Master στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

St. Mary's University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

St. Mary's University

Οι απειλές στον κυβερνοχώρο αναδεικνύεται περισσότερο από ποτέ στο σημερινό ψηφιακό κόσμο, και οι οργανισμοί αντιμετωπίζουν με συνεχώς διαμονή ένα βήμα μπροστά για να αποφευχθεί να πέσουν θύματα επιθέσεων απήχηση.

Σε απάντηση, το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Μαρίας προσφέρει πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που θα παρέχουν στους φοιτητές με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις βέλτιστες πρακτικές σχετικά με το πώς να παρακολουθεί, ασφαλή και φύλαξη των περιουσιακών στοιχείων στον κυβερνοχώρο ενός οργανισμού.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα της Αγίας Μαρίας, το Master of Science στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο συνδυάζει την τεχνική αυστηρότητα με ήχο δεοντολογία και τις επιπτώσεις στο νόμο.

Οι μαθητές θα λάβουν μαθήματα στον τομέα της διαχείρισης των κινδύνων, την ασύρματη ασφάλεια, ιατροδικαστική υπολογιστών, τα μαθηματικά για την κρυπτογράφηση, και το δίκαιο του κυβερνοχώρου για να πάρετε μια hands-on εμπειρία για το πώς να προστατεύσουν τα δίκτυα, υπολογιστές, προγράμματα και θεσμικές στοιχεία από την επίθεση, βλάβη ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Πρόγραμμα Σπουδών

Ο Master of Science στην κυβερνοασφάλεια Πρόγραμμα αποτελείται από 33 διδακτικές ώρες - πέντε υποχρεωτικά μαθήματα, πέντε μαθήματα και τρεις διδακτικές ώρες του έργο επιστέγασμα.

Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επιλέξουν μια επιλογή διατριβή, η οποία αποτελείται από 27 ώρες ακαδημαϊκών μονάδων και έξι ώρες διπλωματικής εργασίας.

Θεμελιώδη μαθήματα

  • Μαθηματικά για Κρυπτογραφία - Δίκτυο για προχωρημένους και Επικοινωνίας Δεδομένων - Ασφάλεια Υπολογιστών και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Λογισμικό Ασφαλείας - Εφαρμοσμένη Κρυπτογραφία

Διπλωματική Εργασία (αυτή απαιτείται)

  • Έργο - Εργασία

Μαθήματα

  • Ασφάλεια Δικτύων Υπολογιστών - Ασύρματη Ασφάλεια - Cloud Computing Ασφαλείας - Διαχείριση Κινδύνων και μετριασμού - ιατροδικαστικών υπολογιστών και του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο - Πολιτική Ασφάλειας και Δίκαιο - Προετοιμασία για την Πιστοποίηση Ασφαλείας - Πρακτική

Ευκαιρίες Καριέρας

Απόφοιτοι ασφάλεια στον κυβερνοχώρο μπορεί να προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη τους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, προς όφελος των αναγκών των μεγάλων και των μικρών επιχειρήσεων, την κυβέρνηση των ΗΠΑ και των στρατιωτικών, εργολάβους, και των ερευνητικών οργανισμών.

Μόνο Σαν Αντόνιο, το πεδίο της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο αυξάνεται ραγδαία, με NSA / CSS Τέξας? το εικοστό τέταρτο της Πολεμικής Αεροπορίας (Air Forces Cyber)? Η εικοστή πέμπτη Πολεμική Αεροπορία (Πολεμική Αεροπορία πληροφοριών, παρακολούθησης και αναγνώρισης)? η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ Cryptologic και τμήματος Cyber ​​Συστημάτων? και πολλές στρατιωτικές εργολάβους, όπως General Dynamics, Raytheon, και Booz Allen Hamilton που βρίσκεται στην περιοχή.

Επιπλέον, Southwest Research Institute, USAA, Rackspace, Ψηφιακή Άμυνας και IPSecure αντιπροσωπεύουν μερικές από τις πολλές ιδιωτικές οργανώσεις που φαίνονται να προσλάβει επαγγελματίες της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Η είσοδος χορηγείται μόνο σε εκείνους με υψηλή υπόσχεση για την επιτυχία σε μεταπτυχιακές σπουδές. Οι υποψήφιοι αποδεικνύουν αυτό το δυναμικό και με τα προηγούμενα ακαδημαϊκά αρχεία και τις δοκιμές.

Για να θεωρηθεί για την πρόσβαση στο Master of Science στο πρόγραμμα κυβερνοασφάλεια, οι αιτούντες πρέπει:

  • Έχουν πτυχίο στην Επιστήμη των Υπολογιστών, Μηχανικών Υπολογιστών, Τεχνολογία Λογισμικού, ή μια στενά συνδεδεμένη πειθαρχία. Οι υποψήφιοι που κέρδισε το πτυχίο πανεπιστημίου σε μια στενά συνδεδεμένη πειθαρχία, όπως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μαθηματικών, Φυσικής ή μπορεί να εισαχθεί με τη διάταξη που λαμβάνουν τα προαπαιτούμενα μαθήματα που αναφέρονται παρακάτω. Ο διευθυντής του προγράμματος θα αξιολογήσει τους αιτούντες από άλλες ειδικότητες σε ατομική βάση.
  • Έχουν ελάχιστο βαθμό Point Μέσος όρος (GPA) του 3.00 για το πτυχίο τους.
  • Έχουν ελάχιστη ποσοτική βαθμολογία GRE 152.
  • Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν καμία από τις παραπάνω προδιαγραφές μπορούν να γίνουν δεκτά με επιφύλαξη. Ο διευθυντής προγράμματος αξιολογεί αυτές τις περιπτώσεις, σε ατομική βάση.
  • Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να υποβάλουν τα αποτελέσματα TOEFL και δείχνουν τουλάχιστον 213 στο υπολογιστή που βασίζεται δοκιμή, 550 για το χαρτί δοκιμή, ή 80 για τη δοκιμή που βασίζονται στο Internet. Ως εναλλακτική λύση, οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να λάβουν τη δοκιμή IELTS και δείχνουν μια ελάχιστη βαθμολογία 6,0.
  • Υποβάλουν συμπληρωμένο έντυπο αίτησης, γραπτή δήλωση του σκοπού δείχνει τα συμφέροντα του αιτούντος και τους στόχους, δύο συστατικές επιστολές σχετικά με το δυναμικό του αιτούντος για την επιτυχία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, και επίσημα αντίγραφα όλων των εργασιών κολλέγιο-επίπεδο.

Προϋποθέσεις

Οι υποψήφιοι των οποίων πτυχίο Bachelor of Science δεν είναι στην Επιστήμη των Υπολογιστών, Μηχανικών Υπολογιστών ή Μηχανικού Λογισμικού υποχρεούνται να αποδείξει την επάρκεια ή να λάβει τα ακόλουθα προαπαιτούμενα μαθήματα: Αντικειμενοστρεφής Προγραμματισμός, Δομές Δεδομένων και Αλγόριθμοι, Διακριτά Μαθηματικά, και Λογισμός Ι και ΙΙ.

Μερικά άλλα μαθήματα εξετάζονται ένα συν για να υπερέχουν σε αυτό το πρόγραμμα. Για παράδειγμα, Θεωρία Πιθανοτήτων, Λειτουργικά Συστήματα, και Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Contact school
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - San Antonio, Texas
Ημερομηνία Έναρξης : Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Contact school
Ηνωμένες Πολιτείες - San Antonio, Texas
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών