MSc in Finance

SMC University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc in Finance

SMC University

Η στρατηγική ισορροπία των μαθημάτων γενικής επιχειρηματικότητας και η χρηματοδότηση και ο έλεγχος των ειδικοτήτων.

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ MASTER ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ

Ο MSc στον οικονομικό και ελεγκτικό πτυχίο Παρέχει προηγμένες γνώσεις στην οικονομική διαχείριση και τον έλεγχο, δύο τομείς που έχουν γίνει πολύ αλληλένδετοι. Το πρόγραμμα είναι μια στρατηγική ισορροπία των γενικών επιχειρηματικών κύκλων μαθημάτων και της χρηματοδότησης και του ελέγχου εξειδίκευσης. Σκοπός αυτών, όπως έχουν σχεδιαστεί, είναι να σας παρέχει μια σταθερή κατανόηση της επιχειρηματικής οργάνωσης και των διαφόρων λειτουργιών της και να σας παραδίδει τα εργαλεία για την κριτική αξιολόγηση των εταιρικών προτεραιοτήτων και ως εκ τούτου να κάνετε οικονομικές και ελεγκτικές αποφάσεις. Οι περιλήψεις μαθημάτων, που παρέχονται σε αυτό το τμήμα, θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε το προκλητικό πνευματικό επίπεδο του προγράμματος και τα προηγμένα εργαλεία περιεχομένου του, όπως τα βίντεο, τα περιστατικά, τα ερευνητικά έγγραφα, τα τελευταία άρθρα και τις ακαδημαϊκές αναθεωρήσεις. Ο βαθμός αυτός απαιτεί μαθηματικές και αναλυτικές δεξιότητες. Το MSc. Στο Finance είναι ιδανικό για άτομα που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς ή που επιθυμούν να αναπτύξουν μια βαθιά κατανόηση του θέματος. Θα παράσχουν ενεργούς επαγγελματίες με κρίσιμες γνώσεις και εργαλεία και για την επαγγελματική τους εξέλιξη. Το δυναμικό προσλήψεων αυτού του πτυχίου είναι πολύ μεγάλο, καθώς όλες οι εταιρείες χρειάζονται οικονομική διαχείριση και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις θα προσλάβουν έναν αυξανόμενο αριθμό εταιρικών ελεγκτών.

100% ευέλικτη και χωρίς κίνδυνο

Το πρόγραμμα είναι εντελώς ευέλικτο και συνεπώς η διάρκειά του εξαρτάται από την πρόοδό σας και από το χρόνο και την προσπάθεια που είστε έτοιμοι να αφιερώσετε. Οι μαθητές είναι ελεύθεροι να ξεκινήσουν μαθήματα ανά πάσα στιγμή, αυτό είναι να τιμήσουν και να υποστηρίξουν τις ιδιαίτερες ατζέντες των φοιτητών μας που εργάζονται κυρίως επαγγελματίες σε διευθυντικές θέσεις. Ωστόσο, στην αρχή κάθε μαθήματος, μαζί με τον καθηγητή σας, θα χτίσετε ένα πρόγραμμα για την ολοκλήρωση του μαθήματος.

Η εγγραφή είναι απολύτως χωρίς κίνδυνο. Είμαστε τόσο πεπεισμένοι ότι είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης σας, ώστε να αρχίσετε τις σπουδές σας δωρεάν. Τα δίδακτρα οφείλονται μόνο μετά την αρχική δοκιμαστική εβδομάδα, αν αποφασίσετε να μείνετε. Δεν ισχύουν κυρώσεις. Αυτό είναι μοναδικό, παγκοσμίως.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

Το Πρόγραμμα είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Επιχειρηματικά Σχολεία και Προγράμματα (ACBSP), το οποίο αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο για τη Διαπίστευση της Ανώτατης Εκπαίδευσης (CHEA).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Των βασικών δραστηριοτήτων

 • Μάρκετινγκ
 • Διαχείριση & Λογιστική
 • Επιχειρηματικό έρευνα
 • Οικονομικά
 • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων & Εμπορίου
 • διαχείριση
 • Διαχείριση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

Στάδιο εξειδίκευσης

 • Διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων
 • Ανάλυση Επενδύσεων & Αξία Valuatio
 • Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων
 • Στρατηγική χρηματοδότηση και εξωτερική ανάθεση

Στάδιο εργασιών

 • Διπλωματική Έργου
 • Προσδοκίες έργου Capstone
 • Προφορική Άμυνα

Κριτήρια Αποφοίτηση

 • Συμπλήρωση υποκειμένων
 • Πιστωτικές μονάδες ECTS
 • Πρόγραμμα Capstone
 • Συνολικά ΣΔΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ειδικά πακέτα διδασκαλίας, όπως σεμινάρια πρόσωπο με πρόσωπο και επιπλέον ακαδημαϊκές υπηρεσίες για πλήρεις ομάδες μαθητών από € 7.500 / φοιτητή.

Κριτήρια Εισαγωγής

Το Ελβετικό Κέντρο Διαχείρισης καλωσορίζει τους καταρτισμένους αιτούντες χωρίς διακρίσεις όσον αφορά το φύλο, την ηλικία, το πολιτιστικό, το εθνοτικό, το θρησκευτικό και το φυλετικό υπόβαθρο. Οι υποψήφιοι εξ αποστάσεως εκπαίδευσης γίνονται δεκτοί σε συνεχή βάση.

Η είσοδος στο Ελβετικό Κέντρο Διαχείρισης καθορίζει ελάχιστα κριτήρια τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εντοπίζουν αιτούντες που έχουν δυναμικό ακαδημαϊκό δυναμικό και παρουσιάζουν δημιουργικότητα, κριτική σκέψη, κοινωνικές και ηθικές αξίες, αποδεικτικά στοιχεία αγγλικής γλώσσας και ισχυρά κίνητρα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Λόγω της ευέλικτης δομής του προγράμματος, η εγγραφή είναι σε συνεχή βάση. Υποστηριζόμενες μέσω της ασύγχρονης μεθόδου σπουδών, οι εισαγόμενοι σπουδαστές μπορούν να αρχίσουν τις σπουδές τους ανά πάσα στιγμή σε ευθυγράμμιση με τις προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
7,920 EUR
Τα δίδακτρα καταβάλλονται ανά τρίμηνο και ανέρχονται σε € 990 ανά τρίμηνο για διάρκεια δύο ετών. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εξοφλήσετε ολόκληρο το δίδακμα σε μία μόνο πληρωμή € 6.800 (δεν ισχύουν επιπλέον έξοδα).
Locations
Ελβετία - Zug, Canton of Zug
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ελβετία - Zug, Canton of Zug
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών