Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα μάστερ στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας προσεγγίζει τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού από μια ενοποιητική προοπτική που περιλαμβάνει οικονομικά, λειτουργίες, εφοδιαστική, διαχείριση κινδύνου, ηγεσία και πληροφορική. Αυτό το πραγματικά παγκόσμιο πρόγραμμα λαμβάνει χώρα σε τρεις ηπείρους. Οι φοιτητές θα περάσουν το πρώτο εξάμηνο στο Αμβούργο (Γερμανία), το δεύτερο εξάμηνο στη Σαγκάη (Κίνα) και το τρίτο εξάμηνο στο Knoxville (Τενεσί, ΗΠΑ). Το τελευταίο εξάμηνο είναι αφιερωμένο σε μια πρακτική άσκηση και μια διατριβή πλοίαρχος.

Το Master of Science στην Παγκόσμια Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Tricontinent) είναι μια έξυπνη κίνηση σταδιοδρομίας - εδώ γιατί:

Προσθέστε "global" σε "διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού".
Όταν λέμε "παγκόσμια διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού", το εννοούμε! Αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα σας δώσει τη μοναδική ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας από την οπτική γωνία των τριών μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου. Θα σας εμβαθύνει στον κόσμο των διεθνών επιχειρηματικών πρακτικών και θα συζητήσετε τις επιδράσεις των παγκόσμιων οικονομικών τάσεων με τοπικά στελέχη και ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες.


Πάρτε το δίκτυο καριέρας σας στο επόμενο επίπεδο.
Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι σπουδαστές και από τα τρία πανεπιστήμια-εταίροι θα είναι σε μια ολοκληρωμένη τάξη. Αυτό σας φέρνει σε ένα δίκτυο που καλύπτει τον κόσμο και την επιχείρηση της αλυσίδας εφοδιασμού που θα τροφοδοτήσει τη μελλοντική καριέρα σας. Και οι διαπολιτισμικές δεξιότητες διαχείρισης που αναπτύσσετε για να ασχοληθείτε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο θα σας μετατρέψουν σε έναν πραγματικό παγκόσμιο πολίτη.


Μάθετε από τα καλύτερα να γίνετε το καλύτερο.
Τα τρία πανεπιστήμια-εταίροι έχουν ένα διεθνές φοιτητικό σώμα, μια εξαιρετική σχολή, ένα οικείο μαθησιακό περιβάλλον και εκτενείς εταιρικούς δεσμούς. Ανήκουν σε κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα για την εφοδιαστική και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού στις αντίστοιχες περιοχές τους. Η μάθηση από τα καλύτερα θα σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και θα προωθήσετε την καριέρα σας.


Το MSc στην Παγκόσμια Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Tricontinent) είναι ένα συνεργατικό πρόγραμμα από το Kühne Logistics University , το Πανεπιστήμιο του Tennessee και το Πανεπιστήμιο Tongji.

Διδακτέα ύλη

Το δίχρονο MSc μας στην Παγκόσμια Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Tricontinent) ξεκινά κάθε χρόνο την 1η Σεπτεμβρίου.

  • Μαθήματα στον τομέα της εφοδιαστικής, της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού, της διαχείρισης, των οικονομικών
  • Εξάμηνο 1 έως 3: Μαθήματα και ομαδικά προγράμματα σε τρεις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Βόρεια Αμερική)
  • Εξάμηνο 4: Πρακτική άσκηση (3 μήνες) / διπλωματική εργασία (4 μήνες) στο πανεπιστήμιο στο σπίτι
  • Πτυχίο που χορηγείται από αντίστοιχο πανεπιστήμιο στο σπίτι

Συμμετέχοντα πανεπιστήμια

Κάθε ένα από τα τρία πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο MSc στην Παγκόσμια Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Tricontinent) έχει ιδιαίτερη δύναμη στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και κάθε μία από τις κορυφαίες βαθμολογίες για το θέμα της στη δική της εθνική έρευνα. Βρίσκεται στην κορυφαία μητρόπολη logistics της Βόρειας Ευρώπης, το KLU είναι το μόνο πανεπιστήμιο logistics στον κόσμο. Το πρόγραμμα Master's στο Πανεπιστήμιο του Tennessee (UTK) θεωρείται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα εφοδιαστικής αλυσίδας σε παγκόσμια κλίμακα. Η Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Tongji ήταν ένα από τα πρώτα ιδρύματα στην Κίνα που προσέφερε μεγάλες εταιρείες και εξειδίκευση στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Απαιτήσεις εισδοχής

  • Πτυχίο ή ισοδύναμο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή κολλέγιο *
  • TOEFL ή IELTS ή CAE / CPE για την απόκτηση αγγλικής επάρκειας. Το TOEFL, το IELTS ή ισοδύναμο πιστοποιητικό δεν πρέπει να είναι παλαιότερο των 2 ετών κατά την υποβολή της αίτησης. Σε περίπτωση εισαγωγής, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι θα χρειαστείτε μια επίσημη έκθεση βαθμολογίας (έντυπη μορφή) για την εγγραφή. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να αναφέρετε KLU κατά την εγγραφή σας σε δοκιμή, αν είναι δυνατόν (ο κωδικός TOEFL είναι 7373).

* Το πτυχίο πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 180 ECTS. Απαιτούμε ένα πτυχίο στα οικονομικά ή τα οικονομικά, αλλά θα εξετάσουμε και άλλα πεδία όπως η βιομηχανική μηχανική, η πληροφορική και τα μαθηματικά, αν το πτυχίο σας περιλαμβάνει επαρκή αριθμό μαθημάτων (τουλάχιστον τέσσερις) στη διοίκηση επιχειρήσεων ή στην οικονομία.

Δεν έχετε ακόμα το πιστοποιητικό του πτυχίου σας; Απλά δώστε ένα αντίγραφο των αρχείων και μπορείτε να υποβάλετε το πιστοποιητικό του πτυχιούχου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Διαδικασία εισαγωγής

Απαιτείται τέλος συμμετοχής € 100 για αιτούντες εκτός ΕΕ. Η αίτησή σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία μόλις τη λάβουμε.

Θα εξετάσουμε την αίτησή σας μόλις λάβουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως για την απόφαση της επιτροπής εισδοχής (6-8 εβδομάδες).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποKühne Logistics University - KLU »

Τελευταία ενημέρωση January 30, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,475 EUR
€ 7.475 ανά εξάμηνο
Deadline
Ιούλιος 15, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 1, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 15, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 15, 2019
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31.
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 1, 2021
Άλλη