Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Από την ίδρυσή του, το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα San Gil -UNISANGIL- έχει ως αποστολή να συμβάλλει στην ανάπτυξη της κοινωνίας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο με ένα παγκόσμιο όραμα, μέσω της συμμετοχής στην ολοκληρωμένη διαμόρφωση των ανθρώπων, την παραγωγή και την εφαρμογή της γνώσης και κοινωνική αλληλεπίδραση Σύμφωνα με την αρχή αυτή, το ίδρυμα αναπτύσσει διαδικασίες ακαδημαϊκής κατάρτισης σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των κοινοτήτων και περιοχών όπου είναι παρούσα.

Έτσι, η UNISANGIL παρουσιάζει το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Οργάνωσης, ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα που συνδέεται με τη Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών, η προέλευση της οποίας σχετίζεται με τη Διαπίστευση Υψηλής Ποιότητας των προπτυχιακών προγραμμάτων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Ψήφισμα 021081 του Δεκεμβρίου 2015 ) και τη δημόσια λογιστική (ψήφισμα 05421 του Απριλίου 2015).

Αυτό το ακαδημαϊκό πρόγραμμα συμπληρώνει τις διαδικασίες κατάρτισης που προσφέρονται από την Ειδίκευση στα Οικονομικά (San Gil - Chiquinquirá). Ειδίκευση στη στρατηγική οικονομική διοίκηση (Yopal); Ειδίκευση στο στρατηγικό μάρκετινγκ (San Gil - Chiquinquirá) και εξειδίκευση στην ανταγωνιστικότητα του τουρισμού (San Gil). Αυτό αποτελεί στρατηγική ενσωμάτωσης και συνάφειας της ακαδημαϊκής προσφοράς με τις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές ανάγκες όχι μόνο των San Gil, Yopal και Chiquinquirá ως επαρχιακά κέντρα ανάπτυξης αλλά και όλων των γύρω δήμων.

Ως μεταπτυχιακό δίπλωμα σε βάθος, το πρόγραμμα στοχεύει να εμβαθύνει σε συγκεκριμένους τομείς της γνώσης που σχετίζονται με την Ανώτερη Διοίκηση, τον Οργανισμό, τη Διεύθυνση και τη Διοίκηση. Αυτό επιδιώκει την ανάπτυξη δεξιοτήτων που επιτρέπουν την επίλυση προβλημάτων σε οργανισμούς, καθώς και την ανάλυση συγκεκριμένων πειραματικών, διεπιστημονικών και επαγγελματικών καταστάσεων που συμβαίνουν στο περιφερειακό και εθνικό περιβάλλον.

σκοπός

Ο στόχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Οργανισμών της UNISANGIL είναι: "Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση του Δασκάλου στην Ανώτερη Διοίκηση, Οργάνωση, Διεύθυνση και Διοίκηση, για την επίλυση προβλημάτων οργανισμών".

αποστολή

Οργάνωση και εφαρμογή των γνώσεων που αποκτώνται σε οργανισμούς, αναπτύσσοντας μέσω της διδακτικής τους δομής την ικανότητα κριτικής, ανάλυσης, σύνθεσης και συζήτησης, μέσω της εμβάθυνσης της γνώσης στην Ανώτερη Διοίκηση, τον Οργανισμό, τη Διοίκηση και τη Διοίκηση, ανάπτυξη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη, σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

θέα

Το έτος 2022 είμαστε ένα πρόγραμμα Master που αναγνωρίζεται σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο για την ανάπτυξη και τη βελτίωση στρατηγικών διαχείρισης, λήψης αποφάσεων και επίλυσης συγκρούσεων. που διαμορφώνουν τους εκπαιδευτικούς με κριτική σκέψη, δεξιότητες και στάσεις της εφαρμοσμένης έρευνας, οι οποίες επιτρέπουν τη διάγνωση και την επίλυση οργανωτικών προβλημάτων.126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxels / pexels

διδακτέα ύλη

Εξάμηνο Ι
Θέμα Πιστώσεις
Διαχείριση και οργανωτική διαχείριση 3
Στρατηγική διαχείριση 2
Μακροοικονομικό και οικονομικό πλαίσιο των οργανισμών 2
Οικονομική και λογιστική διαχείριση του οργανισμού 3
Σεμινάριο βαθμού Ι 2
Σύνολο πιστώσεων 12
Εξάμηνο ΙΙ
Θέμα Πιστώσεις
Στρατηγική Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού 3
Οργάνωση αποτίμησης 3
Σχεδιασμός, οργανωτική δημιουργικότητα και καινοτομία 2
Λήψη αποφάσεων 2
Σειρά ΙΙ 2
Σύνολο πιστώσεων 12
Εξάμηνο ΙΙΙ
Θέμα Πιστώσεις
Διεθνής διοίκηση 3
Διαχείριση Μάρκετινγκ 3
Νομικό πλαίσιο του οργανισμού 2
Επιλεκτικό σεμινάριο 2
Σειρά ΙΙΙ 2
Σύνολο πιστώσεων 12
Εξάμηνο IV
Θέμα Πιστώσεις
Εργαστήριο Δεξιοτήτων Διαχείρισης 3
Επιλεκτικό σεμινάριο 3
Επιλεκτικό σεμινάριο 3
Στάδιο IV 3
Σύνολο πιστώσεων 12

Η είσοδος Προφίλ

Το πρόγραμμα UNISANGIL Master στο Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων απευθύνεται σε τέσσερις συγκεκριμένους τύπους πληθυσμού:

  1. Οι επαγγελματίες αποφοίτησαν από την UNISANGIL.
  2. Απόφοιτοι άλλων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ή τη χώρα.
  3. Ειδικοί από διάφορους κλάδους της γνώσης, είτε από την UNISANGIL, είτε από άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ή τη χώρα.
  4. Οι επαγγελματίες που κατέχουν θέσεις μέσου και υψηλού επιπέδου στους οργανισμούς της περιοχής και της χώρας, έχοντας επίγνωση της ανάγκης για ολοκληρωμένη και συστηματική οργανωτική ανάπτυξη.

Όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάστερ θα έχουν μια ακαδημαϊκή και επαγγελματική συνέντευξη, πριν από την εισαγωγή.

προφίλ Πτυχιούχος

Το Master στην Διοίκηση Οργάνωσης έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει ηγέτες με στρατηγική σκέψη, επαγγελματίες με όραμα για το μέλλον, δημιουργούς και καινοτόμους, με κρίσιμες θέσεις και ικανές να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και τις οργανωτικές προκλήσεις του μέλλοντος.

Οι απόφοιτοί μας θα έχουν γνώση του εθνικού και διεθνούς περιβάλλοντος, της γεωπολιτικής και της διαχείρισης των μελλοντικών εργαλείων που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν καλύτερα επίπεδα ικανότητας σε οργανισμούς.

προϋποθέσεις Εισαγωγής

  • Πιστοποιητικό φωτοτυπίας ή προπτυχιακό δίπλωμα
  • Φωτοτυπία του εγγράφου ταυτότητας, που επεκτάθηκε στο 150%
  • Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες 3x4
  • Συμμετοχή ή κάρτα EPS ή Sisben
  • Υποβάλετε μια συνέντευξη με τον Μεταπτυχιακό Συντονιστή της Σχολής

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contri ... περαιτέρω

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contribuye al desarrollo de la sociedad en los ámbitos local y regional con visión global, mediante la participación en la formación integral de personas, la investigación y la interacción social. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη