Filter
Μεταπτυχιακό Επιστημών
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 39 MScs σε Διατροφικές Επιστήμες

Μια Master of Science στην Επιστήμη των Τροφίμων είναι ένα μεταπτυχιακό βαθμό που προετοιμάζει τους ανθρώπους για να εργαστούν σε διάφορες πτυχές της παραγωγής τροφίμων και της ανάπτυξης. Ως ένα Master of Science, το πρόγραμμα παίρνει μια σε βάθος, διεπιστημονική προσέγγιση για να δώσουν στους μαθητές μια βαθύτερη κατανόηση της ασφάλειας των τροφίμων και της επιστήμης.

Τι είναι ένα MSc στην Επιστήμη των Τροφίμων; Αυτός ο βαθμός επικεντρώνεται στην υγεία, την ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων και την παραγωγή τροφίμων. Υποψήφιοι Πτυχίο μάθουν για κάθε στάδιο της παραγωγής, από την καλλιέργεια ή τη συγκομιδή για το μαγείρεμα και την κατανάλωση. Ο βαθμός τραβά από ένα ευρύ φάσμα κλάδων όπως η χημεία, η βιολογία, τη διατροφή, και η χημική μηχανική. Οι μαθητές μαθαίνουν για τις ιδιότητες που δίνουν τροφή οφέλη γεύση και την υγεία του, τις διαδικασίες που συνήθως χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τροφίμων, και διάφορες μεθόδους για τη βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων και την ασφάλεια.

Ένα προηγμένο πτυχίο στην επιστήμη των τροφίμων μπορεί να είναι πολύτιμη λόγω της αυξανόμενης δημόσιας εστίαση στην παραγωγή τροφίμων με βιώσιμο τρόπο και να καταναλώνουν μόνο υγιεινά τρόφιμα. Οι υποψήφιοι με ένα Master of Science σε αυτήν την πειθαρχία μοναδικά εξοπλισμένο για να αναλάβουν θέσεις εργασίας με έμφαση στην υγιεινή και φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή τροφίμων.

Το κόστος από την απόκτηση ενός Master of Science μπορεί να διαφέρει σημαντικά από περιοχή σε περιοχή και το ίδρυμα στο επόμενο. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να ερευνήσετε προσεκτικά τα διάφορα προγράμματα για τον εντοπισμό ενός με διαχειρίσιμο έξοδα.

Οι άνθρωποι που έχουν μελετήσει την επιστήμη των τροφίμων μπορούν να εργαστούν στην παραγωγή τροφίμων, την ανάπτυξη του προϊόντος, ή τον έλεγχο της ποιότητας. Ειδικές θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν τη βελτίωση των διαδικασιών ανάπτυξης ή της παραγωγής, την ανάπτυξη νέων τροφίμων, καθώς και την πρόληψη της μόλυνσης ή άλλα θέματα ασφάλειας των τροφίμων. Επιστήμονες τροφίμων μπορεί να λειτουργήσει για τους εργοδότες που κυμαίνονται από μεγάλες εταιρείες σε κυβερνητικές υπηρεσίες.

Σήμερα, το MSc στην Επιστήμη των Τροφίμων μπορεί να κερδίσει σε απευθείας σύνδεση. Δεδομένου ότι πολλά ιδρύματα εξακολουθούν να μην προσφέρουν αυτό το βαθμό, online μαθήματα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση χωρίς να κινείται ή να σταματήσει μια τρέχουσα εργασία. Όποιος ενδιαφέρεται για αυτό το βαθμό μπορούν εύκολα να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, τις τιμές και άλλα στοιχεία του προγράμματος πτυχίο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισαγωγών του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

39 Τα αποτελέσματα σε Διατροφικές Επιστήμες

University of Central Oklahoma

Το πρόγραμμα Επιστήμη Διατροφής και Επιστήμης Τροφίμων παρέχει γνώσεις και δεξιότητες στην ανθρώπινη διατροφή, αρχές διαχείρισης τροφίμων, επιστήμη τροφίμων και πρακτική ... [+]

Το πρόγραμμα Επιστήμη Διατροφής και Επιστήμης Τροφίμων παρέχει γνώσεις και δεξιότητες στην ανθρώπινη διατροφή, αρχές διαχείρισης τροφίμων, επιστήμη τροφίμων και πρακτική στην επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων. Το πρόγραμμα σπουδών ενθαρρύνει την κριτική και δημιουργική σκέψη, την ανάπτυξη δεξιοτήτων στις ανθρώπινες σχέσεις και τις επικοινωνίες και την αξία της δια βίου μάθησης. Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα είναι ευαίσθητο στις αλλαγές στη δυναμική μας κοινωνία. τονίζει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη καθώς και την έρευνα. Υπάρχουν ποικίλες ευκαιρίες για τους πτυχιούχους στους τομείς της διαχείρισης των υπηρεσιών εστίασης, της εκπαίδευσης, της διοίκησης, της διατροφής και της προαγωγής της υγείας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Edmond
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering

Το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Τεχνολογίας Τροφίμων (IUPFOOD) επικεντρώνεται σε δύο τεχνολογικές διαστάσεις πρωταρχικής και ζωτικής σημασίας για την επεξεργασία και τη συ ... [+]

Για να εκπληρώσει τη διατροφική του πεποίθηση, τα τρόφιμα πρέπει να παράγονται με ασφάλεια και να διανέμονται με ασφάλεια στον τελικό καταναλωτή. Αυτό απαιτεί αφενός τεχνολογίες επεξεργασίας για τη μετατροπή των βρώσιμων πρώτων υλών σε τρόφιμα με μειωμένη εγγενή σταθερότητα και, αφετέρου, τεχνολογίες συντήρησης για την αύξηση της σταθερότητας και της διάρκειας ζωής των τροφίμων.... [-]

Βέλγιο Leuven
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Το ISA Lille προσφέρει πρόγραμμα πτυχίων Master of Science και Engineering που ειδικεύεται στην επιστήμη των τροφίμων, διδάσκονται στα αγγλικά ή στα γαλλικά, καλύπτει θέμ ... [+]

Master of Science και Μηχανικών,Σημαντική στην επιστήμη των τροφίμων

Η ISA Lille προσφέρει μια σημαντική επιστήμη τροφίμων, που διδάσκεται στα αγγλικά ή στα γαλλικά, στην αειφόρο διαχείριση της παραγωγής τροφίμων, της ποιότητας, της ασφάλειας και του βιομηχανικού περιβάλλοντος.

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς διαχειριστές της βιομηχανίας τροφίμων να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις αυτού του τομέα σε ένα πλαίσιο παγκοσμιοποίησης.... [-]

Γαλλία Lille
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Parma

Αυτό το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να είναι η φυσική συνέχεια των σπουδών αποφοίτων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Catering Επιστήμη και Γαστρονομική Επιστήμη, Αλλά ... [+]

Επίσημη Περιγραφή Προγράμματος

Αυτό το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να είναι η φυσική συνέχεια των σπουδών αποφοίτων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Catering Επιστήμη και Γαστρονομική Επιστήμη, Αλλά μπορεί επίσης να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους αποφοίτους άλλων επιστημονικών-τεχνικών τομείς της χημείας, της βιολογίας και της μηχανικής, στην κατοχή ενός κατάλληλου προγράμματος σπουδών.... [-]

Ιταλία Parma
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Turku

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την ανάπτυξη τροφίμων σας παρέχει την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη στη βιομηχανία τροφίμων και στ ... [+]

masters.utu.fi

Πρόγραμμα Μάστερ στην Ανάπτυξη ΤροφίμωνΣκανδιναβική τεχνογνωσία σε φυσικά τρόφιμα.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την ανάπτυξη τροφίμων σας παρέχει την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη στη βιομηχανία τροφίμων και στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια κατανόηση των συνδέσεων μεταξύ των διαφόρων πτυχών και λειτουργιών των τροφίμων. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην επίδραση διαφόρων παραγόντων στη σύνθεση, τις αισθητικές ιδιότητες και τις επιπτώσεις στην υγεία των τροφίμων σε μοριακό επίπεδο. Η εφαρμογή της μεταβολικής διατροφής και των σύγχρονων βιοτεχνολογικών μεθόδων στην έρευνα τροφίμων και την ανάπτυξη τροφίμων αποτελεί σημαντικό μέρος του προγράμματος σπουδών. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει επίσης διάφορες πτυχές της ασφάλειας των τροφίμων και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και νομοθεσίας για τα τρόφιμα.... [-]

Φινλανδία Turku
August 2020
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering

Το Master of Science στην Τεχνολογία των Τροφίμων θα σας προετοιμάσει για να γίνει ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας στον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων, εξοπλισμένος με ... [+]

ΠεριεχόμενοΔιαπανεπιστημιακό πρόγραμμα - Κοινό πτυχίο που προσφέρεται από τα δύο κορυφαία πανεπιστήμια στη ΦλάνδραΕκπαίδευση υψηλού επιπέδου με βάση την έρευνα για την επίλυση προβλημάτων επισιτιστικής ασφάλειας στις αναπτυσσόμενες χώρεςΑπό το αγρόκτημα στο πιρούνι διεπιστημονική προσέγγιση

Τα τρόφιμα πρέπει όχι μόνο να παράγονται, αλλά και να παραδίδονται στον τελικό καταναλωτή σε αποδεκτή μορφή, προκειμένου να εκπληρώσουν το θρεπτικό τους προορισμό. Για να προσφέρονται τρόφιμα στον καταναλωτή σε αποδεκτή μορφή, αφενός, οι τεχνολογίες επεξεργασίας χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή των βρώσιμων πρώτων υλών σε τρόφιμα με μειωμένη εγγενή σταθερότητα. από την άλλη πλευρά, απαιτούνται τεχνολογίες συντήρησης για την αύξηση της σταθερότητας και της διάρκειας ζωής των τροφίμων.... [-]

Βέλγιο Ghent
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Maastricht University, Campus Venlo

Το Master στη Διοίκηση Καινοτομίας Υγείας Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να κατανοήσουν τη διαδικασία της καινοτομίας στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, με ιδιαίτερη ... [+]

MSc στη Διοίκηση Καινοτομίας Υγείας Τροφίμων

&nbsp

Το Master στη Διοίκηση Καινοτομίας Υγείας Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να κατανοήσουν τη διαδικασία της καινοτομίας στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, με ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της υγείας των καταναλωτών και υγιή διατροφική συμπεριφορά. Μέσα από μια διεπιστημονική προσέγγιση της μάθησης, οι μαθητές θα είναι έτοιμη να βοηθήσει τις πτυχές της επιστήμης της υγείας μεταφορά ήχου σε νέα προϊόντα και τις έννοιες μάρκετινγκ. ... [-]

Κάτω Χώρες Venlo
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University Of Debrecen

Το MSc στην Ασφάλεια και την Ποιότητα των Τροφίμων έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τις προπτυχιακές σας γνώσεις και να το βελτιώσει μέσω της εφαρμογής και της έρευνας. ... [+]

Το πεδίο της Επιστήμης των Τροφίμων είναι ευρύ και το πρόγραμμα αντικατοπτρίζει αυτή την ποικιλομορφία, με έμφαση στην Προετοιμασία Πρώτων Υλών, την Τεχνολογία Επεξεργασίας, την Ανάλυση Ποιότητας και τη Διασφάλιση Ποιότητας. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Πανεπιστήμιο Debrecen, ως μεταπτυχιακός φοιτητής για την Ασφάλεια και την Ποιότητα των Τροφίμων, θα έχετε έναν προσωπικό ακαδημαϊκό δάσκαλο για να σας καθοδηγήσει στις σπουδές σας και να ανταποκριθείτε στους μεμονωμένους στόχους και ενδιαφέροντά σας. Σας προσφέρουμε μια θερινή άσκηση 4 εβδομάδων το καλοκαίρι. Τομείς σπουδών: Βιολογική και Βιοχημεία, Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων, Τεχνολογία Επεξεργασίας Τροφίμων, Οικονομική, Φυσική, Χημική και Μικροβιολογική Ανάλυση, Εργαστηριακές Πρακτικές... [-]

Ουγγαρία Debrecen
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Adelphi University

Το online Master of Science στη Διατροφή που προσφέρεται από το Adelphi University College of Nursing και Δημόσιας Υγείας σας παρέχει τις επιστημονικές γνώσεις και τα εκπ ... [+]

Αξιοποιήστε το πάθος σας για την υγεία και την ευεξία για να επωφεληθείτε από ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε έναν αυξανόμενο τομέα.

Το online Master of Science στη Διατροφή που προσφέρεται από το Adelphi University College of Nursing και Δημόσιας Υγείας σας παρέχει τις επιστημονικές γνώσεις και τα εκπαιδευτικά πιστοποιητικά που χρειάζεστε για την αποτελεσματική προώθηση της υγείας, την πρόληψη ασθενειών και την προώθηση της σταδιοδρομίας σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Garden City
September 2019
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Το πρόγραμμα σπουδών δευτερογενούς τεχνολογίας τροφίμων και ανθρώπινης διατροφής (Master level) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σταθερή εκπαίδευση στον τομέα της αξιολ ... [+]

Διάρκεια: 1,5 έτη (3 εξάμηνα)

Επαγγελματικός τίτλος: Δάσκαλος

Προφίλ μελέτης: γενικός ακαδημαϊκός

Μήνας Έναρξης: Φεβρουάριος

Εξάμηνο Δίδακτρα: 1600 EUR

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα σπουδών δευτερογενούς τεχνολογίας τροφίμων και ανθρώπινης διατροφής (Master level) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σταθερή εκπαίδευση στον τομέα της αξιολόγησης της ποιότητας των προϊόντων, της επεξεργασίας, της συντήρησης και της αποθήκευσης πρώτων υλών φυτικής και ζωικής προέλευσης. Το μάθημα καλύπτει τα βασικά της μικροβιολογίας και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων, τη διοίκηση και τη διαχείριση και την ανθρώπινη διατροφή διαφορετικών ηλικιών και κοινωνικών ομάδων. Ο φοιτητής θα αποκτήσει τις γνώσεις των σύγχρονων τεχνικών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία διατροφής και ανθρώπινης διατροφής και επίσης θα κάνει ερευνητικές εργασίες στους τομείς αυτούς. Επιπλέον, το μάθημα θα δώσει μια εικόνα για τις αρχές του σχεδιασμού και της εκτέλεσης του πειραματικού έργου, καθώς και για τον υπολογισμό και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας.... [-]

Πολωνία Wrocław
February 2020
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
École de Management de Normandie / Normandy Business School

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκεται στα γαλλικά. ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκεται στα γαλλικά.

Διαβάστε την επίσημη γαλλική περιγραφή και εφαρμόστε εδώ: MS Marketing, Επικοινωνία και Ingénierie des Produits Agroalimentaires

[-]
Γαλλία Caen Rouen
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cranfield University

Η επισιτιστική ασφάλεια είναι μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες της εποχής μας. Η παραγωγή επαρκούς και θρεπτικής τροφής για όλους, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα μέσα με λ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η επισιτιστική ασφάλεια είναι μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες της εποχής μας. Η παραγωγή επαρκούς και θρεπτικής τροφής για όλους, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα μέσα με λογικό και βιώσιμο τρόπο, αποτελεί βασική προτεραιότητα παγκοσμίως, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη τις αναμενόμενες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην παραγωγή τροφίμων.

Το Πρόγραμμα MSc για τη Βιωσιμότητα των Τροφίμων στοχεύει στην παροχή στους σπουδαστές των βασικών δεξιοτήτων και γνώσεων που θα τους επιτρέψουν να εργαστούν για την εξασφάλιση της επισιτιστικής ασφάλειας και της βιωσιμότητας σε τεχνικό ή / και στρατηγικό επίπεδο. Οι τεχνολογίες αιχμής και οι αναδυόμενες τάσεις παρουσιάζονται και συζητούνται στο πλαίσιο της βιωσιμότητας, ενώ οι επισκέψεις σε συναφείς βιομηχανικούς χώρους έχουν ως στόχο να εκθέσουν τους σπουδαστές στην πιο σχετική με τη βιομηχανία τεχνολογία και να τους παράσχουν μια πραγματική αίσθηση των προκλήσεων της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Cranfield
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Aarhus University

Η ανάπτυξη λύσεων για την υγιεινή παραγωγή τροφίμων, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και αυξάνοντας την καλή διαβίωση των ζώων, είναι το επίκεντρο το ... [+]

MSc στην ΑγροβιολογίαΗ παραγωγή τροφίμων σε ένα δύσκολο μέλλον

Η ανάπτυξη λύσεων για την υγιεινή παραγωγή τροφίμων, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και αυξάνοντας την καλή διαβίωση των ζώων, είναι το επίκεντρο του προγράμματος αγροβιολογίας στο Aarhus University . Τα θέματα σπουδών είναι η γενετική, η βιοτεχνολογία, τα συστήματα παραγωγής και η αλληλεπίδραση της γεωργίας με τη φύση, μεταξύ άλλων. Το πρόγραμμα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επιστήμη, με επίκεντρο την εφαρμοσιμότητα και την επίλυση προβλημάτων και υιοθετεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εκμάθηση της βιολογίας πίσω από την παραγωγή τροφίμων.... [-]

Δανία Aarhus
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

Το 36μηνο MS στις μελέτες τροφίμων προσφέρει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές μια διεπιστημονική και ολιστική προσέγγιση στα συστήματα τροφίμων, στις οικονομίες τροφίμων και ... [+]

Περιγραφή:

Το 36μηνο MS στις μελέτες τροφίμων προσφέρει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές μια διεπιστημονική και ολιστική προσέγγιση στα συστήματα τροφίμων, στις οικονομίες τροφίμων και στα βιώσιμα μέσα διαβίωσης και περιβάλλοντα που επηρεάζουν τα αποτελέσματα της δημόσιας υγείας και της διατροφής και τη γενική ευημερία. Ο πυρήνας επικεντρώνεται σε ερμηνείες πολλών επιπέδων της πολιτικής οικονομίας του συστήματος τροφίμων, ανθρώπινα δικαιώματα σε επαρκή τρόφιμα, καθώς και διακρατικά κινήματα τροφίμων και συναφή δημόσια πολιτική. Το MS in Food Studies συμπληρώνει το ενδιαφέρον των σπουδαστών σε άλλους τομείς, όπως η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, η δημόσια υγεία, η γεωργία και η πολιτική τροφίμων, τα πολιτικά δικαιώματα, οι αποτελεσματικές οργανωτικές επικοινωνιακές στρατηγικές και η επιχειρηματικότητα, μεταξύ άλλων. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι πτυχιούχοι θα είναι προετοιμασμένοι να προσφέρουν ουσιαστικές γνώσεις και αναλυτικές δεξιότητες για να συμμετάσχουν στην απασχόληση σε οργανισμούς προσανατολισμένους σε τρόφιμα κάθε είδους ή να συνεχίσουν με μεταπτυχιακές ή επαγγελματικές σπουδές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Syracuse
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 - 8 
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Helsinki

... [+]

Διατριβή

διατριβή Μάστερ (30 credits) περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα σπουδών του Δασκάλου.

αλυσίδες παραγωγής τροφίμων Η ποιότητα των τροφίμων και την υγιεινή διατροφή αλυσίδες παραγωγής τροφίμων

Η ποιότητα των τροφίμων και την υγιεινή διατροφή

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Δίδακτρα

Οι πολίτες χωρών εκτός ΕΕ / ΕΟΧ, οι οποίοι δεν έχουν καθεστώς μόνιμης διαμονής στην περιοχή και συνεχίζουν τις σπουδές τους στα αγγλικά, οφείλουν να καταβάλλουν δίδακτρα. Μπορείτε να ελέγξετε από τις συχνές ερωτήσεις στον ιστότοπο Studyinfo εάν απαιτείται ή όχι να πληρώσετε δίδακτρα.... [-]

Φινλανδία Helsinki
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά