MScs σε Διατροφικές Επιστήμες

Συγκρίνετε τα 41 MScs σε Διατροφικές Επιστήμες

Διατροφικές Επιστήμες

Μια Master of Science στην Επιστήμη των Τροφίμων είναι ένα μεταπτυχιακό βαθμό που προετοιμάζει τους ανθρώπους για να εργαστούν σε διάφορες πτυχές της παραγωγής τροφίμων και της ανάπτυξης. Ως ένα Master of Science, το πρόγραμμα παίρνει μια σε βάθος, διεπιστημονική προσέγγιση για να δώσουν στους μαθητές μια βαθύτερη κατανόηση της ασφάλειας των τροφίμων και της επιστήμης.

Τι είναι ένα MSc στην Επιστήμη των Τροφίμων; Αυτός ο βαθμός επικεντρώνεται στην υγεία, την ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων και την παραγωγή τροφίμων. Υποψήφιοι Πτυχίο μάθουν για κάθε στάδιο της παραγωγής, από την καλλιέργεια ή τη συγκομιδή για το μαγείρεμα και την κατανάλωση. Ο βαθμός τραβά από ένα ευρύ φάσμα κλάδων όπως η χημεία, η βιολογία, τη διατροφή, και η χημική μηχανική. Οι μαθητές μαθαίνουν για τις ιδιότητες που δίνουν τροφή οφέλη γεύση και την υγεία του, τις διαδικασίες που συνήθως χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τροφίμων, και διάφορες μεθόδους για τη βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων και την ασφάλεια.

Ένα προηγμένο πτυχίο στην επιστήμη των τροφίμων μπορεί να είναι πολύτιμη λόγω της αυξανόμενης δημόσιας εστίαση στην παραγωγή τροφίμων με βιώσιμο τρόπο και να καταναλώνουν μόνο υγιεινά τρόφιμα. Οι υποψήφιοι με ένα Master of Science σε αυτήν την πειθαρχία μοναδικά εξοπλισμένο για να αναλάβουν θέσεις εργασίας με έμφαση στην υγιεινή και φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή τροφίμων.

Το κόστος από την απόκτηση ενός Master of Science μπορεί να διαφέρει σημαντικά από περιοχή σε περιοχή και το ίδρυμα στο επόμενο. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να ερευνήσετε προσεκτικά τα διάφορα προγράμματα για τον εντοπισμό ενός με διαχειρίσιμο έξοδα.

Οι άνθρωποι που έχουν μελετήσει την επιστήμη των τροφίμων μπορούν να εργαστούν στην παραγωγή τροφίμων, την ανάπτυξη του προϊόντος, ή τον έλεγχο της ποιότητας. Ειδικές θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν τη βελτίωση των διαδικασιών ανάπτυξης ή της παραγωγής, την ανάπτυξη νέων τροφίμων, καθώς και την πρόληψη της μόλυνσης ή άλλα θέματα ασφάλειας των τροφίμων. Επιστήμονες τροφίμων μπορεί να λειτουργήσει για τους εργοδότες που κυμαίνονται από μεγάλες εταιρείες σε κυβερνητικές υπηρεσίες.

Σήμερα, το MSc στην Επιστήμη των Τροφίμων μπορεί να κερδίσει σε απευθείας σύνδεση. Δεδομένου ότι πολλά ιδρύματα εξακολουθούν να μην προσφέρουν αυτό το βαθμό, online μαθήματα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση χωρίς να κινείται ή να σταματήσει μια τρέχουσα εργασία. Όποιος ενδιαφέρεται για αυτό το βαθμό μπορούν εύκολα να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, τις τιμές και άλλα στοιχεία του προγράμματος πτυχίο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισαγωγών του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

MSc την Ασφάλεια των Τροφίμων και Διαχείρισης Ποιότητας

Royal Agricultural University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες February 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Cirencester

Αυτό το MSc αγκαλιάζει τις επιπτώσεις της ασφάλειας των τροφίμων και της διαχείρισης της ποιότητας με φόντο ένα όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο [+]

Αυτό το MSc αγκαλιάζει τις επιπτώσεις της ασφάλειας των τροφίμων και της διαχείρισης της ποιότητας και στο πλαίσιο της συνεχώς αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης της βιομηχανίας τροφίμων.

Σκοπός του μαθήματος είναι να παρέχει αποφοίτους με την απαραίτητη κατάρτιση, την εκπαίδευση, τη βιομηχανία και την εμπειρία για να προχωρήσει την καριέρα τους και να γίνουν την ασφάλεια των τροφίμων και τους επαγγελματίες της διαχείρισης της ποιότητας. Απευθύνεται της εφοδιαστικής αλυσίδας της ασφάλειας των τροφίμων και τη διαχείριση της ποιότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της επισιτιστικής ασφάλειας. ... [-]


οι κύριοι επιστήμονες στα βιώσιμα συστήματα τροφίμων (msfs)

Green Mountain College
Διαδίκτυο September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Poultney

Το online Masters of Science στο Sustainable Food Systems του Green Mountain College είναι το πρώτο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκμάθησης του είδους του στη χώρα, προσφέροντας μια σε βάθος διεπιστημονική κατανόηση της βιώσιμης γεωργικής παραγωγής. [+]

Το online Masters of Science στο Sustainable Food Systems του Green Mountain College είναι το πρώτο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκμάθησης του είδους του στη χώρα, προσφέροντας μια σε βάθος διεπιστημονική κατανόηση της βιώσιμης γεωργικής παραγωγής.

Στον σημερινό κόσμο των σύνθετων συστημάτων διατροφής και γεωργίας, χρειαζόμαστε ηγέτες με βαθιά γνώση των οικονομικών, οικολογικών και κοινωνικών δυνάμεων που οδηγούν τα συστήματα διατροφής.... [-]


Πρόγραμμα Μάστερ στην Ανάπτυξη Τροφίμων

University of Turku
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Φινλανδία Turku

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την ανάπτυξη τροφίμων σας παρέχει την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη στη βιομηχανία τροφίμων και στον ακαδημαϊκό κόσμο. [+]

masters.utu.fi

Πρόγραμμα Μάστερ στην Ανάπτυξη ΤροφίμωνΣκανδιναβική τεχνογνωσία σε φυσικά τρόφιμα.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την ανάπτυξη τροφίμων σας παρέχει την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη στη βιομηχανία τροφίμων και στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια κατανόηση των συνδέσεων μεταξύ των διαφόρων πτυχών και λειτουργιών των τροφίμων. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην επίδραση διαφόρων παραγόντων στη σύνθεση, τις αισθητικές ιδιότητες και τις επιπτώσεις στην υγεία των τροφίμων σε μοριακό επίπεδο. Η εφαρμογή της μεταβολικής διατροφής και των σύγχρονων βιοτεχνολογικών μεθόδων στην έρευνα τροφίμων και την ανάπτυξη τροφίμων αποτελεί σημαντικό μέρος του προγράμματος σπουδών. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει επίσης διάφορες πτυχές της ασφάλειας των τροφίμων και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και νομοθεσίας για τα τρόφιμα.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων

University of Parma
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2019 Ιταλία Parma

Αυτό το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να είναι η φυσική συνέχεια των σπουδών αποφοίτων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Catering Επιστήμη και Γαστρονομική Επιστήμη, Αλλά μπορεί επίσης να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους αποφοίτους άλλων επιστημονικών-τεχνικών τομείς της χημείας, της βιολογίας και της μηχανικής, στην κατοχή ενός κατάλληλου προγράμματος σπουδών. [+]

Επίσημη Περιγραφή Προγράμματος

Αυτό το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να είναι η φυσική συνέχεια των σπουδών αποφοίτων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Catering Επιστήμη και Γαστρονομική Επιστήμη, Αλλά μπορεί επίσης να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους αποφοίτους άλλων επιστημονικών-τεχνικών τομείς της χημείας, της βιολογίας και της μηχανικής, στην κατοχή ενός κατάλληλου προγράμματος σπουδών.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Επιστήμη Τροφίμων

ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Lille

Το ISA Lille προσφέρει Master of Science και Engineering, με αντικείμενο την επιστήμη των τροφίμων, διδάσκονται στα αγγλικά ή στα γαλλικά, στην αειφόρο διαχείριση της παραγωγής τροφίμων, της ποιότητας, της ασφάλειας και του βιομηχανικού περιβάλλοντος. [+]

Master of Science και Μηχανικών,Σημαντική στην επιστήμη των τροφίμων

Η ISA Lille προσφέρει μια σημαντική επιστήμη τροφίμων, που διδάσκεται στα αγγλικά ή στα γαλλικά, στην αειφόρο διαχείριση της παραγωγής τροφίμων, της ποιότητας, της ασφάλειας και του βιομηχανικού περιβάλλοντος.

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς διαχειριστές της βιομηχανίας τροφίμων να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις αυτού του τομέα σε ένα πλαίσιο παγκοσμιοποίησης.... [-]


Master της τεχνολογίας τροφίμων (Leuven et al)

KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Βέλγιο Leuven +1 περισσότερα

Το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Τεχνολογίας Τροφίμων (IUPFOOD) επικεντρώνεται σε δύο τεχνολογικές διαστάσεις πρωταρχικής και ζωτικής σημασίας για την επεξεργασία και τη συντήρηση τροφίμων. μεταποίηση (επεξεργασία) πρώτων υλών σε προϊόντα κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση · ο ρόλος των επιχειρήσεων μετά τη συγκομιδή και της συντήρησης τροφίμων για την παροχή ασφαλών και θρεπτικών τροφίμων στον τελικό καταναλωτή. Αυτές οι δύο ανησυχίες μεταφράζονται άμεσα στα σημεία εστίασης του προγράμματος IUPFOOD. Το πρόγραμμα διαπανεπιστημιακής τεχνολογίας τροφίμων (IUPFOOD) διοργανώνεται από κοινού από την KU Leuven και το Πανεπιστήμιο της Γάνδης (UGent). Το πρόγραμμα βασίζεται στη συνδυασμένη εμπειρία της KU Leuven και της UGent στην έρευνα και την εκπαίδευση στον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων. [+]

Για να εκπληρώσει τη διατροφική του πεποίθηση, τα τρόφιμα πρέπει να παράγονται με ασφάλεια και να διανέμονται με ασφάλεια στον τελικό καταναλωτή. Αυτό απαιτεί αφενός τεχνολογίες επεξεργασίας για τη μετατροπή των βρώσιμων πρώτων υλών σε τρόφιμα με μειωμένη εγγενή σταθερότητα και, αφετέρου, τεχνολογίες συντήρησης για την αύξηση της σταθερότητας και της διάρκειας ζωής των τροφίμων.... [-]


MSc στη διαχείριση της καινοτομίας για την υγεία τρόφιμα

Maastricht University, Campus Venlo
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Κάτω Χώρες Venlo

Το Master στη Διοίκηση Καινοτομίας Υγείας Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να κατανοήσουν τη διαδικασία της καινοτομίας στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, με ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της υγείας των καταναλωτών και υγιή διατροφική συμπεριφορά. [+]

MSc στη Διοίκηση Καινοτομίας Υγείας Τροφίμων

&nbsp

Το Master στη Διοίκηση Καινοτομίας Υγείας Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να κατανοήσουν τη διαδικασία της καινοτομίας στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, με ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της υγείας των καταναλωτών και υγιή διατροφική συμπεριφορά. Μέσα από μια διεπιστημονική προσέγγιση της μάθησης, οι μαθητές θα είναι έτοιμη να βοηθήσει τις πτυχές της επιστήμης της υγείας μεταφορά ήχου σε νέα προϊόντα και τις έννοιες μάρκετινγκ. ... [-]


Master of Science στην Τεχνολογία των Τροφίμων

Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Βέλγιο Ghent

Το Master of Science στην Τεχνολογία των Τροφίμων θα σας προετοιμάσει για να γίνει ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας στον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων, εξοπλισμένος με τις απαραίτητες τεχνικές και διαχειριστικές γνώσεις για να συμβάλει με επιτυχία στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την επισιτιστική ασφάλεια. [+]

ΠεριεχόμενοΔιαπανεπιστημιακό πρόγραμμα - Κοινό πτυχίο που προσφέρεται από τα δύο κορυφαία πανεπιστήμια στη ΦλάνδραΕκπαίδευση υψηλού επιπέδου με βάση την έρευνα για την επίλυση προβλημάτων επισιτιστικής ασφάλειας στις αναπτυσσόμενες χώρεςΑπό το αγρόκτημα στο πιρούνι διεπιστημονική προσέγγιση

Τα τρόφιμα πρέπει όχι μόνο να παράγονται, αλλά και να παραδίδονται στον τελικό καταναλωτή σε αποδεκτή μορφή, προκειμένου να εκπληρώσουν το θρεπτικό τους προορισμό. Για να φέρονται τρόφιμα στον καταναλωτή σε αποδεκτή μορφή, αφενός, οι τεχνολογίες επεξεργασίας χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή των βρώσιμων πρώτων υλών σε τρόφιμα με μειωμένη εγγενή σταθερότητα. από την άλλη πλευρά, απαιτούνται τεχνολογίες συντήρησης για την αύξηση της σταθερότητας και της διάρκειας ζωής των τροφίμων.... [-]


Master of Science στη Διατροφή και Επιστήμη των Τροφίμων

University of Central Oklahoma
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Edmond

Το πρόγραμμα Επιστήμη Διατροφής και Επιστήμης Τροφίμων παρέχει γνώσεις και δεξιότητες στην ανθρώπινη διατροφή, αρχές διαχείρισης τροφίμων, επιστήμη τροφίμων και πρακτική στην επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων. Το πρόγραμμα σπουδών ενθαρρύνει την κριτική και δημιουργική σκέψη, την ανάπτυξη δεξιοτήτων στις ανθρώπινες σχέσεις και τις επικοινωνίες και την αξία της δια βίου μάθησης. Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα είναι ευαίσθητο στις αλλαγές στη δυναμική μας κοινωνία. τονίζει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη καθώς και την έρευνα. Υπάρχουν ποικίλες ευκαιρίες για τους πτυχιούχους στους τομείς της διαχείρισης των υπηρεσιών εστίασης, της εκπαίδευσης, της διοίκησης, της διατροφής και της προαγωγής της υγείας. [+]

Το πρόγραμμα Επιστήμη Διατροφής και Επιστήμης Τροφίμων παρέχει γνώσεις και δεξιότητες στην ανθρώπινη διατροφή, αρχές διαχείρισης τροφίμων, επιστήμη τροφίμων και πρακτική στην επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων. Το πρόγραμμα σπουδών ενθαρρύνει την κριτική και δημιουργική σκέψη, την ανάπτυξη δεξιοτήτων στις ανθρώπινες σχέσεις και τις επικοινωνίες και την αξία της δια βίου μάθησης. Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα είναι ευαίσθητο στις αλλαγές στη δυναμική μας κοινωνία. τονίζει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη καθώς και την έρευνα. Υπάρχουν ποικίλες ευκαιρίες για τους πτυχιούχους στους τομείς της διαχείρισης των υπηρεσιών εστίασης, της εκπαίδευσης, της διοίκησης, της διατροφής και της προαγωγής της υγείας.... [-]


Master of Science στην τεχνολογία τροφίμων και την ανθρώπινη διατροφή

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2019 Πολωνία Wrocław

Το πρόγραμμα σπουδών δευτερογενούς τεχνολογίας τροφίμων και ανθρώπινης διατροφής (Master level) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σταθερή εκπαίδευση στον τομέα της αξιολόγησης της ποιότητας των προϊόντων, της επεξεργασίας, της συντήρησης και της αποθήκευσης πρώτων υλών φυτικής και ζωικής προέλευσης. [+]

Διάρκεια: 1,5 έτη (3 εξάμηνα)

Επαγγελματικός τίτλος: Δάσκαλος

Προφίλ μελέτης: γενικός ακαδημαϊκός

Μήνας Έναρξης: Φεβρουάριος

Εξάμηνο Δίδακτρα: 1600 EUR

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα σπουδών δευτερογενούς τεχνολογίας τροφίμων και ανθρώπινης διατροφής (Master level) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σταθερή εκπαίδευση στον τομέα της αξιολόγησης της ποιότητας των προϊόντων, της επεξεργασίας, της συντήρησης και της αποθήκευσης πρώτων υλών φυτικής και ζωικής προέλευσης. Το μάθημα καλύπτει τα βασικά της μικροβιολογίας και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων, τη διοίκηση και τη διαχείριση και την ανθρώπινη διατροφή διαφορετικών ηλικιών και κοινωνικών ομάδων. Ο φοιτητής θα αποκτήσει τις γνώσεις των σύγχρονων τεχνικών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία διατροφής και ανθρώπινης διατροφής και επίσης θα κάνει ερευνητικές εργασίες στους τομείς αυτούς. Επιπλέον, το μάθημα θα δώσει μια εικόνα για τις αρχές του σχεδιασμού και της εκτέλεσης του πειραματικού έργου, καθώς και για τον υπολογισμό και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας.... [-]


MSc στη χημεία τροφίμων

University Politehnica of Bucharest
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια September 2019 Ρουμανία Bucharest

Μεταξύ των κύριων στόχων του παραπάνω προγράμματος, πρέπει να αναφέρουμε την εμβάθυνση των αποκτώμενων γνώσεων στο πλαίσιο του B.Sci. Μελέτες στη Χημεία Τροφίμων και Βιοχημικές Τεχνολογίες. από την άποψη αυτή, εστιάζουμε στον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία φυσικών μεθόδων όπως GLC, LC, FT-IR, UV-Vis, ατομικός φθορισμός, Η1-ΝΜΚ, C13-NMR, φασματοσκοπία ατομικής εκπομπής και απορρόφησης, φασματοσκοπία μάζας κ.ο.κ. [+]

Διπλώματα MSc σε Διατροφικές Επιστήμες. Σχετικά με

Το πρόγραμμα αυτό προορίζεται για όλους τους B.Sci. απόφοιτοι της Σχολής Εφαρμοσμένης Χημείας και Επιστήμης των Υλικών, στο University Politehnica of Bucharest . Επίσης, μπορεί να είναι κατάλληλο για πτυχιούχους χημείας τροφίμων και συναφείς τομείς από άλλα ρουμανικά πανεπιστήμια.

Μεταξύ των κύριων στόχων του παραπάνω προγράμματος, πρέπει να αναφέρουμε την εμβάθυνση των αποκτώμενων γνώσεων στο πλαίσιο του B.Sci. Μελέτες στη Χημεία Τροφίμων και Βιοχημικές Τεχνολογίες. από την άποψη αυτή, εστιάζουμε στον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία φυσικών μεθόδων όπως GLC, LC, FT-IR, UV-Vis, ατομικός φθορισμός, Η1-ΝΜΚ, C13-NMR, φασματοσκοπία ατομικής εκπομπής και απορρόφησης, φασματοσκοπία μάζας κ.ο.κ.... [-]


Master Marketing, Επικοινωνίας και Τεχνολογίας των Τροφίμων - Διδασκαλία στα γαλλικά

École de Management de Normandie / Normandy Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Γαλλία Caen Rouen +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκεται στα γαλλικά. [+]

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκεται στα γαλλικά.

Διαβάστε την επίσημη γαλλική περιγραφή και εφαρμόστε εδώ: MS Marketing, Επικοινωνία και Ingénierie des Produits Agroalimentaires

[-]

MSc στη μελλοντική βιωσιμότητα των τροφίμων

Cranfield University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια October 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield +1 περισσότερα

Η επισιτιστική ασφάλεια και η βιωσιμότητα των υφιστάμενων αλυσίδων εφοδιασμού τροφίμων αποτελούν μείζονες προκλήσεις της εποχής μας που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα τις επόμενες δεκαετίες. Τα προβλήματα αυτά επιδεινώνονται επί του παρόντος από τις κλιματικές αλλαγές που συμβαίνουν παγκοσμίως. Έτσι, η μελέτη αυτού του μαθήματος θα σας εμπνεύσει να κάνετε μια σημαντική συμβολή μετριασμού και να μειώσετε τον αντίκτυπο που θα έχει και θα έχει η κλιματική αλλαγή στις αλυσίδες τροφίμων στο μέλλον. [+]

Η επισιτιστική ασφάλεια και η βιωσιμότητα των υφιστάμενων αλυσίδων εφοδιασμού τροφίμων αποτελούν μείζονες προκλήσεις της εποχής μας που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα τις επόμενες δεκαετίες. Τα προβλήματα αυτά επιδεινώνονται επί του παρόντος από τις κλιματικές αλλαγές που συμβαίνουν παγκοσμίως. Έτσι, η μελέτη αυτού του μαθήματος θα σας εμπνεύσει να κάνετε μια σημαντική συμβολή μετριασμού και να μειώσετε τον αντίκτυπο που θα έχει και θα έχει η κλιματική αλλαγή στις αλυσίδες τροφίμων στο μέλλον.... [-]


MSc συστήματα βιώσιμης τροφίμων - Ευρωπαϊκό κοινό πρόγραμμα πτυχίο

ISARA Lyon
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Lyon

Σας ενδιαφέρει η βιώσιμη παραγωγή τροφίμων «από το αγρόκτημα στο τραπέζι» και πώς να διαχειριστεί την επεξεργασία τροφίμων και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την παραγωγή τροφίμων με βιώσιμο τρόπο; Θέλετε να σπουδάσουν σε ένα διεθνές πλαίσιο; Στη συνέχεια, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα MSc βιώσιμα συστήματα τροφίμων είναι η σωστή επιλογή για εσάς! [+]

Σας ενδιαφέρει η βιώσιμη παραγωγή τροφίμων «από το αγρόκτημα στο τραπέζι» και πώς να διαχειριστεί την επεξεργασία τροφίμων και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την παραγωγή τροφίμων με βιώσιμο τρόπο; Θέλετε να σπουδάσουν σε ένα διεθνές πλαίσιο; Στη συνέχεια, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα MSc βιώσιμα συστήματα τροφίμων είναι η σωστή επιλογή για εσάς!

Ο τομέας των τροφίμων αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις για μεγαλύτερη βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας των τροφίμων και την ασφάλεια, τη δημόσια υγεία, τις συνθήκες εργασίας, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Παγκοσμιοποίηση αγορές »και τις επιπτώσεις των μελλοντικών θέσεων εργασίας στον τομέα αυτό και οδηγεί σε μια μεγαλύτερη διεθνοποίηση των επιχειρήσεων τροφίμων και τις οργανώσεις. Τα μελλοντικά στελέχη του κλάδου των τροφίμων θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτές τις προκλήσεις, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την εφαρμογή βιώσιμων διαδικασιών τροφίμων και συναφείς δραστηριότητες, καθώς και στην ανάπτυξη των περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνων οργανισμών. Θα πρέπει επίσης να έχουν τις ικανότητες να ενταχθούν σε διεθνές και πολυπολιτισμικό περιβάλλον.... [-]


Master of Science στη Διατροφή

Adelphi University
Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Garden City

Το online Master of Science στη Διατροφή που προσφέρεται από το Adelphi University College of Nursing και Δημόσιας Υγείας σας παρέχει τις επιστημονικές γνώσεις και τα εκπαιδευτικά πιστοποιητικά που χρειάζεστε για την αποτελεσματική προώθηση της υγείας, την πρόληψη ασθενειών και την προώθηση της σταδιοδρομίας σας. [+]

Αξιοποιήστε το πάθος σας για την υγεία και την ευεξία για να επωφεληθείτε από ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε έναν αυξανόμενο τομέα.

Το online Master of Science στη Διατροφή που προσφέρεται από το Adelphi University College of Nursing και Δημόσιας Υγείας σας παρέχει τις επιστημονικές γνώσεις και τα εκπαιδευτικά πιστοποιητικά που χρειάζεστε για την αποτελεσματική προώθηση της υγείας, την πρόληψη ασθενειών και την προώθηση της σταδιοδρομίας σας.... [-]