MSc στη διαχείριση της αεροπορίας - Μερική απασχόληση

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Δουλεύουμε εξ αποστάσεως και είμαστε διαθέσιμοι για να σας υποστηρίξουμε με τυχόν απορίες σας - στείλτε email στο Brandon στο brandon.mclean@portobelloinstitute.ie ή καλέστε τον στο 01-8920035.
Οι ακαδημαϊκές μας ομάδες παράδοσης εργάζονται επίσης εξ αποστάσεως και υποστηρίζουν τους μαθητές μας να συνεχίσουν τις σπουδές τους μέσω διαδικτυακής μάθησης ή να ξεκινήσουν για όσους αρχίζουν το μαθησιακό τους ταξίδι.

Το MSc στη διαχείριση της αεροπορίας είναι ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που εστιάζει στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις ηλεκτρονικές στρατηγικές για τη διαχείριση στον κόσμο της αεροπορίας. Αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξει κρίσιμες και πρακτικές δεξιότητες που εφαρμόζονται στον τομέα της διαχείρισης της αεροπορίας. Θα είστε εξοπλισμένοι για διαχείριση και ηγεσία στον τομέα των αερομεταφορών, ο οποίος κυμαίνεται από επιχειρησιακή διαχείριση, στρατηγική επισκόπηση και προγραμματισμό, κανονισμούς και συμμόρφωση και οικονομική διαχείριση.

Αυτό το πρόγραμμα MSc βασίζεται στις γνώσεις που αποκτήθηκαν από τις προπτυχιακές σπουδές ή / και τη βιωματική μάθηση στο χώρο εργασίας, καθώς και να σας βάλει σε μια ισχυρή θέση για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σε αυτόν τον τομέα.

Το MSc σας προσφέρει την ευκαιρία να προωθήσετε τις γνώσεις, την κατανόηση και την επαγγελματική σας πρακτική, καθώς και να σας δώσει μια πλατφόρμα για να προχωρήσετε την καριέρα σας.

Τι θα μάθω κατά τη διάρκεια αυτού του MSc στη Διαχείριση Αεροπορίας;

Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος Masters, θα μάθετε για τα τελευταία συστήματα και τεχνολογίες της αεροπορίας, διασφαλίζοντας ότι έχετε τις πιο ενημερωμένες γνώσεις, σε έναν τομέα που εξελίσσεται συνεχώς. Θα μάθετε για την έννοια του ηλεκτρονικού εμπορίου στη διαχείριση των αερομεταφορών και τον αντίκτυπο που θα συνεχίσει να έχει η ψηφιακή εποχή στις στρατηγικές δραστηριότητες των αεροπορικών εταιρειών και των αεροδρομίων. Θα μάθετε για τις θεωρίες Ηγεσίας και Στρατηγικής Διαχείρισης και θα αναπτύξετε περαιτέρω τις ηγετικές σας δεξιότητες μέσω της εφαρμογής της θεωρίας στην πρακτική.

Η μελέτη της διαχείρισης έργων και η ανάπτυξη της ικανότητας δημιουργίας, διαχείρισης και κλεισίματος έργων αποτελεσματικά είναι μια σημαντική ικανότητα που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος. Η χρήση του λογισμικού διαχείρισης έργων είναι μια άλλη βασική ικανότητα που θα αναπτύξετε. Θα γνωρίσετε τις διάφορες θεωρίες, μεθοδολογίες και πηγές δεδομένων που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθείτε και να κατανοείτε τις στρατηγικές στρατηγικής που αναπτύσσονται από τους μεγάλους παγκόσμιους παραγωγούς και μεσάζοντες καταναλωτικών αγαθών.

Η διερεύνηση του πλαισίου αειφορίας και ο τρόπος με τον οποίο οι επιχειρηματικές πρακτικές θα πρέπει να εξελιχθούν ώστε να αντικατοπτρίζουν τις πραγματικότητες λειτουργίας σε ένα παγκοσμιοποιημένο σύστημα συναλλαγών που προσπαθεί να εφαρμόσει τις αρχές της αειφορίας είναι βασικό όφελος της μελέτης αυτού του προγράμματος. Αυτός είναι ένας σημαντικός τομέας αυξανόμενου ελέγχου για αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια.

Μαθαίνοντας να αξιολογούμε το περίπλοκο φάσμα χρηματοοικονομικών ζητημάτων που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι διαχειριστές των αεροπορικών εταιρειών για να διασφαλιστεί μια βιώσιμη επιχείρηση μακροπρόθεσμα και πώς να διαχειριστούν τις κρίσιμες πτυχές της αρνητικής χρηματοοικονομικής έκθεσης που είναι κοινές στον τομέα.

Γιατί πρέπει να σπουδάσω το MSc στη Διαχείριση Αεροπορίας;

Με την αποφοίτησή σας, θα έχετε στη διάθεσή σας μια ποικιλία διαδρομών σταδιοδρομίας, τόσο στην Ιρλανδία όσο και διεθνώς. Θα είστε εξοπλισμένοι για διαχείριση και ηγεσία στον τομέα της αεροπορίας, ο οποίος κυμαίνεται από επιχειρησιακή διαχείριση, στρατηγική επισκόπηση και προγραμματισμό, κανονισμούς και συμμόρφωση και οικονομική διαχείριση.

Ως μεταπτυχιακό, μπορείτε να αναπτύξετε μια συναρπαστική καριέρα στην έρευνα διδακτορικού διπλώματος, συμβούλων αεροπορίας και μεγάλων αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων. Άλλες καριέρα Pathways περιλαμβάνουν εργάζονται για τα θεσμικά όργανα, όπως η Εθνική Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Οι τομείς διαχείρισης της αεροπορίας στους οποίους μπορείτε να εργαστείτε περιλαμβάνουν:

 • Διαχείριση διαχείρισης επιβατών
 • Διαχείριση αεροπορικών εταιρειών - κάτω από πτέρυγα
 • Διαχείριση εναέριου φορτίου
 • Διαχείριση πωλήσεων αεροπορικών εταιρειών
 • Διαχείριση μάρκετινγκ αεροπορικών εταιρειών
 • Τη διαχείριση των εσόδων
 • Διαχείριση μηχανικών
 • Διαχείριση πληρώματος καμπίνας
 • Διαχείριση καταστρώματος πτήσης

Οι εξειδικευμένοι τομείς της αεροπορίας στους οποίους μπορείτε να εργαστείτε περιλαμβάνουν:

 • Χρηματοδότηση και προμήθειες αεροπορικών εταιρειών
 • Στρατηγική αεροπορικής εταιρείας
 • Επωνυμία αεροπορικής εταιρείας
 • Υποστήριξη αεροπορικής εταιρείας
 • Εταιρικές νομικές υπηρεσίες της Airline
 • Προμήθεια αεροπορικής εταιρείας

wanderlust

Κερδισμένα προσόντα

MSc Aviation Management απονεμήθηκε από το London Metropolitan University (LMU). Αυτό αναγνωρίζεται ως βραβείο επιπέδου 9 στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων.

Οι φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι ως μεταπτυχιακοί φοιτητές του Λονδίνου Metropolitan University και θα λάβουν ένα φοιτητικό δελτίο που θα επιβεβαιώνει το καθεστώς σπουδαστών τους.

Πλαίσια Προσόντων στην Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο

Οι ιρλανδικές και βρετανικές αρχές προσόντων έχουν συνεργαστεί σε πρωτοβουλίες που προωθούν τη διαφάνεια, την αναγνώριση και την κινητικότητα των προσόντων μεταξύ των αντίστοιχων αρμοδιοτήτων μας. Οι αρχές προσόντων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας συμφώνησαν τα πλαίσια προσόντων που ισχύουν, η Brexit δεν θα επηρεάσει τη συμφωνία αυτή.

Απαιτήσεις συμμετοχής και διαδικασία αίτησης

Προυποθέσεις εισόδου

Η είσοδος γίνεται με άμεση αίτηση στο Portobello Institute. Θα πρέπει να έχετε:

 • τουλάχιστον 2,2 (ή ισοδύναμο) σε σχετική θεματική πειθαρχία

Το μάθημα είναι επίσης ανοικτό σε επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στον κλάδο των αερομεταφορών που ενδέχεται να μην έχουν απαραίτητα πτυχίο. Ωστόσο, πρέπει να έχετε τουλάχιστον δύο χρόνια σχετική εργασιακή εμπειρία σε διοικητικό επίπεδο εντός του κλάδου. Αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί με δύο επιστολές αναφοράς. Θα πρέπει επίσης να υποβάλετε ένα βιογραφικό για την υποστήριξη της αίτησής σας.

Εάν έχετε εμπειρία που δεν εμπίπτει σε αυτήν την προδιαγραφή και δεν είναι τυπική, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε συνέντευξη / συνέντευξη Skype για μια πιο λεπτομερή συζήτηση σχετικά με την αίτησή σας.

Διαδικασία αίτησης

 • Βήμα 1 - Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα κράτησης.
 • Βήμα 2 - Οι αιτούντες θα επικοινωνήσουν για επιβεβαίωση / αποδεικτικά στοιχεία ότι πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής και η εγγραφή θα επιβεβαιωθεί.
 • Βήμα 3 - Επιβεβαίωση θέσης θα δοθεί στους αιτούντες που πληρούν αμέσως τα κριτήρια.

Λάβετε υπόψη ότι οι θέσεις σε αυτό το μάθημα είναι περιορισμένες και οι θέσεις επιβεβαιώνονται μόνο μετά τη λήψη των διδάκτρων. Συνιστάται η έγκαιρη εφαρμογή.

Δομή μαθημάτων

Όλο το υλικό του μαθήματος πραγματοποιείται στο Moodle, το οποίο είναι μια εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα που θα υποστηρίζει τα μαθήματά σας. Για να ολοκληρώσουν αυτό το μάθημα, οι μαθητές πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις σχετικά με τη χρήση υπολογιστή και την αναζήτηση στο Διαδίκτυο για ερευνητικούς σκοπούς.

137560_pexels-photo-912050.jpeg

Ενότητες Μαθήματος & Αξιολογήσεις

Μαθήματα Σκοπός

Οι μαθητές θα αναπτύξουν περαιτέρω δεξιότητες όπως η κριτική ανάλυση και η επίλυση προβλημάτων στο πλαίσιο της στρατηγικής λήψης αποφάσεων. Οι πρακτικές γνώσεις και παρουσιάσεις της βιομηχανίας εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές συνδέουν τη θεωρία με τα σενάρια εργασίας πραγματικής ζωής.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών MSc έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση και τη συμβολή των σπουδαστών, αναπτύσσοντας την ικανότητά τους να εργάζονται ανεξάρτητα, προτείνοντας και αναπτύσσοντας λύσεις στα προβλήματα με συστηματικό και αποτελεσματικό τρόπο, και επικοινωνώντας με αυτοπεποίθηση και σαφήνεια τόσο γραπτώς όσο και προφορικά.

Μαθήματα μαθήματος

Οι ενότητες παρατίθενται παρακάτω. Οι τίτλοι της ενότητας και οι λεπτομέρειες της ενότητας ενημερώνονται σε συνεχή βάση για να αντικατοπτρίζουν τις νομοθετικές αλλαγές κ.λπ., τα ευρήματα της έρευνας κ.λπ. επομένως αυτά υπόκεινται σε αλλαγές με την πάροδο του χρόνου.

Οι ενότητες 1ου έτους περιλαμβάνουν:

Επιχειρηματικό ερευνητικό έργο (πυρήνας, 40 μονάδες)

Οι μαθητές θα επιδείξουν κατανόηση του τομέα και τη σημασία των θεμάτων μέσα σε αυτό μέσω ανάλυσης υψηλού επιπέδου, αφομοίωσης και ερμηνείας βασικών πληροφοριών και στατιστικών.

Ηλεκτρονικό εμπόριο για τη διαχείριση της αεροπορίας (πυρήνας, 20 μονάδες)

Αυτή η ενότητα θα επικεντρωθεί στην έννοια του ηλεκτρονικού εμπορίου στη διαχείριση των αερομεταφορών και ο αντίκτυπος της ψηφιακής εποχής θα συνεχίσει να έχει στις στρατηγικές δραστηριότητες των αεροπορικών εταιρειών και των αεροδρομίων.

Ηλεκτρονικά Συστήματα και Νέες Τεχνολογίες σε Λειτουργίες Αεροπορικών και Αεροδρομίων (πυρήνας, 20 μονάδες)

Αυτή η ενότητα αξιολογεί πώς οι διαχειριστές μπορούν να κάνουν χρήση καινοτομίας και νέων τεχνολογιών για τη βελτίωση της παραγωγικότητας, της εξυπηρέτησης πελατών μέσω της ψηφιοποίησης και επίσης πώς η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της εκπαίδευσης μπορούν να βελτιωθούν από την τεχνολογία. Θα εξετάσει επίσης τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία παρέχει στους αερομεταφορείς και στα αεροδρόμια καλύτερο έλεγχο της εμπειρίας των πελατών και της πρότασης υπηρεσίας.

Μέθοδοι χρηματοδότησης και πρόβλεψης για πτήσεις αεροπορικών και αεροδρομίων (πυρήνας, 20 μονάδες)

Αυτή η ενότητα εισάγει τη ζωτική εκτίμηση της διαχείρισης του κόστους των αεροπορικών εταιρειών ως βασικής ικανότητας διαχείρισης για τους εμπορικούς διαχειριστές αεροπορικών εταιρειών. Η ενότητα στοχεύει στην αξιολόγηση του πολύπλοκου φάσματος χρηματοοικονομικών ζητημάτων που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι διαχειριστές αεροπορικών εταιρειών για να διασφαλιστεί μια βιώσιμη επιχείρηση μακροπρόθεσμα και πώς να διαχειρίζονται τις κρίσιμες πτυχές της αρνητικής χρηματοοικονομικής έκθεσης που είναι κοινές στον τομέα.

Μέθοδοι έρευνας για τη διαχείριση της αεροπορίας (πυρήνας, 20 μονάδες)

Η ενότητα έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές να διαβάσουν κριτικά και να αξιολογήσουν την έρευνα στον επιλεγμένο τομέα σπουδών τους και στη συνέχεια να σχεδιάσουν μια ερευνητική πρόταση για το επιχειρηματικό ερευνητικό τους έργο.

Στρατηγική, Ηγεσία και Ηλεκτρονική Καινοτομία για Διαχειριστές Αεροπορίας (πυρήνας, 20 μονάδες)

Αυτή η ενότητα στοχεύει στην τόνωση της κριτικής συνειδητοποίησης και της εφαρμογής βασικών θεωριών ηγεσίας και στρατηγικής διαχείρισης του μαθητή στη δική τους πρακτική και να αναπτύξει την ικανότητά τους να αξιολογούν την τρέχουσα πρακτική υπό το φως των σχετικών ακαδημαϊκών θεωριών.

Βιωσιμότητα στις παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες (πυρήνας, 20 μονάδες)

Αυτή η ενότητα θα ασχοληθεί με το κρίσιμο ζήτημα του πώς η τρέχουσα σκέψη για τη βιωσιμότητα θα επηρεάσει τις αεροπορικές επιχειρήσεις και τον οργανισμό. Θα διερευνήσει το πλαίσιο της αειφορίας και πώς θα πρέπει να εξελιχθούν οι επιχειρηματικές πρακτικές ώστε να αντικατοπτρίζουν τις πραγματικότητες λειτουργίας σε ένα παγκοσμιοποιημένο σύστημα συναλλαγών που προσπαθεί να εφαρμόσει τις αρχές της αειφορίας.

Διεθνής Logistics (επιλογή, 20 μονάδες)

Αυτή η ενότητα θα επιτρέψει στον μαθητή να κατανοήσει τις πραγματικές διαδικασίες ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών μεταξύ των εταίρων στο παγκόσμιο εμπόριο και τις διευκολύνσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης εντός διεθνικών εταιρειών πέρα από τα κρατικά και περιφερειακά σύνορα.

Διεθνής πρακτική διαχείρισης έργου (επιλογή, 20 μονάδες)

Αυτή η ενότητα ασχολείται με τις βασικές δραστηριότητες διαχείρισης έργων, όπως ορίζονται στην έκδοση 7 του APM BOK, κάνοντας συγκρίσεις με το PMBOK και το PRINCE. Οι μαθητές θα αναπτύξουν την ικανότητα να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να κλείνουν αποτελεσματικά έργα και να χρησιμοποιούν το λογισμικό διαχείρισης έργων.

Πρωταγωνιστές, διαχείριση και ανάπτυξη ανθρώπων (επιλογή, 20 μονάδες)

Αυτή η ενότητα στοχεύει να παρέχει στους μαθητές ένα αυστηρό πλαίσιο γνώσης και κατανόησης σχετικά με τη διαχείριση ανθρώπων ότι θα χρειαστούν ανεξάρτητα από τον βαθμό εξειδίκευσης που επιλέγουν στο πλαίσιο της σταδιοδρομίας τους στο HRM / HRD. Επιδιώκει να εξοικειώσει τους μαθητές με σημαντικά σύγχρονα ερευνητικά στοιχεία σχετικά με την απασχόληση και αποτελεσματικές προσεγγίσεις στην πρακτική HRM και HRD.

Μάρκετινγκ, επικοινωνίες μάρκετινγκ και λειτουργίες (MMCO) (επιλογή, 20 μονάδες)

Αυτή η βασική ενότητα καλύπτει τις κύριες διαστάσεις της διαχείρισης μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας μάρκετινγκ, της στρατηγικής μάρκετινγκ, των επικοινωνιών μάρκετινγκ και της επιχειρησιακής διαχείρισης και του τρόπου με τον οποίο αλληλοσυνδέονται.

Τέλη μαθήματος, Εύκολο πρόγραμμα πληρωμών

 • Τιμή μαθήματος: 4.795 € ανά ακαδημαϊκό έτος
 • Χρέωση αξιολόγησης LMU 305 € πληρωτέα ανά ακαδημαϊκό έτος 14 ημέρες πριν από την έναρξη του μαθήματος.
Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continu ... περαιτέρω

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continuously advanced by her daughter Rebekah Lyons, another forward-thinking and hard-working woman. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη