MSc στη διοίκηση επιχειρήσεων

University of Vienna

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στη διοίκηση επιχειρήσεων

University of Vienna

Ο πρόγραμμα Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μάστερ BW) αναμορφώθηκε ριζικά και, ξεκινώντας χειμερινό εξάμηνο 2016/17, θα προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν ειδικότητες σε διάφορους τομείς στο ποσό των 80 ECTS und έτσι να προσαρμόσετε τις μεμονωμένες μελέτες καλύτερα στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες προσωπική καριέρα.

Επιπλέον, οι μαθητές εξοικειώνονται με τις μεθόδους και τα μέσα του τομείς των επιχειρήσεων, καθώς και συναφείς τομείς, όπως Επιχειρηματικό Δίκαιο, Οικονομική Κοινωνιολογία, Business IT, Οικονομικών και Στατιστικής. Μετά την αποφοίτησή τους πρώην μαθητές είναι σε θέση να λύσει τα προβλήματα της διαχείρισης ανεξάρτητα και εφαρμόζουν δεξιοτήτων που έχουν αποκτηθεί μέθοδος για να λύσει τα οικονομικά προβλήματα.

Επιπλέον, οι φοιτητές πρόγραμμα master είναι έτοιμοι να επεκτείνουν την πανεπιστημιακή τους εκπαίδευση ως μέρος ενός μαθήματος διδακτορικό στην διοίκηση επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων δικαίου και υπόκεινται.

mba

Δομή

Το πρώτο μέρος του πλοιάρχου Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι η εισαγωγική φάση, στην οποία οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από τις επιχειρήσεις διοικητικές και μεθοδολογικά θέματα. Παράλληλα με την εισαγωγική φάση, άλλα μαθήματα μπορεί να έχει ήδη παρακολουθήσει.

Κατά τη φάση εντατικοποίησης, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών (40 ECTS) και ανηλίκων (20 ECTS), το οποίο σημαίνει μεγάλο ή μικρό ειδικότητες, οι οποίες παρουσιάζονται ως μπλοκ πορεία των διαφόρων θεματικούς τομείς. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν είτε δύο μεγάλες εταιρείες (2 φορές 40 ECTS) ή 1 μείζον και 2 ανήλικοι (40 ECTS + 2 ώρες 20 ECTS).

Επιπλέον, οι φοιτητές πρέπει να συμπληρώσουν μαθήματα στο βαθμό του 8 ECTS και μπορεί να έχουν ακόμη τη δυνατότητα να λάβουν πίστωση στο μέγιστο βαθμό των 4 ECTS για πρακτική άσκηση.

Στο τέλος του προγράμματος, οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν τη μονάδα μεταπτυχιακής εργασίας. Αυτό περιλαμβάνει συγγραφή της μεταπτυχιακής εργασίας, μια πορεία συζήτηση (Konversatorium) και η ολοκλήρωση των εξετάσεων του πλοιάρχου.

Ειδικά

Επιλέγοντας μεγάλες εταιρείες και οι ανήλικοι, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν την επιστημονική και επαγγελματική τους προφίλ ξεχωριστά και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σπουδών τους σύμφωνα με τις μελλοντικές φιλοδοξίες σταδιοδρομίας.

Τα σημαντικά απλουστευμένα κριτήρια εισδοχής επιτρέπει αποφοίτους εργένης των προγραμμάτων μη-οικονομική μελέτη για να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα master Διοίκησης Επιχειρήσεων. Επιπλέον, οι προϋποθέσεις για τα μαθήματα ακυρώθηκαν, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να σχεδιάσουν την πρόοδο των σπουδών τους ανεξάρτητα.

Εισδοχή

Τα προαπαιτούμενα για την εισαγωγή έχουν απλοποιηθεί σημαντικά. Ο πλοίαρχος Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Δάσκαλος BW) είναι πλέον προσιτή σε bachelor αποφοίτων των άλλων πεδίων και άλλα πανεπιστήμια.

Εκτός από ένα πτυχίο, μόνο των επιχειρήσεων βασικά για την έκταση των 30 ECTS πρέπει να επαληθεύεται. Από αυτά τα 30 ECTS τουλάχιστον 15 ECTS πρέπει να κατανέμονται σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, 3 ECTS στα Μαθηματικά, και 3 ECTS Στατιστικής.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου της Βιέννης έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις ακόλουθες δύο προγραμμάτων σπουδών επέκταση κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και, επομένως, πληρούν όλα τα απαραίτητα βασικά στοιχεία (εκτός από αγγλικά) για να γίνουν δεκτοί στο Μεταπτυχιακό BW αυτόματα:

  • Business Διοικητικές Αρχές (15 ECTS)
  • Business διοικητικές μεθόδους (15 ECTS)

Δεδομένου ότι τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά, καθώς και η Γερμανική, η απόδειξη των ικανοτήτων και στις δύο γλώσσες πρέπει να επαληθεύεται: επίπεδο Γ1 για τα αγγλικά και το επίπεδο Β2 για τα γερμανικά.

Μετά την αποφοίτηση

Οι απόφοιτοι του Master BW είναι σε θέση να αναλάβει διευθυντικές ατζέντες ή εργάζονται ως ειδικευμένοι ειδικοί στην επιχείρηση διοικητικές υπηρεσίες (Marketing, Παραγωγής, Logistics, Προμηθειών / Διανομής, Λογιστική, Έλεγχος, κλπ). Επιπλέον, μαθαίνουν απαραίτητες δεξιότητες για να είναι αυτοαπασχολούμενοι ως επιχειρηματίες είτε ως σύμβουλοι.

Οι μαθητές δίνεται ένα πλήθος διαχείρισης και της μεθόδου ικανότητες που επιτρέπουν την επίλυση προβλημάτων σε διάφορους κλάδους. Ομοίως οι φοιτητές εκπαιδεύονται εφαρμογή προσανατολισμένη να διασφαλιστεί ότι είναι προετοιμασμένοι για τις συνθήκες της αγοράς εργασίας. Διάφορα μαλακά δεξιοτήτων που αποκτώνται από την ομάδα και η ομάδα εργασίας στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών των αποφοίτων συγχαρώ το προφίλ τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός


Τελευταία ενημέρωση November 8, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Μαρτ. 1, 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Information
Deadline
Φεβρ. 5, 2019
Application period from 7 January until 5 February 2019
Locations
Αυστρία - Vienna, Vienna
Ημερομηνία Έναρξης : Μαρτ. 1, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Φεβρ. 5, 2019
Application period from 7 January until 5 February 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Μαρτ. 1, 2019
Αυστρία - Vienna, Vienna
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Φεβρ. 5, 2019
Application period from 7 January until 5 February 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών