Σχετικά με αυτό το μάθημα

Σχεδιασμένο και παραδίδεται από ακαδημαϊκούς και επιστήμονες εμπειρογνώμονες, αυτό το πλήρες ή μερικής απασχόλησης διεπιστημονικό πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρητική μελέτη με την πρακτική εργασία σε πεδία. Θα καλύψετε τομείς ειδικών θεμάτων και θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των σύνθετων ζητημάτων που συνδέονται με την αειφόρο ανάπτυξη των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Εκτός από την πρόσβαση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τους πόρους μάθησης στο Europa Point Campus, τα εικονικά Στενά του Γιβραλτάρ, μια μοναδική τοποθεσία για τη θαλάσσια βιολογική έρευνα, παρέχουν ένα φυσικό εργαστήριο για τις σπουδές σας. Τα στενά και η γύρω περιοχή τους έχουν αναγνωριστεί από καιρό για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα τους.

Μπορείτε να επιλέξετε μια πλήρη ή μερική απασχόληση και να έχετε την ελευθερία να επιλέξετε το βραβείο εξόδου (μεταπτυχιακό δίπλωμα, μεταπτυχιακό δίπλωμα ή πλήρες μάστερ).

Το πρόγραμμα βασίζεται σε μια σειρά ενοτήτων σε αυξανόμενα επίπεδα ειδίκευσης.

 • Το πρώτο μέρος του προγράμματος θα επικεντρωθεί στην ωκεανογραφία και τη θαλάσσια βιολογία, τις ερευνητικές δεξιότητες και μεθόδους, τη διατήρηση της θάλασσας, τη βιωσιμότητα και τη διαχείριση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.
 • Το δεύτερο μέρος θα επικεντρωθεί στις επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος, ιδίως στην προσαρμογή στην αλλαγή του κλίματος και στη μείωση του κινδύνου καταστροφών λόγω οικοσυστημάτων.
 • Το τελικό τμήμα του προγράμματος Master θα περιλαμβάνει ένα ανεξάρτητο και πρωτότυπο ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο θα αξιολογηθεί μέσω διατριβής και viva.

Θα αναλάβετε το ερευνητικό σας πρόγραμμα που θα εργάζεται απευθείας με ερευνητές στο University of Gibraltar και με εξωτερικούς ειδικούς. Μπορεί να είναι δυνατή η πραγματοποίηση του ερευνητικού σας έργου στο εξωτερικό.

Δομή μαθημάτων και ενδεικτικό πρόγραμμα

107424_rsz_120190109llppdaycbndfjztu_i5hlj_large.png

CATS = Σχέδιο μεταφοράς πιστωτικής συσσώρευσης όπου 1 CAT = 10 θεωρητικές (επαφή μεμονωμένες) ώρες σπουδών

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να έχετε ένα από τα ακόλουθα προσόντα ως απόδειξη των αγγλικών γλωσσικών δεξιοτήτων:

 • IELTS: 6,5 με 6,0 ελάχιστο σε κάθε δεξιότητα
 • Πιστοποιητικό επάρκειας στα αγγλικά (CPE) Cambridge: βαθμός C
 • Πιστοποιητικό προηγμένων αγγλικών (CAE) του Cambridge: Βαθμός Β
 • Pearson Test of English (Ακαδημαϊκό): 60 με 51 σε κάθε συνιστώσα
 • IBT TOEFL: 90 χωρίς υποστέρηση μικρότερη από 17

Προφίλ εισόδου

 • Ένα ελάχιστο βαθμό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (2.1) ή αντίστοιχο σε σχετικό θέμα. Οι υποψήφιοι από άλλους κλάδους με 2: 1 ή 1ο βαθμό ή με βαθμό 2.2 σε σχετικό αντικείμενο αλλά με σημαντική κατάλληλη / σχετική εμπειρία εργασίας / ζωής (τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας εργασίας / ζωής που θεωρείται από το Πανεπιστήμιο είτε εκπλήρωση ελάχιστων κριτηρίων εισόδου) ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση.
 • Τουλάχιστον ένα καλό επίπεδο μαθηματικών γυμνασίου και αγγλικών (GCSE, βαθμό C, ή ισοδύναμο). Αποδεδειγμένες δεξιότητες ΤΠΕ στον τομέα της επεξεργασίας κειμένου, της διαχείρισης βάσεων δεδομένων, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του Διαδικτύου αποτελούν προϋπόθεση. Οι σπουδαστές πρέπει επίσης να είναι σε θέση να γνωστοποιούν αποτελεσματικά τις ιδέες τους γραπτώς, σε συζητήσεις και παρουσιάσεις μέσων.

Οι προσφορές βασίζονται σε ένα συνδυασμό προσόντων ή προβλεπόμενων βαθμών, στην προσωπική δήλωση του αιτούντος και σε αναφορές.

Πιστοποίηση προηγούμενης μάθησης / εμπειρίας (APLE)

Οι φοιτητές που μπορούν να αποδείξουν ότι παρακολούθησαν παρόμοια προγράμματα, απέκτησαν ισοδύναμα βραβεία ή / και μεγάλη εξειδικευμένη εμπειρία, μπορεί να λάβουν APLE και μπορεί να εισέλθουν στο πρόγραμμα σε επίπεδο PGDip.

Μη τυποποιημένες απαιτήσεις εισόδου

Η εναλλακτική είσοδος στο επίπεδο PGCert μπορεί να επιτευχθεί μέσω κατάλληλης τεκμηριωμένης εκτεταμένης εργασιακής εμπειρίας (π.χ.

Εάν έχετε προσόντα στο εξωτερικό, μπορείτε να ελέγξετε τη συγκρισιμότητά τους με το Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Αναγνώρισης (NARIC) του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος παρέχει συμβουλευτική υπηρεσία.

Αμοιβές

 • Αρχική: £ 7.750
 • Διεθνές: £ 15,000

Τα τέλη για τους φοιτητές μερικής απασχόλησης θα είναι το ήμισυ των αντίστοιχων τελών πλήρους απασχόλησης ετησίως.

Ισχύουν

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020 είναι πλέον ανοικτές.

Αυτό το πρόγραμμα θα εκτελεστεί με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι ελάχιστοι αριθμοί.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Gibraltar
Τελευταία ενημέρωση January 30, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 11, 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,750 GBP
- Σπίτι
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 11, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 11, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Intro to MSc Marine Science