60 Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Μηχανολογικές Μελέτες σε Ιταλία for 2024

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Μηχανολογικές Μελέτες σε Ιταλία for 2024Filter
    • Milan, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Master of Science στην Τεχνολογία Τηλεπικοινωνιών διαθέτει ένα προηγμένο και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών με πολυεπιστημονικά μαθήματα στους τομείς των υπηρεσιών και των εφαρμογών του Διαδικτύου, των συστημάτων επικοινωνίας, της επεξεργασίας σήματος πολυμέσων, των οπτικών και ραδιοφωνικών τεχνολογιών και της τηλεπισκόπησης.

    • Perugia, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Turin, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Μηχανική Περιβάλλοντος και Γης: σχεδιασμός και καινοτομία για την οικοδόμηση μιας βιώσιμης σχέσης μεταξύ του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Θα γίνετε Μηχανικός Περιβάλλοντος, επαγγελματίας που είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πολύπλοκα περιβαλλοντικά προβλήματα που αφορούν την αλληλεπίδραση μεταξύ φυσικών (αέρας, νερού, εδάφους, βιόσφαιρας) και ανθρώπινων στοιχείων.

    • Padua, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το μεταπτυχιακό αποτυπώνει την εξέλιξη των επαγγελματιών μηχανικών που προτείνουν ένα προηγμένο πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει τόσο σταθερή θεμελιώδη γνώση φυσικών διαδικασιών όσο και βαθιές θεωρητικές και τεχνολογικές ικανότητες. Παρέχει στους μαθητές μια πολυεπιστημονική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου που βρίσκεται μεταξύ μηχανικών και εφαρμοσμένων μαθηματικών, δίνοντάς τους προηγμένες δεξιότητες στον τομέα της μαθηματικής μοντελοποίησης φυσικών ή οικονομικών διαδικασιών μαζί με προηγμένη τεχνογνωσία υπολογιστικής μηχανικής.

    • Grenoble, Γαλλία
    • Leuven, Βέλγιο
    • + 3 more

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Βιώσιμες λύσεις υλικού με τη SUMA Το πρόγραμμα μάστερ SUMA στοχεύει να εκπαιδεύσει τους αυριανούς μηχανικούς πόρων ώστε να εργάζονται συλλογικά σε έναν παγκόσμιο κόσμο, συγκεντρώνοντας μερικά από τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα της μηχανικής βιώσιμων υλικών στην Ευρώπη. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι νέοι επιστήμονες αποκτούν ένα σταθερό υπόβαθρο στη χημεία και τη φυσική, με ικανότητες για το σχεδιασμό και την προσαρμογή νέων συστημάτων υλικών για συγκεκριμένες λειτουργίες και με συγκεκριμένη άποψη για τη βιωσιμότητα των διαδικασιών και τεχνολογιών στον τομέα της ανάπτυξης υλικών.

    • Bologna, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα σπουδών "Εξερεύνηση και βιωσιμότητα πρώτων υλών" (RaMES) παρέχει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με την αλυσίδα αξίας των πρωτογενών και δευτερογενών πρώτων υλών μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κυκλικής οικονομίας, σε συνδυασμό με έναν ισχυρό επιχειρηματικό προσανατολισμό.

    • Milan, Ιταλία
    • Manno, Ελβετία
    • + 2 more

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το MSc in Data Science and AI for a Competitive Manufacturing είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα διπλού πτυχίου που υποστηρίζεται από το EIT και το EIT Manufacturing. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα ενσωματώνει την επιστήμη της κατασκευής, την τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης και υιοθέτησης προηγμένων ψηφιακών λύσεων και πλατφορμών σε μια συνεκτική εκπαιδευτική εμπειρία, που συμπληρώνεται από ένα εξειδικευμένο κομμάτι στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα.

    • Pavia, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε μεταπτυχιακούς φοιτητές με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή επιστημονικών κλάδων.

    • Rome, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ιταλικός

    Το Master of Science στη Νανοτεχνολογία Μηχανική έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια προηγμένη επιστημονική και επαγγελματική εκπαίδευση επικεντρωμένη στην ανάλυση, το σχεδιασμό, την προσομοίωση και τη βελτιστοποίηση συσκευών, υλικών και διαδικασιών, όλα βασισμένα στη χρήση νανοτεχνολογιών για διάφορες εφαρμογές στον τομέα της Βιομηχανικής Μηχανικής, από την παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας έως την αεροναυτική, τη νανο-μηχανική, την κατάλυση, τα ηλεκτρονικά και τη θεραπευτική. Το μάθημα εγγυάται μια εξαιρετικά διεπιστημονική προσέγγιση μαζί με εκτεταμένες εργαστηριακές δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν για να παρέχουν υψηλές δεξιότητες. Ο στόχος του μαθήματος είναι να παρέχει βασικές και προηγμένες γνώσεις σχετικά με: ● τη διαχείριση και τη χρήση μικρο-και νανο-τεχνολογιών για υλικά, βιοτεχνολογίες και διαδικασίες κατασκευής μικρο-νανο-συσκευών. ● σχεδιασμό με μεθόδους ατομικής προσομοίωσης μικρο-νανο συσκευών για λειτουργικές και πολυλειτουργικές εφαρμογές. ● σχεδιασμός και διαχείριση σύνθετων μικρο-και νανο-συστημάτων. ● διαχείριση κινδύνων και ασφάλειας στη χρήση νανοτεχνολογιών.

    • Florence, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Master of Science in Mechanical Engineering for Sustainability (πρόγραμμα 2 ετών) στοχεύει να εκπαιδεύσει Μηχανολόγους Μηχανικούς με εξειδικευμένο υπόβαθρο σε διαφορετικούς κλάδους που σχετίζονται με την αειφορία για να υποστηρίξει την κοινωνική και βιομηχανική μετάβαση σε πιο βιώσιμα, παραγωγικά και οργανωτικά πρότυπα.

    • Siena, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Μεταπτυχιακό στη Μηχανική Ηλεκτρονικών και Επικοινωνιών στοχεύει στη διαμόρφωση ενός πτυχιούχου με προηγμένες δεξιότητες στα συστήματα επεξεργασίας και μετάδοσης πληροφοριών και να παρέχει πιο συγκεκριμένες γνώσεις στο σχεδιασμό συσκευών και ηλεκτρονικών συστημάτων.

    • Cagliari, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ιταλικός

    Η χημική μηχανική είναι ένας κλάδος που συνδέει διαφορετικούς τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας. Οι χημικοί μηχανικοί αναπτύσσουν και σχεδιάζουν διαδικασίες εφαρμόζοντας τη γνώση των μαθηματικών, της φυσικής, της χημείας και της μηχανικής. Η κύρια αρμοδιότητά τους είναι να μετατρέπουν τις πρώτες ύλες σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας με σεβασμό στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.

    • Milan, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στόχος του MSc είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες με υψηλή εξειδίκευση, ικανό να αναπτύξει και να διαχειριστεί τεχνικές δραστηριότητες σχετικές με την έρευνα και το σχεδιασμό στον τομέα του διαστήματος.

    • Genoa, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το μάθημα προσφέρει προηγμένη εκπαίδευση στην Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), με ιδιαίτερη αναφορά στην επεξεργασία σήματος (φωνή, βίντεο, δεδομένα και πολυμέσα), τηλεπικοινωνιακά συστήματα, δίκτυα και εφαρμογές δικτύωσης. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παροχή μεθοδολογικών και προηγμένων δεξιοτήτων σχεδιασμού για να γίνει επαγγελματίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς της Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών.

    • L'Aquila, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Μεταπτυχιακό στη Μηχανική Τηλεπικοινωνιών στοχεύει στην κατάρτιση επαγγελματικών προσώπων με ισχυρές ικανότητες στην Πληροφορική και ειδική εκπαίδευση σε έναν από τους τομείς, στους οποίους χωρίζεται ο άφθονος πειθαρχικός τομέας των Τηλεπικοινωνιών. Ξεκινώντας από μια σταθερή προετοιμασία σε μαθηματικά-φυσική και μηχανικούς, που απαιτούνται για την εισαγωγή στο μάθημα, αυτό το πρόγραμμα μάστερ σκοπεύει να εμβαθύνει τις θεωρητικά-επιστημονικές πτυχές που σχετίζονται με τους διακριτούς πειθαρχικούς τομείς και να δώσει τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για την ανάπτυξη προηγμένης διαχείρισης έργων δεξιότητες, που αναφέρονται σε συστήματα υψηλής πολυπλοκότητας που απαιτούν καινοτόμες λύσεις, για ό, τι αφορά προϊόντα ή/και υπηρεσίες.