Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη διαχείριση επιχειρήσεων Cybersecurity

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Cybersecurity Business Management

"Η παγκόσμια αγορά ασφάλειας στον κυβερνοχώρο πρόκειται να αναπτυχθεί από την τρέχουσα αγοραία αξία της πάνω από 120 δισεκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2024."

Γιατί η Cyber Security Business Management;

Μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς και ανατροφοδότηση από επαγγελματίες πληροφορικής, καθηγητές και επιχειρήσεις, εντοπίστηκε τεράστια έλλειψη για το προσωπικό τεχνικής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο με τις απαραίτητες επιχειρηματικές δεξιότητες για τη μετάβαση σε ρόλους διαχείρισης. Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας για κάποιον με αυτές τις δεξιότητες είναι τεράστιες και επεκτείνονται γρήγορα.

Γιατί η Ελβετία;

Βολικά τοποθετημένο κοντά στην έδρα της εταιρείας για τον παγκόσμιο ηγέτη στην ψηφιακή ασφάλεια, η AUS είναι μοναδικά τοποθετημένη ώστε να προσφέρει στους φοιτητές της πρόσβαση σε υπερπληθυσμιακούς καθηγητές, πρακτική εξάσκηση και επισκέψεις σε επιχειρήσεις που είναι απαράμιλλη από οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτή η μοναδική προσφορά βοήθησε το AUS να αποτελέσει το χρυσό πρότυπο στην Cybersecurity Business Management και έναν εξαιρετικά περιζήτητο προορισμό για τους σπουδαστές σε όλο τον κόσμο.

Γιατί ένα πτυχίο AUS

Μικρές τάξεις

Η δέσμευση της AUS για την απόλυτη εμπειρία φοιτητών περιλαμβάνει τον σωστό αριθμό μελών διδασκόντων για να εγγυηθούν τα μικρά μεγέθη τάξεων και την επακόλουθη προσωπική υποστήριξη των μαθητών εντός και εκτός της τάξης. Τα μικρά μεγέθη των τάξεων εξασφαλίζουν πλήρη εμπλοκή με τον καθηγητή που οδηγεί τη μάθηση, καθώς και συναδέλφους από ένα φάσμα επαγγελματικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος.

Επειξειργασμένος από ραπτήν

Το AUS προσφέρει μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση, με πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα, τα οποία σχετίζονται με τη σημερινή αγορά. Προτεραιότητα στα τελευταία επιχειρησιακά θέματα, το εξαιρετικά κίνητρο και φιλόδοξο προσωπικό και διοίκηση της AUS είναι αφιερωμένο στην ακαδημαϊκή και προσωπική ανάπτυξη των σπουδαστών, δουλεύοντας στενά με βάση το ένα προς ένα για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους.

Real-World Insights

Πλήρης πρόσβαση σε διάφορες βάσεις δεδομένων όπως οι EBSCO, ProQuest, Financial Times και άλλες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες εντός και εκτός της πανεπιστημιούπολης μαζί με πρόσβαση σε ακαδημαϊκούς και βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες και μέσω ενός προγράμματος σπουδών που διαμορφώνεται από την τρέχουσα έρευνα και επαγγελματική πρακτική για τη μεγιστοποίηση της εξέλιξης της σταδιοδρομίας σας.

Πρακτικές και σχετικές

Μια οργάνωση σταδιοδρομίας που συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική εμπειρία, η AUS είναι αφοσιωμένη στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των μαθητών της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τη σταδιοδρομία που τους ταιριάζει καλύτερα.

Δίκτυο

Ένα διεθνές, πολυπολιτισμικό περιβάλλον με έδρα την Ελβετία, το AUS είναι ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά πανεπιστήμια της Ελβετίας που βρίσκεται στο La Tour-de-Peilz στις όμορφες όχθες της λίμνης της Γενεύης και έχει το προνόμιο να έχει όμοιες εταιρείες και οργανισμούς όπως η Nestlé, των Ηνωμένων Εθνών και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής σε απόσταση εύκολη από την πανεπιστημιούπολη.

Αναγνώριση

Η υποστήριξη της AUS από διεθνώς αναγνωρισμένους και ισχυρούς τοπικούς οργανισμούς παρέχει τη διασφάλιση ποιότητας εκπαίδευσης για τους σπουδαστές της. Αναγνωρίζεται ως πανεπιστήμιο από πολλούς φορείς διαπίστευσης, μεταξύ των οποίων το Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση (IACBE) και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση (ECBE). Ανήκει επίσης στο Ελβετικό-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Fédération Suisse des Ecoles Privées (FSEP), η Ένωση Vaudoise des Ecoles Privées (AVDEP) καθώς και η Promove.

Τι θα μάθετε

Γιατί AUS;

Με τρία νέα προγράμματα που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο του 2019, η AUS γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην τεχνογνωσία και τη διοίκηση. Στην AUS, αναγνωρίζουμε ότι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο δεν είναι μόνο τεχνικό πρόβλημα. Πρόκειται για επιχειρηματικό πρόβλημα. IT, Πολιτική, Νομική, Πωλήσεις, Ανθρώπινο Δυναμικό και Εταιρική Διακυβέρνηση πρέπει να δουλεύουν παράλληλα. Προκειμένου να προωθηθεί αυτή η ατμόσφαιρα εμπλοκής και να προωθηθεί πραγματικά η αξία σε έναν οργανισμό, οι ειδικοί της πληροφορικής πρέπει να μάθουν τις δεξιότητες διαχείρισης που απαιτούνται για την αποτελεσματική διεπαφή σε ολόκληρη την οργάνωση. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αυτή την ικανότητα δεξιοτήτων στην αγορά, η AUS έχει αναπτύξει μια ολιστική προσέγγιση στην εκπαίδευση των ηγετών του αύριο στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση του κυβερνοχώρου.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται επί τόπου από τους καθηγητές AUS, οι οποίοι είναι διακεκριμένοι ηγέτες σκέψης στους τομείς της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, της τεχνολογίας blockchain και της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από συνεχώς εξελισσόμενη θεωρία και πρακτικά παραδείγματα πραγματικού κόσμου και οι πρακτικές ασκήσεις απαιτούνται για τους υποψήφιους μεταπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές κατά τη διάρκεια της εαρινής τριμήνου κάθε ακαδημαϊκού έτους.

Ενώ βρίσκεστε στην AUS, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιταχύνετε τη σταδιοδρομία διαχείρισής σας στον κυβερνοχώρο. Βασισμένο στην πρωτοποριακή επιχειρηματική θεωρία, θα μάθετε να πουλάτε τις ιδέες σας, ενώ θα δημιουργείτε, θα εφαρμόζετε και θα επιβλέπετε μια δομή ηλεκτρονικής ασφάλειας για έναν οργανισμό. Εφαρμόζοντας τη θεωρία σε σενάρια πραγματικού κόσμου, θα ολοκληρώσετε πολλούς πρακτικούς στόχους, όπως η δημιουργία στρατηγικής ασφάλειας που συνδυάζει τη διακυβέρνηση, τη συμμόρφωση και την τεχνολογική άποψη. Επιπλέον, θα αποκτήσετε προηγμένες γνώσεις σχετικά με τις οργανωτικές δομές, την επικοινωνία, τις λειτουργικές επιχειρησιακές διαδικασίες και το νομικό πλαίσιο για την πολιτική ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Παραδείγματα μαθήματος / μονάδας:
 • Επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων και καθοδήγηση στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο
 • Ιδρύματα στη διαχείριση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο
 • Κυβερνητική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο
 • Διαχείριση κινδύνων και οργανωτική ανθεκτικότητα
 • Ανάπτυξη προγράμματος Cybersecurity
 • Cybersecurity - Προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
 • Capstone στην Cybersecurity
Πρακτικοί στόχοι:
 • Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για έναν οργανισμό.
 • Δημιουργήστε πολιτικές ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για έναν οργανισμό.
 • Εκτελέστε μια ανάλυση απειλής στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης ευπάθειας, και, παράλληλα, αναπτύξτε μια προσέγγιση διαχείρισης κινδύνου για έναν οργανισμό.
 • Δημιουργία και εφαρμογή διαδικασιών απόκρισης στον κυβερνοχώρο με βάση τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης.

Οι παραπάνω στόχοι εξετάζουν τις ειδικές απαιτήσεις τόσο για τις κυβερνητικές οντότητες όσο και για τις οργανώσεις του ιδιωτικού τομέα.

Για να αποκτήσουν πτυχίο, οι μαθητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν:
 • 13 βασικές ενότητες / μαθήματα
 • 8 ειδικευμένες ενότητες / μαθήματα
 • Πρακτική
 • Διατριβή

Οι ενότητες / μαθήματα επιλέγονται από τη διοίκηση ανάλογα με τα αιτήματα των σπουδαστών και τη διαθεσιμότητα των διδασκόντων και περιλαμβάνουν θέματα όπως η χρηματοδότηση, η οικονομία, η διαχείριση, το δίκαιο και οι αρχές μάρκετινγκ.

Ακαδημαϊκό ημερολόγιο

Το ακαδημαϊκό έτος αρχίζει συνήθως τον Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Ιούλιο με τρεις ακαδημαϊκούς όρους (Φθινόπωρο, Χειμώνας και Άνοιξη) κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κάθε όρος περιλαμβάνει έντεκα εβδομάδες σπουδών, συν μία εβδομάδα εξετάσεων. Οι περίοδοι εξέτασης εμφανίζονται συνήθως στη μέση και στο τέλος κάθε όρου. Οι περιόδους διακοπών συνήθως συμβαίνουν τον Δεκέμβριο και την Άνοιξη. Το μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα είναι τον Ιούλιο / Αύγουστο.

Ημερομηνίες λήξης

Περίοδος Πτώσης
 • Μαθήματα: Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος
 • Διακοπές: Χειμερινό διάλειμμα: 4 εβδομάδες
Χειμερινό όρο
 • Μαθήματα: Ιανουάριος - Μάρτιος
 • Διακοπές: Spring Break: 3 εβδομάδες
Άνοιξη
 • Μαθήματα: Απρίλιος - Ιούλιος
 • Διακοπές: Καλοκαιρινή διακοπή: 12 εβδομάδες

Πτυχίο Μάστερ Απαιτήσεις

Η απονομή πτυχίου MIBA από την AUS ακολουθεί μόνο αφού πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Ακαδημαϊκές απαιτήσεις πίστωσης.
 • Ακαδημαϊκές απαιτήσεις επιδόσεων (αθροιστική GPA 3.0).
 • Απαιτήσεις συμμετοχής και απαιτήσεις διαμονής.

Επιπλέον, όλοι οι εκκρεμείς λογαριασμοί πρέπει να διευθετηθούν από τη διοίκηση πριν από την αποφοίτησή τους.

Μεταφορά πιστώσεων

Οι πιστώσεις μεταφοράς μπορούν να γίνουν αποδεκτές από άλλα αναγνωρισμένα κολέγια και πανεπιστήμια για τα μαθήματα που ισχύουν για τα προγράμματα της AUS. Οι πιστωτικές μονάδες προηγμένης τοποθέτησης (AP) που αποκτήθηκαν στο επίπεδο του γυμνασίου μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα. Οι πιστώσεις μεταφοράς μπορούν να χορηγηθούν μόνο για βαθμό C (75%) ή υψηλότερο. Όλοι οι πτυχιούχοι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν τουλάχιστον το ήμισυ των Ακαδημαϊκών Πιστωτικών τους απαιτήσεων στην AUS.

Πώς να εφαρμόσει

Το American University in Switzerland θα εξετάσει όλες τις ολοκληρωμένες αιτήσεις και θα επικοινωνήσει με τους αιτούντες μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, μόλις ληφθεί απόφαση. Ωστόσο, η είσοδος στην AUS υπόκειται σε περιορισμένο αριθμό εγγραφών. είναι επομένως πιθανό ότι δεν είναι πάντοτε δεκτοί όλοι οι υποψήφιοι με τα κατάλληλα προσόντα.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν εξαιρετικό ακαδημαϊκό ρεκόρ που σηματοδοτεί τις δυνατότητές τους για επιτυχία σε ένα συγκεκριμένο τομέα σπουδών και να ολοκληρώσει τις ακόλουθες διαδικασίες αποδοχής AUS.

Προυποθέσεις εισόδου

Η εγγραφή στο πρόγραμμα Master απαιτεί την ολοκλήρωση και την αποφοίτηση από ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών. Το AUS μπορεί να απαιτεί από σπουδαστές που δεν έχουν πτυχίο στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα ή που έχουν ακαδημαϊκή πρόκληση να λάβουν πρόσθετα μαθήματα προπτυχιακών σπουδών. Οι απόφοιτοι μη αμερικανικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει να είναι σε θέση να τεκμηριώσουν ότι το πτυχίο τους ισοδυναμεί με αναγνωρισμένο πτυχίο πανεπιστημίου. Πιστοποιημένες μεταφράσεις στα αγγλικά απαιτούνται για όλα τα αρχεία, όχι στα αγγλικά.

Απαιτείται τουλάχιστον έξι μήνες πλήρους ή μονοετούς εργασιακής μερικής απασχόλησης, αλλά δεν απαιτείται πριν από την είσοδό του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Μία από τις συστάσεις πρέπει να προέρχεται από εργοδότη ή επιβλέποντα.

Η Δοκιμή Εισαγωγής στη Μεταπτυχιακή Διοίκηση (GMAT) συνιστάται αλλά δεν απαιτείται για τους υποψήφιους μεταπτυχιακού επιπέδου.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι γενικές απαιτήσεις για όλους τους αιτούντες περιλαμβάνουν το συμπληρωμένο έντυπο αίτησης και τις πληρωτέες αμοιβές, επιπλέον των εγγράφων που αναφέρονται παρακάτω. Ο αιτών θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι τα έγγραφα αυτά αποστέλλονται στην AUS εγκαίρως πριν αρχίσει ένα μάθημα.

 • Αίτηση Έντυπο Αίτησης
 • Υποβάλετε συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο έντυπο αίτησης
 • Φωτογραφίες: Έξι (6) φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου πρέπει να περιλαμβάνονται με τη φόρμα αίτησης που υποβάλλεται στην AUS. Οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες απαιτούνται από τις τοπικές αρχές και από τις φοιτητικές θεωρήσεις.
 • Συστάσεις: Δύο (2) εμπιστευτικές επιστολές από εκπαιδευτές ή εργοδότες που είναι εξοικειωμένοι με τις προηγούμενες επιδόσεις του αιτούντα πρέπει να αποστέλλονται απευθείας στην AUS. Πιστοποιημένες μεταφράσεις πρέπει επίσης να υποβάλλονται για όλες τις επιστολές που δεν είναι στα αγγλικά.
 • Βιογραφικό σημείωμα ή βιογραφικό σημείωμα: Σύντομη γραπτή περιγραφή των δυνατοτήτων και των επιτευγμάτων του αιτούντος. Περιλάβετε προσωπικά στοιχεία, εκπαίδευση, επαγγελματική εμπειρία, άλλα προσόντα και προσδοκίες σταδιοδρομίας.
 • Μεταγραφές: Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν επίσημα αντίγραφα για όλες τις εφαρμοστέες ακαδημαϊκές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο δευτεροβάθμιο ή πανεπιστημιακό ίδρυμα τα τελευταία πέντε (5) χρόνια. Τα πρακτικά πρέπει να αποστέλλονται απευθείας από τα θεσμικά όργανα στην AUS. Οι πιστοποιημένες μεταφράσεις πρέπει επίσης να υποβάλλονται για όλα τα έγγραφα που δεν είναι στα αγγλικά.
 • Επιστολή παρακίνησης: Το δοκίμιο ή η επιστολή παρακίνησης πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον 500 λέξεις. Θα πρέπει να πείτε την ιστορία της ακαδημαϊκής σας εξέλιξης και κάθε άλλης εργασιακής εμπειρίας που είχατε σε μια αφήγηση πρώτου προσώπου. Πρέπει να εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους υποβάλατε και πώς περιμένετε από την AUS να βελτιώσει περαιτέρω τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.
 • Γλωσσομάθεια: Η ικανότητα είναι συνήθως αναγνωρισμένη εάν οι μαθητές έχουν ολοκληρώσει κάποια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • ένα. Παρακολούθηση τουλάχιστον τριών πρόσφατων πλήρων ετών σπουδών σε ένα ίδρυμα όπου η μόνη γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική.
  • σι. Αποκτώντας επίπεδο Standard ή υψηλότερο, στο Διεθνές Απολυτήριο (IB).
 • Εάν δεν ισχύει καμία από τις προϋποθέσεις αυτές, πρέπει να αποδειχθεί η επάρκεια της αγγλικής γλώσσας, επιτυγχάνοντας την κατάλληλη βαθμολογία σε ένα από τα ακόλουθα:
 • Τουλάχιστον 550 βαθμολογίες σε μια δοκιμασία αγγλικών ως ξένης γλώσσας (TOEFL).
 • Τουλάχιστον βαθμολογία 6,0 σε ένα διεθνές σύστημα δοκιμών αγγλικής γλώσσας (IELTS).
 • Μια αίτηση πρέπει να περιλαμβάνει όλα αυτά τα στοιχεία για να ληφθεί υπόψη για τη διαδικασία εισαγωγής.
Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Η AUS λειτουργεί με κυλιόμενη εισαγωγή, η οποία απαιτεί την παραλαβή από την AUS τουλάχιστον 10 εβδομάδων πριν από την έναρξη της θητείας των συμπληρωμένων υλικών υποψηφιότητας, καθώς και όλων των ακαδημαϊκών βιβλίων και της σχετικής αμοιβής. Αν γίνει δεκτή, θα λάβετε επίσημη επιστολή αποδοχής και πρόσκληση για εγγραφή. Αυτή τη στιγμή, θα σας ενημερώνονται επίσης για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες που θα πρέπει να παρέχονται για την ολοκλήρωση του αρχείου σας. Ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών για τα δίδακτρα και τα οφειλόμενα τέλη αναφέρεται στην Επιστολή Προσφοράς που αποστέλλεται μέσα στην Επιστολή Αποδοχής.

Δίδακτρα

 • Χρέωση συμμετοχής: 3.500 CHF
 • Δίδακτρα: 30.500 CHF
 • Σύνολο: 34.000 CHF

* Όλες οι τιμές είναι σε Ελβετικά φράγκα (CHF)

* Τα δίδακτρα και τα τέλη μπορεί να υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση

Ορισμένες πρόσθετες δαπάνες θα πρέπει να αναμένονται από τους σπουδαστές, οι οποίοι δεν καλύπτονται από τα δίδακτρα και θα πρέπει να λογιστικοποιούνται χωριστά. Τα πρόσθετα έξοδα μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Ασφάλεια υγείας
 • Κατάλυμα
 • Μεταφορά
 • Κοινωνικές δραστηριότητες / ταξίδια
 • Φωτοτυπικά έξοδα

Όλα τα τέλη αναφέρονται σε CHF (Ελβετικά φράγκα). Δεδομένου ότι το AUS - Το American University in Switzerland είναι ιδιωτικό ίδρυμα, όλοι οι φοιτητές πληρώνουν τα ίδια τέλη ανεξάρτητα από την εθνικότητα. Τα τέλη αναθεωρούνται κατά καιρούς και ενδέχεται να αλλάξουν από αυτά που αναφέρονται.

Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε τέτοιες τροποποιήσεις ή τροποποιήσεις όπως είναι απαραίτητο.

Πως να πληρώσω

Οι αιτήσεις και τα τέλη εγγραφής πρέπει να καταβάλλονται πριν από τη διαδικασία υποβολής αίτησης θεώρησης. Τα δίδακτρα πρέπει να καταβάλλονται τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την ημερομηνία έναρξης του ακαδημαϊκού προγράμματος. Εάν η πληρωμή δεν γίνει, δεν μπορείτε να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε μαθήματα μέχρι να γίνει η πληρωμή. Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται με τραπεζικό έμβασμα ή αυτοπροσώπως. Ο φοιτητής δεν θα είναι πλήρως εγγεγραμμένος μέχρι την πλήρη πληρωμή. Τα δίδακτρα και οι υπηρεσίες μπορούν να αποσύρονται σε περίπτωση μη πληρωμής.

Πολιτική επιστροφής

Αν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών και στη συνέχεια επιθυμείτε να αποσύρετε, πρέπει να ενημερώσετε γραπτώς την Αρχή. Οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων θα γίνει σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Σημείωση: Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μερικούς μήνες.

Υποτροφίες

Το AUS προσφέρει μια σειρά υποτροφιών και υποτροφιών για να σας βοηθήσει με την εκπαίδευσή σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν απευθείας από την ομάδα διαχείρισης.

Ευκαιρίες καριέρας

Η μέθοδος διδασκαλίας AUS και οι εμπειρίες πέρα από την τάξη θα εξασφαλίσουν ότι οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο του αύριο. Ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα σπουδών και τις εργασίες μαθημάτων, οι απόφοιτοι μπορούν να φιλοδοξούν να ακολουθήσουν αυτές τις επιχειρηματικές διαδρομές:

 • Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης: Κατανόηση των κινδύνων και των πλεονεκτημάτων, ο ιδιοκτήτης επιχείρησης χρησιμεύει ως επικεφαλής λήψης αποφάσεων, εγκαθιστώντας εμπιστοσύνη μέσω σωστών αποφάσεων και ορθολογικής σκέψης. και τον έλεγχο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, του προϋπολογισμού και των πόρων.
 • Διαχειριστής λειτουργικού κινδύνου: αξιολόγηση όλων των ενεργειών για τον εντοπισμό των κινδύνων και των ανταμοιβών εντός μιας επιχείρησης, ενός επαγγελματία διαχειριστή που μπορεί να επικοινωνήσει αποτελεσματικά και να επηρεάσει τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων.
 • Οικονομικός διευθυντής: ένας εμπειρογνώμονας αριθμού που μπορεί να διαχειριστεί τα βιβλία μιας επιχείρησης και να αναλύσει και να προβλέψει προς όφελος των ανώτερων στελεχών και των υπευθύνων λήψης αποφάσεων.
 • Διευθυντής ανάπτυξης επιχειρήσεων: Οραματιστής που μπορεί να επικεντρωθεί στη λογιστική διαχείριση, στην οικοδόμηση επιχειρηματικών σχεδίων και σχέσεων για να εξασφαλίσει τη μέγιστη αποδοτικότητα και ανάπτυξη στις επιχειρηματικές δραστηριότητες.
 • Ανώτερος διευθυντής αγοράς προϊόντων: Εφαρμογή στρατηγικών μάρκετινγκ για τη μεγιστοποίηση των ευκαιριών δημόσιων σχέσεων και των εργαλείων μάρκετινγκ, όπως τα ψηφιακά και τα παραδοσιακά μέσα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful sho ... περαιτέρω

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful shores of Lake Geneva close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Throughout its 45-year history, AUS has prepared international business students with the knowledge, tools, and training of today to be a positive contributor to the general management of any business organization of tomorrow. Offering tailored education in an international and multicultural environment, with practical and theoretical courses, which are relevant for today’s market, AUS has a new, dynamic and ambitious staff providing a personal approach – both in the classroom and outside of the school – for all students. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη