Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα MSc

Ένα Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc για συντομία) είναι ένα δίπλωμα που απονέμεται σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την ολοκλήρωση σπουδών πτυχιακού επιπέδου σε ένα τομέα σχετικό με τις επιστήμες ή την τεχνολογία.

Η εγγραφή σε ένα πρόγραμμα σπουδών MSc σημαίνει μια σημαντική επένδυση στην επαγγελματική σταδιοδρομία κάποιου. Εκτός από τις βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας που μπορούν να αποκτηθούν με την απόκτηση ενός Μεταπτυχιακού Επιστημών, οι φοιτητές μπορούν επίσης να αναπτύξουν πολύτιμες προσωπικές δεξιότητες και να εκπληρώσουν ζωτικής σημασίας προετοιμασία για την εκπόνησης ενός διδακτορικού (PhD). Οι Βιολογικές Επιστήμες και Βιοεπιστήμες, Επιχειρήσεις, Μηχανολογία και Τεχνολογία, καθώς και οι Φυσικές Επιστήμες, είναι οι βασικοί ακαδημαϊκοί τομείς σπουδών που προσφέρουν προγράμματα Μεταπτυχιακών Επιστημών. Οι υποψήφιοι ενός Μεταπτυχιακού Επιστημών συνήθως πρέπει να κάνουν ανεξάρτητη έρευνα και να παρουσιάσουν μια διπλωματική εργασία, ως προϋπόθεση για την αποφοίτησή τους.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Επιστημών μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας εξετάζοντας τα πιο δημοφιλή Μεταπτυχιακά Επιστημών που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα MSc

ISM International School of Management GmbH

M.Sc. στη Διεθνή Διοίκηση

Σεπτέμβριος 17, 2018
Εκτός από τις διαδικασίες εφοδιαστικής και τις αλυσίδες αξίας, στο Master Logistics ασχολείστε και με θέματα όπως η χρηματοδότηση, η βιωσιμότητα ή ο σχεδιασμός ικανοτήτων.

Victoria University of Wellington

Μεταπτυχιακό Επιστημών

Σεπτέμβριος 17, 2018
Αποκτήστε έναν βαθμό που αναγνωρίζεται παγκοσμίως και συμβάλλει στη γνώση στον τομέα σας. Ένα Master of Science (MSc) θα αναπτύξει τις τεχνικές, εργαστηριακές και ακαδημαϊκές ικανότητες γραφής σας για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στην επιστήμη.… [+] [-]

Aarhus University

MSc στη Γνωστική Επιστήμη

Σεπτέμβριος 16, 2018
Η γνωστική επιστήμη είναι η μελέτη του ανθρώπινου νου, του εγκεφάλου και της συμπεριφοράς. Οι γνωστικοί επιστήμονες χρησιμοποιούν προηγμένο στατιστικό μοντέλο και ευαίσθητες πειραματικές μεθόδους για να αποκαλύψουν τη φύση των γνωστικών διαδικασιών. Το κάνουν αυτό για να προωθήσουν τις γνώσεις μας για την ανθρώπινη σκέψη και συμπεριφορά και να εφαρμόσουν αυτή τη… [+] γνώση σε πραγματικό περιβάλλον. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επιστημών;

Ένα Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που συνήθως χορηγείται για σπουδές στις επιστήμες, τη μηχανική ή την ιατρική. Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν προγράμματα MSc, τα οποία περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση απαιτούμενης παρακολούθησης μαθημάτων καθώς και έρευνα. Ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επιστημών δεν πρέπει να συγχέεται με ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Τεχνών (MA), το οποίο είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα αφιερωμένο στις σπουδές των ανθρωπιστικών επιστημών, της επικοινωνία, της γεωγραφία, των κοινωνικών επιστημών, της φιλοσοφία και των συναφή κλάδων. Οι απόφοιτοι ενός Μεταπτυχιακού Επιστημών, τελειώνουν το πρόγραμμα διπλώματος MSc με πολύτιμη επιστημονική, τεχνική και επαγγελματική επάρκεια.

Ποιά είναι τα οφέλη της απόκτησης ενός Μεταπτυχιακού Διπλώματος Επιστημών;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα Μεταπτυχιακού Επιστημών, που εκτείνονται από τα προσωπικά στα ακαδημαϊκά στα επαγγελματικά. Η ανεξάρτητη έρευνα που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας διατριβής MSc αναπτύσσει τον καθένα ξεχωριστά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με την οικοδόμηση αυτοπεποίθησης, απόδοσης, επικοινωνίας και άλλες πολύτιμες δεξιότητες. Η παρακολούθηση μαθημάτων σε ένα πρόγραμμα Μεταπτυχιακού Επιστημών σχετίζεται ιδιαίτερα με μια σειρά επαγγελματικών εφαρμογών, καθώς και την παροχή των βέλτιστων θεμελίων για διδακτορικές σπουδές. Οι εργοδότες σε όλα τα πεδία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αναγνωρίζουν την πολύτιμη συμβολή που παρέχει ένα Μεταπτυχιακό δίπλωμα σε έναν αιτούντα, είτε για μια βασική, ανώτερη ή διοικητική θέση.

Τι μελετάμε σε ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επιστημών;

Τα προγράμματα Μεταπτυχιακού Επιστημών συνήθως υπάγονται σε ορισμένες βασικές κατηγορίες: Βιολογικές επιστήμες και Βιοεπιστήμες, Μηχανικής και Τεχνολογίας, Φυσικές Επιστήμες και ορισμένες φορές Επιχειρήσεων, Οικονομίας και Διοίκησης. Τα Μεταπτυχιακά διπλώματα Επιστημών είναι διαθέσιμα και στις Επιστήμες Τροφίμων, τη Φαρμακευτική, τη Βιοτεχνολογία, τις Μοριακές Επιστήμες κι άλλες βιολογικές επιστήμες. Τα προγράμματα MSc μηχανολογίας κυμαίνονται από προγράμματα Πολιτικών Μηχανικών έως Επιστήμης Υπολογιστών, Αεροπορίας έως Βιομηχανικού Σχεδίου. Η Αστρονομία, η Χημεία, τα Μαθηματικά και η Φυσική είναι ορισμένες φυσικές επιστήμες από τις οποίες μπορεί να επιλέξει να ειδικευτεί ένας φοιτητής του Μεταπτυχιακού Επιστημών. Ένα MSc στη Διεθνή Διοίκηση, ένα MSc στην Παγκόσμια Διοικητική Υποστήριξη ή ένα MSc στο Μάρκετινγκ και τη Διοίκηση, είναι τρία παραδείγματα προγραμμάτων Μεταπτυχιακού Επιστημών που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις.

Τι είδους βελτίωση σταδιοδρομίας μπορείτε να περιμένετε με ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επιστημών;

Οι υποψήφιοι εργοδότες σε μικρούς και μεγάλους οργανισμούς αναγνωρίζουν τη δύναμη της ανώτερης εκπαίδευσης στην ανάπτυξη ιδιαίτερα λειτουργικών επαγγελματιών. Είτε το Μεταπτυχιακό Επιστημών αποκτηθεί αμέσως μετά την αποφοίτηση από το πρόγραμμα ενός πτυχίου ή έπειτα από χρόνια βασισμένο επάνω σε πολυετή εργασιακή εμπειρία, ένα MSc είναι ένα πολύτιμο εγχείρημα. Οι απόφοιτοι ενός MSc λαμβάνονται συχνότερα υπόψη για προαγωγές και θέσεις ανωτέρου επιπέδου από ό, τι τα άτομα χωρίς ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα. Τα προγράμματα Μεταπτυχιακού Επιστημών βοηθούν στο να εκπαιδευτούν οι φοιτητές για την αντιμετώπιση τεχνικών, μεθοδολογικών, υλιστικών ή διαπροσωπικών προκλήσεων που θα αντιμετωπίσουν στην εργασία τους.

Πόσο κοστίζει για να αποκτήσει κανείς ένα Μεταπτυχιακό δίπλωμα Επιστημών;

Τα δίδακτρα ή τα έξοδα σπουδών και άλλα έξοδα διαφέρουν σημαντικά από το ένα πρόγραμμα MSc στο άλλο σε διάφορα πανεπιστήμια, καθώς και αναμέσα σε διάφορες χώρες. Ορισμένα πανεπιστήμια και ιδιωτικοί οργανισμοί προσφέρουν υποτροφίες, επιδόματα και άλλα οικονομικά βοηθήματα σε ιδιαίτερους αιτούντες των προγραμμάτων Μεταπτυχιακού Επιστημών. Τέτοια φοιτητική ενίσχυση μπορεί να χορηγηθεί βάσει της οικονομικής ανάγκης ή των ακαδημαϊκών επιδόσεων. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε απευθείας με το τμήμα εισαγωγών του πανεπιστημίου για να μάθετε περισσότερα όσον αφορά το κόστος ενός Μεταπτυχιακού προγράμματος Επιστημών. Τα επιστημονικά και τεχνολογικά γραφεία εισαγωγής στα πανεπιστήμια θα μπορέσουν επίσης να σας παρέχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την οικονομική βοήθεια, όπου εκείνη είναι διαθέσιμη.

Γιατί να αποκτήσει κανείς ένα Διαδικτυακό Μεταπτυχιακό δίπλωμα Επιστημών;

Ένα διαδικτυακό πρόγραμμα Μεταπτυχιακού διπλώματος Επιστημών είναι μια ευκαιρία να απόκτησει κανείς ένα πολύτιμο, εμπλουτισμένο δίπλωμα χωρίς να χρειάζεται να συμβιβάσει το πρόγραμμά του. Το να σπουδάσει κανείς για ένα MSc διαδικτυακά, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την απόκτηση μια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα διαδικτυακά προγράμματα Μεταπτυχιακού Επιστημών χρησιμοποιούν την τεχνολογία ηλεκτρονικής μάθησης όχι μόνο για να παρέχουν αλλά και για να ενισχύσουν τη μαθησιακή εμπειρία. Μέσω των λογισμικών ηλεκτρονικής εκμάθησης, των εφαρμογών, των ομάδων συζήτησης, των εικονικών συνδιασκέψεων και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι σπουδαστές ενός διαδικτυακού MSc βλέπουν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους καθηγητές τους και να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από την εμπειρία του διαδικτυακού τους μεταπτυχιακού.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις της διατριβής σε ένα πρόγραμμα Μεταπτυχιακού Επιστημών;

Οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα Μεταπτυχιακού Επιστημών αναμένεται να ολοκληρώσουν ένα ερευνητικό έργο, το οποίο μπορεί να διαρκέσει από μερικούς μήνες έως κι ένα έτος ή και περισσότερο. Η έρευνα θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης σε σχετική μεθοδολογία έρευνας, έτσι ώστε ο φοιτητής να είναι καλά προετοιμασμένος για να συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία. Μόλις συγκεντρωθούν τα δεδομένα, οι φοιτητές απαιτείται να αναλύσουν και να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους σε μια γραπτή διατριβή ή διπλωματική εργασία. Οι φοιτητές ενός MSc μπορεί επίσης να αναμένεται να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους σε μια παρουσίαση ενώπιον καθηγητών ή/και των συμφοιτητών τους. Η διπλωματική εργασία είναι συχνά μια από τις πιο πολύτιμες εμπειρίες σε ένα πρόγραμμα MSc.