close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε τα MScs σε Εκδόσεις

Μετά την απόκτηση του πτυχίου τους, οι φοιτητές συχνά επιθυμούν να πάρουν την εκπαίδευσή τους ένα βήμα παραπέρα. Οι φοιτητές σε αυτήν την κατάσταση συχνά πηγαίνουν για να κερδίσουν το μεταπτυχιακό τους, το οποίο είναι… περαιτέρω

Μετά την απόκτηση του πτυχίου τους, οι φοιτητές συχνά επιθυμούν να πάρουν την εκπαίδευσή τους ένα βήμα παραπέρα. Οι φοιτητές σε αυτήν την κατάσταση συχνά πηγαίνουν για να κερδίσουν το μεταπτυχιακό τους, το οποίο είναι ένα προηγμένο πτυχίο που απαιτεί αυστηρή εκπαίδευση.

Τι είναι το MSc in Publishing; Αυτός ο βαθμός βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να εργαστούν σε ένα ρόλο που σχετίζεται με τη δημιουργία ή την επεξεργασία περιεχομένου. Ωστόσο, αυτά τα προγράμματα συχνά υπογραμμίζουν τα ψηφιακά μέσα, τις επιχειρήσεις και άλλες δεξιότητες μάρκετινγκ που απαιτούνται για να εξασφαλίσουν έναν ηγετικό ρόλο στον εκδοτικό τομέα. Ενώ παρακολουθούν αυτό το πτυχίο, οι μαθητές θα μάθουν περισσότερα για τις τρέχουσες τάσεις της βιομηχανίας, τη διαδικασία εκδόσεων και τις βέλτιστες πρακτικές.

Ο εκδοτικός κλάδος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και αυτός που αλλάζει ταχύτατα. Με την απόκτηση αυτού του πτυχίου, οι απόφοιτοι θα είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν για θέσεις εργασίας που είναι ιδιαίτερα περιζήτητα από άλλους. Θα μάθουν επίσης πώς να εφαρμόσουν τις θεωρητικές δεξιότητες που έμαθαν στην τάξη σε πραγματικό σενάριο.

Πόσο κοστίζει η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου στη δημοσίευση ποικίλλει σημαντικά και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αυτά συνήθως περιλαμβάνουν το πού βρίσκεται το σχολείο, πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και τι επιβάλλει το επιλεγμένο ίδρυμα για δίδακτρα και άλλα τέλη.

Εκείνοι που κερδίζουν πτυχίο μεταπτυχιακού τίτλου στις εκδόσεις συνήθως πηγαίνουν να εργαστούν ειδικά στο χώρο της εκδοτικής βιομηχανίας. Πολλές φορές, εκείνοι με αυτό το πτυχίο εργάζονται ως συντάκτες αντιγράφων που επεξεργάζονται διαφορετικά χειρόγραφα που αποστέλλονται από τους πελάτες τους ή ως διορθωτές που ελέγχουν για λάθη μέσα στο αντίγραφο. Ωστόσο, οι σπουδαστές δεξιοτήτων που μαθαίνουν, ενώ λαμβάνουν πτυχίο δημοσίευσης μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές άλλες πτυχές της βιομηχανίας. Για παράδειγμα, όσοι διαθέτουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στη δημοσίευση μπορούν να εργαστούν στο σχεδιασμό, την παραγωγή, το μάρκετινγκ, τη δημοσιότητα, τις πωλήσεις, τα συμβόλαια, τα δικαιώματα και άλλα.

Εκείνοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στη δημοσίευση μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα με πλήρη ή μερική απασχόληση. Για περισσότερες πληροφορίες, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
University of Houston-Victoria College of Arts and Sciences
Βικτώρια, Ηνωμένες Πολιτείες

Το Master of Science in Publishing είναι ένα πρόγραμμα ακαδημαϊκού πτυχίου που επικεντρώνεται στην ιστορία, την ανάπτυξη και την τρέχουσα πρακτική των εκδόσεων. Το πρόγραμμα ε ... +

Το Master of Science in Publishing είναι ένα πρόγραμμα ακαδημαϊκού πτυχίου που επικεντρώνεται στην ιστορία, την ανάπτυξη και την τρέχουσα πρακτική των εκδόσεων. Το πρόγραμμα ενσωματώνει λογοτεχνικές και πολιτιστικές μελέτες με πρακτικές δεξιότητες που αντικατοπτρίζουν τις δυναμικές τεχνολογικές αλλαγές στον εκδοτικό κλάδο. Το UHV υποστηρίζει μια διαδικτυακή κοινότητα όπου οι μαθητές συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω διαλέξεων, κριτικών, συναντήσεων και διαδραστικών έργων. Το UHV είναι το σπίτι των American Book Review, Cuneiform Press, Centro Victoria, The Society for Critical Exchange και symploke. Δουλεύοντας υπό την καθοδήγηση της εθνικά αναγνωρισμένης σχολής μας, θα εξερευνήσετε τις εξαγορές, το σχεδιασμό βιβλίων και περιοδικών, την επαγγελματική επεξεργασία, τη δημοσιότητα, το μάρκετινγκ και θα εξοικειωθείτε με προηγμένο λογισμικό όπως το InDesign, το Illustrator και το FontLab. Οι επιτόπιες εκδρομές, οι αναγνώσεις, οι διαλέξεις επισκεπτών και η πρακτική άσκηση βρίσκονται στον πυρήνα αυτού του δυναμικού προγράμματος. Τα μαθήματα προσφέρονται στα Αγγλικά, Ιστορία, Μάρκετινγκ, Επικοινωνία, Πρόγραμμα σπουδών και οδηγίες και διαχείριση. Οι απόφοιτοι από το πρόγραμμά μας συνεχίζουν να γίνονται συντάκτες, δημοσιευμένοι συγγραφείς, διευθυντές των εκδοτικών τους οίκων ή εισέρχονται στον κλάδο με ένα πρακτικό, πνευματικό ίδρυμα στην ιστορία των εκδόσεων καθώς και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ανταγωνιστούν στην αγορά εργασίας σήμερα. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ