MSc στη μηχανική διάτρηση από παρακολούθηση μαθημάτων και διατριβής

Universiti Teknologi PETRONAS

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στη μηχανική διάτρηση από παρακολούθηση μαθημάτων και διατριβής

Universiti Teknologi PETRONAS

Μαλαισίας πετρέλαιο και βιομηχανία φυσικού αερίου προβλέπεται να καταχωρήσετε μια (σε ετήσια βάση) αύξηση 1,59% από έτος σε έτος στην παραγωγή πετρελαίου, σύμφωνα με την ΕΠΕ. Αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση των δραστηριοτήτων Oil & Gas σε όλους τους τομείς. Μαλαισία θα χρειαστεί 500 νέων μηχανικών γεωτρήσεων για τα επόμενα 5 χρόνια για να αντικατασταθεί συνταξιούχους μηχανικούς γεωτρήσεων στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Νέα έργα, όπως Εταιρείες Ειδικού Σκοπού Απόκτηση (SPAC) και συμβάσεις επιμερισμού του κινδύνου (RSC) για οριακά και λανθάνον πεδία έχουν προσελκύσει τους νεοεισερχόμενους, όπως Hibiscus Ενέργειας, SONA Petroleum, Ομάδα Διαλόγου, Sapura Kencana, Παράκτια Ενέργειας, ROC, κλπ, τα οποία έχουν πρόσθεσε η ζήτηση για μηχανικούς γεωτρήσεων. Λαμβάνοντας υπόψη εξέδρα γεώτρησης και εργολάβους όπως UMW Oil & Gas, Tanjung Offshore, Perisai Petroleum κ.λπ., η ζήτηση για μηχανικούς γεώτρηση αναμένεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Τρέχων αριθμός των μηχανικών γεωτρήσεων στη Μαλαισία εκτιμάται σε 1000 με βάση τον αριθμό των εξεδρών που λειτουργούν στη Μαλαισία. Η αναλογία των αποδήμων και των τοπικών μηχανικός γεωτρήσεων είναι 1: 4. Με βάση την έρευνα για τη βιομηχανία, την εκπαίδευση ενός μηχανικού γεώτρηση απαιτεί περίπου 1,2 εκατομμύρια ΔΜ πάνω από 5 χρόνια.

Η προσφορά ενός Master στο πρόγραμμα γεωτρήσεων Μηχανικών αναμένεται να παρακολουθείτε γρήγορα την ανάπτυξη των τοπικών μηχανικών γεωτρήσεων για να ανταποκριθούν στην υψηλή ζήτηση και να λάβουν σοβαρά υπόψη την έκκληση του έθνους, ως μέρος του Προγράμματος Οικονομικής Μετασχηματισμού.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με εισόδους δίνονται από μέλη της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, όπως η Petronas, η μαλαισιανή πετρελαίου και του Συμβουλίου φυσικού αερίου, η Schlumberger, η Halliburton, Weatherford, Baker Hughes και πολλοί άλλοι Γεωτρήσεις εργολάβους και πανεπιστήμια στον κόσμο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 μαθήματα με 10 μαθήματα κορμού της μηχανικής και 3 μαθήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση και 1 μάθημα για τη μεθοδολογία της έρευνας.

Το MSc in Γεώτρηση Μηχανικών πρόγραμμα θα εκθέσει τους μαθητές σε ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων πραγματική δουλειά και θα εμπλουτίσουν την εμπειρία μάθησης των μαθητών μέσα από μελέτες περιπτώσεων. Εκτός από τις διαλέξεις, το πρόγραμμα MSc in Γεωτρήσεις Engineering προσφέρει μια ποικιλία της μάθησης προσεγγίσεις, όπως οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας θέμα, επισκεφθείτε την εγκατάσταση εξέδρας, τα σχέδια της βιομηχανίας, η τοποθέτηση της πρακτικής, σεμινάρια, μελέτες περιπτώσεων και έργων έρευνας με βάση - τα οποία απευθύνονται σε έλεγχο ταυτότητας η τάξη μαθησιακές εμπειρίες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ

Ταλαντούχος φοιτητές από Petroleum Engineering, Χημικών, Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών πειθαρχίες, Τεχνική Διευθυντές σε γεωτρήσεις, Λέκτορες στο Petroleum Engineering. Οι υποψήφιοι με άλλα προσόντα μπορεί να θεωρηθεί, αν έχουν την απαραίτητη έρευνα και την εργασιακή εμπειρία και θα μπορούσε να δείξει τις δυνατότητες να συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές.

ΔΟΜΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Το μάθημα έχει ως στόχο την εξάσκηση των μηχανικών γεωτρήσεων. Επικεντρώνεται στην έννοια της αποτελεσματικής κατασκευής καλά, και στοχεύει στην ανάπτυξη υψηλά επίπεδα επαγγελματικής ικανότητας στους βασικούς τομείς της αλλά και το σχεδιασμό, γεώτρηση και γεώτρηση διαχείρισης τόσο για τις χερσαίες και υπεράκτιες γεωτρήσεις.

Οι φοιτητές οφείλουν να αναλάβουν 44 πιστώσεις των μαθημάτων που αποτελείται από 10 βασικές ενότητες έργων πολιτικού μηχανικού και 2 μονάδες διαχείρισης εξειδίκευση, την ερευνητική μεθοδολογία και 1 βιομηχανική βάση της μονάδας του έργου. Η διάρκεια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Γεώτρηση πρόγραμμα Engineering, συνιστάται να είναι 18 μήνες (τρι-εξάμηνα).

Οι μηχανικοί γεώτρηση αναμένεται να είναι σε θέση να επικοινωνούν αποτελεσματικά με ανθρώπους από διάφορες ειδικότητες και την εμπειρία. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη στενή αλληλεπίδραση μεταξύ των φοιτητών και των επαγγελματιών της βιομηχανίας

ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ΜΑΘΉΜΑΤΟΣ

Εξάμηνο-1

 • Βασικές Πετρελαίου Γεωλογίας
 • Αρχές Καλά Κατασκευές
 • Μηχανική των Υλικών Μηχανικών γεώτρησης
 • Προχωρημένη Μηχανική των Ρευστών
 • γεώτρηση Technology

Εξάμηνο-2

 • Τεχνολογία παραγωγής και Ολοκλήρωση Σχεδιασμού
 • Σύνθετη Καλά Μηχανικών
 • Κάτω από την επιφάνεια και Subsea Drilling και Σύστημα Παραγωγής
 • Διαχείρισης Κινδύνων γεωτρήσεις και Μηχανικών

Εξάμηνο-3

 • πετρελαίου Οικονομική
 • Διαχείριση Έργων γεώτρησης
 • Μεθοδολογία της Έρευνας
 • Διαχείριση Επιλογής
 • Βιομηχανική έργο που βασίζεται & Διατριβή

ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ ΚΑΡΙΈΡΑΣ

Οι απόφοιτοι με MSc στη Γεώτρηση Μηχανικών βαθμό θα ενισχύσουν τις προοπτικές απασχόλησης και σταδιοδρομίας τους στην παγκόσμια βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ο βαθμός είναι επίσης ένα καλό σημείο εκκίνησης για μια καριέρα στον τομέα της Ε & Α και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ προγράμματος:
Ο Δρ Syahrir Ridha (syahrir.ridha@petronas.com.my)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
100,000
Locations
Μαλαισία - Ipoh, Perak
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Μαλαισία - Ipoh, Perak
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών