Δείτε τις Μερικής Παρακολούθησης Προγράμματα MSc σε Διατροφικές Επιστήμες στην Ευρώπη 2020

Το MSc, ή Μεπτυχιακό Επιστημών, είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ακαδημαϊκός τίτλος σπουδών που δείχνει την επάρκεια και τη γνώση ενός συγκεκριμένου θέματος ή τομέα. Τα περισσότερα προγράμματα MSc χρειάζονται περίπου τ… περαιτέρω

Το MSc, ή Μεπτυχιακό Επιστημών, είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ακαδημαϊκός τίτλος σπουδών που δείχνει την επάρκεια και τη γνώση ενός συγκεκριμένου θέματος ή τομέα. Τα περισσότερα προγράμματα MSc χρειάζονται περίπου τέσσερα χρόνια για την ολοκλήρωσή τους, μετά την οποία ορισμένοι εντάσσονται στο εργατικό δυναμικό, ενώ άλλοι συνεχίζουν στην τάξη. 

επιστήμες των τροφίμων επικεντρώνεται στη μελέτη της διατροφής, με έμφαση στη δημιουργία αξιόπιστων, βιώσιμων και ασφαλών πηγών τροφίμων. Η κατανόηση των επιστημών τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις στην τεχνολογία τροφίμων, καθώς και την παραγωγή και τη διατήρηση μιας υγιούς εφοδιασμού τροφίμων.

Η Ευρώπη είναι η έκτη μεγαλύτερη ήπειρο και περιλαμβάνει 47 χώρες και διάφορες εξαρτήσεις, τα νησιά και τα εδάφη. Είναι συνορεύει με τη Μεσόγειο Θάλασσα στο νότο, την Ασία προς τα ανατολικά, και τον Ατλαντικό Ωκεανό προς τη Δύση.

Επικοινωνήστε με Πανεπιστήμια Καλύτερα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Επιστημών σε Διατροφικές Επιστήμες στην Ευρώπη 2020

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
EIT Food
Warsaw, Πολωνία +5 Περισσότερα

Το εμβληματικό πρόγραμμα Master in Food Systems είναι η μοναδική προσφορά της EIT Food για την ανάπτυξη κορυφαίων ταλέντων στον τομέα των τροφίμων. Το πρόγραμμα βασίζεται σε έ ... +

Το εμβληματικό πρόγραμμα Master in Food Systems είναι η μοναδική προσφορά της EIT Food για την ανάπτυξη κορυφαίων ταλέντων στον τομέα των τροφίμων. Το πρόγραμμα βασίζεται σε ένα συνδυασμό των βασικών δεξιοτήτων για να γίνει αποτελεσματική καινοτόμοι και οι επιχειρηματίες στον τομέα των τροφίμων, μαζί με τις βασικές τεχνικές δεξιότητες που είναι προσαρμοσμένα στο άτομο την καριέρα Pathway για κάθε μαθητή. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
30 Μάρτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
University of Szeged
Szeged, Ουγγαρία

Ένας πιστοποιημένος επιστήμονας και τεχνολόγος τροφίμων είναι εξειδικευμένος στους τομείς της παραγωγής, της τεχνολογίας, του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων, της διαχείρισ ... +

Ένας πιστοποιημένος επιστήμονας και τεχνολόγος τροφίμων είναι εξειδικευμένος στους τομείς της παραγωγής, της τεχνολογίας, του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων, της διαχείρισης των οικονομικών διαδικασιών, της ανάπτυξης προϊόντων, της διασφάλισης της ποιότητας, της γραφής διαγωνισμών και είναι σε θέση να αναλάβει καθήκοντα διαχείρισης, οικονομικές πτυχές. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Ελβετία

Σε αυτό το πρόγραμμα Master, ασχολείστε με καινοτόμες λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Αναγνωρίζετε την καινοτομία ως μια ολιστική διαδικασία και αναπτύσσετε νέα π ... +

Σε αυτό το πρόγραμμα Master, ασχολείστε με καινοτόμες λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Αναγνωρίζετε την καινοτομία ως μια ολιστική διαδικασία και αναπτύσσετε νέα προϊόντα και διαδικασίες αποτελεσματικά από την πρώτη ύλη έως την παράδοση. Θεωρείτε τη γνώση της τεχνολογίας, των τροφίμων, της συσκευασίας, της αλυσίδας εφοδιασμού, της στρατηγικής και του σχεδιασμού. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 7 εξάμηνα
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
30 Απρ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Γαλλία

Το ISA Lille προσφέρει πρόγραμμα πτυχίων Master of Science και Engineering που ειδικεύεται στην επιστήμη των τροφίμων, διδάσκονται στα αγγλικά ή στα γαλλικά, καλύπτει θέματα σ ... +

Το ISA Lille προσφέρει πρόγραμμα πτυχίων Master of Science και Engineering που ειδικεύεται στην επιστήμη των τροφίμων, διδάσκονται στα αγγλικά ή στα γαλλικά, καλύπτει θέματα σχετικά με την αειφόρο διαχείριση της παραγωγής τροφίμων, την ποιότητα, την ασφάλεια και το βιομηχανικό περιβάλλον. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
24 May 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
University of Turku
Turku, Φινλανδία

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ανάπτυξη Τροφίμων σας παρέχει την αρμοδιότητα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στην έρευνα και την ανάπτυξη στη βιομηχανία τροφίμων ... +

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ανάπτυξη Τροφίμων σας παρέχει την αρμοδιότητα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στην έρευνα και την ανάπτυξη στη βιομηχανία τροφίμων και στον ακαδημαϊκό κόσμο. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Αγγλικά
Αύγ. 2021
20 Ιαν. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
University of Algarve
Faro, Πορτογαλία

Ο στόχος του προγράμματος MSc στην Τεχνολογία Τροφίμων είναι να παρέχει μια γενική κατανόηση των ιδιοτήτων των τροφίμων και της παραγωγής και των γνώσεων σε τεχνολογίες που εμ ... +

Ο στόχος του προγράμματος MSc στην Τεχνολογία Τροφίμων είναι να παρέχει μια γενική κατανόηση των ιδιοτήτων των τροφίμων και της παραγωγής και των γνώσεων σε τεχνολογίες που εμπλέκονται στην παραγωγή ασφαλών και υγιεινών τροφίμων που χαρακτηρίζει τον αποδέκτη όχι μόνο να αναλύσει και να ελέγξει αλλά και να σχεδιάσει, ανάπτυξη συστημάτων παραγωγής τροφίμων και προϊόντων διατροφής. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Portuguese, Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Ecole de Management de Normandie
Caen, Γαλλία +1 Περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκεται στα γαλλικά.

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκεται στα γαλλικά. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
γαλλική γλώσσα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
University of Lincoln
Lincoln, Ηνωμένο Βασίλειο

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους σπουδαστές με τις προηγμένες δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη για να αναλάβουν τεχνικούς ρόλους και ρόλους δι ... +

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους σπουδαστές με τις προηγμένες δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη για να αναλάβουν τεχνικούς ρόλους και ρόλους διαχείρισης προϊόντων στον παγκοσμίως σημαντικό τομέα γεωργικών προϊόντων διατροφής. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Dijon, Γαλλία

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό δίπλωμα διεθνούς κύρους διετούς διάρκειας με μάθημα μαθήματος που επικεντρώνεται στη μικροβιολογία και τη φυσικοχημεία που εφαρμόζεται στις διαδικ ... +

Το MP2 είναι ένα διδακτορικό δίπλωμα διεθνούς κύρους διετούς διάρκειας με μάθημα μαθήματος που επικεντρώνεται στη μικροβιολογία και τη φυσικοχημεία που εφαρμόζεται στις διαδικασίες τροφίμων και κρασιών. Αυτός ο κύριος στόχος είναι να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ερευνητές και διευθυντές της επιστήμης και της βιομηχανίας τροφίμων και οίνων. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
19 Ιούν. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Cranfield University
Cranfield, Ηνωμένο Βασίλειο

Η επισιτιστική ασφάλεια είναι μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες της εποχής μας. Η παραγωγή επαρκούς και θρεπτικής τροφής για όλους, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα μέσα με λογικό ... +

Η επισιτιστική ασφάλεια είναι μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες της εποχής μας. Η παραγωγή επαρκούς και θρεπτικής τροφής για όλους, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα μέσα με λογικό και βιώσιμο τρόπο, αποτελεί βασική προτεραιότητα παγκοσμίως, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη τις αναμενόμενες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην παραγωγή τροφίμων. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Αγγλικά
Οκτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
University of Padova
Padua, Ιταλία

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξετάζει πώς μπορεί να παράγει υγιεινότερα και ασφαλέστερα τρόφιμα μετά από μια προσέγγιση οριζόντιας προσέγγισης μεταξύ των αγροτών και των αγροτών. ... +

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξετάζει πώς μπορεί να παράγει υγιεινότερα και ασφαλέστερα τρόφιμα μετά από μια προσέγγιση οριζόντιας προσέγγισης μεταξύ των αγροτών και των αγροτών. Τα θεωρητικά μαθήματα συνδυάζονται με την πρακτική εξάσκηση, προσφέροντας πρακτική εμπειρία στην προηγμένη ανάλυση DNA RNA και πρωτεΐνης μαζί με τις εργαστηριακές συνεδρίες στη βιοπληροφορική. Εστιάζεται στην εφαρμογή καινοτόμων βιοτεχνολογικών μεθοδολογιών στην παραγωγή και την ασφάλεια των τροφίμων, είναι το ιδανικό χαρακτηριστικό γνώρισμα μεταξύ των αιτημάτων των καταναλωτών και των παραγωγών στον τομέα των γεωργικών προϊόντων διατροφής και της έρευνας που εφαρμόζεται στην παραγωγή και την ασφάλεια των τροφίμων. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Αγγλικά
Οκτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
University of Helsinki
Helsinki, Φινλανδία

Τι τρώνε τώρα; Τι είναι πίσω από την καλή γεύση του φαγητού; Πρώτες ύλες? Τεχνολογίες επεξεργασίας; Πώς να βελτιώσουμε την υγιεινή, την ασφάλεια, την οικολογία και την ηθική τ ... +

Τι τρώνε τώρα; Τι είναι πίσω από την καλή γεύση του φαγητού; Πρώτες ύλες? Τεχνολογίες επεξεργασίας; Πώς να βελτιώσουμε την υγιεινή, την ασφάλεια, την οικολογία και την ηθική των τροφίμων και της επεξεργασίας τροφίμων; Αν αυτό συμβαίνει για εσάς, απευθυνθείτε στο University of Helsinki στο Πρόγραμμα Μάστερ στις Επιστήμες Τροφίμων. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Αγγλικά, φινλανδικός, Σουηδικά
Αύγ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Βέλγιο

Το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Τεχνολογίας Τροφίμων (IUPFOOD) επικεντρώνεται σε δύο τεχνολογικές διαστάσεις πρωταρχικής και ζωτικής σημασίας για την επεξεργασία και τη συντήρη ... +

Το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Τεχνολογίας Τροφίμων (IUPFOOD) επικεντρώνεται σε δύο τεχνολογικές διαστάσεις πρωταρχικής και ζωτικής σημασίας για την επεξεργασία και τη συντήρηση τροφίμων. μεταποίηση (επεξεργασία) πρώτων υλών σε προϊόντα κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση · ο ρόλος των επιχειρήσεων μετά τη συγκομιδή και της συντήρησης τροφίμων για την παροχή ασφαλών και θρεπτικών τροφίμων στον τελικό καταναλωτή. Αυτές οι δύο ανησυχίες μεταφράζονται άμεσα στα σημεία εστίασης του προγράμματος IUPFOOD. Το πρόγραμμα διαπανεπιστημιακής τεχνολογίας τροφίμων (IUPFOOD) διοργανώνεται από κοινού από την KU Leuven και το Πανεπιστήμιο της Γάνδης (UGent). Το πρόγραμμα βασίζεται στη συνδυασμένη εμπειρία της KU Leuven και της UGent στην έρευνα και την εκπαίδευση στον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
University of Surrey
Guildford, Ηνωμένο Βασίλειο

Το μάθημα MSc για την Επιστήμη των Τροφίμων θα σας δώσει μια σταθερή αντίληψη για την επιστήμη των τροφίμων και τις δραματικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει για την ανθρώπινη ... +

Το μάθημα MSc για την Επιστήμη των Τροφίμων θα σας δώσει μια σταθερή αντίληψη για την επιστήμη των τροφίμων και τις δραματικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει για την ανθρώπινη υγεία και ασθένεια. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
Αγγλικά
Οκτ. 2020
20 Ιούλ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
University of Parma
Parma, Ιταλία

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ασφάλεια των Τροφίμων και τη Διαχείριση του Κινδύνου Τροφίμων είναι ένα μάθημα δευτεροβάθμιας University of Parma , διδάσκονται πλήρως ... +

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ασφάλεια των Τροφίμων και τη Διαχείριση του Κινδύνου Τροφίμων είναι ένα μάθημα δευτεροβάθμιας University of Parma , διδάσκονται πλήρως στα αγγλικά και προσφέρονται από κοινού από το University of Parma σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Piacenza, το Πανεπιστήμιο Modena και το Reggio Emilia, Πανεπιστήμιο της Ferrara. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
ιταλικός
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ