MASTERSTUDIES

Συγκρίνετε τα 4 MScs σε Ναυπηγική

Μια Μάστερ σε Ναυπηγών μπορεί να εμφυσήσει στους μαθητές με την εκπαίδευση που απαιτείται για να γίνουν ηγέτες της βιομηχανίας στο ναυτικό τομέα. Με την απόκτηση ενός Master of Science (MSc), οι απόφοιτοι είναι μυημένοι σε μια εις βάθος βάσης γνώσεων λεπτομερώς τις πολλές και διαφορετικές πτυχές του τομέα της προτίμησής τους σπουδών.

Περίεργος οι μαθητές μπορούν να αναρωτιέστε "Τι είναι ένα MSc στη Ναυπηγική;" Αυτό μαθημάτων παρέχει προηγμένες γνώσεις στην ναυτική μηχανική, καθώς και τις βασικές αρχές του σχεδιασμού του πλοίου. Μελέτες περιλαμβάνει τόσο τη θεωρία και τις πρακτικές εφαρμογές των σχετικών γνώσεων, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει διαδικασίες ελέγχου, δημιουργία μοντέλων, και σε βάθος ανάλυση των επιστημονικών αρχών που σχετίζονται με το σχεδιασμό ασφαλών και αποδοτικών πλοίων ιδίο.

Πολλά οφέλη περιμένουν οι μαθητές λαμβάνουν ένα MSc στην ναυτική αρχιτεκτονική. Οι απόφοιτοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εκπλήρωση των εργασιών σε πολλούς τομείς σε όλο τον κόσμο, το οποίο είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται να αντιμετωπίζουν εξωτικές τοποθεσίες από πρώτο χέρι.Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να υποβληθούν σε ένα εξειδικευμένο σύνολο ικανοτήτων που μπορεί να τους ένα πολύτιμο εργαλείο για τη ναυτιλιακή βιομηχανία κάνει.

Επειδή το κόστος των διδάκτρων μπορεί να διαφέρει από σχολείο σε σχολείο, είναι σημαντικό για τους μαθητές να ερευνήσουν σε βάθος ένα μελλοντικό ίδρυμα πριν από τη λήψη της τελικής απόφασης. Αυτό μπορεί να παρέχει μια ακριβή εκτίμηση του συνολικού κόστους, η οποία είναι απαραίτητη για να καθοριστεί αν ένα σχολείο θα ματιών με δημοσιονομικές προοπτικές ενός σπουδαστή.

Υπάρχουν μια σειρά από λαμπρές σταδιοδρομίες διαθέσιμες σε εκείνους που έχουν αποφοιτήσει με πτυχίο μάστερ στη ναυτική αρχιτεκτονική. Συντήρηση θέσεις στις εξέδρες των ωκεανών για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου μπορεί να δώσει μια αφθονία των προοπτικών για προσόντα των υποψηφίων, ενώ άλλοι απόφοιτοι μπορούν να αναζητήσουν ευκαιρίες εντός του στρατού που εργάζονται σε υποβρύχια και άλλες τέχνες. Επιχειρήσεων που έχουν επιφορτιστεί με την κατασκευή πλοίων αναψυχής, που συχνά συνεπάγονται το σχεδιασμό και την κατασκευή των γραμμών κρουαζιέρας πολυτέλειας, μπορεί επίσης να είναι ένα αγαθό κατάλληλο για τους αποφοίτους.

Online learning μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για πολλούς φοιτητές. Αυτό περιλαμβάνει εκείνους που έχουν ήδη βυθισμένο στο εργατικό δυναμικό και αναζητούν ένα πιο ευέλικτο ωράριο του σχολείου, καθώς και φοιτητές που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν εκπαιδευτικών πόρων. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

4 Τα αποτελέσματα σε Ναυπηγική Filter

Master of Science στη σχεδίαση σκαφών

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
<
Πλήρες ωράριο
<
2 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το πρόγραμμα πτυχίου σχεδιασμού σκαφών, που προσφέρεται στα αγγλικά, έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους σπουδαστές να γίνουν επαγγελματίες στον τομέα που μπορούν να αντιμετωπί ...

περαιτέρω

Δάσκαλος στη ναυτική αρχιτεκτονική

KTH Royal Institute of Technology
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Αύγ. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
2 έτη
15 Ιαν. 2021
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Η Ναυτική Αρχιτεκτονική είναι ένα πολυεπιστημονικό θέμα με μεγάλη έμφαση στη μηχανική συστημάτων και στη σχεδίαση μηχανικών. Κατά την αποφοίτησή σας από αυτό το πρόγραμμα, θα ...

περαιτέρω

MSc / PGDip στο πλοίο και υπεράκτιες δομές

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
<
Πλήρες ωράριο
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το μάθημα αυτό αναπτύχθηκε ανταπόκριση στη ζήτηση για μηχανικούς σχεδιασμού που μπορούν να σχεδιάσουν και να αξιολογήσουν τα νέα πλοία και υπεράκτιες δομές. Αυτό το πρόγραμμα ...

περαιτέρω

MSc σε πλοίο και υπεράκτια τεχνολογία

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
<
Πλήρες ωράριο
<
2 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για μεταπτυχιακούς μηχανικούς στη ναυπηγική, η υπεράκτια, η μηχανολογία και άλλων συναφών κλάδων που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γ ...

περαιτέρω