MSc στη Φυσική των Υλικών

Loughborough University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc στη Φυσική των Υλικών

Loughborough University

Το Πανεπιστήμιο Loughborough έχει μακρά ιστορία διεθνώς αναγνωρισμένης έρευνας στη μελέτη και ανάπτυξη νέων υλικών και η Φυσική του Υλικού MSc σας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστείτε με ειδικούς επιστήμονες στον τομέα. Η Φυσική μας των Υλικών MSc είναι ένα ερευνητικό-εστιασμένο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για να σας εξοπλίσει με τις προηγμένες θεωρητικές και μαθηματικές δεξιότητες ενός επαγγελματία φυσικού.

Η ικανότητα δημιουργίας νέων υλικών που είναι ισχυρότερα, ελαφρύτερα ή καλύτερα, είναι το κλειδί για την εξέλιξη σε όλους τους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας και της μηχανικής. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών αιχμής σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε με τους ειδικούς ερευνητές μας τη φυσική των νέων υλικών, την προετοιμασία και το χαρακτηρισμό τους, σε ένα Πανεπιστήμιο που αναγνωρίζεται διεθνώς για τη συμβολή του στους τομείς της φυσικής και της επιστήμης των υλικών.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Μάστερ Φυσικής Υλικών , θα μάθετε πώς να εργάζεστε με τον σύγχρονο εξοπλισμό και να κάνετε μια ανάλυση των δικών σας πειραματικών και θεωρητικών δεδομένων, καθώς και την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων φυσικής για την αξιολόγηση υλικών, την εξέταση ιδιοτήτων νέων υλικών και να αναπτύξουν τις προηγμένες θεωρητικές και ποσοτικές δεξιότητες που αναζητούν ιδιαίτερα οι εργοδότες.

Το MSc για τη Φυσική των Υλικών περιλαμβάνει ένα συνδυασμό εποπτευόμενων ερευνητικών εργασιών, ανάπτυξης ερευνητικών δεξιοτήτων και διδακτικού υλικού που έχουν σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσουν με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επηρεάσουν τη μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών των οποίων οι επιτυχίες οδηγούνται από την ανάπτυξη νέων υλικών ή να συνεχίσετε με την ακαδημαϊκή σας έρευνα.

Οι πειραματικές εγκαταστάσεις στο Loughborough περιλαμβάνουν παλμική απόθεση λέιζερ, μικροσκοπία ατομικής δύναμης, σκέδαση Raman και περίθλαση ακτίνων Χ. Το παρατηρητήριο των διαμερισμάτων έχει ένα τελεοκόπιο Meade 16 ιντσών και άλλο αστρονομικό εξοπλισμό.

Τι κάνει αυτό το πρόγραμμα διαφορετικό;

 • Έρευνα επικεντρώνεται
 • Παραδίδονται από διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες
 • Ένα ευρύ φάσμα πειραματικών εγκαταστάσεων

Ποιος πρέπει να μελετήσει αυτό το πρόγραμμα;

Η Φυσική μας των Υλικών MSc έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν να αναπτύξουν προηγμένες δεξιότητες στα εξής: επίλυση προβλημάτων? πειραματικές, μαθηματικές ή υπολογιστικές τεχνικές · επιστημονική συγγραφή και παρουσίαση δεξιοτήτων παρουσίασης. την απόκτηση και κατανόηση πληροφοριών από την επιστημονική βιβλιογραφία. τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων ή την ανάπτυξη θεωρητικών μοντέλων.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα πτυχίο (2: 2 ή μεγαλύτερο) ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών στην επιστήμη ή στη μηχανική, ή κατάλληλη επαγγελματική πείρα.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Όλοι οι υποψήφιοι για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο του Loughborough πρέπει να έχουν πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας προτού μπορέσουν να γίνουν δεκτοί σε οποιοδήποτε μάθημα ή πρόγραμμα, είτε η πρώτη γλώσσα τους είναι Αγγλικά είτε όχι.

IELTS: 6,5 με ελάχιστο σκορ 6,0 σε όλα τα στοιχεία.

Τι θα μελετήσετε

Οι ενότητες της MSc για τη Φυσική των Υλικών στοχεύουν να σας δώσουν την ευκαιρία να εφαρμόσετε την ευρεία κατανόησή σας για τις βασικές αρχές στην επίλυση ενός συγκεκριμένου και λεπτομερούς προβλήματος που σχετίζεται με μια περιοχή της τρέχουσας ερευνητικής δραστηριότητας.

Ενότητες

Φυσική των υλικών MSc καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων? για να σας δώσουμε έναν δοκιμαστή που έχουμε επεκτείνει σε μερικές από τις βασικές ενότητες που συνδέονται με αυτό το πρόγραμμα και τις ειδικές μεθόδους αξιολόγησης που σχετίζονται με κάθε ενότητα.

Υποχρεωτικές ενότητες

 • Μαθηματικές Μέθοδοι για Διεπιστημονικές Επιστήμες - 15 μονάδες
 • Υπεραγωγιμότητα και Νανοεπιστήμη - 15 μονάδες
 • Τεχνικές Χαρακτηρισμού στη Φυσική Στερεάς Κατάστασης - 15 μονάδες
 • Μέθοδοι έρευνας στη φυσική - 15 μονάδες
 • Ερευνητικό Έργο - 90 μονάδες

Προαιρετικές ενότητες

 • Polymer Properties - 15 μονάδες
 • Polymer Science - 15 μονάδες
 • Προχωρημένες τεχνικές χαρακτηρισμού - 15 μονάδες
 • Προσομοίωση προηγμένων υλικών και διαδικασιών - 15 μονάδες
 • Μοντελοποίηση υλικών - 15 μονάδες

Μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας

Ο στόχος του προγράμματος MSc Φυσικής Υλικών είναι να σας εξοπλίσει με τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεστε για την απασχόληση στη βιομηχανία, τη δημόσια υπηρεσία ή την ακαδημαϊκή έρευνα. Οι απόφοιτοι φυσικής είναι ιδιαίτερα επιδιωκομένοι και εργάζονται σε μια σειρά βιομηχανιών και ρόλων.

Οι εργοδότες που επιλέγουν οι αποφοίτητές μας είναι το Υπουργείο Άμυνας, η DSTL, η BAE Systems, η BP, η Rolls-Royce και η Intelligent Energy, σε ρόλους όπως Business Analyst, Physicist, Technical Manager και Financial Trader. Άλλοι φοιτητές έχουν σπουδάσει σε επίπεδο διδακτορικού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 11, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2018
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,500 EUR
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Loughborough, Αγγλία
Ημερομηνία Έναρξης: Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Loughborough, Αγγλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ. Διεθνείς χρεώσεις: £ 21.000