Master στο διεθνές φορολογικό οικονομικά των επιχειρήσεων (MSc)

Tilburg University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master στο διεθνές φορολογικό οικονομικά των επιχειρήσεων (MSc)

Tilburg University

Master στη Διεθνή Φορολογία των Επιχειρήσεων, Tax Economics Track (MSc)

Μεταπτυχιακό Πανεπιστημίου Tilburg πρόγραμμα στο International Business Φορολογία / παρακολουθείτε International Tax Business Economics σας εξοπλίζει με τα προηγμένα εργαλεία που χρειάζονται για να κατανοήσουν και να διαχειριστούν τα πολύπλοκα προβλήματα εταιρείες και οι κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν στον τομέα της διεθνούς φορολογίας των επιχειρήσεων.

Πανεπιστήμιο Tilburg βρίσκεται στη θέση # 11 σε όλο τον κόσμο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά (Times Higher Education, 2016).

Οι μαθητές να αποκτήσουν σε βάθος γνώση σε βασικούς τομείς της διεθνούς φορολογίας των επιχειρήσεων οικονομικά. Με την κατανόηση σας για το πώς φορολογικές και οικονομικές εκτιμήσεις αφορούν, θα είστε άριστα προετοιμασμένοι για να βοηθήσει πολυεθνικές επιχειρήσεις, οργανισμούς και κυβερνήσεις να βελτιώσουν τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων του σήμερα στον τομέα της διεθνούς φορολογίας των επιχειρήσεων.

Μεταπτυχιακό ενός πανεπιστημίου Tilburg πρόγραμμα στο Διεθνές Φορολογικό Business Economics σας προσφέρει:

  • Μια διεπιστημονική προσέγγιση που εξασφαλίζει ότι έχετε κατανοήσει το πλήρες φάσμα των φορολογικών πτυχών της εταιρικής οργανώσεις και διεθνείς επιχειρηματικές συναλλαγές οικονομικές και νομικές?
  • Ένα μοναδικό έμφαση στις έννοιες και αρχές που διέπουν τα φορολογικά συστήματα σε όλο τον κόσμο, αντί να ασχοληθούμε με το φορολογικό σύστημα της χώρας μόνο το ένα?
  • Οι βασικές ικανότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να συλλέγει, να επεξεργάζεται και αναλύει τις πληροφορίες και ανακοινώνει τα αποτελέσματα με αποτελεσματικό τρόπο?
  • Μια βασική ομάδα των ανώτερων, διεθνώς φημισμένα της οικονομικής και νομικής καθηγητές διδάσκουν το πρόγραμμα. Οι ακαδημαϊκοί έχουν δημοσιευθεί ευρέως στα κορυφαία επιστημονικά περιοδικά στους τομείς του εταιρικού φόρου δικαίου, του διεθνούς και του ευρωπαϊκού φορολογικού δικαίου, ΦΠΑ, της λογιστικής και οικονομικών. Είναι συνδεδεμένες με την Tilburg Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης.

TIU

Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα αποτελείται από 60 μονάδες (ECTS), που αντιστοιχεί σε 1.680 ώρες της μελέτης, που προσφέρεται σε δύο εξάμηνα. Παίρνετε επτά μαθήματα από 6 ECTS το καθένα, και να γράψει μια διατριβή Μάστερ από 18 μονάδες ECTS. Το πρώτο εξάμηνο αρχίζει το Σεπτέμβριο, με εξετάσεις το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Το δεύτερο εξάμηνο διαρκεί από το Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο.

• Εταιρική φορολογικών δομών
• Φορολογία των επιχειρήσεων
• Φόρος Προστιθέμενης Αξίας σε περιπτώσεις με διασυνοριακό χαρακτήρα
• τη φορολόγηση των επιχειρήσεων και διαδικασίες λήψης αποφάσεων για IBTE
• Διεθνών και Ευρωπαϊκών Φορολογία

Μαθήματα (επιλέξτε 2 από 3)
• Αναλυτική Λογιστική
• Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων
• Σεμινάριο Φορολογία

Προοπτική καριέρας

Περιμένετε να πάρετε μια δουλειά αμέσως μετά την αποφοίτησή τους, βρίσκοντας θέσεις στον ιδιωτικό τομέα (δραστηριοποιούνται διεθνώς εταιρείες, εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων), καθώς και οι τομείς της δημόσιας και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Μεταπτυχιακό σας στις Διεθνείς τη φορολογία των επιχειρήσεων / παρακολουθείτε International Business Φορολογική Economics είναι ένα εξαιρετικό εφαλτήριο για μια σταδιοδρομία σε φοροτεχνικά ή ως σύμβουλος φορολογική πολιτική. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να επιδιώκουν ή διδακτορικό πρόγραμμα μια έρευνα Μάστερ είτε στις Κάτω Χώρες ή στο εξωτερικό.

Λόγω της εξαιρετικής φήμης του Πανεπιστημίου Tilburg Τμήμα Οικονομικών Επιστημών τόσο στη διδασκαλία όσο και την έρευνα, το μεταπτυχιακό σας στο International Business Φορολογία / παρακολουθείτε International Tax Business Economics σας δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε καριέρα που απαιτεί την ακριβή οικονομική γνώση, ισχυρή οικονομική διαίσθηση, και απότομη αναλυτικές και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.

Κατάταξη

# 11 σε όλο τον κόσμο σε Επιχειρήσεων και Οικονομικών
Times Higher Education, 2016

# 18 στον κόσμο στο Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών
Παγκόσμια πανεπιστήμια Κατάταξη US News, 2016

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση September 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
14,500 EUR
€ 2.060 ΕΕ / ΕΟΧ, € 14.500 εκτός ΕΕ / ΕΟΧ
Locations
Κάτω Χώρες - Tilburg, North Brabant
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Ιούλιος 24, 2019
Dates
Αυγ. 2018
Κάτω Χώρες - Tilburg, North Brabant
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Ιούλιος 24, 2019