύμφωνα με τους Financial Times.
 • Έγινε μέρος του δικτύου αποφοίτων του περισσότερους από 40.000 αποφοίτους σε όλο τον κόσμο.
 • Catolica-Λισσαβόνα είναι γνωστή για την ακαδημαϊκή αριστεία! Προσφέρουμε αυστηρή ποιότητα σε κάθε μάθημα που διδάσκουν τη χρήση state-of-the-art της γνώσης.
 • Το πτυχίο Μάστερ θα εξασφαλίσει τα καλύτερα ποσοστά επιτυχίας τοποθέτηση, μεγαλύτερη αυτονομία και ευθύνη κατά την πρώτη σας θέσεις εργασίας και το σημαντικότερο, περισσότερες δυνατότητες! Católica-ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ θέσεις πάνω από το 98% των αποφοίτων του σε 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση πτυχίο τους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Το MSc in Management με εξειδίκευση σε θέματα Στρατηγικών Marketing παρέχει προηγμένες, σε βάθος εκπαίδευση σε βασικές πτυχές της λειτουργίας της εμπορίας. Σε αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να εμβαθύνουν τις γνώσεις σας σε νέες μορφές και τα πλαίσια του μάρκετινγκ μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογής. Το πρόγραμμα παρέχει τα εννοιολογικά πλαίσια, αναλυτικές ικανότητες, τη γνώση της βιομηχανίας και δεξιότητες για να προχωρήσετε σε μια ποικιλία των ρόλων μάρκετινγκ, όπως διαχειριστές των προϊόντων, οι ειδικοί επωνυμίας ή αναλυτές διορατικότητα των καταναλωτών.

Μας MSc in Management με εξειδίκευση στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ είναι η δομή σε:

1

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑ

Τα μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για να εδραιώσει την ολοκληρωμένη άποψή σας για την επιχείρηση και το επιχειρηματικό περιβάλλον. Μερικά μαθήματα μπορεί να αρθεί, ανάλογα με τις γνώσεις σας. Οι περισσότεροι μαθητές θα πρέπει να λάβει μεταξύ τριών και επτά μαθήματα θεμέλιο.

2

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Η εξειδίκευση εμπορίας προσφέρει πρόσθετη εκπαίδευση και σε βάθος γνώσεις για να σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη καριέρα στο μάρκετινγκ.

Η εξειδίκευση μάρκετινγκ απαιτεί ότι έχετε συμπληρώσει τουλάχιστον ECTS είτε υποχρεωτικά μαθήματα (με έντονους χαρακτήρες) ή κατ 'επιλογήν μαθήματα της ειδικότητας.

 • διαχείρισης brand
 • Συμπεριφορά Καταναλωτή
 • Έρευνα Μάρκετινγκ
 • Στρατηγικό μάρκετινγκ
 • ψηφιακό μάρκετινγκ
 • Marketing για την Tech-based Νέα Ventures ή μάρκετινγκ για Startups Tech-based
 • Διεθνείς Αγορές Τμηματοποίηση
 • Marketing Analytics
 • Επικοινωνία Μάρκετινγκ
 • Λιανική
 • Υπηρεσίες Marketing

Ελεύθερης Επιλογής

Δωρεάν μαθήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λάβουν μαθήματα εκτός της ειδικότητάς σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα από μια διαφορετική να συμπληρώνουν τον τομέα εμπειρίας σας, ή απλά να διερευνήσει ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Catolica-Λισσαβόνα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογής που διδάσκονται από τη δική μας σχολή, αναγνωρισμένου κύρους ομιλητές καλούνται, και κορυφαία στελέχη από τον επιχειρηματικό κόσμο.

ΗΓΕΣΙΑ LAB

Στην ηγεσία Lab ορίζουν τους προσωπικούς σας στόχους, τις προτιμήσεις της βιομηχανίας, καθώς και περιοχές για να εργαστούν, και στη συνέχεια, επιλέξτε ανάμεσα σε 1) εργαστήρια σταδιοδρομίας και απασχόλησης, και 2) τα εργαστήρια επαγγελματικής ανάπτυξης.

εργαστήρια καριέρα περιλαμβάνει συνεδρίες για τη δικτύωση, το βιογραφικό και την προετοιμασία συνοδευτική επιστολή, και συνεντεύξεις. Έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ρεαλιστικές δραστηριότητες κέντρο αξιολόγησης και να λαμβάνουν πληροφορίες από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Τα εργαστήρια επαγγελματικής ανάπτυξης έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις βασικές ικανότητες, όπως η προφορική επικοινωνία, συναισθηματική νοημοσύνη, τη διαχείριση ενέργειας και το άγχος, την αυτογνωσία και το κίνητρο, και διαπραγματεύεται αποτελεσματικά.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΞΑΜΗΝΟ

Για να αποκτήσετε πολύτιμη διεθνή εμπειρία, μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα εξάμηνο ανταλλαγή σε ένα από τα αναγνωρισμένου κύρους σχολεία εταίρους CATÓLICA¬LISBON σε όλο τον κόσμο.

Καλοκαίρι Οικοτροφείο

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συμπληρώσουν ένα 1,5 μήνες πρακτικής πριν ή κατά τη διάρκεια του κύριου προγράμματος.

διπλωματική Εργασία

Θα συμμετάσχει σε ένα εργαστήριο σχεδιασμένο για να σας δώσει συμβουλές, τους πόρους, τις απαιτήσεις και χρήσιμα εργαλεία για να σχεδιάσουν και να γράψει την έρευνα για το Master διατριβή σας.

Για πολλούς μαθητές, το διδακτικό εξάμηνο διατριβή αποτελεί την ιδανική γέφυρα μεταξύ ακαδημαϊκών σπουδών και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Όπως έχετε ολοκληρώσει τη διατριβή σας, το Γραφείο Σταδιοδρομίας είναι διαθέσιμη να συνεργαστεί μαζί σας για την αναζήτηση εργασίας σας και το σχεδιασμό της σταδιοδρομίας. Θα πρέπει το σχέδιο να εργάζονται με πλήρες ωράριο για την διατριβή σας 3 έως 4 μήνες.

έγγραφα της αίτησης

 1. Βιογραφικό σημείωμα στην αγγλική γλώσσα.
 2. Δήλωση Σκοπού
 3. Πανεπιστήμιο μεταγραφές του αρχείο που επιβεβαιώνει τα ακαδημαϊκά προσόντα (πορτογαλικά ή αγγλικά). Για τους σκοπούς της εφαρμογής δεν απαιτείται επίσημο πιστοποιητικό από το σχολείο σας, αλλά εμείς δεν απαιτούν ένα μη επίσημο έγγραφο με όλα τα μαθήματα που παρακολούθησε και τους βαθμούς του (μπορείτε να εκτυπώσετε αυτές τις πληροφορίες από την προσωπική ιστοσελίδα τους μαθητές σας »). Εμείς θα απαιτεί την επίσημη βεβαίωση μετά την ολοκλήρωση πτυχίο σας και το αργότερο τον Οκτώβριο (για την πρόσληψη Σεπτεμβρίου).
Οι αλλοδαποί φοιτητές:

Το Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας πρέπει να επικυρώνεται από την επίσημη εκπαιδευτική αρχή της οικείας χώρας. Η αρχή αυτή θα πρέπει επίσης να αναγνωριστεί από το πορτογαλικό διπλωματικό σώμα ή προξενείο ή να συνοδεύεται από Σύμβαση της Χάγης Apostille.

GMAT &#942; &mu;&pi;&omicron;&rho;&epsilon;&#943;&tau;&epsilon; &nu;&alpha; &pi;&#940;&rho;&epsilon;&tau;&epsilon; &tau;&omicron; &epsilon;&iota;&sigma;&alpha;&gamma;&omega;&gamma;&iota;&kappa;&#941;&sigmaf; &epsilon;&xi;&epsilon;&tau;&#940;&sigma;&epsilon;&iota;&sigmaf; Catolica-&Lambda;&iota;&sigma;&sigma;&alpha;&beta;&#972;&nu;&alpha;: -Mandatory &Gamma;&iota;&alpha; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &upsilon;&pi;&omicron;&psi;&eta;&phi;&#943;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &mu;&epsilon; &phi;&#972;&nu;&tau;&omicron; &sigma;&epsilon; &#941;&nu;&alpha; &chi;&#974;&rho;&omicron; &delta;&iota;&alpha;&phi;&omicron;&rho;&epsilon;&tau;&iota;&kappa;&#972; &alpha;&pi;&#972; &Delta;&iota;&omicron;&#943;&kappa;&eta;&sigma;&eta;&sigmaf; &kappa;&alpha;&iota; &Omicron;&iota;&kappa;&omicron;&nu;&omicron;&mu;&#943;&alpha;&sigmaf;<br> -&Eta; &Epsilon;&pi;&iota;&tau;&rho;&omicron;&pi;&#942; &epsilon;&iota;&sigma;&alpha;&gamma;&omega;&gamma;&#942;&sigmaf; &mu;&pi;&omicron;&rho;&omicron;&#973;&nu; &nu;&alpha; &zeta;&eta;&tau;&#942;&sigma;&omicron;&upsilon;&nu; &tau;&iota;&sigmaf; &epsilon;&xi;&epsilon;&tau;&#940;&sigma;&epsilon;&iota;&sigmaf; &alpha;&pi;&#972; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &alpha;&iota;&tau;&omicron;&#973;&nu;&tau;&epsilon;&sigmaf;, &mu;&epsilon; &phi;&#972;&nu;&tau;&omicron; &sigma;&tau;&omicron;&nu; &tau;&omicron;&mu;&#941;&alpha; &tau;&eta;&sigmaf; &delta;&iota;&alpha;&chi;&epsilon;&#943;&rho;&iota;&sigma;&eta;&sigmaf; &#942; &tau;&eta;&sigmaf; &omicron;&iota;&kappa;&omicron;&nu;&omicron;&mu;&#943;&alpha;&sigmaf;, &epsilon;&#940;&nu; &alpha;&pi;&omicron;&phi;&alpha;&sigma;&#943;&sigma;&epsilon;&iota; &#972;&tau;&iota; &epsilon;&#943;&nu;&alpha;&iota; &delta;&iota;&kappa;&alpha;&iota;&omicron;&lambda;&omicron;&gamma;&eta;&mu;&#941;&nu;&eta;

Σημαντική σημείωση - Η πληρωμή της δοκιμής αυτής δεν επιστρέφεται (δοκιμή είσοδος - € 40). Το τέλος της αίτησης και το τέλος εγγραφής είναι επίσης μη επιστρεπτέα.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Υποτροφία Catolica-Λισσαβόνα Top + είναι ένα πρόγραμμα υποτροφιών για τους φοιτητές με μια εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση.

Εφαρμόζεται από την Catolica-Λισσαβόνα, το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει υψηλών δυνατοτήτων τους μαθητές να ολοκληρώσουν την MSC κατά την Catolica-Λισσαβόνα με μερική παραίτηση του MSc αμοιβές, οι οποίες κυμαίνονται από 25% έως 90%.

Ενθαρρύνουμε τους άριστους φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για τις υποτροφίες? ιδίως εκείνων που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο πρώτο πτυχίο τους στην κορυφή των κατηγοριών τους (για παράδειγμα, η μέση τελική βαθμολογία 75% ή παραπάνω).

Τα ακόλουθα κριτήρια εκτιμάται ιδιαίτερα από την κριτική επιτροπή:

 • Προπτυχιακά ΣΔΣ και την ακαδημαϊκή επίδοση
 • Η διεθνής εμπειρία
 • Εξωσχολικές δραστηριότητες
 • Επαγγελματική εμπειρία (π.χ. πρακτική άσκηση)
 • Συμβολή στην ποικιλομορφία της ομάδας
 • Συμβολή στις σχολικές δραστηριότητες
 • Αποτελέσματα του GMAT ή Catolica-Λισσαβόνα εισαγωγικές εξετάσεις, εφόσον συντρέχει περίπτωση.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ: Διπλό Πτυχίο και κοινό πτυχίο φοιτητές οφείλουν να καταβάλουν τα δίδακτρα στο 2ο έτος του προγράμματος, ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό.

Υποτροφίες βάσει κοινωνικών κριτηρίων

Υποτροφίες με βάση οικονομικά και ακαδημαϊκά παράγοντες.

Μέσα από μια διαδικασία εφαρμογής που καθορίζει την οικονομική ανάγκη και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις, τις κοινωνικές υπηρεσίες, μέσα από το φοιτητικό Υπηρεσίες Γραφείου του Πανεπιστημίου, μπορεί να χρηματοδοτήσει το σύνολο ή μέρος των σπουδών του φοιτητή.

Σε αυτή την υποτροφία, η ακαδημαϊκή επίδοση λαμβάνεται επίσης υπόψη και ο μαθητής μπορεί να έχει μέρος του / δίδακτρα χρηματοδοτούνται. Επιπλέον, μια δραστηριότητα για να υποστηρίξει το σχολείο θα ζητηθεί.

Διεθνείς Φοιτητές

Εκτός από αυτή την υποτροφία που παρέχεται από το σχολείο, σας συνιστούμε να ελέγχετε στην πατρίδα σας σχετικά με τις τοπικές δυνατότητες κυβέρνηση υποτροφία (πρεσβεία, προξενείο).

Δάνεια Κορυφαία διεθνή τραπεζικά ιδρύματα προσφέρουν δάνεια με χαμηλό επιτόκιο για τους φοιτητές που καλύπτουν τα δίδακτρα και τη μελέτη που σχετίζονται με τα έξοδα. Οι αιτήσεις για τα δάνεια αυτά θα πρέπει να υποβάλλονται απευθείας στην τράπεζα.

Επιπλέον, σας συνιστούμε να ελέγξετε έξω από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην πατρίδα σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
3 - 4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,500 EUR
Locations
Πορτογαλία - Lisboa
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Πορτογαλία - Lisboa
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
3 εξάμηνα, € 9,500 έως 4 εξάμηνα, 11.000