MSc στο Διεθνές Εμπόριο και Logistics

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ένα παγκόσμιο όραμα των μεταφορών

Αναγνωρίζεται ως ο κορυφαίος γαλλικός οργανισμός κατάρτισης στο διεθνές εμπόριο με μοναδική έμφαση στη ναυτιλιακή βιομηχανία, το MSc γιορτάζει 60 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της εφοδιαστικής και της βελτιστοποίησης των επιχειρήσεων. Αναπτύσσει τη δύναμή της από βαθιούς δεσμούς με τον εταιρικό κόσμο, την ιστορία του και την ποιότητα της διδασκαλίας του. Η διεθνής διάσταση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτού του προγράμματος, το οποίο κατασκευάζεται σε συνεργασία με την AFTRAL, ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να διαχειριστούν διεθνή και στρατηγικά ζητήματα που σχετίζονται με τις μεταφορές, την εφοδιαστική αλυσίδα, την αποθήκευση, τα τελωνεία και την πληροφορική. Αυτό το MSc προσφέρει μια σφαιρική προσέγγιση που επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες σε τρεις τομείς: Διεθνές Εμπόριο, Διεθνείς Μεταφορές και Logistics.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα;

Ένα παγκόσμιο όραμα

Η τριπλή τομεακή προσέγγιση -το διεθνές εμπόριο, η εφοδιαστική, οι μεταφορές- είναι σύμφωνη με τις τρέχουσες ανάγκες και προκλήσεις των διεθνώς εστιασμένων εταιρειών.

Επικεντρωθείτε στη βιωματική μάθηση και τις περιπτωσιολογικές μελέτες

  • Το 70% των καθηγητών είναι κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου τους.
  • Βιομηχανικές διασκέψεις και επιτόπιες επισκέψεις για την ανάπτυξη ενός επιχειρησιακού και πρακτικού οράματος.
  • Μελέτες περιπτώσεων, ατομικά έργα και ομαδική εργασία που παρουσιάζονται μπροστά από επαγγελματικά πάνελ.

Μελέτη ταξιδιού στο λιμάνι του Ρότερνταμ

Ανακαλύψτε τις διάφορες θέσεις εργασίας και τις δομές του λιμανιού του Ρότερνταμ με την κατανόηση των διεθνών προβλημάτων logistics.

Εξατομικευμένη καθοδήγηση

Οι πρακτικοί επαγγελματίες υποστηρίζουν τους μαθητές σε όλα τα έργα και τη διατριβή τους και βοηθούν τους να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους προφίλ και το προσωπικό τους δίκτυο.

Εταιρικό Έργο

Τα εταιρικά σχέδια επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία στην επιχειρηματική συμπεριφορά και στρατηγική και να ασχοληθούν με την πρακτική πολυπλοκότητα των διαδικασιών λήψης αποφάσεων. Οι σπουδαστές καθοδηγούνται από τον σύμβουλο της Kedge Business School τους και από τον καθηγητή Kedge Business School .

Οι εταιρικοί συνεργάτες μας για τα μαθήματά μας MSc περιλαμβάνουν τις εξαγωγές CMA CGM, Gemalto και Seafood, καθώς και μια σειρά από μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ισχυρή διεθνή εστίαση.

Συνεργασία με τους Γάλλους Συμβούλους Εξωτερικού Εμπορίου (Conseillers du Commerce Extérieur Français) που οδηγούν στην πιστοποίηση

Το Certificat des Conseillers du Commerce Extérieur (CCEF) παρέχεται κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, προσφέροντας στους φοιτητές:

  • επίσημη αναγνώριση από διεθνείς εμπειρογνώμονες,
  • πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο 4.300 επαγγελματιών σε 146 χώρες.

Υποτροφίες

Στο KEDGE, Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι ανησυχίες σχετικά με τη χρηματοδότηση δεν πρέπει να εμποδίζουν τους μαθητές να έχουν πρόσβαση στην πορεία της επιλογής τους.

Αναγνωρίζουμε ότι η λήψη ενός πτυχίου απαιτεί κίνητρα καθώς και προσωπική και οικονομική δέσμευση. Για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας μονοπάτι προς την καριέρα των ονείρων σας, το σχολείο προσφέρει μια σειρά υποτροφιών σε φιλόδοξους και ταλαντούχους διεθνείς φοιτητές.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για υποτροφία;

Μόνο οι μη Γάλλοι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για το Διεθνές μας BBA, το Ειδικευμένο μας MSc και το Μεταπτυχιακό μας Πρόγραμμα Διαχείρισης Grande Ecole είναι επιλέξιμοι για αυτές τις υποτροφίες. Οι φοιτητές ανταλλαγής δεν είναι επιλέξιμοι για αυτές τις υποτροφίες.

Υποτροφία πρώιμων πτηνών

Οι αιτήσεις που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της περιόδου έκπτωσης Early Bird θα λάβουν αυτόματα έκπτωση 10% στα δίδακτρα . Για να είναι επιλέξιμες, οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την αίτησή τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019 στο join.kedge.edu.

Ενώ οι εκπτώσεις για τα πρόωρα πουλιά μπορούν να σωρευτούν με υποτροφίες με βάση την αξία τους.

Υποτροφίες Αξίας

Οι ακαδημαϊκά προικισμένοι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες με βάση την αξία τους: την υποτροφία επίτευξης ή την υποτροφία ακαδημαϊκής αριστείας . Για να υποστηρίξουν τις εφαρμογές τους, οι υποψήφιοι για Υποτροφίες Αξιολόγησης πρέπει να παρέχουν μια δήλωση κινήτρων και την απόδειξη των ακαδημαϊκών τους επιτευγμάτων.

Και οι δύο υποτροφίες Merit είναι αφιερωμένες σε εξαιρετικά ταλαντούχους μαθητές. Η αίτησή σας θα αξιολογηθεί με δύο κριτήρια: τον βαθμό που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής σας με την ακαδημαϊκή μας ομάδα και τη συνέντευξη και το ακαδημαϊκό αρχείο (GPA, GMAT, GRE κλπ.).

Για να υποστηρίξουν τις εφαρμογές τους, οι μαθητές αναμένεται να παράσχουν μια δήλωση κίνητρο και κάθε απόδειξη της ακαδημαϊκής αριστείας ή επιτεύγματα εκτός προγράμματος σπουδών.

Υποτροφία επίτευξης

15% έκπτωση στα δίδακτρα

Υποτροφία Ακαδημαϊκής Αριστείας

20% έκπτωση στα δίδακτρα

Οι υποτροφίες με βάση την αξία είναι μη σωρευτικές (δηλαδή μόνο μια υποτροφία αξιοκρατίας μπορεί να χορηγηθεί ανά φοιτητή) αλλά θα μπορούσε να είναι σωρευτική με την υποτροφία Early Bird μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Υποτροφία Kristen Hoey - ISLI MSc

Αυτή η υποτροφία είναι διαθέσιμη για φοιτητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής , κάτοχοι πτυχίου από πανεπιστήμιο των ΗΠΑ , που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ISLI MSc . Αυτή η υποτροφία απονέμεται στη μνήμη του Kirsten Hoey, ενός ταλαντούχου αποφοίτου του προγράμματος ISLI. Κάθε χρόνο, ένας επιλεγμένος αριθμός Αμερικανών φοιτητών με άριστα ακαδημαϊκά αρχεία θα λάβει 50% έκπτωση στα δίδακτρα τους . Για να είναι επιλέξιμες, οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική επιστολή κινήτρων, η οποία θα υποβληθεί στην οικογένεια του Kirsten HOEY και στο διευθυντή προγράμματος MSc.

Η υποτροφία Kristen Hoey δεν μπορεί να σωρευθεί με άλλες υποτροφίες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... περαιτέρω

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Διαβάστε Λιγότερα
Μπορντό , Μασσαλία , Παρίσι , Τουλόν , Σαγκάη , Ντακάρ + 5 Περισσότερα Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

Ask a Question

Άλλη