MSc International Business και μάρκετινγκ

Reykjavik University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

MSc International Business και μάρκετινγκ

Reykjavik University

Διεθνείς επιχειρηματικές και εμπορικές μελέτες προετοιμάσει τους μαθητές για την εργασία σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα προγράμματα αποσκοπούν στην εμβάθυνση της Μαθητών κατανόηση του μάρκετινγκ και το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον, καθώς και να ενισχύσει αναλυτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, καθώς και η δυνατότητα να αναπτύξουν και να κάνουν χρήση των επιχειρηματικών ευκαιριών σε ένα διεθνές περιβάλλον λειτουργίας. Οι μαθητές θα αναπτύξει επίσης τις ισχυρές δεξιότητες κριτικής σκέψης και να γίνει έμπειρος στη χρήση ανεξάρτητων και επιστημονικές μεθόδους εργασίας.

 • Το πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα, αλλά μαθήματα που διδάσκονται στα ισλανδικά είναι επίσης διαθέσιμα.
 • Φοιτητικού σώματος μας έρχεται απ 'όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού των φοιτητών από πανεπιστήμια-εταίρους μας.
 • Πρόγραμμα σπουδών μας έχει αναπτυχθεί σε διαβούλευση με τις κορυφαίες εταιρείες ισλανδικές την εξασφάλιση της περιεχόμενο είναι σχετικές με την επιχείρησή σημερινές περιβάλλον.

Εξάμηνο στο εξωτερικό ή Πρακτική

Στο τρίτο εξάμηνο οι φοιτητές αναλαμβάνουν είτε ένα εξάμηνο στο εξωτερικό, σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια μας, ή ένα οικοτροφείο. Οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες ERASMUS ή Nordplus να χρηματοδοτήσουν την περίοδο των σπουδών τους στο εξωτερικό. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος, παρέχοντας στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο και να προετοιμαστούν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο διεθνές επιχειρηματικό κόσμο.

Μέθοδοι διδασκαλίας κάθε μαθήματος σε πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει μια δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών, προκειμένου να προωθηθεί ένα πλούσιο περιβάλλον μάθησης. Η διδασκαλία περιβάλλον βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν μια βάση γνώσεων και το σύνολο των επαγγελματικών δεξιοτήτων, και παρέχει μια σταθερή βάση για την προηγμένη ακαδημαϊκής έρευνας ή για την είσοδο στην παγκόσμια αγορά.

Υποτροφίες

Dean's επιλογής για επιχορήγηση για RU School of Business μεταπτυχιακούς φοιτητές. Ο παραλήπτης του Dean's επιλογής για επιχορήγηση πληρώνει προπτυχιακό αμοιβές αντί των μεταπτυχιακών τελών.

 • Η αίτηση για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης είναι επίσης μια εφαρμογή για την Dean's επιλογής για επιχορήγηση για το πρώτο εξάμηνο.
 • Οι μαθητές με την υψηλότερη βαθμολογία σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα κάθε εξαμήνου είναι εφαρμόσιμες. Για να λάβετε το βραβείο οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν 30 μονάδες ECTS ανά εξάμηνο και ακολουθούν τη δομή του προγράμματος.

Ο Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Είναι συνήθως ολοκληρώνεται σε 2 χρόνια, ή τέσσερα εξάμηνα σπουδών. Μια πλήρης semster της μελέτης είναι 30 μονάδες ECTS. Για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του ΜΔΕ, οι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν διατριβή Μάστερ (30 ECTS). Η προετοιμασία για τη διατριβή Μάστερ ξεκινά στο τρίτο εξάμηνο, οπότε ο μαθητής επιλέγει έναν επόπτη και υποβάλλει ερευνητική πρόταση μέχρι το τέλος του εξαμήνου. Θεωρείται δεδομένο ότι οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε μια ανταλλαγή φοιτητών σε ένα πανεπιστήμιο στο τρίτο εξάμηνο. Αντί να πάει σε ανταλλαγές φοιτητών, οι φοιτητές μπορούν να ζητήσουν ένα οικοτροφείο στο εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης. Οι μαθητές που σκοπεύουν να εργαστούν παράλληλα με τις σπουδές τους συμβούλευσε να εγγραφούν μερική απασχόληση.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Διοίκηση Επιχειρήσεων BSc ή συναφή κλάδο.
 • Τα άτομα με πτυχίο σε άλλους τομείς μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την ένταξη στο πρόγραμμα (MSc και MIBM) υπό την προϋπόθεση ότι κατά την εκκίνηση του προγράμματος, που έχουν ολοκληρώσει προπτυχιακές σπουδές στον τομέα της λογιστικής και λογιστικής διαχείρισης, ή θα λάβουν τα μαθήματα στο ΕΣ στη θέση των μαθημάτων επιλογής κατά τη διάρκεια της τις σπουδές τους.
 • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
 • Περαιτέρω εκπαίδευση και επαγγελματική εμπειρία ωφελήσει τους αιτούντες κατά τη διαδικασία αξιολόγησης.

Οι αιτήσεις και τα συνοδευτικά έγγραφα

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και να επισυνάψετε τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα. Τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να συνοδεύουν τις αιτήσεις (που θα πρέπει να παρέχονται στην αγγλική γλώσσα)

 • Βιογραφικό σημείωμα με μια φωτογραφία
 • Επίσημη μεταγραφές των διπλωμάτων (διπλώματα σαρωθεί δεν γίνονται δεκτές)
 • Επίσημη πανεπιστήμιο μεταγραφές των αρχείων
 • Προσωπική δήλωση (Γιατί την εφαρμογή του προγράμματος και τι είναι ο στόχος σας για τη συνέχιση του προγράμματος; [μέχρι 300 λέξεις στα αγγλικά])
 • Μια επιστολή της σύστασης από ένα άτομο που μπορεί να εκτιμήσει την ικανότητα του αιτούντος να ασκήσει το πρόγραμμα. Η επιστολή μπορεί να είναι στην αγγλική ή ισλανδική και θα πρέπει να αποστέλλονται απευθείας από την εν λόγω διαιτητής στον πλοίαρχο του Διαχειριστή Προγράμματος στο School of Business στο fridar@ru.is.

Επίσημη μεταγραφές των πτυχίων θα πρέπει να αποσταλούν στην υποδοχή του ΕΣ, Menntavegur 1, IS-101 Ρέικιαβικ, Ισλανδία. Τα συνοδευτικά έγγραφα πρέπει να καταλήξουμε από την προθεσμία υποβολής της αίτησης.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν μόνο για μια συνέντευξη, εφόσον έχουν υποβάλει όλα τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα για την ώρα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το χειμερινό εξάμηνο είναι η 30ή Απριλίου.

Οι υποψήφιοι εκτός της ΕΕ / του ΕΟΧ πρέπει να υποβάλουν αίτηση πριν από την 1η Φεβρουαρίου.

Τέλη αίτησης: Μη-ΕΟΧ / αιτούντες ΕΕ πρέπει να καταβάλει τέλος αίτησης 100 ευρώ και να στείλουν την απόδειξη πληρωμής μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Αξιολόγηση των προηγούμενων μελετών

Αν οι μαθητές έχουν ολοκληρώσει πανεπιστημιακές σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αυτές τις προηγούμενες μελέτες για να αξιολογηθούν για τη μεταφορά της πίστωσης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
419,000 ISK
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Deadline is April 30th for EU/EEA students.
Locations
Ισλανδία - Ρέικιαβικ
Ημερομηνία Έναρξης: Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Deadline is April 30th for EU/EEA students.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ισλανδία - Ρέικιαβικ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Deadline is April 30th for EU/EEA students.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών