Read the Official Description

Το Διεθνές ΠΜΣ (Master of Science, M.Sc.) στην γεωχωρικών Technologies είναι μια συνεργασία του

  • Westfälische Wilhelms-Universität Münster (WWU), Ινστιτούτο Γεωπληροφορική (ifgi),
  • Universitat Jaume I (UJI), Castellón, Τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων (Computer Systems lenguaje y), την Ισπανία, και,
  • Universidade Nova de Lisboa (Ο.Ε.), Ινστιτούτο Στατιστικής και Διαχείρισης Πληροφοριών (ISEG), Λισαβόνα, Πορτογαλία.

Πρόγραμμα Εισαγωγή

Οι τρεις-εξάμηνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα εγγραφούν μέχρι 32 φοιτητές ανά έτος. Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν το πρώτο εξάμηνο της Λισαβόνας ή Castellón, το δεύτερο εξάμηνο στο Münster. Το τρίτο εξάμηνο (Master διατριβή) μπορούν να γίνουν σε καθένα από τα τρία συνεργαζόμενα πανεπιστήμια.


- Το πρώτο εξάμηνο προσφέρει διαφορετικά μονοπάτια μάθησης, την αντιμετώπιση των προηγούμενων τεχνογνωσία και τις απαιτήσεις των μαθητών. Τα μαθήματα στο UJI έμφαση στην παροχή της τεχνογνωσίας στον τομέα της πληροφορικής, τα νέα μέσα, και η GI βασικά. UNL προβλέπει μονάδες στα μαθηματικά, μοντελοποίηση δεδομένων, και η GI βασικά.


- Το δεύτερο εξάμηνο κατά τη WWU παρέχει βασικές και προηγμένες μαθήματα GIScience. Επιπλέον, παρέχονται μαθήματα σε πρόσθετες βασικές ικανότητες (διαχείριση έργων, τις μεθόδους έρευνας). Προαιρετικό για επιλεγμένες σειρές μαθημάτων είναι η εναλλακτική φοίτηση σε θερινό σχολείο, που οργανώθηκε από WWU, UJI, ή UNL


- Η διατριβή Μάστερ στο τρίτο εξάμηνο συνδέεται στενά με την εν εξελίξει ερευνητικά σχέδια ενός από τους εταίρους. Ανάλογα με τα μέσα, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν κάθε μία από τις τρεις πανεπιστημίων για την εκτέλεση της εργασίας. Σε περίπτωση που δεν φοιτούν σε ένα εξάμηνο σε κάθε πανεπιστήμιο εταίρο, η εργασία θα supervized ή συν-supervized από το πανεπιστήμιο δεν συμμετείχαν μέχρι τώρα.

Το ΠΜΣ θα αρχίζουν κάθε χρόνο το φθινόπωρο / χειμερινό εξάμηνο. Όλα τα μαθήματα θα πρέπει να παρέχονται στην αγγλική γλώσσα. Το πρόγραμμα σπουδών θα ξεκινήσει κάθε χρόνο το φθινόπωρο / χειμερινό εξάμηνο. Όλα τα μαθήματα θα πρέπει να παρέχονται στην αγγλική γλώσσα.

Η τυπική διάρκεια των σπουδών είναι 3 εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένων όλων των όρων εξέτασης και Master διατριβή. Το διεθνές πρόγραμμα μάστερ απαιτεί 90 πιστωτικές μονάδες ECTS. Με βάση την επιτυχή εξέταση Master, τα τρία πανεπιστήμια θα απονείμει το κοινό πτυχίο "Master of Science" (M.Sc.) με το συμπλήρωμα "στο γεωχωρικών Τεχνολογίες".

Το πρόγραμμα Masters στόχοι των προσόντων σε πολλούς τομείς εφαρμογής των γεωγραφικών πληροφοριών (GI), π.χ., περιβαλλοντικού σχεδιασμού, περιφερειακού σχεδιασμού, διοικητικής μέριμνας / κυκλοφορίας, εμπορία, την παροχή ενέργειας, κ.λπ.. Γλυκαιμικός δείκτης είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά, λείπει εξειδικευμένο προσωπικό ΓΕ και προσφέρει άριστες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Ως εκ τούτου, το ΠΜΣ στόχους της δια βίου μάθησης για τους αποφοίτους και τους επαγγελματίες στους τομείς της γεωγραφίας, τοπογραφικά, ο σχεδιασμός, η τοπική αυτοδιοίκηση, κ.λπ., οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν πρόσθετες δεξιότητες GI για την εφαρμογή τους στην αντίστοιχη περιοχή εφαρμογών GI τους. Οι υποψήφιοι που ήδη μελετήσει ΓΕ προγράμματα θα είναι χαμηλότερης προτεραιότητας σε ομολογίες αξιολόγηση. Μερικές από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις για την εισαγωγή είναι:

  • Adaquate Πτυχίο (ή μεταπτυχιακό)
  • Αγγλικά απόδειξη γλώσσα (TOEFL 500 πόντοι)
  • Υψηλή κίνητρο
  • Υψηλού επιπέδου επιτεύγματα στην προηγούμενη ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει υποτροφίες για 15-20 μαθητές και 3 επιστήμονες ανά έτος. Οι υποτροφίες είναι για τους αιτούντες από τρίτες χώρες (εκτός κρατών μελών της ΕΕ ή του ΕΟΧ-ΕΖΕΣ και στις υποψήφιες χώρες).

Οι στόχοι του ΠΜΣ Geospatial Τεχνολογίες

Η εξέταση Master αποτελεί continuative καριέρα ειδική βαθμό το πρόγραμμα σπουδών γεωχωρικών Technologies. Οι απόφοιτοι του Διεθνούς Μάστερ Πρόγραμμα εφαρμόζουν και να αναπτύξει μεθόδους για τη βοήθεια υπολογιστή λύσεις για τα χωροταξικά προβλήματα (παγκόσμιο, περιφερειακό, τοπικό). Η εξέταση Master αποδεικνύει, αν ο υποψήφιος έχει αποκτήσει τις απαραίτητες εξειδικευμένες γνώσεις και τις πρόσθετες δεξιότητες-κλειδιά, ώστε να αρχίσει ή να προηγείται μια επαγγελματική σταδιοδρομία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ή την έρευνα.


Σε πολλούς τομείς γεωχωρικών τεχνολογίες κατέστησαν απαραίτητα εργαλεία, π.χ., τη γεωγραφία, σχεδιασμό τοπίου, τη χωροταξία, την οικολογία, τη μεταφορά, την εμπορία, και των πολυμέσων βιομηχανία. Ωστόσο, στη Γερμανία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τα τρέχοντα προγράμματα σπουδών εκπαιδεύοντας για αυτές τις επαγγελματικές τους τομείς συχνά την κατάλληλη μεσολάβηση των γεωχωρικών περιεχομένου τεχνολογιών. Το Διεθνές ΠΜΣ παρέχει ένα βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα για την απόκτηση της απαιτούμενης τεχνογνωσίας. Παρατηρήσαμε τη ζήτηση από αποφοίτησαν πρόσφατα για τη βελτίωση των ευκαιριών σταδιοδρομίας τους, καθώς και από επαγγελματίες γεωγράφους, οικολόγους, κλπ. , Οι οποίοι διακόπτουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία για να πάει πίσω στο πανεπιστήμιο (διά βίου μάθηση).

"Geospatial Information Technologies» έχουν τις ρίζες τους κυρίως σε τρεις διαφορετικούς τομείς: Γεωεπιστήμες, υπολογιστικές τεχνολογίες και πληροφορική. Οι τρεις τους συνεργαζόμενους δικτυακούς τόπους αντιπροσωπεύουν κέντρων αριστείας στις περιοχές αυτές, που αναγνωρίζονται σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Η γεωεπιστημονικών θεμέλια της Γεωπληροφορικής σε Münster, η επιστήμη και η τεχνολογία δεξιότητες πληροφορικής που διδάσκονται στο Castellón, και των μαθηματικών και των στατιστικών μεθοδολογιών τόνισε στη Λισαβόνα αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο για να παρέχουν μια στρογγυλή, αλλά συμπαγής εκπαίδευσης σε αυτόν τον διεπιστημονικό τεχνολογικό τομέα.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων


Η προθεσμία για φοιτητές και επιστήμονες που υποβάλλουν αίτηση για υποτροφίες Erasmus στις 15 Ιανουαρίου κάθε έτους - ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα θα αποσταλούν μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Για φοιτητές που δεν υποβάλλουν αίτηση για υποτροφίες Erasmus Mundus, η προθεσμία είναι 31η Ιουλίου κάθε έτους. Γνωστοποίηση σχετικά με τα αποτελέσματα θα αποσταλούν μέσω e-mail μέχρι τις 15 Αυγούστου - αλλά σας συμβουλεύουμε να υποβάλουν τις αιτήσεις νωρίτερα, έτσι και οι κοινοποιήσεις μπορούν να σταλούν νωρίτερα.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται παράλληλα, online και έντυπη μορφή κατά την ίδια ημερομηνία προθεσμίας. Ηλεκτρονική υποβολή θα είναι κλειστό στις 15 Ιανουαρίου (για τους αιτούντες υποτροφία) και τον Ιούλιο 31 (για τα μη υποτροφία αιτούντες) στις 18:00 ώρα CET (ώρα Κεντρικής Ευρώπης). Βιβλίο-εκδόσεις θα πρέπει να αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι την προθεσμία και να εκτεθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 22 (για τους αιτούντες υποτροφία) και τον Αύγουστο 7 (για τα μη υποτροφία αιτούντες) το αργότερο!

See 1 more programs offered by University of Münster, Institute for Geoinformatics »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο