MSc στον κυβερνοχώρο μηχανικής ασφάλειας (ΧΑΚ)

The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στον κυβερνοχώρο μηχανικής ασφάλειας (ΧΑΚ)

The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Ο MSc στη Cyber ​​Security Engineering είναι σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν μια καριέρα ως επαγγελματίας ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Γιατί είναι σημαντική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Ο κυβερνοχώρος περιλαμβάνει το δίκτυο των ψηφιακών συσκευών, που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση, την τροποποίηση και κοινοποίησης πληροφοριών. Ο κόσμος μας γίνεται όλο και διαμορφώνεται από τον κυβερνοχώρο. Ευκαιρίες για αλληλεπίδραση αναδύονται με τρόπους, φανταστεί μόνο από τις προηγούμενες γενιές. Καθώς η επιρροή του κυβερνοχώρου στη ζωή μας συνεχίζει να αυξάνεται, το ίδιο κάνει και το σχετικό κίνδυνο για την ασφάλεια.

Καθώς οι οργανισμοί αξιοποιούν όλο τον κόσμο τις ευκαιρίες του κυβερνοχώρου, που δημιουργούν τεράστια ζήτηση για επαγγελματίες της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. επαγγελματίες της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορα στρώματα μέσα σε έναν οργανισμό - server room, αίθουσα επιχειρήσεων, αίθουσα συνεδριάσεων - που θα επιλέξετε. Το έργο τους είναι beguilingly απλή: επιτρέπει την καλή και εμποδίζει την κακή.

Πιστοποίηση GCHQ

GCHQ, Εθνικό Μετσόβιο Αρχή της βρετανικής κυβέρνησης για την διασφάλιση της Πληροφορίας, αναγνώρισε την έλλειψη των επαγγελματιών στον κυβερνοχώρο ως μια ανησυχία που έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Μέρος της στρατηγικής τους ήταν να εντοπίσει τα μαθήματα στον κυβερνοχώρο πλοίαρχος ασφάλεια ότι θα "... βοηθήσει τους μελλοντικούς φοιτητές κάνουν καλύτερα ενημερωμένες αποφάσεις όταν ψάχνετε για ένα υψηλής αξίας στον κυβερνοχώρο προσόντα ασφαλείας ".

Στο Πανεπιστήμιο του Warwick, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά MSc Cyber ​​Security Engineering για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του GCHQ του. MSc Cyber ​​Security Engineering λάβει προσωρινή πιστοποίηση από GCHQ το 2015. Αν είστε φοιτητής της ΕΕ ή διεθνείς, θα πρέπει να εκτιμούν την πιστοποίηση GCHQ, όπως ακριβώς και κάθε φοιτητή του Ηνωμένου Βασιλείου. Το περιεχόμενο του μαθήματος ισχύει διεθνώς.

Μάθημα Δομή

Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε οκτώ ενότητες που διδάσκονται και το έργο. Κάθε ενότητα διδάσκεται σε μία εβδομάδα μπλοκ. Συνήθως αυτές απέχουν περίπου τρεις εβδομάδες. Είναι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μεταξύ των ενοτήτων που θα ολοκληρώσει τις καθορισμένες εργασίες.

Οι ενότητες αυτές είναι:

  • Αρχιτεκτονικές Ασφάλειας και Άμυνας Δίκτυο
  • Κρυπτοσυσκευών και προστασία των δεδομένων
  • Διαχείρισης Πληροφοριών Κινδύνου και Διακυβέρνηση
  • Βιομηχανικής κατασκοπείας και της παραποίησης
  • Ψηφιακή εγκληματολογία
  • Cyber ​​Intelligence και Επιχειρήσεων
  • Συστήματα Cyber-Φυσική
  • Επιχείρηση ασφάλεια στον κυβερνοχώρο Το μεμονωμένο έργο ξεκινάει το Φεβρουάριο. Μέχρι τον Ιούνιο θα καταλάβει πλήρως το χρόνο σπουδών σας με ενότητες που διδάσκονται συνήθως το Μάιο. Ο αριθμός των ενότητες που διδάσκονται και η στάθμιση του έργου MSc Cyber ​​Security Engineering είναι διαφορετικό από τα περισσότερα άλλα προγράμματα στην WMG δίδαξε χαρτοφυλάκιο του Δασκάλου.

Μετά την αποφοίτησή

Οι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν την εξέλιξη ταχεία καριέρα σε μέσα σε ένα ευρύ φάσμα οργανώσεων που σχετίζονται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε μια σειρά από ρόλους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
13,440 GBP
£ 12.800 (ΕΕ) / £ 23.460 (International)
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
We advise earlier application as courses may close early if they become full.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Coventry, England
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
We advise earlier application as courses may close early if they become full.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Coventry, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
We advise earlier application as courses may close early if they become full.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών