$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε τα MScs σε Αγγλική Λογοτεχνία

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό προσόν που χορηγούνται σε άτομα ολοκληρώνοντας ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου επικεντρώνεται στην εμπειρία σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Αφού απέκτησε ένα μεταπτυχιακό πτυχίο, περα… περαιτέρω

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό προσόν που χορηγούνται σε άτομα ολοκληρώνοντας ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου επικεντρώνεται στην εμπειρία σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Αφού απέκτησε ένα μεταπτυχιακό πτυχίο, περαιτέρω μελέτη σε επίπεδο διδακτορικού είναι μία από τις πολλές επιλογές.

Ίσως να αναρωτιέστε, τι είναι ένα MSc στην αγγλική λογοτεχνία; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους φοιτητές με εκτεταμένη εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της αγγλικής γλώσσας μελέτες. Μαθημάτων προσφέρεται σε σημαντικά λογοτεχνικά κινήματα, μεμονωμένων δημιουργών, ιστορικές περιόδους, την ιστορία της κριτικής, της γλωσσολογίας, και φιλολογία. Ο στόχος είναι η προώθηση της παγκόσμιας ικανότητας σε όλες τις περιόδους της αγγλικής γλώσσας λογοτεχνική παράδοση πριν από τους μαθητές να επιλέξουν να ειδικεύονται σε ένα μόνο θέμα ή περιοχή.

Οφέλη από ένα μεταπτυχιακό επεκταθεί τόσο τις επαγγελματικές και προσωπικές ζωές των αποφοίτων.Για παράδειγμα, τα άτομα μπορούν να αναπτύξουν μια βελτιωμένη κατανόηση της εδραίωσης της, συνοψίζοντας και παρουσίαση των πληροφοριών που είναι εύκολα κατανοητό και ενδιαφέρον να διαβάσετε, δεξιότητες που μπορούν να τους βοηθήσουν να βρουν νέες ευκαιρίες απασχόλησης ή εκ των προτέρων σε τρέχουσες θέσεις.

Επειδή αυτό το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε διάφορα πανεπιστήμια, το κόστος διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία του σχολείου και το μήκος του προγράμματος. Οι μαθητές θα πρέπει να ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με τις προσδοκίες του κόστους από μεμονωμένα ιδρύματα.

Οι απόφοιτοι με μια αγγλική λογοτεχνία Master of Science συχνά βρίσκουν απασχόληση αξιοποιώντας τις δεξιότητες γραφής και επικοινωνίας τους στη διδασκαλία, το γράψιμο ή την επεξεργασία. Τυπικές βιομηχανίες περιλαμβάνουν μέσα μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ωστόσο, οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να βρουν τη σταδιοδρομία σε τομείς που κυμαίνονται από τις δημόσιες σχέσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, με το νόμο, των επιχειρήσεων, τη λογιστική, την τεχνολογία, και τη χρηματοδότηση.Θέσεις όπως οι εργαζόμενοι δημοσίων υπηρεσιών, δημοσίων υπαλλήλων, οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών υγείας, paralegal και οικονομικός αναλυτής είναι ρεαλιστικές προοπτικές.

Πλήρους ή μερικής απασχόλησης τάξεις μπορεί να είναι διαθέσιμα για την ενεργό επαγγελματίες που χρειάζονται περισσότερη ευελιξία με την εκπαιδευτική διαδικασία. Πολλές εγκαταστάσεις προσφέρουν online πλατφόρμες μάθησης εξ αποστάσεως για πρόσθετη άνεση. Για να βρείτε το σωστό σχολείο για σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
SUNY Old Westbury School of Education
Old Westbury, Ηνωμένες Πολιτείες

Το Master of Science (MS) στην Εκπαίδευση στο Γραμματισμό έχει σχεδιαστεί ως Pathway για επαγγελματική πιστοποίηση στον Γραμματισμό είτε στα επίπεδα παιδικής ηλικίας (Β-6) είτ ... +

Το Master of Science (MS) στην Εκπαίδευση στο Γραμματισμό έχει σχεδιαστεί ως Pathway για επαγγελματική πιστοποίηση στον Γραμματισμό είτε στα επίπεδα παιδικής ηλικίας (Β-6) είτε στην εφηβεία (5-12), ή και στα δύο. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)