MSc στη μηχανική τροφίμων
Szent István University, Faculty of Food Science
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* 3000 ευρώ / εξάμηνο
Εισαγωγή
Majors στο βαθμό: - Βιοτεχνολογία Τροφίμων - Διεργασίες στη Βιομηχανία Τροφίμων - Μετά τη συγκομιδή και Διοικητικής Υποστήριξης στο εμπόριο τροφίμων - Τεχνολογίας και Ανάπτυξης Προϊόντων της Βιομηχανίας Τροφίμων - Vintage Μεταπτυχιακό Διάρκεια του προγράμματος: - αριθμός των όρων: 4 όρους - τον αριθμό των πιστώσεων που απαιτούνται για την απόκτηση του πτυχίου: 120 προγράμματα Πτυχίο δεκτή ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στο πρόγραμμα σπουδών του πλοιάρχου: προγράμματα βαθμό που μπορεί να γίνει δεκτή με πλήρη πίστωση: - γεωργικό τομέα: Πτυχίο στη Μηχανική Τροφίμων? - Τεχνικό τομέα: Πτυχίο Εμβιομηχανική, Πτυχίο Χημικού Μηχανικού.
Σκοπός του προγράμματος
Σκοπός του προγράμματος σπουδών του πλοιάρχου, επαγγελματικές ικανότητες που πρέπει να αποκτηθούν: Ο στόχος του προγράμματος σπουδών του πλοιάρχου είναι να εκπαιδεύσει μηχανικούς των τροφίμων που γνωρίζει και να εφαρμόζει τις πλέον πρόσφατες επιστημονικές γνώσεις του ειδικού τομέα, και είναι επίσης εξοικειωμένοι με τους διάφορους τομείς των φυσικών και τεχνικών επιστήμες. Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εφαρμόσει το αποκτήσει επαγγελματική γνώση, με ένα δημιουργικό τρόπο στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας τροφίμων. Έχοντας την γνώση που αποκτήθηκε στο πρόγραμμα σπουδών του πλοιάρχου, θα είναι σε θέση να συμμετάσχει σε περαιτέρω σημαντικά προγράμματα κατάρτισης, ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα διδακτορικό (PhD) πρόγραμμα.
Πρακτική Κέντρο Εκπαίδευσης βοηθώντας την εκπαίδευση:
- Επιχειρησιακό τεχνολογία εγκαταστάσεων πρακτική - για να διδάξει τις βασικές λειτουργίες της παραγωγής τροφίμων - μονάδα επιχειρησιακής πρακτικής για τη ζύμωση - για να διδάξουν τεχνολογίες για τη βιομηχανία απόσταξης και των ζυμώσεων - κελάρια Διαδήλωση στο Budafoki Οδού και Menesi Δρόμος - - αισθητικές εργαστήριο για να διδάξουν τεχνολογίες παραγωγή οίνου - Πιλοτική μονάδα για την επεξεργασία τροφίμων - για να διδάξουν λειτουργικά στοιχεία των τεχνολογιών συντήρησης των τροφίμων - Πιλοτική μονάδα μπύρας - για να διδάξουν την τεχνολογία για την κατασκευή της μπύρας
Αποφοίτησε επιλογές του φοιτητή:
Οι φοιτητές του προγράμματος σπουδών του πλοιάρχου αρχικά να συμμετάσχουν στις εργασίες της τα εξής επιστημονικά εργαστήρια στους τομείς της μηχανικής των τροφίμων, της επιστήμης των τροφίμων και των επιχειρήσεων τροφίμων: - Αυτοματισμού, της βιομηχανίας τροφίμων και των περιβαλλοντικών εργασιών - Στρατηγική ανάπτυξης στο εμπόριο τροφίμων - Analytics και διασφάλισης της ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων - Τεχνολογίες και νέες διαδικασίες διατήρησης στη βιομηχανία τροφίμων - Διαδικασίες της βιομηχανίας ζύμωσης - Μικροβιολογία, η βιοτεχνολογία, και την ασφάλεια των τροφίμων Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853