MSc στη Ναυτική Επιστήμη

University of Gibraltar

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στη Ναυτική Επιστήμη

University of Gibraltar

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Σχεδιασμένο και παραδίδεται από ακαδημαϊκούς και επιστήμονες εμπειρογνώμονες, αυτό το πλήρες ή μερικής απασχόλησης διεπιστημονικό πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρητική μελέτη με την πρακτική εργασία σε πεδία. Θα καλύψετε τομείς ειδικών θεμάτων και θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των σύνθετων ζητημάτων που συνδέονται με την αειφόρο ανάπτυξη των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Εκτός από την πρόσβαση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τους πόρους μάθησης στο Europa Point Campus, τα εικονικά Στενά του Γιβραλτάρ, μια μοναδική τοποθεσία για τη θαλάσσια βιολογική έρευνα, παρέχουν ένα φυσικό εργαστήριο για τις σπουδές σας. Τα στενά και η γύρω περιοχή τους έχουν αναγνωριστεί από καιρό για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα τους.

Μπορείτε να επιλέξετε μια πλήρη ή μερική απασχόληση και να έχετε την ελευθερία να επιλέξετε το βραβείο εξόδου (μεταπτυχιακό δίπλωμα, μεταπτυχιακό δίπλωμα ή πλήρες μάστερ).

Το πρόγραμμα βασίζεται σε μια σειρά ενοτήτων σε αυξανόμενα επίπεδα ειδίκευσης.

 • Το πρώτο μέρος του προγράμματος θα επικεντρωθεί στην ωκεανογραφία και τη θαλάσσια βιολογία, τις ερευνητικές δεξιότητες και μεθόδους, τη διατήρηση της θάλασσας, τη βιωσιμότητα και τη διαχείριση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.
 • Το δεύτερο μέρος θα επικεντρωθεί στις επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος, ιδίως στην προσαρμογή στην αλλαγή του κλίματος και στη μείωση του κινδύνου καταστροφών λόγω οικοσυστημάτων.
 • Το τελικό τμήμα του προγράμματος Master θα περιλαμβάνει ένα ανεξάρτητο και πρωτότυπο ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο θα αξιολογηθεί μέσω διατριβής και viva.

Θα αναλάβετε το ερευνητικό σας πρόγραμμα που θα εργάζεται απευθείας με ερευνητές στο University of Gibraltar και με εξωτερικούς ειδικούς. Μπορεί να είναι δυνατή η πραγματοποίηση του ερευνητικού σας έργου στο εξωτερικό.

Δομή μαθημάτων και ενδεικτικό πρόγραμμα107424_rsz_120190109llppdaycbndfjztu_i5hlj_large.png

CATS = Σχέδιο μεταφοράς πιστωτικής συσσώρευσης όπου 1 CAT = 10 θεωρητικές (επαφή μεμονωμένες) ώρες σπουδών

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να έχετε ένα από τα ακόλουθα προσόντα ως απόδειξη των αγγλικών γλωσσικών δεξιοτήτων:

 • IELTS: 6,5 με 6,0 ελάχιστο σε κάθε δεξιότητα
 • Πιστοποιητικό επάρκειας στα αγγλικά (CPE) Cambridge: βαθμός C
 • Πιστοποιητικό προηγμένων αγγλικών (CAE) του Cambridge: Βαθμός Β
 • Pearson Test of English (Ακαδημαϊκό): 60 με 51 σε κάθε συνιστώσα
 • IBT TOEFL: 90 χωρίς υποστέρηση μικρότερη από 17

Προφίλ εισόδου

 • Ένα ελάχιστο βαθμό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (2.1) ή αντίστοιχο σε σχετικό θέμα. Οι υποψήφιοι από άλλους κλάδους με 2: 1 ή 1ο βαθμό ή με βαθμό 2.2 σε σχετικό αντικείμενο αλλά με σημαντική κατάλληλη / σχετική εμπειρία εργασίας / ζωής (τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας εργασίας / ζωής που θεωρείται από το Πανεπιστήμιο είτε εκπλήρωση ελάχιστων κριτηρίων εισόδου) ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση.
 • Τουλάχιστον ένα καλό επίπεδο μαθηματικών γυμνασίου και αγγλικών (GCSE, βαθμό C, ή ισοδύναμο). Αποδεδειγμένες δεξιότητες ΤΠΕ στον τομέα της επεξεργασίας κειμένου, της διαχείρισης βάσεων δεδομένων, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του Διαδικτύου αποτελούν προϋπόθεση. Οι σπουδαστές πρέπει επίσης να είναι σε θέση να γνωστοποιούν αποτελεσματικά τις ιδέες τους γραπτώς, σε συζητήσεις και παρουσιάσεις μέσων.

Οι προσφορές βασίζονται σε ένα συνδυασμό προσόντων ή προβλεπόμενων βαθμών, στην προσωπική δήλωση του αιτούντος και σε αναφορές.

Πιστοποίηση προηγούμενης μάθησης / εμπειρίας (APLE)

Οι φοιτητές που μπορούν να αποδείξουν ότι παρακολούθησαν παρόμοια προγράμματα, απέκτησαν ισοδύναμα βραβεία ή / και μεγάλη εξειδικευμένη εμπειρία, μπορεί να λάβουν APLE και μπορεί να εισέλθουν στο πρόγραμμα σε επίπεδο PGDip.

Μη τυποποιημένες απαιτήσεις εισόδου

Η εναλλακτική είσοδος στο επίπεδο PGCert μπορεί να επιτευχθεί μέσω κατάλληλης τεκμηριωμένης εκτεταμένης εργασιακής εμπειρίας (π.χ.

Εάν έχετε προσόντα στο εξωτερικό, μπορείτε να ελέγξετε τη συγκρισιμότητά τους με το Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Αναγνώρισης (NARIC) του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος παρέχει συμβουλευτική υπηρεσία.

Αμοιβές

 • Αρχική σελίδα: £ 5.995
 • Διεθνές: £ 13,625

Σημείωση: Τα παραπάνω τέλη αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2018/19. Τα τέλη για το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020 θα ενημερωθούν σύντομα. Τα τέλη για τους φοιτητές μερικής απασχόλησης θα είναι το ήμισυ των αντίστοιχων τελών πλήρους απασχόλησης ετησίως.

Ισχύουν

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020 είναι πλέον ανοικτές.

Αυτό το πρόγραμμα θα εκτελεστεί με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι ελάχιστοι αριθμοί.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 10, 2019
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 11, 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
5,995 GBP
- Αρχική σελίδα, ακαδημαϊκό έτος 2018/19. 13.625 GBP - Διεθνές ακαδημαϊκό έτος 2018/19
Locations
Γιβραλτάρ - Gibraltar
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 11, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 11, 2019
Γιβραλτάρ - Gibraltar
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

Intro to MSc Marine Science