MSc υδατοκαλλιέργεια και τη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων

Wageningen University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc υδατοκαλλιέργεια και τη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων

Wageningen University

Το MSc Υδατοκαλλιέργεια και Θαλάσσιας Διαχείρισης Πόρων (ΜΑΜ) είναι ένα διετές πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από 120 μονάδες (ECTS). Οι μαθητές μαθαίνουν να διαχειρίζονται τους πόρους διαβίωσης σε όλους τους τύπους των υδατικών συστημάτων, φυσικών ή τεχνητών. Το πρόγραμμα παρέχει την κατανόηση της βιολογίας και οικολογίας των υδρόβιων οργανισμών και των υπόγειων νερών.

Περίληψη του προγράμματος

Οι ωκεανοί, οι θάλασσες, εκβολές ποταμών και λιμνών είναι σημαντικοί πάροχοι των αγαθών και των υπηρεσιών οικοσυστήματος, όπως τα τρόφιμα, ο τουρισμός και η προστασία των ακτών. Σε πολλές περιπτώσεις, τα επίπεδα εκμετάλλευσης έχουν παρακαμφθεί η φέρουσα ικανότητα των οικοσυστημάτων αυτών, που οδηγεί σε καταστροφικές συνέπειες για τη βιοποικιλότητα και τη λειτουργία των οικοσυστημάτων. Για την διατήρηση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας και των λειτουργιών του οικοσυστήματος της, καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων είναι απαραίτητη. Ως εκ τούτου, υπάρχει ανάγκη για νέους επαγγελματίες που ξέρουν πώς να λάβει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη διαχείριση του θαλάσσιου περιβάλλοντος οικοσυστήματα.

Το πρόγραμμα MAM ξεκινά με μαθήματα που δίνουν μια κοινή βάση για την υδατοκαλλιέργεια και τη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων. Σε αυτά τα μαθήματα, θα μάθετε τις αρχές της θαλάσσιας οικολογίας και της διαχείρισης των θαλάσσιων συστημάτων, της βιολογίας και οικολογίας των υδρόβιων οργανισμών και το ρόλο της επιστήμης στις διαδικασίες δημόσιας πολιτικής. Στο πλαίσιο του προγράμματος πλοιάρχου Υδατοκαλλιέργεια και Θαλάσσιων Πόρων, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις ειδικεύσεις: Υδατοκαλλιέργεια, των θαλάσσιων πόρων και της οικολογίας, της θαλάσσιας διακυβέρνησης. Οι απόφοιτοι είναι εξοικειωμένο με τις τεχνικές και τις μεθόδους για την ανάλυση και την επίλυση των βιολογικών περιβαλλοντικών προβλημάτων στα υδάτινα συστήματα, εξετάζοντας τους οργανισμούς και τις κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων των οικολογικών, διαχείριση και κοινωνικές πτυχές.

Ειδικότητες

Υδατοκαλλιέργεια Αυτή η εξειδίκευση ασχολείται με την καλλιέργεια πολλών υδρόβιων οργανισμών (όπως ψαριών, γαρίδες, οστρακοειδή, τα διακοσμητικά ψάρια, κοράλλια, σφουγγάρια και φύκια) σε ένα ευρύ φάσμα των περιβαλλόντων καλλιέργειας (από τη θάλασσα καταλύματα σε semiextensive λίμνες και υψηλής τεχνολογίας συστήματα ανακύκλωσης). Οι μέθοδοι παραγωγής πρέπει να είναι βιώσιμη, εγγυώνται την υγεία και την ευημερία των οργανισμών του πολιτισμού, να είναι οικονομικά βιώσιμη, κοινωνικά αποδεκτή, και να οδηγήσει σε ασφαλή και υγιεινά προϊόντα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της γνώσης και των δεξιοτήτων των υδρόβιων οικολογία παραγωγής που βασίζεται στη γνώση των βιολογικών, φυσικών και χημικών ακεραιότητα των υδάτινων σωμάτων και διορατικότητα σε οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες οδήγησης.

Θαλάσσιων Πόρων και Οικολογίας Αυτή η εξειδίκευση επικεντρώνεται στην ευαισθησία των θαλάσσιων κοινοτήτων σε σχέση με τις ανθρώπινες παρεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του κλίματος, την αλιεία και την καταστροφή των οικοτόπων. Θα μάθετε για την αντιμετώπιση περιοριστικούς παράγοντες, προκειμένου να είναι σε θέση να συμβάλει στη βελτίωση της βιοποικιλότητας, της ποιότητας και της βιωσιμότητας των θαλάσσιων οικοσυστημάτων του περιβάλλοντος. Για να γίνει αυτό, απαιτεί διορατικότητα te οικολογικές διεργασίες που αποτελούν τη βάση για τη θαλάσσια τροφική αλυσίδα, την αλληλεπίδραση μεταξύ των ειδών και τη λειτουργία των διαφορετικών οικοσυστημάτων.

Θαλάσσια Διακυβέρνηση Ο κύριος στόχος αυτής της ειδικότητας βρίσκεται στη βιώσιμη διακυβέρνηση και την οικονομία των θαλάσσιων και παράκτιων συστημάτων. Οι στόχοι και οι στρατηγικές των εμπορικών επιχειρήσεων, μη κυβερνητικών οργανώσεων και των κυβερνητικών και των διεθνών οργανισμών που αναλύθηκαν, και τα αποτελέσματά τους αξιολογούνται σε σχέση με τους δύο οργανισμούς και τα οικοσυστήματα που εμπλέκονται.

Απόφοιτος κολλεγίου Pascalle Jacobs. "Είχα ήδη αποφοιτήσει ως επίγεια οικολόγος πριν άρχισα το Master Υδατοκαλλιέργειας και Διαχείρισης θαλάσσιων πόρων. Ξεκίνησα το MSc Υδατοκαλλιέργεια και διαχείριση των θαλάσσιων πόρων, κυρίως επειδή είδα πολλές δυνατότητες στη θαλάσσια έρευνα. Έκανα τη διατριβή μου στο IMARES και μετά την αποφοίτησή μου, μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί εκεί ως διδακτορικό σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα. Στην έρευνά μου, κοιτάζω αν και σε ποιο βαθμό μεγάλα ποσά των νεαρών μυδιών που συνδέονται με σχοινιά ή δίχτυα (συλλέκτες σπόρου μυδιών) να αλλάξουν το περιβάλλον. Αυτοί οι νέοι μύδια τρώνε πολύ, ώστε ένα από τα ερευνητικά ερωτήματα μου είναι αν αυτή η βόσκηση επηρεάζει την ποσότητα των τροφίμων που διατίθενται για τα άλλα ζώα. "

Σχετικά προγράμματα

MSc Ζωική Επιστήμη MSc Βιολογίας MSc Περιβαλλοντικές Επιστήμες MSc Δασών και Προστασίας της Φύσης

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Εγγραφή στα MSc Aqua Πολιτισμού και θαλάσσιων πόρων Managemetn απαιτεί:
- Ένα σχετικό πτυχίο (ή ισοδύναμο)
- Επιπλέον, οι μαθητές χρειάζονται δεξιότητες στα μαθηματικά / στατιστικές και δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών
- Ένα μέσο βαθμό (GPA) για αυτό το BSc τουλάχιστον το 70% του μέγιστου βαθμού
- Άριστη γνώση της αγγλικής, τόσο των γραπτών και προφορικών
- Καλή γνώση στα μαθηματικά ή / και στατιστικά στοιχεία
- Βασικές δεξιότητες πληροφορικής

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
-
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before May 1st if a visa is required
Locations
Κάτω Χώρες - Wageningen
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before May 1st if a visa is required
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Κάτω Χώρες - Wageningen
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before May 1st if a visa is required
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price ΕΕ / ΕΖΕΣ € 2.000 * Μη ΕΕ / ΕΖΕΣ € 16.000 *