MSc στη διοίκηση επιχειρήσεων: διεθνή διαχείριση

University of Amsterdam

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στη διοίκηση επιχειρήσεων: διεθνή διαχείριση

University of Amsterdam

Το διεθνές κομμάτι διαχείρισης είναι ένα από τα επτά πιθανά κομμάτια εξειδίκευσης στο πρόγραμμα Master of Business Administration. Εάν αναζητάτε μια καριέρα που σας μεταφέρει σε διάφορα μέρη του κόσμου και σας επιτρέπει να ασκήσει την επιρροή πέρα ​​από τα σύνορα, η πίστα International Management στο UvA του Άμστερνταμ Business School (ABS) θα έκκληση σε σας αναμφίβολα.

  • Προσαρμόστε το πρόγραμμα επιλέγοντας από μια επιλογή από περισσότερα από 20 μαθήματα επιλογής.
  • προετοιμάσει για την καριέρα σας με περιπτωσιολογικές μελέτες του πραγματικού κόσμου και διαλέξεις υψηλού επιπέδου επισκεπτών?
  • επωφεληθεί από την ισχυρή εστίαση της έρευνας, ειδική, διεθνές προσωπικό και τους συναδέλφους τους φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Διοίκηση Επιχειρήσεων: Διεθνής Διοίκηση

Αυτό το μονοετές πρόγραμμα έχει μια ισχυρή διεθνή παρουσία και αντανακλά μια προσέγγιση που βασίζεται στην έρευνα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε γενικές γραμμές, και το Διεθνές Management, ειδικότερα. Σε αυτό το κομμάτι θα αντιμετωπίσει μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πολυεθνικές διαχείριση και δομημένο? οι πολιτιστικές, πολιτικές και διαχειριστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αυτές σε χώρες του εξωτερικού? και οι στρατηγικές αποφάσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Σχετικά με αυτό το κομμάτι

Γιατί μερικές επιχειρήσεις έχουν καλύτερες επιδόσεις σε διαπραγματεύσεις για την πολυπλοκότητα του διεθνούς τοπίου - προσαρμογή στις διασυνοριακές διαφορές στην πολιτική και τον πολιτισμό, και ακόμα και εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές αυτές - ενώ άλλοι υποτιμούν αυτά τα εμπόδια ή να υπερεκτιμούν την ικανότητά τους να τις διαπραγματευτεί αποτελεσματικά; Στο πλαίσιο του μαθήματος Διεθνούς Στρατηγικής, θα εξετάσει αυτό που διακρίνει την επιτυχή πολυεθνικές επιχειρήσεις από τις αποτυχίες. Ως ομάδα, θα πάρετε μια σε βάθος ματιά τις προκλήσεις της διαχείρισης μιας πολυεθνικής επιχείρησης, προσδιορίζοντας τις στρατηγικές και τα εργαλεία που οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιούν και να κερδίσουν την επιτυχία στις αγορές του εξωτερικού, συχνά ενάντια στις πιθανότητες.

Το πρόγραμμα του ενός έτους Μεταπτυχιακό περιλαμβάνει μαθήματα στις θεωρίες της διεθνούς διαχείρισης, Διεθνή Στρατηγική και Διεθνείς Επιχειρήσεις Πλαίσιο. Οι θεωρίες της Διεθνούς Διοίκησης διερευνούν τις βασικές έννοιες των διεθνών επιχειρήσεων, όπως η επιρροή των χωρών καταγωγής και χωρών υποδοχής στη διεθνή επιχειρηματική θέση, κατακτώντας τον όλο και πιο πολύπλευρο και αλληλοεξαρτώμενο χαρακτήρα της. Το μάθημα της Διεθνούς Στρατηγικής υιοθετεί μια προσέγγιση μελέτης περιπτώσεων για την εξερεύνηση των ειδικών πλεονεκτημάτων που βρίσκονται στο επίκεντρο των διασυνοριακών στρατηγικών των ΜΜΕ, ενώ το Διεθνές Επιχειρηματικό Πλαίσιο επικεντρώνεται στους διάφορους συμφραζόμενους παράγοντες (π.χ. θεσμικούς, κοινωνικούς και ρυθμιστικούς) που πρέπει να λαμβάνουν υπόψη κατά τη λήψη στρατηγικών επιλογών διεθνοποίησης.

Δομή του προγράμματος

Το Master of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα μονοετές πρόγραμμα ύψους 60 πιστωτικές μονάδες ECTS (1 ECTS πιστωτικές = 0.5 πιστώσεις ΗΠΑ). Το ακαδημαϊκό έτος διαρκεί από το Σεπτέμβριο έως τις αρχές Ιουλίου και χωρίζεται σε δύο εξάμηνα, το καθένα με τρεις περιόδους. Αν επιλέξετε να ακολουθήσετε το Διεθνές Management ή Marketing εξειδίκευση μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας είτε τον Σεπτέμβριο ή τον Φεβρουάριο.

Πρώτο εξάμηνο

Το έτος αρχίζει με δύο θεμελιώδη μαθήματα για τη θεωρία των επιχειρήσεων, τα οποία χρησιμεύουν ως εισαγωγή στις δύο αρχικές διαδρομές της επιλογής σας. Επιπλέον, θα προσκληθείτε να παρακολουθήσετε μια μοναδική σειρά σεμιναρίων με κορυφαίους ομιλητές από κορυφαίες εταιρείες όπως οι Ahold Delhaize, Unilever, Vodafone Ziggo, Google και l'Oréal. Μετά το πρώτο μπλοκ θα επιλέξετε την εξειδίκευση σας, η οποία θα διερευνηθεί σε μεγαλύτερο βάθος στη δεύτερη περίοδο, με τη συμμετοχή δύο σειρών μαθημάτων πυρήνα. Κατά την τρίτη περίοδο, θα διατυπώσετε ένα ερευνητικό αντικείμενο διδακτορικής διατριβής ενώ θα εισαχθεί στη μεθοδολογία της έρευνας.

Δεύτερο εξάμηνο

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου, εστιάζει στην σύνταξη μιας διατριβής, παρακολούθησης σεμιναρίων εργασιών που θα σας βοηθήσουν στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων. Αυτό το τμήμα του προγράμματος είναι ισορροπημένο από την ευκαιρία να επιλέξετε δύο επιχειρηματικά εργαστήρια που βασίζονται στην πρακτική, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το πρόγραμμα στα δικά σας ενδιαφέροντα και ικανότητες και γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πρακτικής στο The Business Lab.

Το Εργαστήριο Επιχειρήσεων

Θέλετε να δοκιμάσετε αν μπορείτε να λύσετε μια πραγματική επιχειρηματική υπόθεση; Μπορείτε να επιλέξετε από 20 μαθήματα επιλογής στο Business Lab. Οι διευθυντές από κορυφαίες εταιρείες θα φέρουν μια πραγματική επιχειρηματική υπόθεση στην τάξη που η ομάδα σας πρέπει να λύσει σε 6 εβδομάδες.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα θεμάτων (π.χ. branding, online marketing, στρατηγική, διαχείριση αλλαγών ή διαπραγματεύσεις) και να επωφεληθείτε από τα εισοδήματα των εταιρικών μας συνεργατών (π.χ. Vodafone, L'Oréal, AB InBev, Deloitte). Η παρουσίαση της λύσης σας στην εταιρεία και η μάθηση από την ανατροφοδότηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προετοιμαστείτε για εσάς τη μελλοντική σταδιοδρομία σας.

Διατριβή

Διατριβή του πλοιάρχου είναι το τελευταίο κομμάτι της εργασίας που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί πριν από την αποφοίτηση και με βάση την επιλεγμένη διαδρομή σας. Η διατριβή σας θα πρέπει να γραφτεί ξεχωριστά και θα εποπτεύονται από έναν από τους ομιλητές από το σχετικό κομμάτι. Διοίκηση Επιχειρήσεων προσφέρει μια δομημένη διαδικασία διατριβή, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να τελειώσει το μεταπτυχιακό σας εντός του συγκεκριμένου έτους.

Πρακτικές και ανταλλαγές

Εάν έχετε ολοκληρώσει το 60 πρόγραμμα σπουδών της MSc Business Administration εντός του ονομαστικού χρονικού πλαισίου, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια πρακτική άσκηση. Αυτό δίνει ιδιαίτερα στους σπουδαστές μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν την ολλανδική αγορά εργασίας. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε ένα εξάμηνο ανταλλαγής που διευκολύνεται από το πανεπιστήμιο υπό τους ίδιους όρους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 18, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Φεβρ. 2018
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
16,350 EUR
Locations
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Ημερομηνία Έναρξης: Φεβρ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Φεβρ. 2018
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2018
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών