Read the Official Description

Βελτιώστε τις γνώσεις σας για οικονομικές αρχές, μελέτη οικονομική γεωγραφία και την αστική οικονομία. Κατανοήστε τις περιπλοκές της πολιτικής μεταφορών.

Αντιμετώπιση προβλημάτων στις αστικές περιοχές
Το αστικό περιβάλλον είναι συναρπαστικό αλλά συχνά επιρρεπείς σε προβλήματα. Πώς μπορούμε να εξηγήσουμε και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα των αστικών περιοχών, όπως η φτώχεια, η εγκληματικότητα και ο διαχωρισμός;

Περιφερειακή ανάπτυξη

Η ΕΕ διαθέτει κονδύλια για τη βελτίωση της ευρωπαϊκής υποδομής των μεταφορών. Πόσο αποτελεσματικές είναι οι «Ευρωπαϊκό Ταμείο Συνοχής» για την υποστήριξη και την τόνωση της περιφερειακής οικονομικής ανάπτυξης;

Από τη θεωρία στην εμπειρική ανάλυση για την πολιτική

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη χωροταξία, τις συγκοινωνίες και Περιβαλλοντική Οικονομία στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ σας προσφέρει ένα υψηλής ποιότητας επιστημονικό πρόγραμμα με μια λεπτομερή εκπαίδευση στη σύγχρονη θεωρία και empirics των περιφερειακών, αστικών, των μεταφορών και του περιβάλλοντος-οικονομικά ζητήματα. Εφαρμόζοντας τη θεωρία για πρακτικά θέματα αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος. Κεντρική τομείς της μελέτης περιλαμβάνουν την περιφερειακή ανάπτυξη, τα αστικά προβλήματα, η πολιτική μεταφορών και τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Θα μάθετε πώς να αναλύσουν τα προβλήματα, από οικονομική άποψη, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες βασικό μέλημα συμπεριλαμβανομένων διαστημικών συστημάτων, τις μεταφορές και το περιβάλλον. Στη συνέχεια, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις αναλύσεις σας να διερευνήσει πιθανές λύσεις και να διατυπώσει συστάσεις πολιτικής.

&nbsp

Το πρόγραμμά σας με λίγα λόγια

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη χωροταξία, τις συγκοινωνίες και τα Οικονομικά του Περιβάλλοντος (STREEM) είναι ένα υψηλής ποιότητας μονοετές πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για τη επαγγελματίας οικονομολόγος που ενδιαφέρονται για την χωροταξία, τις συγκοινωνίες ή οικονομική του περιβάλλοντος. Το Master είναι στηρίζεται σταθερά στην οικονομία, αλλά επιτρέπει στο μαθητή να έχει μια σχετικά ισχυρή διεπιστημονική προσανατολισμό. Απευθύνεται σε πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα αλληλένδετα ζητήματα της πολιτικής στις σύγχρονες κοινωνίες του σήμερα, όπως η περιφερειακή ανάπτυξη, τα αστικά προβλήματα, πολιτικές μεταφορών και της περιβαλλοντικής υποβάθμισης. Ως εκ τούτου, ασχολείται με σχεδόν κάθε πτυχή της κοινωνίας μας, στην οποία παράγοντες όπως το διάστημα, η απόσταση και τα δίκτυα είναι κρίσιμα ζητήματα.

Το πρόγραμμα του Δασκάλου είναι χτισμένο στην είσοδο του ερευνητικού προγράμματος: Χωρική, Μεταφορών και Οικονομικών του Περιβάλλοντος. Αυτό το ερευνητικό πρόγραμμα αποτελεί θεμελιώδη χαρακτήρα, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή της πολιτικής. Η χωρική ερευνητική ομάδα οικονομία είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της πανεπιστημιακής έρευνας στο πεδίο της στον κόσμο. Τα μέλη του διδακτικού προσωπικού συμβάλει ενεργά στις συζητήσεις πολιτικής στην Ολλανδία και είναι συχνά καλείται να εφαρμόσει την τεχνογνωσία τους για την υλοποίηση και την αξιολόγηση των δημόσιων πολιτικών σε τομείς της ειδικότητάς τους.

Το πρόγραμμα του πλοιάρχου διαρκεί ένα έτος και περιλαμβάνει 60 πιστωτικές μονάδες (ECTS).

Πρώτο εξάμηνο

Το πρώτο εξάμηνο στοχεύει στην παροχή του μαθητή με βαθιά γνώση των βασικών αρχών της οικονομικής θεωρίας και της έρευνας των μεθόδων για την χωροταξία, τις συγκοινωνίες και περιβαλλοντικές εφαρμογές. Από και μετά την περίοδο 2, ο μαθητής πρέπει να επιλέξει τουλάχιστον τέσσερα από τα διάφορα μαθήματα κορμού και μαθήματα επιλογής. Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα να ειδικευτούν στις ακόλουθες κατευθύνσεις:

* Χωρική Οικονομικών
* Οικονομική των Μεταφορών
* Οικονομικά του Περιβάλλοντος

Πλήρης εξειδίκευση (δηλαδή, αποκλειστικά επιλέγοντας μαθήματα από τη μία κατεύθυνση μόνο) δεν είναι ούτε απαιτείται ούτε είναι δυνατόν. Επιπλέον, για να δώσει χώρο για να ακαδημαϊκό ενδιαφέρον για τη διεύρυνση του ατόμου, ένα από τα μαθήματα μπορούν να επιλέγονται από τα άλλα μαθήματα διδάσκονται master εντός της σχολής, ή - μετά από έγκριση της Εξεταστικής Επιτροπής - και έξω από τη σχολή. Το πρώτο εξάμηνο ολοκληρώνεται με ένα ερευνητικό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια αυτού του έργου της έρευνας, ο μαθητής καλείται να γράψει μια κριτική επισκόπηση της βιβλιογραφίας σε ένα συνεκτικό σύνολο των επιστημονικών εργασιών. Έχει να παρουσιάσει αυτή τη γνώση σε ένα δομημένο τρόπο, τόσο ως γραπτή έκθεση και με τη μορφή προφορικής παρουσίασης και χρησιμεύει ως προετοιμασία για τη διατριβή του πλοιάρχου.

Δεύτερο εξάμηνο
Στο δεύτερο εξάμηνο ο φοιτητής παρακολουθεί περαιτέρω πυρήνα ή / και προαιρετικά μαθήματα. Το τελευταίο και μεγαλύτερο μέρος του το δεύτερο εξάμηνο είναι αφιερωμένο στο γράψιμο διατριβή του πλοιάρχου. Για το σκοπό αυτό, ο μαθητής πραγματοποιεί ένα ανεξάρτητο ακαδημαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα και εκθέσεις σχετικά με αυτό το διατριβή του. Την εκτέλεση του έργου έρευνα και συγγραφή της διπλωματικής εργασίας διαρκεί περίπου τρεις μήνες. Διατριβή του πλοιάρχου είναι γραμμένο ξεχωριστά. Οι μαθητές, ωστόσο, οφείλει να λάβει μέρος στο σεμινάριο ταυτόχρονη θέση, στην οποία τα ευρήματα της έρευνας των μαθητών περιοδικά παρουσιάζονται και συζητούνται κριτικά.


Καλή λόγοι για να μάθετε χωροταξία, τις συγκοινωνίες και Περιβαλλοντική Οικονομία στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ


Μοναδικό στην Ολλανδία
Το Μεταπτυχιακό στη χωροταξία, τις συγκοινωνίες και τα Οικονομικά του Περιβάλλοντος είναι μοναδικό τόσο στην Ολλανδία όσο και διεθνώς, διότι προσφέρει μια ολοκληρωμένη άποψη για τα θέματα του χώρου, τις μεταφορές και το περιβάλλον από οικονομική άποψη.

Διδακτικό Προσωπικό
Σχολή Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ της Χωρικής Οικονομικών μπορεί να υπερηφανεύεται διεθνούς φήμης καθηγητές. Είναι συμμετέχουν ενεργά στην οικονομική πολιτική συζήτηση στην Ολλανδία και την εμπειρογνωμοσύνη τους είναι περιζήτητα από την κυβέρνηση και τη βιομηχανία σε σχέση με την υλοποίηση και την αξιολόγηση των μεγάλων δημοσίων έργων.

Εξαιρετική εποπτεία
Η υπηρεσία είναι γνωστή για την εντατική και προσιτές υπηρεσίες την εποπτεία του. Επιπλέον, η σχολή διαθέτει τρεις συμβούλους μελέτη, η οποία μπορεί να ζητείται η γνώμη κατά περιόδους που σε καθημερινή βάση, αλλά και με ραντεβού. Έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχει υποστήριξη και βοήθεια κατά τη διάρκεια της πρακτικής της προθεσμίας και γράφετε διατριβή σας.

Επαφές
Τα μέλη του διδακτικού προσωπικού να διατηρεί στενές επαφές με τους οικονομικούς φορείς χάραξης πολιτικής. Η εμπειρία τους ως ερευνητές και σύμβουλοι πολιτική θα τροφοδοτεί άμεσα στους μαθητές στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.


Επαγγελματικές προοπτικές


Μια εργασία που ... ένας αναλυτής, σύμβουλος ή ένας ερευνητής ...


Μεταπτυχιακό στη χωροταξία, τις συγκοινωνίες και τα Οικονομικά του Περιβάλλοντος προσφέρει άριστες προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Πολλοί απόφοιτοι παίρνουν θέσεις εργασίας, όπως οι οικονομολόγοι της πολιτικής με την κυβέρνηση ή τις επιχειρήσεις παροχής συμβουλών, όπως η KPMG και Ernst & Young.

Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες με οργανώσεις που έχουν έννομο συμφέρον για οικονομικά θέματα, χωρική οικονομία και τις μεταφορές όπως οι αεροπορικές εταιρείες, τις αερολιμενικές αρχές, οι σιδηροδρομικές επιχειρήσεις και εταιρείες logistics. Άλλοι επιλέγουν για μια θέση ως οικονομική ερευνητές με ινστιτούτα οικονομικών πολιτικών. Μπορείτε επίσης να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Εάν η φιλοδοξία σας είναι μια ακαδημαϊκή καριέρα, μπορείτε να επιλέξετε για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ έρευνα στα Οικονομικά (MPhil) στο Tinbergen Ινστιτούτου, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ, Universiteit van Amsterdam και το Erasmus University.

&nbsp

Ειδικές απαιτήσεις εισόδου Μεταπτυχιακό πρόγραμμα χωροταξία, τις συγκοινωνίες και τα Οικονομικά του Περιβάλλοντος:

* Αν είστε κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομετρία που λαμβάνονται στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ, μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στο Master στη χωροταξία, τις συγκοινωνίες και τα Οικονομικά του Περιβάλλοντος, αρκεί να έχουν περάσει τα μαθήματα κορμού στην Μικροοικονομική Θεωρία και Μέθοδοι Έρευνας για Οικονομίας και Οικονομικών.

* Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν άριστη γνώση της βασικής βιβλιογραφίας που αναφέρονται παρακάτω (ή το ισοδύναμό του). Μια μελέτη του εαυτού του προγράμματος μπορεί να ενημερωθεί για αυτά τα 5 θέματα:

Μικροοικονομική
Οικονομετρία
Περιφερειακή Οικονομική
Οικονομική των Μεταφορών
Οικονομικά του Περιβάλλοντος

See 13 more programs offered by VU University Amsterdam, Graduate School of Economics and Business Administration »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,713 EUR
ΕΕ / 12000 EUR. ΜΗ ΕΕ
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο