Master της σχεδίασης αλληλεπίδρασης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Κάνε αίτηση τώρα!

ixd-cover.jpg_5616x3744.jpg

Ο Σχεδιασμός Αλληλεπίδρασης (IxD) είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος δημιουργικός τομέας. Η συνεχιζόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας έξυπνων καταναλωτών αύξησε την ανάγκη για καλά σχεδιασμένες διαισθητικές διεπαφές και εμπειρίες χρηστών. Είτε πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητά, το front-end μιας υπηρεσίας μέσω διαδικτύου είτε για ένα πολύπλοκο σύστημα που περιλαμβάνει διαφορετικές ψηφιακές και φυσικές εμπειρίες, ο σχεδιασμός της αλληλεπίδρασης αποτελεί βασικό στοιχείο της. Οι σχεδιαστές αλληλεπίδρασης έχουν ως στόχο να κάνουν τις συναντήσεις των χρηστών με εκλεπτυσμένες πληροφορίες και μηχανήματα όσο το δυνατόν πιο απλές και ευχάριστες.

Το πρόγραμμά μας επικεντρώνεται στον ανθρώπινο σχεδιασμό. Η έρευνα, η ανάλυση και η δοκιμή των χρηστών αποτελούν τη βάση του προγράμματος σπουδών. Οι θεωρητικές μελέτες βασίζονται σε πρακτικά σχέδια σχεδιασμού που βασίζονται σε πραγματικές συμβουλές από εταιρείες από την Εσθονία και το εξωτερικό. Οι μέθοδοι ανάπτυξης βασισμένες στον χρήστη, ευέλικτο σχεδιασμό και ανάπτυξη προϊόντων / υπηρεσιών εξασφαλίζουν την καλή απόδοση των έργων.

Η συνεργασία του προγράμματος Master με το τμήμα Graphic Design δίνει μεγάλη έμφαση στις δεξιότητες και τα εργαλεία του γραφικού σχεδιασμού διεπαφής χρήστη - οπτικοποίηση δεδομένων, ψηφιακή τυπογραφία, οπτικός σχεδιασμός, γραφικά κίνησης, πρωτότυπα GUI κλπ.

Η συνεργασία με τα τμήματα του Σχεδιασμού Προϊόντων, της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών και του προγράμματος Σχεδιασμού & Μηχανικής επεκτείνει το πεδίο του προγράμματος σπουδών σε απτές αλληλεπιδράσεις και διαδραστικούς χώρους. Ο φυσικός υπολογιστής, η φορητή τεχνολογία και η εικονική πραγματικότητα καλύπτονται από έργα μελέτης.

Οι πτυχιούχοι του προγράμματος Master of Design Interaction Design θα είναι άρτια εξοπλισμένοι για την εκτέλεση σύνθετων έργων ανάπτυξης προϊόντων / υπηρεσιών και για τη διαχείριση διεθνών διεπιστημονικών ομάδων. Αναμένουμε από τους σπουδαστές μας να αντιπροσωπεύουν μια μεγάλη ποικιλία υπόβαθρων. Η προηγούμενη εμπειρία στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού είναι χρήσιμη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητη. Κατά το πρώτο εξάμηνο του προγράμματος, ένα σύνολο εισαγωγικών μαθημάτων βοηθά τους μαθητές να εξοικειωθούν με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την επιχειρηματικότητα. Χαιρετίζουμε όλους όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για το σχεδιασμό των αλληλεπιδράσεων, των διεπαφών και των εμπειριών των χρηστών. Αν θέλετε να μάθετε να εργάζεστε ως ειδικός ή ως ηγέτης ομάδας στον τομέα του σχεδιασμού αλληλεπίδρασης, ενταχθείτε στην οικογένειά μας από διεθνείς φοιτητές!

Προφίλ απασχόλησης για πτυχιούχους:

  • Σχεδιαστής αλληλεπίδρασης
  • Σχεδιαστής διασύνδεσης
  • Σχεδιαστής εμπειρίας χρήστη
  • Σχεδιαστής υπηρεσίας
  • Διαχειριστής σχεδιασμού
  • Σχεδιαστής αρχιτεκτονικής ομάδας

"Ήθελα να μελετήσω το σχέδιο αλληλεπίδρασης σε μια σχολή τέχνης, όχι ένα πανεπιστήμιο. Υπάρχουν λίγα σχολεία τέχνης στην Ευρώπη που προσφέρουν ένα μάστερ σε αυτόν τον τομέα και η Εσθονία φαινόταν να προσφέρει μια μεγάλη κληρονομιά στην τέχνη ως χώρα. αποφάσισε την EAA . Χάρη στο πρόγραμμα, έχω αποκτήσει μια πολύ σταθερή βάση στον τρόπο σκέψης σχεδιασμό, κατασκευή πρωτοτύπων, και την εκτέλεση του σχεδιασμού του έργου με βάση Όλα τα έργα είναι hands-on?. υπάρχει ένα πραγματικό προϊόν στο τέλος, το οποίο είναι πολύ ικανοποιητικό. Αν και τα περισσότερα από τα έργα που συμβαίνουν σε συνεργασία με τους εταίρους της βιομηχανίας, μπορείτε ακόμα να προσφέρει πιο αφηρημένη και εννοιολογική εργασία, και μερικές φορές για τους εταίρους της βιομηχανίας, αυτό είναι ακόμα πιο ενθαρρυντική. Το πρόγραμμα με βοήθησε να δομήσει τα έργα μου από ιδεασμό να το τελικό προϊόν - σε μια ομάδα και μόνη της. "

- Roland Arnoldt, Σχεδιασμός αλληλεπίδρασης MA18

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ: 15-29 Ιουνίου 2020

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Estonian Academy of Arts, founded in 1914, is the only public university in Estonia offering higher education in fine arts, design, architecture, media, visual studies, art culture, cultural herit ... περαιτέρω

The Estonian Academy of Arts, founded in 1914, is the only public university in Estonia offering higher education in fine arts, design, architecture, media, visual studies, art culture, cultural heritage and conservation. Located in the capital city, Tallinn, it is an active study and research institution and the leading national centre of innovation in visual culture. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη