MSc / PGDip προγονική μελέτες

University of Glasgow

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc / PGDip προγονική μελέτες

University of Glasgow

MSc / PGDip προγονική μελέτες

Το πρώτο του είδους του στον κόσμο, Ancestral Σπουδών είναι ένα καινοτόμο νέο διεπιστημονικό πρόγραμμα. Ενώνοντας τη διδασκαλία σε όλη την ανθρωπιστικών και των επιστημών, Ancestral Σπουδών διερευνά τις κοινωνικές και βιολογικές περίγραμμα της ταυτότητας, η οποία σας επιτρέπει να μελετήσει σε πολλούς κλάδους, να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα σπουδών και να ακολουθήσουν αυτο-κατευθυνόμενη μοναδική έρευνα.

Γιατί αυτό το πρόγραμμα

 • Ένα πραγματικά διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που διδάσκονται σε συνεργασία με διεθνούς φήμης ακαδημαϊκά τμήματα
 • Η έμφαση στην οικοδόμηση πρακτικές δεξιότητες μέσω της επαγγελματικής masterclasses και εργαστήρια δεξιοτήτων
 • Μια συναρπαστική εμπειρία μάθησης αντλώντας στοιχεία από το μοναδικό σκωτσέζικο τοπίο και την πλούσια ιστορία της,
 • Η ευκαιρία να συμβάλει, και το σχήμα, ένα νέο ακαδημαϊκό πεδίο έρευνας

Δομή του προγράμματος

Αυτό βέβαια μπορεί να λαμβάνονται με πλήρη ή μερική απασχόληση (κατά την κρίση της σύνεδρος του). Αποτελείται από δύο βασικές ενότητες και πολλές προαιρετικές ενότητες που διδάσκονται. Αυτή η δομή επιτρέπει να διαμορφώσουν τη δική σας πρόγραμμα σπουδών και να το προσαρμόσουν με τα ενδιαφέροντά σας (στο βαθμό που το προσωπικό και τη διαθεσιμότητα μάθημα επιτρέπονται). Θα συνεργαστεί στενά με την σύνεδρος να διαμορφώσει μια ουσιαστική και πνευματικά πειστική πρόγραμμα σπουδών. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα ολοκληρώσει μια διατριβή ή επαγγελματική έκθεση εξαρτάται από τα ενδιαφέροντά σας.

Core και Μαθήματα Επιλογής

Μαθήματα Κορμού

Μέθοδοι Έρευνας για Προγονική Σπουδώνσας εισάγει σε βασικές ερευνητικές μεθοδολογίες και πρακτικές που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων. Θα λάβετε μια εισαγωγή σε εξειδικευμένες και μεταβιβάσιμες δεξιότητες, όπως η εργασία με τα αρχεία και σε απευθείας σύνδεση γενεαλογικών πόρων, την οπτική κουλτούρα, τα τοπία της πολιτιστικής κληρονομιάς, μουσεία και υλικού πολιτισμού. Έμφαση δίνεται στην ερμηνεία των πρωτογενών πηγών.

Προσεγγίσεις στις πατρογονικές Σπουδώνπαρέχει ένα εννοιολογικό πλαίσιο για τη διερεύνηση βασικών θεμάτων της πειθαρχίας μέσω των εβδομαδιαίων θέματα που αντλούνται από πολλούς επιστημονικούς κλάδους. Θα εξετάσει ζητήματα ταυτότητας (γενετική και κοινωνική), να εξετάσει τις τρέχουσες τάσεις στο οικογενειακό ιστορικό και την έρευνα και τη διεύθυνση κληρονομιά ερωτήσεις των προηγούμενων γενεών και τις εμπειρίες τους από τον τόπο, τη γλώσσα και τον υλικό πολιτισμό. Θα πρέπει να εκτίθενται σε θεωρητικό, κρίσιμες και πρακτικές γνώσεις από ολόκληρη τις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις επιστήμες για να εξερευνήσετε την καταγωγή, σχεσιακή ταυτότητα, την πνευματική κληρονομιά και τα έργα της μνήμης.

Προαιρετικά μαθήματα

Προαιρετικά μαθήματα θα πρέπει να αντληθούν από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και, συνεπώς, θα αλλάξει σε ετήσια βάση. Θα συνεργαστεί με τον σύνεδρος πρόγραμμα για να επιλέξετε ένα συμπλήρωμα των προαιρετικών μαθημάτων που θα ευθυγραμμιστεί με τα ενδιαφέροντά σας. Τα μαθήματα αυτά μπορούν να ληφθούν από την Ιστορία, Αρχαιολογία, Σέλτικ και ιρλανδική, και περισσότερο (ανάλογα με τις προσφορές πορεία σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο έτος).

Διατριβή

οι μαθητές MSc θα ολοκληρώσει μια διατριβή. Καινοτόμες, διεπιστημονική διατριβές ενθαρρύνεται και θα εποπτεύεται / συν-επιβλέπονται εντός του κατάλληλου Σχολή / s.

Ιστορικό και στόχοι

Προγονική Σπουδών είναι μια νέα και αναδυόμενη περιοχή της διεπιστημονικής έρευνας και της πρακτικής. Που ασχολούνται με την κοινωνική, πολιτιστική και βιολογική περίγραμμα της ταυτότητας, διερευνά πώς οι ιδέες μας για το ποιοι είμαστε μπορούν να επηρεαστούν από αντιλαμβάνονται τις σχέσεις με τους προγόνους μας. Προγονική Σπουδών θέτει ερωτήματα για το πώς οι προηγούμενες γενιές έχουν εμπλακεί με τον τόπο, το τοπίο, τη γλώσσα, κείμενο, οπτικό και υλικό πολιτισμό, προκειμένου να δημιουργηθεί μια αίσθηση της ύπαρξης και της ανήκουν. Αυτό το μοναδικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα συγκεντρώνει τις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες με τις κοινωνικές και φυσικές επιστήμες. Έχει ως στόχο να δημιουργήσει συναρπαστικές υποτροφία αιχμή για να εξετάσει τις σχέσεις των ανθρώπων με τις δικές τους και άλλοι πρόγονοι και το συγκρότημα σύγχρονο και trans-χρονική σημασία αυτών των συνδέσεων στο ευρύτερο κοινωνικο-πολιτική και δημόσια περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο.

Με βάση την εξαιρετική σκηνικό της προγονικής τους πόρους της Σκωτίας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της παγκόσμιας Σκωτίας διασποράς, το MSc in Προγονική Σπουδών βασίζεται στις καθιερωμένες ερευνητικές δυνάμεις και την εμπειρία εντός του Πανεπιστημίου και τις οργανώσεις-εταίρους μας. Αυτό περιλαμβάνει εθνικό σημαντικές συλλογές που στεγάζονται στο Μουσείο Hunterian, Πανεπιστήμιο ειδικές συλλογές και τα αρχεία, καθώς και τις συμμετοχές της Γλασκόβης Ζωής και της Σκωτίας οθόνης Αρχείο.

Προγονική Μελέτες εξισορροπεί αυτό το τοπικό της Σκωτίας και το Ηνωμένο Βασίλειο εστίαση με ευρύτερο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο προοπτικές που καθιστά ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το σπίτι και διεθνείς υποψηφίους που αναζητούν καινοτόμες διδασκαλία και τη μάθηση παροχή σε ένα συναρπαστικό και διαρκώς διευρυνόμενο τομέα.

Διατριβή

Θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει μια διατριβή ή επαγγελματική έκθεση. Καινοτόμες, διεπιστημονική διατριβές ενθαρρύνεται και θα εποπτεύεται / συν-επιβλέπονται εντός του κατάλληλου Σχολή / s. Αυτό θα αποτελέσει καλή γείωση θα πρέπει να έχετε επιλέξει να συνεχίσει περαιτέρω μελέτη.

δεσμών με τη βιομηχανία και την απασχολησιμότητα

Λόγω του διεπιστημονικού χαρακτήρα της, Ancestral Μελέτες απολαμβάνει δεσμούς με μια σειρά από τμήματα κατά μήκος του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης και πέρα. Επαγγελματική μας Masterclasses και Δεξιοτήτων εργαστήρια φέρνουν στο κόσμο κορυφαίων ακαδημαϊκών στους τομείς τους και εξωτερικών εμπειρογνωμόνων. Θα είστε σε θέση να οικοδομήσουμε ένα ευρύ δίκτυο επαφών μέσω αυτών των συνδέσεων.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Για την είσοδο στο 2017

Κανονικά ένα 2: 1 πτυχίο ή ισοδύναμο σε Ανθρωπολογία, Αρχαιολογία, Αρχαία Ιστορία, Classics, Σέλτικ και ιρλανδική, Αγγλικά, Γεωγραφία, Θεολογία, Ιστορία ή ένα συναφές θέμα στη διακριτική ευχέρεια του σύνεδρος προγράμματος.

Οι αλλοδαποί φοιτητέςμεακαδημαϊκόςπροσόντα χαμηλότερα από εκείνα που απαιτούνται θα πρέπει να επικοινωνήσουν ίδρυμα εταίρο μας, Γλασκώβη International College, οι οποίοι προσφέρουν μια σειρά μαθημάτων προ-Masters.

Αγγλικής Γλώσσας Απαιτήσεις

Για τους αιτούντες των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική, το Πανεπιστήμιο θέτει ένα ελάχιστο επίπεδο επάρκειας Αγγλικής Γλώσσας.

Διεθνές Σύστημα Αγγλικής Γλώσσας Testing (IELTS) Ακαδημαϊκή μονάδα (δεν Γενικής Εκπαίδευσης)

 • συνολική βαθμολογία 6.5
 • όχι υπο-τεστ μικρότερη από 6,0
 • ή ισοδύναμα αποτελέσματα σε άλλο αναγνωρισμένο τίτλο:

Κοινή ισοδύναμα προσόντα αγγλική γλώσσα

Όλα δήλωσε αγγλική δοκιμές είναι αποδεκτοί για την αποδοχή τόσο για το σπίτι / ΕΕ και διεθνείς φοιτητές για το πρόγραμμα αυτό:

 • ibTOEFL: 90? δεν υπο-τεστ μικρότερη από:
   • Ανάγνωση: 20
   • Ακρόαση: 19
   • Μιλώντας: 19
   • Γραφή: 23
 • CAE (Cambridge Certificate of Advanced English): 176 συνολικά? όχι υπο-τεστ μικρότερη από 169
<li><strong>CPE</strong> (Cambridge Certificate of Proficiency &sigma;&tau;&alpha; &alpha;&gamma;&gamma;&lambda;&iota;&kappa;&#940;): <strong>176</strong> &sigma;&upsilon;&nu;&omicron;&lambda;&iota;&kappa;&#940;? &#972;&chi;&iota; &upsilon;&pi;&omicron;-&tau;&epsilon;&sigma;&tau; &mu;&iota;&kappa;&rho;&#972;&tau;&epsilon;&rho;&eta; &alpha;&pi;&#972; <strong>169</strong></li> <li><strong>PTE Academic</strong> (Pearson Test &tau;&eta;&sigmaf; &Alpha;&gamma;&gamma;&lambda;&iota;&kappa;&#942;&sigmaf;, Academic &delta;&omicron;&kappa;&iota;&mu;&#942;): <strong>60?</strong> &delta;&epsilon;&nu; &upsilon;&pi;&omicron;-&tau;&epsilon;&sigma;&tau; &mu;&iota;&kappa;&rho;&#972;&tau;&epsilon;&rho;&eta; &alpha;&pi;&#972; <strong>59</strong></li> <li><strong>Trinity College London &Omicron;&lambda;&omicron;&kappa;&lambda;&eta;&rho;&omega;&mu;&#941;&nu;&eta; &delta;&epsilon;&xi;&iota;&#972;&tau;&eta;&tau;&epsilon;&sigmaf; &sigma;&tau;&eta;&nu; &alpha;&gamma;&gamma;&lambda;&iota;&kappa;&#942; &gamma;&lambda;&#974;&sigma;&sigma;&alpha;: ISEII</strong> &sigma;&epsilon; <strong>&Delta;&iota;&#940;&kappa;&rho;&iota;&sigma;&eta;</strong> &mu;&epsilon; <strong>&Delta;&iota;&#940;&kappa;&rho;&iota;&sigma;&eta;</strong> &sigma;&epsilon; &#972;&lambda;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &epsilon;&pi;&iota;&mu;&#941;&rho;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &delta;&omicron;&kappa;&iota;&mu;&#941;&sigmaf;</li>

Για τους ξένους φοιτητές, το Υπουργείο Εσωτερικών έχει επιβεβαιώσει ότι το Πανεπιστήμιο μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει αυτές τις εξετάσεις για να κάνει τη δική του εκτίμηση της αγγλικής γλώσσας ικανότητα για τις αιτήσεις θεώρησης για επίπεδο πτυχίου προγράμματα. Το Πανεπιστήμιο είναι επίσης σε θέση να αποδεχθεί μια δοκιμή IELTS (Academic module) από οποιοδήποτε από τα 1000 εξεταστικά κέντρα IELTS από όλο τον κόσμο και δεν απαιτείται συγκεκριμένη δοκιμή UKVI IELTS γιαεπίπεδο πτυχίου προγράμματα. Ως εκ τούτου, εξακολουθούν να δέχονται οποιοδήποτε από τα Αγγλικά δοκιμές που αναφέρονται για την εισαγωγή σε αυτό το πρόγραμμα.

Προ-συνόδων μαθήματα

Το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης δέχεται αποδεικτικά στοιχεία του απαιτούμενου επιπέδου γλώσσα από την αγγλική για Ακαδημαϊκή Μονάδα Μελέτης μαθήματα προ-συνόδων. Θεωρούμε επίσης και άλλα BALEAP διαπιστευμένο προ-συνόδων μαθήματα.

Επαγγελματικές προοπτικές

Ο συνδυασμός της πρακτικής και της θεωρίας της μάθησης με βάση θα εξοπλίσει τους πτυχιούχους των προγόνων Σπουδών με μια καλά ισορροπημένη και ευρεία σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Θα έχουν πρακτική ερευνητικές δεξιότητες σε πρωτογενείς και δευτερογενείς πηγές (από αντικείμενα σε αρχεία), την ικανότητα να αξιολογήσουν κριτικά τις πηγές, για να συζητήσουν και να διατυπώσουν τις δικές σας επιχειρήματα και θεωρίες, και να παρουσιάσουν την έρευνά σας στους συμμαθητές σας.

Πιθανοί σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν ακαδημαϊκή και εμπορική αρχαιολογία, μια ποικιλία των θέσεων εντός μουσεία, γκαλερί, αρχεία και βιβλιοθήκες, ή μέσα στο αναπτυσσόμενο τομέα Προγονική Τουρισμού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Glasgow, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Glasgow, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών