Filter
Μεταπτυχιακό Επιστημών
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα MScs σε Σπουδές Κοσμετολογίας

Μια Master of Science (MSc) είναι σε προχωρημένο βαθμό που απαιτεί συνεχή εκπαίδευση σε έναν τομέα που ενσωματώνει την επιστημονική τεχνικές έρευνας. Επειδή αυτός ο βαθμός είναι συνήθως πιο τεχνικό από ένα Master of Arts, οι απόφοιτοι με αυτόν τον βαθμό τείνουν να έχουν υψηλότερους μισθούς.

Τι είναι το MSc στην Κοσμετολογία; Δάσκαλος κοσμετολόγους πρέπει να κατανοήσουν τη χημεία και μικροβιολογία, προκειμένου να αντιμετωπίζουν με επιτυχία το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια των πελατών χωρίς να καταστραφεί το σώμα ή την εισαγωγή μόλυνσης. Μπορούν επίσης να έχουν γνώση της ανατομίας και φυσιολογίας, έτσι ώστε να μπορούν να καταλάβουν πώς οι λειτουργίες του σώματος, προκειμένου να αποφευχθεί η ακούσια τραυματισμό. Μερικές από τις τεχνικές που οι μαθητές μπορούν να μάθουν να περιλαμβάνει αποτρίχωση, αποστείρωση, πεθαίνουν και εφαρμόζοντας τις χημικές ουσίες στο δέρμα.

Με ένα MSc στην Κοσμετολογία, οι επιλογές σταδιοδρομίας των μαθητών επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό. Σύνθετη βαθμούς εντολή υψηλότερους μισθούς, αλλά οι απόφοιτοι θα είναι επίσης γενικά βρίσκουν πιο ενδιαφέρουσα δουλειά και πληρούν τις προϋποθέσεις για διευθυντικές θέσεις.

Οι μαθητές χρειάζονται συνήθως περίπου πέντε εξάμηνα για να ολοκληρωθεί μαθημάτων και να δεσμευτεί για ένα χρόνο αποκτώντας εμπειρία σε ένα επιλεγμένο ειδικότητας. Συνιστάται ότι οι μαθητές εξετάσουμε τις επιλογές χρηματοδότησης πριν από την εφαρμογή σε σχολεία, όπως τα δίδακτρα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία και άλλους παράγοντες.

Cosmetologists εργάζονται στα μαλλιά νύχια και σαλόνια, ιαματικά λουτρά και τα θέρετρα και τα κουρεία. Αυτές οι θέσεις εργασίας απαιτούν ισχυρές διαπροσωπικές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση των πελατών και της ενεργητικής ακρόασης. Οι απόφοιτοι εργάζονται στενά με τους πελάτες τους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους με τη φροντίδα για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια. Θα πρέπει να είναι σε θέση να τους πελάτες συμβουλή στην οποία θεραπείες θα λειτουργήσει καλύτερα για αυτούς. Ευκαιρίες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο για τις βιομηχανίες ψυχαγωγίας, τα ταξίδια, αναψυχής και φιλοξενίας.

Αν κοσμετολογία σας ενδιαφέρει, να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις πολλές διαφορετικές ειδικότητες σε απευθείας σύνδεση.Όταν έχετε μια καλή ιδέα για το τι είδος της εργασίας που θα θέλατε να κάνετε σε αυτόν τον τομέα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Κοσμετολογίας

Université Côte d’Azur (UCA)

Το MSc "Διαχείριση της γεύσης ... [+]

Το MSc "Διαχείριση της γεύσηςΒαθμός: Master of Science (MSc)FI (αρχική κατάρτιση) / FC (εκτελεστική κατάρτιση) / FP (συνεχιζόμενη κατάρτιση)Διάρκεια: 2 χρόνιαΤοποθεσία: GrasseΓλώσσα: Αγγλικά

Το Grasse είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα των αρωμάτων και φιλοξενεί όλα τα επίπεδα της βιομηχανίας αρωμάτων και αρωμάτων. Όλα τα στοιχεία της βιομηχανίας αρωμάτων αναπτύσσονται και υφίστανται επεξεργασία σε αυτήν την περιοχή.... [-]

Γαλλία Nice
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά