MScs σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Συγκρίνετε τα 10 MScs σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Ένα πτυχίο Master of Science επιδιώκεται συνήθως μετά λαμβάνεται ένα πτυχίο και μπορεί να διαρκέσει έως και δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Μια MSc συχνά επικεντρώνεται στην επιστημονική ή μαθηματική τομείς, αλλά θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει θέματα πιο έντονα σχετίζονται με τις τέχνες. Ένας φοιτητής που επιδιώκουν αυτό το βαθμό μπορεί να αναμένεται να διαμορφώσει μια διατριβή, συμμετέχουν σε συζητήσεις και πλήρη έρευνα.

Τι είναι το MSc στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών; Αυτό το είδος του προγράμματος εστιάζει στις ιδιότητες και τη συμπεριφορά των τροφίμων σε όλη την ανάπτυξη, την αποθήκευση, τη συντήρηση, τη μεταφορά και την προετοιμασία του. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν πώς να εφαρμόζουν βιολογικές, φυσικές και χημικές επιστήμες στα διαφορετικά συστήματα τροφίμων. Μερικά πανεπιστήμια δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα τρόφιμα και ποτά, όπως το κρασί, γαλλική κουζίνα ή μπύρα. Μαθήματα για ένα MSc in Τρόφιμα και ποτά μπορεί να περιλαμβάνει συσκευασία τροφίμων και ποτών, τροφίμων και τεχνολογίας ποτών, και επεξεργασίας τροφίμων και ποτών.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ευεργετική γιατί οι μαθητές συχνά μαθαίνουν πώς να καθιερώσει ένα σύστημα ελέγχου της ποιότητας που εφαρμόζονται σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής τροφίμων. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να πάρετε περισσότερη εμπειρία διατύπωση λύσεων ασφάλειας και επεξεργασίας τροφίμων. Μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου MSc στις Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών, ένας φοιτητής μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας ή ένα υψηλότερο μισθό.

Το κόστος ενός MSc in Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών μπορεί να διαφέρει σημαντικά από το ένα σχολείο στο άλλο. Συχνά η γεωγραφία, το μέγεθος του σχολείου και το είδος της κατηγορίας παίζουν ρόλο στο κόστος των διδάκτρων.

Μετά από να πάρει ένα MSc στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών, οι φοιτητές μπορούν να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια καριέρα ως διευθυντές μάρκετινγκ για φαγητό ή ποτό εταιρείες, οι συγγραφείς τροφίμων και ποτών, διευθυντές διανομής ή εκπροσώπους των περιφερειακών τομέων. Συχνά, αυτό το είδος του πτυχίου μάστερ καθιστά δυνατή για τους αποφοίτους να πάρουν διευθυντικές θέσεις.Αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα μπορούσε ακόμη και την προετοιμασία τους μελετητές να λειτουργούν τα δικά τους εστιατόρια, οινοποιεία, αποστακτήρια ή εκμεταλλεύσεις.

Αν νομίζετε ότι αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για σας, το επόμενο βήμα που πρέπει να πάρετε είναι να εφαρμοστεί. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

MSc διεθνή vintage: αμπέλι, το κρασί και τη διαχείριση των terroir

ESA Ecole Superieur d'Agriculture
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 μήνες September 2019 Γαλλία Angers Κίνα Nanjing +2 περισσότερα

Το MSc «Διεθνής Vintage»: Αμπέλου, Οίνου και Διαχείρισης Terroir είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές να γίνουν ειδικών εμπειρογνωμόνων στον τομέα του οίνου, την ενημέρωσή τους σχετικά με την ευρωπαϊκή διάσταση της παραγωγής κρασιού, και να τους παρέχουν γνώση των τεχνικών ... [+]

MSc «Διεθνής Vintage»: Αμπέλου, Οίνου και Διαχείρισης Terroir

&nbsp

> Μάθημα για το μέλλον στελεχών που ειδικεύονται σε διεθνές κρασί και αμπελοκαλλιέργεια ορισμένους κλάδους

> Μονοπάτι μελέτης Φοιτητών

> Επίπεδο Ι - 5 χρόνια της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

> Πρόγραμμα Erasmus Mundus

&nbsp

&nbsp

MSc στόχων του προγράμματος

&nbsp

Για να εκπαιδεύσει τους μαθητές να γίνουν εμπειρογνώμονες που ειδικεύεται στην αίρεση κρασί ΙΑΠ, να αποκτήσουν επίγνωση της ευρωπαϊκής διάστασης της παραγωγής κρασιού, και να τους παρέχουν γνώση των τεχνικών, της τεχνολογίας, την οικονομία, την οργάνωση, τις στρατηγικές, μάρκετινγκ, και η προσέγγιση των καταναλωτών. Για να προετοιμάσει τους μαθητές για μια διαπολιτισμική προσέγγιση: τα μαθήματα ξένων γλωσσών, προγράμματα που προσφέρονται σε διαφορετικές χώρες και διαλέξεις από καθηγητές και εμπειρογνώμονες διαφόρων εθνικοτήτων. ... [-]


τεχνολογία τροφίμων για τη βιομηχανία - msc / PGD / PGC (σε απευθείας σύνδεση εξ αποστάσεως εκπαίδευση)

Cardiff Metropolitan University
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 5 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Cardiff

Αυτό το online πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη της μεταποιητικής βιομηχανίας τροφίμων προσωπικό, ιδιαίτερα αυτές που δραστηριοποιούνται στην τεχνική διασφάλιση της ποιότητας και της NPD, με ειδική αναφορά και εφαρμογή στη δική τους πρακτική. [+]

Αυτό το online πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη της μεταποιητικής βιομηχανίας τροφίμων προσωπικό, ιδιαίτερα αυτές που δραστηριοποιούνται στην τεχνική διασφάλιση της ποιότητας και της NPD, με ειδική αναφορά και εφαρμογή στη δική τους πρακτική. Το πρόγραμμα εφαρμοσμένης προορίζεται να αμφισβητήσει τις προκαταλήψεις και τις πρακτικές των συμμετεχόντων, καθώς και την ανάπτυξη των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους. ... [-]


Ασφάλεια τροφίμων και ποιοτική μηχανική, msc

University Of Debrecen
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2019 Ουγγαρία Debrecen

Το MSc στην Ασφάλεια και την Ποιότητα των Τροφίμων έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τις προπτυχιακές σας γνώσεις και να το βελτιώσει μέσω της εφαρμογής και της έρευνας. [+]

Το πεδίο της Επιστήμης των Τροφίμων είναι ευρύ και το πρόγραμμα αντικατοπτρίζει αυτή την ποικιλομορφία, με έμφαση στην Εξαγωγή Πρώτων Υλών, στην Τεχνολογία Επεξεργασίας, στην Ανάλυση Ποιότητας και στη Διασφάλιση Ποιότητας. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Πανεπιστήμιο Debrecen, ως μεταπτυχιακός φοιτητής για την Ασφάλεια και την Ποιότητα των Τροφίμων, θα έχετε έναν προσωπικό ακαδημαϊκό δάσκαλο για να σας καθοδηγήσει στις σπουδές σας και να ανταποκριθείτε στους μεμονωμένους στόχους και ενδιαφέροντά σας. Σας προσφέρουμε μια θερινή άσκηση 4 εβδομάδων το καλοκαίρι. Τομείς σπουδών: Βιολογική και Βιοχημεία, Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων, Τεχνολογία Επεξεργασίας Τροφίμων, Οικονομική, Φυσική, Χημική και Μικροβιολογική Ανάλυση, Εργαστηριακές Πρακτικές... [-]


MSc στη Διατροφή

Rome Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος March 2019 Ιταλία Rome Italy Online +1 περισσότερα

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Rome Business School στην Τροφίμων [+]

Εκπαίδευση αριστείας, έμμισθη πρακτική, υπηρεσία σταδιοδρομίας, διεθνή δικτύωση και πολλά άλλα οφέλη για την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Διδασκαλία τύπων για κάθε απαίτηση.

Ημερομηνία έναρξης: κάθε χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Rome Business School στην Τροφίμων

Η ιταλική βιομηχανία τροφίμων και ποτών αναπτύσσεται τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνείς αγορές. Τα ιταλικά προϊόντα αποτελούν μια φράση για ένα επίπεδο ποιότητας που αναγνωρίζεται και εκτιμάται σε όλο τον κόσμο τόσο από πλευράς πρώτων υλών όσο και από γεωγραφική προέλευση.... [-]


Master of Science στον κανονισμό για την ασφάλεια των τροφίμων

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 1 - 5 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Washington

Το Master of Science στον Κανονισμό Ασφάλειας Τροφίμων έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές την κατανόηση της νομικής και κανονιστικής πολυπλοκότητας της παραγωγής τροφίμων, της επισήμανσης και της διανομής. Το πρόγραμμα θα παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις που απαιτούνται για τις εταιρείες και τους οργανισμούς που αναπτύσσουν, επεξεργάζονται, διανέμουν ή πωλούν τρόφιμα και ποτά ενώ τηρούν τα ομοσπονδιακά και κρατικά κανονιστικά καταστατικά για την παραγωγή, τη διανομή και την εμπορευματοποίηση τροφίμων. [+]

Το Master of Science στον Κανονισμό Ασφάλειας Τροφίμων έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές την κατανόηση της νομικής και κανονιστικής πολυπλοκότητας της παραγωγής τροφίμων, της επισήμανσης και της διανομής. Το πρόγραμμα θα παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις που απαιτούνται για τις εταιρείες και τους οργανισμούς που αναπτύσσουν, επεξεργάζονται, διανέμουν ή πωλούν τρόφιμα και ποτά ενώ τηρούν τα ομοσπονδιακά και κρατικά κανονιστικά καταστατικά για την παραγωγή, τη διανομή και την εμπορευματοποίηση τροφίμων.... [-]


πλοίαρχος της επιστήμης στο μάρκετινγκ και διαχείριση του κρασιού

INSEEC Bordeaux
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Γαλλία Bordeaux

Αυτό το MSc καλωσορίζει και τους φοιτητές από διαφορετικά υπόβαθρα (απόφοιτοι πανεπιστημίων ή διευθυντικών σχολείων) και επαγγελματίες από την αμπελοοινική βιομηχανία. Με ισχυρό διεθνή προσανατολισμό, αυτό [+]

Master of Science στο Marketing & Διοίκηση Οίνου

Αυτό το MSc καλωσορίζει και τους φοιτητές από διαφορετικά υπόβαθρα (απόφοιτοι πανεπιστημίων ή διευθυντικών σχολείων) και επαγγελματίες από τη βιομηχανία οίνου. Με έντονο διεθνή προσανατολισμό, το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους φοιτητές μας με επιχειρηματικές και τεχνικές δεξιότητες για να εργαστούν ως στελέχη υψηλής ειδίκευσης στον αμπελοοινικό τομέα. Βασισμένο σταθερά στον επαγγελματικό κόσμο, το MSc θα επιτρέψει στους μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες μεθόδους και εργαλεία διαχείρισης. Τα παρακάτω είναι τα είδη θέσεων που θα εκπαιδευτούν οι αποφοίτητές μας: περιφερειακός διευθυντής εξαγωγών, διευθυντής προϊόντων, διαχειριστής αγοράς, διευθυντής μάρκετινγκ, διευθυντής επικοινωνίας, διευθυντής εταιρείας κρασιού ...... [-]


Master of Science και MBA στη διαχείριση τροφίμων και τη γεωργία

Audencia Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Γαλλία Nantes Βραζιλία São Paulo +2 περισσότερα

Για τα μελλοντικά διευθυντικά στελέχη που ενδιαφέρονται για τα τρόφιμα και τη γεωργία, το πρόγραμμα Master of Science in Food and Agribusiness Management (FAM) προσφέρει κορυφαίες ακαδημαϊκές και πρακτικές επιχειρηματικές γνώσεις για την καλύτερη διαχείριση των παγκόσμιων επισιτιστικών προκλήσεων με υπεύθυνο και καινοτόμο τρόπο. [+]

Διπλός βαθμός σε μια αυξανόμενηΓια τα μελλοντικά διευθυντικά στελέχη που ενδιαφέρονται για τα τρόφιμα και τη γεωργία, το πρόγραμμα Master of Science in Food and Agribusiness Management (FAM) προσφέρει κορυφαίες ακαδημαϊκές και πρακτικές επιχειρηματικές γνώσεις για την καλύτερη διαχείριση των παγκόσμιων επισιτιστικών προκλήσεων με υπεύθυνο και καινοτόμο τρόπο.

Με την αυξανόμενη επίδραση της παγκοσμιοποίησης και των τεχνολογιών που προχωρούν, οι βιομηχανίες τροφίμων, αγροτικών προϊόντων και γεωργίας βρίσκονται σε κατάσταση επέκτασης και εξέλιξης. Ως δύο από τις κορυφαίες χώρες στον κλάδο της γεωργίας, η Γαλλία και η Βραζιλία είναι έτοιμες να διαδραματίσουν θεμελιώδη ρόλο στο μέλλον της βιομηχανίας τροφίμων.... [-]


Master of Science στην ιταλική κουζίνα και κρασί

University of Padova
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2019 Ιταλία Padua

Αυτό το μάθημα Master επικεντρώνεται στην κατανόηση, τη διαχείριση, την προώθηση και την προστασία των ιταλικών αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του οίνου. [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Αυτό το πτυχίο MSc θα επικεντρωθεί στην κατανόηση, τη διαχείριση, την προώθηση και την προστασία των προϊόντων υψηλής αξίας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του οίνου. Το διεθνώς αναγνωρισμένο ιταλικό σύστημα παραγωγής τροφίμων θα αναλυθεί ως μοντέλο για τον καθορισμό και το χαρακτηρισμό των μεμονωμένων στοιχείων που συμβάλλουν στη μοναδική αξία των προϊόντων διατροφής που συνδέονται άρρηκτα με τον τόπο (terroir) μέσω ιστορικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δεσμών. Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν επίσης τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία, τη διατροφή, την ασφάλεια των τροφίμων, τη διατροφή και την υγεία και την αισθητική επιστήμη που βρίσκονται στο επίκεντρο της αυξανόμενης διεθνούς ζήτησης τροφών υψηλής αξίας που συνδέονται με το terroir. Το συγκεκριμένο μαθησιακό αποτέλεσμα για αποφοίτους αυτού του προγράμματος θα είναι μια βαθιά κατανόηση των πολύπλευρων χαρακτηριστικών που διακρίνουν αυτά τα τρόφιμα από τα άλλα στην αγορά και τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν στις στρατηγικές αξιοποίησης προϊόντων και πληροφοριών για τους καταναλωτές. Ο απώτερος στόχος αυτού του πολυτομεακού προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες που είναι πολύ έμπειροι στο σύνθετο σύστημα παραγωγής τροφίμων υψηλής ποιότητας και κρασιών των οποίων η ποιότητα είναι βαθιά συνδεδεμένη με τις παραδόσεις και τον τόπο προέλευσης.... [-]


MSc In MVS - Διαχείριση Κρασιού και Κρασιών

Kedge Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Bordeaux

"Το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά αποτελούν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικοσύστημα, μια κατακερματισμένη βιομηχανία, μια πολύπλοκη αλλά συναρπαστική. Για να κατανοήσουμε το προϊόν και την αγορά είναι απαραίτητο να έχουμε στέρεες τεχνικές βάσεις αλλά και να αξιολογήσουμε τις οικονομικές, , θέματα εμπορίας και περιβάλλοντος, τις τάσεις, τις ευκαιρίες και τους περιορισμούς. [+]

Σχετικά με

"Το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά αποτελούν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικοσύστημα, μια κατακερματισμένη βιομηχανία, μια πολύπλοκη αλλά συναρπαστική. Για να κατανοήσουμε το προϊόν και την αγορά είναι απαραίτητο να έχουμε στέρεες τεχνικές βάσεις αλλά και να αξιολογήσουμε τις οικονομικές, , την εμπορία και τα περιβαλλοντικά ζητήματα, τις τάσεις, τις ευκαιρίες και τους περιορισμούς.Για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του αύριο, οι μαθητές πρέπει να έχουν δώσει τα κλειδιά, να καθοδηγούνται και στη συνέχεια να αναπτύξουν ένα παγκόσμιο όραμα.... [-]


MSc Διαχείριση Κρασιού

Burgundy School of Business
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα September 2019 Γαλλία Dijon

Το MSc Wine Management είναι ένα 16μηνο πρόγραμμα για την παραγωγή εταιρικών ειδικών που θα μπορούν να εφαρμόσουν σε βάθος θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις του διεθνούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τη διεθνή διαχείριση στον κλάδο του κρασιού, της μπύρας και του αλκοολούχου ποτού. [+]

Η διαχείριση των οίνων MScΣτόχοι

Ένα 16μηνο πρόγραμμα για την παραγωγή εταιρικών ειδικών που θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν σε βάθος τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις του διεθνούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τη διεθνή διαχείριση στον κλάδο του κρασιού, της μπίρας και του αλκοόλ.

ΠρόγραμμαΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ

• Πρακτικές γνώσεις του διεθνούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος

• Προηγμένη πρακτική διεθνούς διαχείρισης στη βιομηχανία οίνου και οινοπνευματωδών ποτών... [-]