Master Of Science Μηχανολόγου Μηχανικού

Kaunas University of Technology

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master Of Science Μηχανολόγου Μηχανικού

Kaunas University of Technology

Πρόκειται για ένα θεμελιώδες και κλασικό πρόγραμμα, αλλά μαζί το πρόγραμμα ενσωματώνει τα τελευταία επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ικανοτήτων υψηλού επιπέδου:

 • Στην ανάπτυξη προϊόντων μηχανικής φύσης - οι ειδικοί μπορούν να αξιολογήσουν, να μοντελοποιήσουν, να προσομοιώσουν την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση των μηχανικών συστημάτων.
 • Κατά τη διεξαγωγή της έρευνας , οι ειδικοί μπορούν να επιλύσουν μη πλήρως καθορισμένα προβλήματα, συνοψίζοντας και ενσωματώνοντας τις γνώσεις και τις πληροφορίες από τον τομέα της μηχανολογίας και άλλων τομέων ή περιοχών.
 • Για να γίνει το έργο ενός διευθυντή - οι ειδικοί μπορούν να οδηγήσουν ομάδες διαφορετικών επαγγελματιών του τομέα, να διαχειριστούν τις δραστηριότητες της ομάδας.

Μοντέρνα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια

Μελέτες και έρευνες διεξάγονται σε σύγχρονα εργαστήρια μετρητών, ρομποτικής, βιομηχανικής, δυναμικής, πιεζομηχανικής, ολογραφίας και οπτικών μετρήσεων, τρισδιάστατων πρωτοτύπων, στατικών δοκιμών υλικών.

Στενή συνεργασία με διεθνείς εταιρείες

Η Σχολή συνεργάζεται στενά με πολλούς διεθνείς και τοπικούς βιομηχανικούς εταίρους: Festo, Hi-Steel, Mars Lietuva, Baltec CNC Technologies κ.α.

Master +

Το μοντέλο Master + προσφέρει είτε ένα αριστούργημα στην εξειδίκευση είτε για να ενισχύσει τις διαχειριστικές / διεπιστημονικές δεξιότητες επιλέγοντας ένα ατομικό σύνολο ικανοτήτων που απαιτούνται για την καριέρα.

Θέματα

 • Συστήματα - αναλυτικά μοντέλα, ανάλυση, σχεδιασμός, τεχνολογία παραγωγής
 • Μηχανική - τριβολογία, ρομποτική, μεθοδολογία, δονήσεις, δύναμη και αξιοπιστία δομών
 • Σχεδιασμός - μηχανικά συστήματα, υποσυστήματα μηχανικής φύσης, ολοκληρωμένα συστήματα μηχανικής
 • Έλεγχος - εγκατάσταση, λύσεις, νομικές πτυχές, εμπόριο

Μαρτυρίες

Eugenijus Ulachovičius , UAB "Dovaina", Επικεφαλής Κατασκευαστής

Έχω υπερασπιστεί τα πτυχία του Bachelor και Master στη Μηχανολογία με τις υψηλότερες αξιολογήσεις. Μπορώ να εκτιμήσω, να αναλύσω, να σχεδιάσω και να βελτιστοποιήσω τα μηχανικά συστήματα, να κατανοήσω και να επιλύσω τα θέματα που είναι αβέβαια ή δεν είναι σαφώς καθορισμένα. Με βάση τις γνώσεις της μηχανικής και άλλων περιοχών, είμαι σε θέση να διαχειριστώ την ομάδα των μηχανικών σε διάφορες περιοχές και επίπεδα.

Τα επιτεύγματά μου διευκολύνεται από την εστίαση του Πανεπιστημίου στις θεμελιώδεις γνώσεις της μηχανολογίας, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία στέρεων βάσεων επαγγελματικών γνώσεων για τη μελλοντική σταδιοδρομία. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι κατάφερα να συνδυάσω σπουδές και εργασία κατά τη διάρκεια των σπουδών του Δασκάλου μου, αυτή η βάση θεμελιώδους μηχανικής αλληλένδετα με την πραγματική πρακτική στην εργασία και ενισχύθηκε περαιτέρω.

Μελετώντας το σχεδιασμό των μηχανικών συστημάτων και εργάζομαι ως κατασκευαστής, αποκτούσα απόλυτα μηχανική ανάλυση, βελτιστοποίηση και μοντελοποίηση μηχανικών συστημάτων και άλλες δραστηριότητες. Απεικονίζεται στη διατριβή του Μεταπτυχιακού μου. Η εργασία αυτή αφορούσε τις πρακτικές μου δραστηριότητες, καθώς επιλύει τα θέματα του κατασκευαστικού τμήματος της εταιρείας με την ανάπτυξη αυτοματοποιημένου συστήματος σχεδιασμού. Κατά την επίλυση αυτών των ζητημάτων, οι διαβουλεύσεις των καθηγητών ήταν διαθέσιμες όλη την ώρα, τόσο κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, βάσει συμφωνίας μετά την εργασία, όσο και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν αντιμετωπίζονταν μικρά προβλήματα.

Τώρα, όταν εργάζομαι ως επικεφαλής κατασκευαστής και διαχειρίζομαι την ομάδα κατασκευαστών, οι γνώσεις που αποκτώνται στο πανεπιστήμιο, με βοηθούν να επιλύσω απροσδόκητα προβλήματα, να κάνω τις κατάλληλες αποφάσεις, να δημιουργήσω μηχανικά συστήματα, να καθορίσω εσωτερικούς κύριους κανόνες σχεδιασμού της εταιρείας και να είμαι επαρκώς ικανός για την επιλογή μελλοντικά μέλη της ομάδας.

Ως εκ τούτου, μπορώ μόνο να πω θετικά πράγματα για αυτό το πρόγραμμα σπουδών: Εκτός από την αποκτηθείσα γνώση, το πρόγραμμα Μηχανολόγων Μηχανικών βοηθά επίσης την προσωπική ανάπτυξη: αναπτύσσει την ευθύνη, την ακρίβεια και επιθυμεί να βελτιωθεί.

Απαιτήσεις εισόδου

 • Πτυχίο Μηχανολογίας.

 • Δίπλωμα πτυχίου και το συμπλήρωμα του (νομιμοποιείται από το Υπουργείο Εξωτερικών, μεταφράζεται στα αγγλικά και ελέγχεται από συμβολαιογράφο).

 • Ελάχιστος μέσος βαθμός (CGPA)> 60%.

 • Οι ερευνητικές δραστηριότητες, τα άρθρα δεν απαιτείται, αλλά δίνει υψηλότερη βαθμολογία εισόδου.

 • Κίνητρα επιστολή.

 • Proficiency στα αγγλικά: IELTS≥6.0 / TOEFL iBT≥85 / CEFR≥C1

βαθμολογία είσοδο αποτελείται από:

 • 0,7 CGPA
 • 0,2 Ερευνητικές δραστηριότητες, άρθρα, εάν υπάρχουν
 • 0.1 Κίνητρο (συνέντευξη Skype)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Kaunas University of Technology

Τελευταία ενημέρωση December 24, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Λιθουανία - Kaunas
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Λιθουανία - Kaunas
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών