Master (MSc) διαχείρισης της τεχνολογίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η ζήτηση για ειδικευμένους και έμπειρους ηγέτες που μπορούν να καθοδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους να ανταγωνίζονται στην άκρως ανταγωνιστική, με γρήγορο ρυθμό, η παγκόσμια οικονομία που βασίζεται στην τεχνολογία του σήμερα δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη.

Columbia University της Εκτελεστικός MS στη Διοίκηση Τεχνολογίας προετοιμάζει ανώτερα επαγγελματίες της τεχνολογίας για να αναπτύξει μια στρατηγική νοοτροπία, να τελειοποιήσουν ομιλία και παρουσίαση των δεξιοτήτων τους, να κατανοήσουν βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες (όπως οικονομικά, λογιστικά, και την ηγεσία), και τελικά οδηγούν βελτιωμένες επιδόσεις της επιχείρησης με τη χρήση της τεχνολογίας. Το πρόγραμμα τονίζει τη σημασία της χρήσης της τεχνολογίας στην επιχείρηση για στρατηγικό πλεονέκτημα και τη βελτίωση της παραγωγικότητας. Οι απόφοιτοι αναλαμβάνουν συνήθως τις θέσεις ως CIO, του ΚΟΤ, Cao, COO, Διευθύνων Σύμβουλος, ή CSO, είτε ως επιχειρηματίες. Το πρόγραμμα είναι επίσης ιδανικό για όσους επιδιώκουν CISA (Certified Information Systems Auditor) πιστοποίηση.

Για να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας για τα διευθυντικά στελέχη της τεχνολογίας με διακριτές τις γνώσεις, το πρόγραμμα προσφέρει πέντε τομείς εστίασης: C-Level Management, Διαχείρισης Δεδομένων και το Analytics, νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία Διοίκησης Τεχνολογίας, και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Η εκτελεστική, πρόγραμμα ομάδα που βασίζεται ολοκληρωθεί σε διάστημα 16 μηνών, το οποίο περιλαμβάνει ευέλικτη σε απευθείας σύνδεση και διαδραστικής μάθησης με τη χρήση μοναδικού δικτυωμένη πλατφόρμα εκμάθησης της Κολούμπια και πέντε κατοικίες πολλών ημερών, όπου οι μαθητές συμμετέχουν σε εντατική μελέτη και έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με άλλους φοιτητές , τους ηγέτες της σχολής, και τη βιομηχανία. Οι μαθητές επιλέγουν ένα πρόγραμμα residency που εδρεύει στη Νέα Υόρκη ή στο Παρίσι.

One-on-One Executive Mentoring

Ένας από τους μοναδικούς τρόπους για το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τις προκλήσεις της ηγεσίας της τεχνολογίας είναι μέσα από εκτενή, one-on-one, δομημένη καθοδήγηση από καταξιωμένους ηγέτες της τεχνολογίας. Αρχίζοντας από το δεύτερο όρο, κάθε μαθητής συνδυάζεται με ένα έμπειρο εκτελεστικό καταλληλότερη για την παροχή πληροφοριών, εξατομικευμένη καθοδήγηση για την ανάπτυξη της ιδέας του έργου ένα μεταπτυχιακό σε ένα πλήρες, φορητό περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να κινηθεί προς τα εμπρός οποιαδήποτε καριέρα.

Ποιοι πρέπει να εφαρμόζουν

Το πρόγραμμα παρέχει μια εντατική εκπαίδευση απόφοιτος για κίνητρα υποψηφίους που έχουν ήδη αποδείξει την επαγγελματική καταξίωση. Ο ιδανικός υποψήφιος έχει τουλάχιστον δέκα χρόνια εμπειρίας στον τομέα των επαγγελματικών ρόλων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία για την προώθηση των επιχειρηματικών στόχων, με ένα βιογραφικό καταδεικνύει μια ισχυρή ρεκόρ επαγγελματικής καταξίωσης και σαφείς δυνατότητες ηγεσίας. Οι διάφορες βιομηχανίες και ειδικοτήτων εκπροσωπείται σε κάθε εισερχόμενη τάξη. Η εισαγωγή των φοιτητών στα πλαίσια μιας κοόρτης που κινείται μέσα από κάθε φάση του προγράμματος μαζί, μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλο όσο και από τη σχολή, μέντορες, και ομιλητές φιλοξενουμένων.

Διδακτέα ύλη

  • 36 σημεία για την ολοκλήρωση πτυχίο
  • Συνδυασμός στις πανεπιστημιουπόλεις και σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση
  • Executive Μάστερ Πρόγραμμα *
  • Μόνο πρόσληψη Πτώση
  • 16 μήνες για να ολοκληρωθεί
  • Executive Σεμινάρια
  • Εκτελεστικό Πρόγραμμα παροχής συμβουλών (ένας μέντορας ανά μαθητή)
  • Εγγραφή σε αυτό το πρόγραμμα δεν πληροί τις προϋποθέσεις πλήρους απασχόλησης για μια φοιτητική βίζα F1.

Η Εκτελεστική MS in Technology Management είναι ένα 16-μηνο πρόγραμμα εκτελεστικό μορφή πλαισιώνεται από πέντε κατοικίες πολλών ημερών. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει απαιτούμενη ή μαθήματα κορμού? μαθήματα σε πέντε τομείς εστίασης: C-Level Management, Διαχείρισης Δεδομένων και το Analytics, νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία Διοίκησης Τεχνολογίας, και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο? σεμινάρια για στελέχη επιχειρήσεων? και του Δασκάλου του έργου. Δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των κατοικιών συνδέονται απευθείας με τις άλλες συνιστώσες του προγράμματος. Σε όλο το πρόγραμμα, μαθημάτων υποστηρίζεται από μία πρωτοποριακή πλατφόρμα online εκμάθηση σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να επεκτείνει την εμπειρία παραμονής πρόσωπο με πρόσωπο. Η πλήρης συμμετοχή είναι ζωτικής σημασίας για την ολοκλήρωση πτυχίο.

Μαθήματα Κορμού (Υποχρεωτικό για όλους τους μαθητές)

Απαιτούμενα ή μαθήματα κορμού παρέχουν σε όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους, με τα στελέχη γνώσεις και τις δεξιότητες της τεχνολογίας πρέπει να επιτύχει σε γρήγορο ρυθμό σημερινό παγκόσμιο περιβάλλον. Μέσα από τη μελέτη των σχετικών θεωρητικών πλαισίων, τις στρατηγικές και τα εργαλεία, οι μαθητές αποκτούν τη δυνατότητα να εξετάσει τις προκλήσεις της τεχνολογίας από ποικίλες οπτικές γωνίες. Οι περιπτωσιολογικές μελέτες βοηθούν τους μαθητές να εφαρμόσουν αυτές τις θεωρίες, τις στρατηγικές και τα εργαλεία για την ανάπτυξη λύσεων για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο δικό τους κλάδους και περιβάλλοντα εργασίας και να γίνει εξαιρετικά αποτελεσματικοί ηγέτες.

Μαθήματα

Μαθήματα περιλαμβάνουν μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους τομείς του προγράμματος της εστίασης. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επιλέξουν συναφή μαθήματα που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο που μπορεί να τους βοηθήσει να προωθήσει την επαγγελματική και ακαδημαϊκή τους συμφέροντα.

Ο μέντορας-Led Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα καταδεικνύει την ικανότητα των μαθητών να εφαρμόσουν μαθημάτων τους προς συγκεκριμένη τεχνολογική λύση με βάση την περιοχή εστίασης που επιλέγεται από τον φοιτητή - συνήθως με τη μορφή ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας - για μια σύνθετη, στον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων πρόκληση, αντικειμενική, ή σενάριο. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος MS και αυτό το έργο είναι η αντιστοίχιση του κάθε μαθητή με μια εκτελεστική μέντορα που προέρχονται από το τεράστιο δίκτυο του προγράμματος των CIOs και στελέχη της τεχνολογίας. Σχολή εγκρίνει τις προτάσεις των μαθητών για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη διάρκεια της πρώτης θητείας του μελέτη. Με ένα "σχέδιο" της διαδικασίας, οι μαθητές στη συνέχεια συνδυάζεται με έναν σύμβουλο, ο οποίος ενδιαφέρεται για έργο του μαθητή. Στη συνέχεια, one-on-one εργασίας με τον εκτελεστικό σύμβουλο επί 3 εξάμηνα του προγράμματος αναπτύσσει και ενισχύει την ιδέα σε ένα σχέδιο έργου που θα παράγει τελικά ένα πλήρες και απόλυτα φορητή επαγγελματική περιουσιακό στοιχείο. Τα έργα του Δασκάλου με βάση τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στον πραγματικό κόσμο ή προκλήσεις και συχνά επικεντρώνονται σε ένα σενάριο των επιχειρήσεων ο μαθητής γνωρίζει από πρώτο χέρι από την ίδια την επαγγελματική του ή της εμπειρίας.

Executive Σεμινάρια

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, και σε συνεργασία με την κοινότητα του προγράμματος της σχολής, τους συμμαθητές και τους ηγέτες της βιομηχανίας, οι μαθητές της έρευνας, την ανάπτυξη, δοκιμή, και να τελειοποιήσει τις λύσεις του έργου Μάστερ τους πάνω από τρεις διαδοχικές ακαδημαϊκή άποψη, συμπληρώνοντας τρία κεφάλαια διαδοχικά: το προϊόν ή υλοποίηση υπηρεσίας, στρατηγικό σχεδιασμό και την εμπορία, καθώς και πράξεις διαχείρισης. Αυτά τα online σεμινάρια Εκτελεστικός βυθίζονται οι μαθητές σε πρόσθετες γνώσεις σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις και τα ζητήματα σε υψηλό επίπεδο διαχείρισης της τεχνολογίας, που διδάσκονται από πολλούς εκπαιδευτές, οι οποίοι είναι εμπειρογνώμονες του κλάδου σε έναν από τους τομείς του προγράμματος της εστίασης.

Μετά από κάθε επιχειρηματικό σεμινάριο, μέντορες επανεξετάσει και να συζητήσει την πρόοδο του μεταπτυχιακού Προγράμματος με το μαθητή, προσφέροντας τη δυνατότητα να ζητούν συμβουλές σχετικά με οποιαδήποτε πτυχή του έργου, από υλικοτεχνική ανησυχίες των επιχειρήσεων σε στρατηγικές για την παρουσίαση και την υπεράσπιση του έργου πριν από την επιτροπή αναθεώρησης. Κάθε φοιτητής πρέπει να «υπερασπιστεί» κάθε κεφάλαιο από το στόμα μπροστά από μια ομάδα στελεχών.

Mentor Δραστηριότητες

Ο μέντορας προσεγγίσεις και κριτικάρει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα από την οπτική γωνία ενός έμπειρου εκτελεστικό, παρέχοντας πλαίσιο της επιχείρησης, τον εντοπισμό πρακτικών προβλημάτων, στίλβωση λύσεις, αμφισβητώντας υποθέσεις, παρέχοντας κατευθύνσεις και τις επαφές, και τη διαχείριση των προσδοκιών. Συναντήσεις με τον μέντορα προσομοιώσει την εμπειρία του πραγματικού κόσμου της εργασίας σε πολύπλοκες λύσεις με έναν ανώτερο συνάδελφο.

Μαθήματα σε απευθείας σύνδεση

Πολλά μαθήματα ενισχύεται μέσα από μια άκρως διαδραστική online εμπειρία που χρησιμοποιεί η Σχολή πρωτοποριακή πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Φοιτητές και καθηγητές να επικοινωνούν μέσα από μια μοναδική λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης με τρόπους που επεκτείνουν και να ενισχύσουν τον αντίκτυπο των παραδοσιακών μαθησιακών εμπειριών. Μαθήματα συνήθως περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό ζωντανών εκδηλώσεων, ασύγχρονη δραστηριότητες της κοινότητας με γνώμονα, και αυτο-μελέτη. Η online συστατικό δεν υποκαθιστά τις κατοικίες και μαθημάτων πρόσωπο με πρόσωπο.

Κατοικίες

Το συστατικό κατοικία είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ανάπτυξης και της προετοιμασίας ενός μαθητή για μια καριέρα ως στέλεχος. Το πρόσωπο-με-πρόσωπο συνεδρίες παρέχουν ομαδικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να αμφισβητήσουν τις δικές τους απόψεις και να επωφεληθεί από την ποικιλομορφία των ιδεών που διατυπώνονται από τους συναδέλφους τους. Οι μαθητές παρέχεται πρόσβαση σε ανώτερα στελέχη πληροφορικής που παρουσιάζουν τα σύγχρονα ζητήματα που αντιμετωπίζει το επάγγελμα. Η εμπειρία που επιτρέπει στους μαθητές να αξιολογήσουν τις δικές τους απόψεις και να αναπτύξουν νέες προοπτικές για το ύφος ηγεσίας τους. Οι κατοικίες προσφέρουν επίσης στους φοιτητές την ευκαιρία να δικτυωθούν με τους ηγέτες της βιομηχανίας, να γνωρίσετε άλλους φοιτητές από όλο τον κόσμο, και να οικοδομήσουμε μια δια βίου δίκτυο των αποφοίτων, μέντορες και καθηγητές από το πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 2015

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Continuing Education offers master’s degree programs in emerging and cross-disciplinary fields, courses and certificates, Columbia Summer, programs for visiting domestic and internationa ... περαιτέρω

The School of Continuing Education offers master’s degree programs in emerging and cross-disciplinary fields, courses and certificates, Columbia Summer, programs for visiting domestic and international students, and more. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη