MSc στην επιστήμη των δεδομένων

City University of London

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στην επιστήμη των δεδομένων

City University of London

Η επιστήμη των δεδομένων είναι ένας αναδυόμενος νέος τομέας της επιστήμης. Με το MSc City στην Data Science, μπορείτε να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να αναλύσετε τα δεδομένα σε πολλές μορφές και να επικοινωνήσετε με τις γνώσεις.

Για ποιόν είναι?

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν αριθμό πρώτου βαθμού ή μπορούν να επιδείξουν αριθμητικές δεξιότητες. Οι φοιτητές βρίσκονται συχνά στα αρχικά στάδια της σταδιοδρομίας τους σε ποικίλα επαγγέλματα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, των στατιστικών και της επιστήμης των υπολογιστών.

Οι μαθητές θα έχουν μια περιέργεια για τα δεδομένα και θα θέλουν να μάθουν νέες τεχνικές για να ενισχύσουν την καριέρα τους και να αποτελέσουν μέρος των συναρπαστικών εξελίξεων της τρέχουσας βιομηχανίας. Το MSc στη Data Science περιλαμβάνει μερικά πολύπλοκα καθήκοντα προγραμματισμού λόγω της εφαρμοσμένης φύσης του μαθήματος, έτσι πολλοί μαθητές έχουν ένα μαθηματικό ή στατιστικό υπόβαθρο και απολαμβάνουν να δουλεύουν με αλγορίθμους.

Στόχοι

Η ζήτηση για επιστήμονες δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αυξηθεί περισσότερο από δέκα φορές τα τελευταία πέντε χρόνια *. Η ποσότητα των δεδομένων στον κόσμο αυξάνεται εκθετικά. Από την ανάλυση της απόδοσης των ελαστικών έως την ανίχνευση των προβληματικών παικτών, όπου υπάρχουν δεδομένα, υπάρχουν ευκαιρίες να εφαρμοστούν.

Το πρόγραμμα MSc Data Science της πόλης καλύπτει τη διασταύρωση της επιστήμης των υπολογιστών και των στατιστικών, της μηχανικής μάθησης και πρακτικών εφαρμογών. Εξετάζουμε τομείς όπως η οπτικοποίηση, διότι πιστεύουμε ότι η επιστήμη των δεδομένων αποσκοπεί στη δημιουργία διορατικότητας στα δεδομένα καθώς και στην επικοινωνία της στην πράξη.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη μηχανική μάθηση ως την πιο συναρπαστική τεχνολογία για τα δεδομένα και έχουμε μάθει από τους δικούς μας αποφοίτους ότι αυτό έχει μεγάλη αξία όταν πρόκειται για απασχόληση στον τομέα. Στην πόλη, έχουμε άριστη τεχνογνωσία στη μηχανική μάθηση και οι φοιτητές των εγκαταστάσεων πρέπει να μάθουν τις τεχνικές πτυχές της ανάλυσης δεδομένων. Έχουμε επίσης ένα κορυφαίο κέντρο για την οπτικοποίηση δεδομένων, όπου οι μαθητές εκτίθενται στις τελευταίες εξελίξεις στην παρουσίαση και την επικοινωνία των αποτελεσμάτων τους - μια πολύ περιζήτητη δεξιότητα.

* Από θέσεις εργασίας IT παρακολουθήσετε

"Τι συμβαίνει με τα δεδομένα; Ποιος το ελέγχει; Ποιος κατέχει τα δεδομένα; Δεν νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε πλήρως αυτές τις ερωτήσεις. Αυτό είναι μέρος αυτού που καλύπτουμε σε αυτό το πρόγραμμα: η κατώτατη γραμμή είναι με μεγάλη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη. "

Διευθυντής προγράμματος, Δρ Tillman Weyde

Ενότητες

Το πρόγραμμα αποτελείται από έξι βασικές ενότητες, δύο μαθήματα επιλογής και ένα τελικό σχέδιο. Όλα τα μαθήματα μελετώνται στη δεύτερη θητεία. Ο τρίτος όρος προορίζεται για το έργο, όπου οι μαθητές επιλύουν ένα πραγματικό πρόβλημα με τη χρήση μεγάλων συνόλων δεδομένων από τη βιομηχανία, τον ακαδημαϊκό κόσμο ή την κυβέρνηση.

Οι ενότητες περιλαμβάνουν hands-on, εργαστήρια με βάση το εργαστήριο και μαθήματα. Διδάσκουμε τη χρήση εργαλείων και τεχνολογιών επιστήμης δεδομένων όπως Python, Apache Spark και Matlab. Μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πρακτικό πρόγραμμα MSc σε μια περιοχή εφαρμογής της επιλογής σας.

Περιεχόμενο μαθήματος

Η επιστήμη των δεδομένων είναι ο τομέας της μελέτης που ασχολείται με την εξαγωγή γνώσης από μεγάλες συλλογές δεδομένων.

Το μάθημα καλύπτει τη μελέτη, την ενσωμάτωση και την εφαρμογή προηγμένων μεθόδων και τεχνικών από:

  • Ανάλυση δεδομένων και εκμάθηση μηχανών
  • Οπτικοποίηση δεδομένων και οπτική ανάλυση
  • Υψηλής απόδοσης, παράλληλος και κατανεμημένος υπολογισμός
  • Εκπροσώπηση γνώσης και συλλογιστική
  • Νευρωνικός υπολογισμός
  • Επεξεργασία σήματος
  • Διαχείριση δεδομένων και ανάκτηση πληροφοριών.

Σας δίνει την ευκαιρία να εξειδικεύσετε έτσι, μόλις αποφοιτήσετε, μπορείτε να εφαρμόσετε την επιστήμη των δεδομένων σε οποιοδήποτε τομέα από την υγεία στο λιανικό εμπόριο. Με τη συνεργασία με ερευνητές και βιομηχανικούς εταίρους κατά τη διάρκεια του προγράμματος, μπορείτε να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε ένα πλαίσιο πραγματικού κόσμου σε κάθε έναν από τους παραπάνω τομείς.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν ανώτερη πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ισοδύναμο από διεθνή φορέα στον τομέα της πληροφορικής, της μηχανικής, της φυσικής ή των μαθηματικών, ή των επιχειρήσεων, της οικονομίας, της ψυχολογίας ή της υγείας, με αποδεδειγμένη μαθηματική ικανότητα και βασική εμπειρία προγραμματισμού, (ή διεθνές ισοδύναμο) με αποδεδειγμένη μαθηματική ικανότητα και συναφή επαγγελματική εμπειρία.

Άλλα κατάλληλα προσόντα

Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για απευθείας εγγραφή, ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακού διπλώματος στο πρόγραμμα μέσω ενός από τους συνεργάτες μας.

Αγγλικές απαιτήσεις

Για τους ξένους φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλική, απαιτούνται τα ακόλουθα προσόντα:

  • IELTS: 6,5 (τουλάχιστον 6,0 και των τεσσάρων συνιστωσών)

Λόγω αλλαγών στον κατάλογο SELV του UKVI, δεν είμαστε πλέον σε θέση να αποδεχτούμε το TOEFL ως ένδειξη αγγλικής γλώσσας για φοιτητές που απαιτούν CAS από τον Απρίλιο του 2014.Σε προγράμματα αγγλικής γλώσσας

Δεν πληρούν τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας; INTO City, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσφέρει προγράμματα αγγλικής γλώσσας για να σας προετοιμάσει για σπουδές στο πανεπιστήμιο. Αυτά τα εντατικά και ευέλικτα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αγγλική σας ικανότητα για την είσοδο σε μαθήματα σπουδών.

Προοπτικές καριέρας

Από το χώρο της υγείας έως το λιανικό εμπόριο και από την βιομηχανία πληροφορικής στην κυβέρνηση, το MSc Science Data σας προετοιμάζει για μια επιτυχημένη καριέρα ως επιστήμονας δεδομένων. Θα αποφοιτήσετε με εξειδικευμένες δεξιότητες στην απόκτηση δεδομένων, την εξαγωγή πληροφοριών, τη συγκέντρωση και την αντιπροσώπευση, την ανάλυση δεδομένων, την εξαγωγή γνώσης και τις εξηγήσεις, οι οποίες είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Οι μοναδικές πρακτικές ασκήσεις της πόλης, η έμφαση στη μηχανική μάθηση και στην οπτική ανάλυση, μαζί με τους συνδέσμους μας με τη βιομηχανία και το Tech City, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε απασχόληση ως ειδικός στην ανάλυση και την απεικόνιση δεδομένων. Οι απόφοιτοι που ξεκινούν μια νέα επιχείρηση μπορούν να επωφεληθούν από το City Incubator της πόλης και τους συνδέσμους της πόλης με την Tech City, παρέχοντας υποστήριξη για νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
City University of London

Τελευταία ενημέρωση January 16, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
12 - 28 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,500 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - City of London, Αγγλία
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - City of London, Αγγλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ, ετησίως, πλήρους απασχόλησης. Μη-ΕΕ Πλήρης απασχόληση: £ 17.000.