Read the Official Description

Γίνετε πρωτοπόρος στην επιχείρηση φιλοξενίας

Ο δρόμος σας προς τα κορυφαία επίπεδα διαχείρισης της διεθνούς βιομηχανίας φιλοξενίας.

Το πρόγραμμα του Δασκάλου είναι μια πολύ καλή επιλογή για σας εάν ...

  • θα επιθυμούσατε να ειδικεύσετε στον τομέα της φιλοξενίας σύμφωνα με το πτυχίο διοίκησής σας
  • έχουν ήδη αποκτήσει γνώσεις σχετικά με τη βιομηχανία κατά τη διάρκεια του πτυχίου Bachelor και θα ήθελαν να εμβαθύνουν αυτή τη γνώση
  • αναζητούν ένα μεταπτυχιακό μάθημα με καινοτόμα περιεχόμενα στη διαχείριση φιλοξενίας και στη διοίκηση προσωπικού

Περιεχόμενο, στόχος και διάρθρωση μαθημάτων

Αυτό σας κάνει έναν ειδικό - το πρόγραμμα του Δασκάλου

Ο κύριος κύκλος σπουδών που διδάσκεται στα αγγλικά

Το πρόγραμμα Master έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αναπτύσσονται οι βασικές δεξιότητες ηγεσίας και οι πτυχιούχοι να είναι προετοιμασμένοι για μελλοντικές προκλήσεις στον κλάδο.

Κάθε εξάμηνο καλύπτει τα ακόλουθα θέματα:

Δεξιότητες Ηγεσίας (1ο εξάμηνο)

Το πρώτο εξάμηνο χρησιμεύει για την προετοιμασία των αποφοίτων των προγραμμάτων πτυχίου στη διαχείριση της φιλοξενίας ή με το οικονομικό περιεχόμενο και την εμπειρία ή τη συνάφεια για τον κλάδο των ξενοδοχείων για τα μελλοντικά καθήκοντα τους ως διεθνώς αναπτυσσόμενες διευθυντές. Για το λόγο αυτό, το πρώτο εξάμηνο επικεντρώνεται στην αξιολόγηση των οικονομικών προκλήσεων της βιομηχανίας στο πλαίσιο παγκόσμιων τάσεων και προκλήσεων, π.χ. τεχνολογικών, ψηφιακών ή διαπολιτισμικών. Οι μελλοντικές αγορές και οι ευκαιρίες τους θα πρέπει να αναγνωρίζονται από τους σπουδαστές προκειμένου να αναπτυχθούν επιχειρηματικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένης της απαραίτητης χρηματοδότησης. Επιπλέον, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία της ηγεσίας σε αρμονία με την εταιρική κουλτούρα και να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε τις σχετικές ικανότητες.

Εφαρμογή των ηγετικών καθηκόντων (2ο Εξάμηνο)

Κατά το δεύτερο εξάμηνο, αυτές οι ηγετικές ικανότητες εφαρμόζονται στα συγκεκριμένα καθήκοντα ηγεσίας της βιομηχανίας, και συγκεκριμένα στη συνεργασία με ιδιοκτήτες, χρηματοδότες ή εταιρείες διαχείρισης ακινήτων. Επιπλέον, αναλύονται διαφορετικές έννοιες χειριστών, στρατηγικές παγκόσμιας διανομής και η ανάπτυξη εννοιών τόσο στο χώρο της μαγειρικής όσο και στη φιλοξενία, οι οποίες σχεδιάζονται με βιωσιμότητα σε συνάρτηση με τις εξελίξεις της αγοράς. Η ανάπτυξη των ικανοτήτων προσωπικής και κοινωνικής δράσης προωθείται ιδιαίτερα στο "Συμβαλλόμενο

Πηγαίνοντας Διεθνές (3ο εξάμηνο)

Κατά το τρίτο εξάμηνο, η έμφαση δίνεται στη διεθνοποίηση. Ανάλογα με τις προϋποθέσεις και τους στόχους του σπουδαστή, οι ικανότητες που αναπτύσσονται μέχρι τώρα αναπτύσσονται σε μια πρακτική φάση (6 μηνών) που ικανοποιεί τις απαιτήσεις και αντανακλάται με την υποστήριξη των εποπτών ή βαθαίνει σε ένα εξάμηνο σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους με ένα αναλυτικό πρόγραμμα για τη βιομηχανία.

Εμπειρία στο βάθος (4ο εξάμηνο)

Το τελευταίο εξάμηνο ξεκινά με μια ενότητα ηλεκτρονικής έρευνας ("Analysis of International Business"), ακολουθούμενη από τη διπλωματική εργασία, συνδυαζόμενη ιδανικά με μια ερώτηση από την πρακτική του ξενοδοχείου.

Προοπτικές σταδιοδρομίας

Οι καλύτερες προοπτικές - το πρόγραμμα Master σας οδηγεί στην κορυφή

Τίποτα δεν εμποδίζει την καριέρα σας μετά το μάστερ μας. Η βιομηχανία προσφέρει επίσης τις ιδανικές συνθήκες για αυτό, καθώς οι διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες κυριαρχούν όλο και περισσότερο στην αγορά και η ανάγκη για διευθυντές αυξάνεται.

Οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος μπορούν να βασίζονται σε πολύ ενδιαφέροντα πεδία δραστηριότητας, ειδικά στην ανώτερη διοίκηση. Σε τέτοιες θέσεις στην κορυφή της εταιρείας, οι εξειδικευμένες γνώσεις είναι απαραίτητες. Για το λόγο αυτό, οι καλύτερες μελλοντικές προοπτικές υπάρχουν για διευθυντικά στελέχη που ειδικεύονται στον κλάδο της φιλοξενίας και είναι ακαδημαϊκά προσόντα.

Οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος μπορούν να βασίζονται σε πολύ ενδιαφέροντα πεδία δραστηριότητας, ειδικά στην ανώτερη διοίκηση. Σε τέτοιες θέσεις στην κορυφή της εταιρείας, η ηγετική ικανότητα και οι βασικές ικανότητες είναι σημαντικές. Στον τομέα της φιλοξενίας, οι ειδικευμένοι διευθυντές έχουν επομένως την καλύτερη προοπτική για το μέλλον και την καριέρα τους.

Επιπλέον, με το πτυχίο «Master of Arts (MA)» δημιουργείτε τις καλύτερες συνθήκες για μια ακαδημαϊκή καριέρα στη διδασκαλία και την έρευνα.

Εφαρμογή

Τι πρέπει να φέρετε - Προϋποθέσεις εισαγωγής για το 1,5ετές Master's πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Δασκάλου απαιτεί προσανατολισμό υπηρεσιών, κίνητρα και κοινωνική ικανότητα από τους μαθητές μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους δώσουμε την ίδια πλάτη με μικρά μαθήματα, ατομικές συμβουλές σταδιοδρομίας και απαιτητική διδασκαλία.

Οι απαιτήσεις:

  • Τριετής πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο
  • Βασική κατανόηση των οικονομικών στοιχείων που έχουν αποδειχθεί από τις ενότητες σε προηγούμενες μελέτες
  • Οι απαιτήσεις γλώσσας για το πρόγραμμα που βασίζεται στην αγγλική γλώσσα είναι TOEFL (84 ibt) ή αντίστοιχα πιστοποιητικά (π.χ. IELTS Academic: τουλάχιστον 6.0, TOEIC: τουλάχιστον 785 ή πιστοποιητικό αποφοίτησης από το σχολείο). Ένα πανεπιστημιακό δίπλωμα που συμπληρώνεται στα αγγλικά θα αρκεί ως απόδειξη της γλωσσικής επάρκειας.
  • Εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας

Το πρόγραμμα Master είναι μια πολύ καλή επιλογή για εσάς αν θέλετε να ...

  • ... έχουν ήδη αποκτήσει γνώσεις του κλάδου κατά τη διάρκεια του πτυχίου του πτυχίου σας και θα ήθελα να εμβαθύνω αυτή τη γνώση
  • ... δείτε μια προοπτική στην παροχή συμβουλών σε ξενοδοχεία και γαστρονομία
  • ... θα ήθελε να προχωρήσει σε ανώτερες διοικητικές θέσεις στη διεθνή βιομηχανία φιλοξενίας
Program taught in:
Αγγλικά

See 6 more programs offered by SRH Hochschule Berlin »

Last updated December 6, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
620 EUR
ανά μήνα (σπουδαστές της ΕΕ / EWR). 680 ευρώ το μήνα (φοιτητές εκτός ΕΕ / μη EWR).
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο