Μεταπτυχιακό στην Οικονομία

City University of London

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό στην Οικονομία

City University of London

Αποκτήστε το ολοκληρωμένο υπόβαθρο στα θεωρητικά, εφαρμοσμένα και εμπειρικά οικονομικά που χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε για μια σειρά επιλογών σταδιοδρομίας στη βιομηχανία, την κυβέρνηση και τον ακαδημαϊκό κόσμο.

Για ποιόν είναι?

Αυτό το μάθημα σας δίνει τη δυνατότητα να βυθιστείτε στην αυστηρή σύγχρονη οικονομία - είτε αμέσως μετά από ένα προπτυχιακό είτε ως επαγγελματίας στα μέσα της σταδιοδρομίας. Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε πλήρες ωράριο κατά τη διάρκεια ενός έτους ή μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια των δύο.

Στόχοι

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει ένα σταθερό υπόβαθρο στη μικροοικονομία, τη μακροοικονομία και την οικονομετρία, ενώ θα διερευνήσει τις ενότητες σχετικά με τη χρηματοδότηση, τη ρύθμιση, την οικονομία της υγείας, τη συμπεριφορική οικονομία και την οικονομία της ανάπτυξης.

Το MSc Οικονομικών σας βοηθά:

 • Αναπτύξτε τις κρίσιμες και αναλυτικές σας ικανότητες στα οικονομικά
 • Κατανοήστε τη σύγχρονη οικονομική θεωρία, τόσο σε μικροοικονομικό όσο και σε μακροοικονομικό επίπεδο
 • Αναλύστε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της σχετικής εμπειρικής και θεωρητικής μεθοδολογίας της έρευνας
 • Αναπτύξτε τις γνώσεις σας για την οικονομετρική θεωρία και τις τεχνικές
 • Να ερμηνεύει κριτικά την τρέχουσα έρευνα σε τομείς όπως η συμπεριφορική και πειραματική οικονομία, η οικονομική οικονομία, η οικονομία της υγείας, η μακροοικονομία, η ρύθμιση και ο ανταγωνισμός και η ανάπτυξη
 • Προετοιμαστείτε ακαδημαϊκά για μια καριέρα ως επαγγελματίας οικονομολόγος.

Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε περαιτέρω σπουδές, η διατριβή μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως σημείο αποκοπής σε ένα διδακτορικό δίπλωμα οικονομικών.

Ενότητες

Θα λάβετε 120 μονάδες διδακτορικών μαθημάτων και 60 επιπλέον πιστωτικές μονάδες μέσω μιας από τις ακόλουθες διαδρομές:

 • Λογοτεχνική Έρευνα: επιλέξτε δύο επιπλέον μαθήματα που διδάσκονται μονάδες των 15 μονάδων και μια επισκόπηση λογοτεχνίας (Οικονομική Λογοτεχνική Έρευνα) αξίας 30 μονάδων.
 • Διατριβή: ένα 60-πιστωτικό πρόγραμμα έρευνας οικονομικών.

Στη διδακτορική διατριβή, θα λάβετε τέσσερις βασικές ενότητες και δύο ενότητες επιλογής.

Στη διαδρομή της έρευνας της βιβλιογραφίας, θα λάβετε τρεις βασικές ενότητες και πέντε ενότητες επιλογής.

Δεν είναι δυνατόν να δώσετε ακριβείς ώρες εβδομαδιαίως, καθώς αυτές μπορεί να διαφέρουν από το ένα όρο στο άλλο, ανάλογα με το ποια μαθήματα επιλέγετε.

Προυποθέσεις εισόδου

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτό το μάθημα, θα πρέπει να έχετε κάποιο μαθηματικό υπόβαθρο (A-level, IB, AP ή οποιοδήποτε άλλο ισοδύναμο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) και ένα από τα παρακάτω:

 • Ένα πτυχίο ανώτερης δευτεροβάθμιας (ή ισοδύναμης) προπτυχιακής στα οικονομικά ή σε έναν σχετικό κλάδο (π.χ. χρηματοδότηση).
 • Ένα ανώτερο πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ή ισοδύναμο) στις επιχειρήσεις, τη διαχείριση, την πολιτική, το δίκαιο, τη λογιστική, την ψυχολογία, την ποσοτική κοινωνιολογία ή τη δημοσιογραφική δημοσιογραφία.
 • Ένα ανώτατο δευτεροβάθμιο (ή ισοδύναμο) πτυχίο σε μια ποσοτική πειθαρχία, όπως τα Μαθηματικά, η Μηχανική, η Επιστήμη των Υπολογιστών ή μια Φυσική Επιστήμη.

Οι σπουδαστές με ένα κατώτερο πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε έναν από τους παραπάνω κλάδους μπορούν να εξεταστούν κατά περίπτωση.

Όλοι οι μαθητές πρέπει να πληρούν επίσης την απαίτηση αγγλικής γλώσσας για το πρόγραμμα όπως καθορίζεται.

Αγγλικές απαιτήσεις

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα προσόντα:

 • IELTS με συνολικό σκορ 6,5 (με ελάχιστο 6,0 για κάθε υπο-δοκιμή) Ή
 • Ένα πρώτο πτυχίο από ένα πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου ή από ένα υπερπόντιο ίδρυμα αναγνωρισμένο από την πόλη ως επαρκές αποδεικτικό στοιχείο της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας, για παράδειγμα, από ιδρύματα στην Αυστραλία ή τις ΗΠΑ.

Όλοι οι αιτούντες που χρειάζονται θεώρηση κατηγορίας 4 πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις ικανοτήτων Αγγλικής Γλώσσας του Υπουργείου Εσωτερικών πριν η City μπορεί να εκδώσει το Πιστοποιητικό Αποδοχής για Μελέτη (CAS) που απαιτείται για την υποβολή αίτησης για θεώρηση Κατηγορίας 4.Σε προγράμματα αγγλικής γλώσσας

Δεν πληρούν τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας; INTO City, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσφέρει προγράμματα αγγλικής γλώσσας για να σας προετοιμάσει για σπουδές στο πανεπιστήμιο. Αυτά τα εντατικά και ευέλικτα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αγγλική σας ικανότητα για την είσοδο σε μαθήματα σπουδών.

Προοπτικές καριέρας

Κατά τη συμπλήρωση των Μεταπτυχιακών Σπουδών θα έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας. Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος απολαμβάνουν πολλές δυνατότητες απασχόλησης τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συμβουλών και της οικονομικής ανάλυσης.

Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι των Οικονομικών Masters έχουν ασφαλείς ρόλους, όπως:

 • Οικονομικός Αναλυτής, BlackRock.
 • Βοηθός Οικονομολόγος, Τμήμα Μεταφορών.
 • Αναλυτής χρηματοδότησης ταμειακών ροών, Mizuho International.
 • Ερευνητής και Οικονομολόγος, Ίψος Μόρι (Πολιτική και Αξιολόγηση).

Το MSc παρέχει επίσης μια σταθερή ακαδημαϊκή βάση για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν διδακτορική έρευνα στην οικονομία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
City University of London

Τελευταία ενημέρωση January 16, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
10,500 GBP
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
There is no fixed application deadline. However, applications will close when the course is full, so we encourage you to apply early.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - City of London, Αγγλία
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
There is no fixed application deadline. However, applications will close when the course is full, so we encourage you to apply early.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - City of London, Αγγλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
There is no fixed application deadline. However, applications will close when the course is full, so we encourage you to apply early.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ, ετησίως, πλήρους απασχόλησης. Μη-ΕΕ Πλήρης απασχόληση: £ 15.000.