MSc στο σχεδιασμό μόδας και της εμπορίας

Kenyatta University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στο σχεδιασμό μόδας και της εμπορίας

Kenyatta University

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ανθρώπου (ΣΑΥΥ) συνέχισε να αυξάνεται καθώς εκπαιδεύει πτυχιούχους σε τομείς που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής. Οι περιοχές περιλαμβάνουν Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων? Σχέδιο μόδας; Τρόφιμα & Διατροφή? Φυσικές και Αγωγής Υγείας? Διαχείριση Αναψυχή και Αθλητισμός Επιστήμη, από την Δίπλωμα σε διδακτορικό επίπεδο. Τμήματα της Σχολής συνεχίζουν να αναθεωρήσουν τα υφιστάμενα προγράμματα και το πρόγραμμα σπουδών και την ανάπτυξη νέων σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις που προκύπτουν από τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Ως αποτέλεσμα, ένα νέο πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Foods Διατροφή & Διαιτολογία και είναι ήδη σε λειτουργία. Το σχολείο έχει δει μια αύξηση της εγγραφής των φοιτητών από περίπου 300 κατά την έναρξη το 2008 σε περίπου 2000 μαθητές σήμερα.

Στην αναθέτουσα απόδοση 2011/2012, η ​​Σχολή κατετάγη την 2η καλύτερη και είχε τα δύο καλύτερα Τμήματα του Πανεπιστημίου .Το σχολείο είναι επίσης υπερήφανοι που συνδέονται με τα 8 μέλη του προσωπικού που είχαν υψηλή θέση ως Κοσμήτορες, Πρόεδροι των Τμημάτων και των Συμβούλων. Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη του προσωπικού για τη συνέχιση της σκληρής δουλειάς τους. Προσβλέπουμε σε μια ακόμη καλύτερη κατάταξη στην επόμενη αξιολόγηση.

Η Σχολή συνέχισε να διοργανώνει σεμινάρια, όπου τα αποτελέσματα της έρευνας και οι πληροφορίες από το προσωπικό και τους φοιτητές να διαδοθούν. Κάποιοι ασχολούνται ενεργά σε διάφορα φόρα, συμπεριλαμβανομένων, της ομάδας της Λεκάνης του Νείλου προγράμματος σε theUniversity του Μπέργκεν, Νορβηγία? Ειδική Ολυμπιακό Στρατηγικό Σχέδιο Συμμετοχή της διευθύνουσας επιτροπής και του προγράμματος ανταλλαγής του προσωπικού, την ανταλλαγή μαθητών με το Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα (Καναδάς), το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα και το Νοσοκομείο Παίδων του Ανατολικού Οντάριο Research Institute (Cheo-RI).

Η Σχολή έχει ενεργό δεσμούς με πανεπιστήμια και ιδρύματα μέσω των Τμημάτων του: Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα (Καναδάς)? Πανεπιστημίου Volda (Νορβηγία)? Μυών Κέντρο Ερευνών, Κοπεγχάγη (Δανία)? Νοσοκομείο Παίδων της Ανατολικής Οντάριο Ινστιτούτου Ερευνών (Cheo-RI) (Καναδάς)? Portland State University-Όρεγκον (ΗΠΑ)? Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν (Νότια Αφρική)? Πανεπιστήμιο Kyambogo (Ουγκάντα)? και το Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης (Γερμανία).

Προϋποθέσεις Εισόδου

 1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πρώτη ή δεύτερη Class Honours (Upper Division) στο Bachelor of Science στην Textile Science and Design ή Bachelor of Science στην κλωστοϋφαντουργία, ένδυση ή Καλών Τεχνών, η οποία έχει μια προκατάληψη σε υφάσματα, ή είναι ισοδύναμο από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο ? Ή Bachelor of Εκπαίδευσης (Οικιακής Οικονομίας ή Home Επιστήμη).
 2. Εκείνοι με Second Class (Κάτω Τμήμα) μπορεί να θεωρηθεί, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν βαθμό "C" και άνω σε μονάδες που σχετίζονται με τους τομείς της ειδικότητάς τους.

Δομή Προγράμματος

Δύο χρόνια. 10 διδάσκονται κατά τη διάρκεια της εργασίας βέβαια μονάδες (διατριβή) και 14 δίδαξε μονάδες (Έργο)

Κωδικός και Τίτλος Ενότητας

επίπεδο 800

 • HCU 800: Μέθοδοι Έρευνας
 • HCU 801: Στατιστικά στοιχεία
 • HCU 802: Σχεδιασμός Προγράμματος Παρακολούθησης και Αξιολόγησης
 • HFD 804: Προχωρημένη Σχέδιο Μόδας HFD 806: Δημιουργική Σχέδιο Μόδας HFD 807: Προχωρημένη Interior Design
 • HFD 808: Εφαρμογές Υπολογιστών στο Σχέδιο Μόδας
 • HFD 819: Κοινωνικο Πολιτιστικές και ψυχολογικές πτυχές των ενδυμάτων
 • HFD 810: Διοίκηση παραγωγής και της εργασίας-μελέτης
 • HFD 812: Τεχνολογία και E-Commerce στη μόδα και Μάρκετινγκ
 • HFD 814: Art and Design (Επιλογής) HFD 815: Κοστούμια (Επιλογής)
 • HFD 816: Σχεδιασμός για Ειδικές Ομάδες (Επιλογής) HFD 817: Fashion Promotion
 • HFD 820: Επιχειρηματικότητα στην Εφαρμοσμένων Επιστημών (Επιλογής) HFD 821: Textile Science (Επιλογής)
 • HFD 822: Διπλωματική Εργασία
 • HFD 823: Έκθεση Έργου
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Κένυα - Ναϊρόμπι
Ημερομηνία Έναρξης: Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Κένυα - Ναϊρόμπι
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών