36 Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Μηχανολογία Αυτοκινήτου 2024

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Μηχανολογία Αυτοκινήτου 2024Filter
    • Online

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    12 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Ξεκινήστε το μεταπτυχιακό σας ταξίδι στην Εφαρμοσμένη Τεχνητή Νοημοσύνη στην Αυτοκινητοβιομηχανία Το aster της IU στην Εφαρμοσμένη Τεχνητή Νοημοσύνη στην Αυτοκινητοβιομηχανία (60 ECTS) έχει σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσει σε μια ανταποδοτική καριέρα σε αυτόν τον δυναμικό τομέα, είτε φιλοδοξείτε να γίνετε (ανώτερος) AI Προγραμματιστής, πρωτοπόρος ερευνητής τεχνητής νοημοσύνης ή οραματιστής επικεφαλής έργου.

    • Milan, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Laurea Magistrale (ισοδύναμο με Master of Science) εκπαιδεύει τους επαγγελματίες που μπορούν να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα των συστημάτων κινητικότητας και την αλληλεπίδραση των κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν την ασφάλεια, την τεχνολογία, τη διαχείριση, τη δεοντολογία και τις στρατηγικές πτυχές των συστημάτων κινητικότητας και της αστικής ανάπτυξης.

    • Gothenburg, Σουηδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Καθημερινά, εμπορευματικά τρένα, φορτηγά, αεροπλάνα και πλοία μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες πρώτων υλών και βιομηχανικών αγαθών σε όλο τον κόσμο, ενώ δισεκατομμύρια άνθρωποι ταξιδεύουν για εργασία και αναψυχή με τον ίδιο τρόπο. Η μελέτη του προφίλ τεχνολογίας των σιδηροδρόμων αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος θα σας δώσει μια σταθερή βάση στη μηχανική των σιδηροδρόμων, τη μηχανική φθορά και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, βοηθώντας τη βιομηχανία να κατευθύνει τη βιομηχανία προς μια νέα εποχή.

    • Stade, Γερμανία

    Πλήρης απασχόληση

    4 εξάμηνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Master απευθύνεται σε μηχανικούς από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, καθώς και σε σχεδιαστές που είναι ενθουσιώδεις με τα υλικά, την κίνηση και την ελαφριά κατασκευή. Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει τις καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες χάρη στην ειδική τεχνογνωσία στις ελαφριές κατασκευές και τα σύνθετα υλικά ινών, η οποία αποτελεί μέρος του PFH στην έρευνα και τη διδασκαλία εδώ και χρόνια. Επιπλέον, θα εφαρμόσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας σε πρακτικά έργα «πραγματικής ζωής».

    • Alesund, Νορβηγία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Εξερευνήστε τα όρια της τεχνολογικής καινοτομίας και της βιωσιμότητας με μεταπτυχιακό στη Μηχατρονική και τον Αυτοματισμό. Εδώ, μπορείτε να εργαστείτε σε πραγματικές προκλήσεις και να δημιουργήσετε τα δικά σας μηχατρονικά συστήματα στα εργαστήριά μας. Αυτά είναι συχνά πλήρως λειτουργικά μοντέλα κλίμακας μεγάλων κυβερνοφυσικών συστημάτων, από τα οποία θα αναπτύξετε επίσης ένα ψηφιακό δίδυμο.

    • Turin, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Cranfield, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το MSc στην Συνδεδεμένη και Αυτόνομη Μηχανική Οχημάτων (Αυτοκινητοβιομηχανία) θα σας προσφέρει τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες για την απασχόληση στον αναδυόμενο τομέα της «ευφυούς κινητικότητας». Το μάθημα επικεντρώνεται σε τεχνικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες μέσα από προηγμένες τεχνολογίες πληροφορικής, ρομποτικής και δικτύωσης για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

    • Stockholm, Σουηδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Μηχανική Σιδηροδρόμων καλύπτει όλες τις πτυχές των σιδηροδρόμων από τη σκοπιά των συστημάτων, ενσωματώνοντας στοιχεία τόσο από μηχανολογία, πολιτική και ηλεκτρική μηχανική. Δίνεται μαζί με το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Urbana-Champaign. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να σχεδιάζουν οχήματα, υποδομές και συστήματα ελέγχου που έχουν τη βέλτιστη απόδοση μαζί. Η σημασία των σιδηροδρόμων στη μετάβαση στις βιώσιμες μεταφορές οδηγεί τη ζήτηση για ειδικευμένους μηχανικούς σιδηροδρόμων.

    • Arnhem, Κάτω Χώρες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    18 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αν και η κινητικότητα είναι ζωτικής σημασίας για την παγκόσμια οικονομία, έχει επίσης συμβάλει στην αύξηση των εκπομπών CO2. Χρειαζόμαστε δημιουργικές λύσεις που να συνδυάζουν τις απαιτήσεις κινητικότητας με τις βιώσιμες, κοινωνικές και τεχνικές εξελίξεις.

    • Clermont-Ferrand, Γαλλία

    Πλήρης απασχόληση

    3 εξάμηνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η αυτοκινητοβιομηχανία, και ο τομέας της κινητικότητας γενικότερα, υφίσταται τριπλή αναστάτωση λόγω της ψηφιοποίησης, των περιβαλλοντικών περιορισμών και των τεχνολογικών εξελίξεων. Το πρόγραμμα MSc του Groupe ESC Clermont έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να απαντήσουν σε βασικές ερωτήσεις: Ποια οχήματα; Ποιες υπηρεσίες κινητικότητας; Ποιες στρατηγικές; Ποια επιχειρηματικά μοντέλα; Αυτό το πρόγραμμα MSc θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να διαχειριστούν με επιτυχία τη μετάβαση προς τη βιώσιμη κινητικότητα.

    • Karlsruhe, Γερμανία

    Μερικής απασχόλησης

    20 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι τεχνολογίες και οι τοπολογίες κίνησης πρέπει να επαναξιολογηθούν σε σχέση με τον πρωταρχικό στόχο της προστασίας του κλίματος και του περιβάλλοντος. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα τεχνικά στοιχεία τόσο των ηλεκτρικών όσο και των υβριδικών οχημάτων, από σκούτερ μέχρι αυτοκίνητα έως το σύστημα μετάδοσης κίνησης σε αυτήν την εξειδίκευση του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Μηχανική και Διαχείριση Συστημάτων Κινητικότητας.

    • Rotterdam, Κάτω Χώρες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το MSc στα Οικονομικά και τις Επιχειρήσεις με εξειδίκευση στην Αστική, Λιμενική και Οικονομική των Μεταφορών Οι σύγχρονες μεταφορές, τα logistics και οι σύγχρονες πόλεις είναι απαραίτητες για μια εύρυθμη οικονομία. Το πρόγραμμα Urban, Port, and Transport Economics εστιάζει στον τρόπο βελτιστοποίησης αυτών των βασικών στοιχείων της σύγχρονης κοινωνίας. Οι καθηγητές μας συμμετέχουν ενεργά στις τελευταίες εξελίξεις στη διεθνή οικονομική έρευνα, παροχή συμβουλών και συμβουλές.

    • Eindhoven, Κάτω Χώρες
    • Barcelona, Ισπανία
    • + 3 more

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αναμορφώστε τα αστικά μας συστήματα αξιοποιώντας μεγάλα δεδομένα μέσω προηγμένων αναλυτικών δεδομένων, μοντελοποίησης και προσομοίωσης

    • Wels, Αυστρία

    Πλήρης απασχόληση

    4 εξάμηνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Γερμανός

    Οι ραγδαίες εξελίξεις στη μηχανική των οχημάτων οδήγησαν στη συγχώνευση των τομέων της Μηχανικής, της Ηλεκτρονικής και της Πληροφορικής. Μια αιτία αυτού είναι ότι τα οχήματα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών με τη βέλτιστη αλληλεπίδραση διαφόρων μηχανικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Πολλές λειτουργίες στους τομείς της άνεσης, της ασφάλειας και της αποδοτικότητας καθίστανται δυνατές μόνο με μηχανικά συστήματα.

    • Wrocław, Πολωνία

    Πλήρης απασχόληση

    3 εξάμηνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στο τέλος του μεταπτυχιακού προγράμματος οι φοιτητές θα έχουν μια υγιή βάση γενικών επιστημονικών γνώσεων στον τομέα της Μηχανικής Αυτοκινήτου. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει σύγχρονα ζητήματα που σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου σχεδιασμού, της επιστήμης των υλικών, της ποιότητας, της ασφάλειας και της οικολογίας. Οι φοιτητές θα είναι επαρκώς εξοπλισμένοι και θα έχουν κίνητρα για δια βίου προσόντα στον τομέα της Μηχανικής Αυτοκινήτου. Θα είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους και να συνεργαστούν μέσα σε έναν οργανισμό.