Read the Official Description

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές συγκεντρώνεται σε τομείς όπως η εταιρική σχέση, των εταιριών, και η φορολογία των μετόχων, τα φορολογικά προβλήματα των προγραμμάτων συνταξιοδότησης των εργαζομένων, και η έρευνα του φόρου. Είναι, επίσης, ένα ίδρυμα για την είσοδο στα διδακτορικά προγράμματα, και άλλες επαγγελματικές σπουδές.


Υποχρεωτικά Μαθήματα-Tax Μη:

- Μελέτες σε λογιστική θεωρία
- Σπουδές στην Διοικητική Λογιστική


Υποχρεωτικά Μαθήματα Λογιστική Φόρος:

- Ομοσπονδιακή φορολογική πρακτική, διαδικασία, και σύνταξη
- Φορολογία Estate και δώρων
- Φορολόγηση των Επιχειρήσεων και των Μετόχων
- Προηγμένη Φορολόγηση των εταίρων και των εταιρικών σχέσεων και Επαγγελματική Επιχειρήσεις


S Δ ΗΛΩΣΗ των Στόχων

Ως ακαδημαϊκή μονάδα του Πανεπιστημίου της Νέας Ορλεάνης, ένα αστικό ολοκληρωμένη διδασκαλία και την πανεπιστημιακή έρευνα δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τον πληθυσμό της Μείζονος Νέας Ορλεάνης μητροπολιτική περιοχή προσελκύοντας φοιτητές και διδάσκοντες από όλο το έθνος και τον κόσμο γενικότερα, το Τμήμα Λογιστικής έχει τους εξής στόχους:

• Να παρέχει πανεπιστημιακού επιπέδου της προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης λογιστικής σε πρόσωπα που επιθυμούν να ασκήσουν, ή που είναι ήδη που εργάζονται στις θέσεις στον τομέα της λογιστικής, των επιχειρήσεων, ή σχετικές προσπάθειες της σταδιοδρομίας?
• Να προετοιμάσει τους μαθητές του να ανταποκρίνονται στις εκπαιδευτικές απαιτήσεις και να ολοκληρώσει με επιτυχία τα διάφορα λογιστικά που συνδέονται με επαγγελματικές πιστοποιήσεις?
• Να παρέχει ένα επίπεδο εκπαίδευσης που θα προετοιμάζει τους μαθητές της να επιτύχει τις επιδιώξεις της σταδιοδρομίας τους?
• Να συνεχίσει τις δραστηριότητες που οδηγούν σε βελτίωση της παροχής διδασκαλίας της λογιστικής?
• Να συμμετέχουν σε διανοητικές αναζητήσεις που improv ε και να επεκταθεί το ήδη υπάρχον σώμα των γνώσεων στον τομέα της λογιστικής και συναφείς τομείς?
• Να παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες που θα ωφελήσουν τους σπουδαστές του, αποφοίτων του, το πανεπιστήμιο γενικότερα, η κοινότητα της λογιστικής και τους πολίτες της περιοχής Μείζονος Νέας Ορλεάνης?
• Να παρέχει ευρεία πρόσβαση στις προσφορές της, με την ικανοποίηση τόσο των παραδοσιακών και μη παραδοσιακών σπουδαστών, πλήρους και μερικής απασχόλησης enrollees, τα πρόσωπα majoring σε θέματα λογιστικής και των προσώπων που αναζητούν μη λογιστικής βαθμούς, πρόσωπα matriculating στην πανεπιστημιούπολη και τα πρόσωπα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε τοποθεσίες μέσω δορυφόρου, τα άτομα που κατά κύριο λόγο τα μαθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα πρόσωπα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα το βράδυ, τα άτομα που ζητούν ακαδημαϊκούς τίτλους και τα πρόσωπα που διενεργούν μελέτες για την εκπλήρωση των απαιτήσεων συνεχούς επαγγελματικής εκπαίδευσης ή άλλους δια βίου μαθησιακούς στόχους.Διαπίστευση των Προγραμμάτων Λογιστικής

Το 1990, τα προγράμματα λογιστικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης έγινε ο πρώτος στην περιοχή της Νέας Ορλεάνης και του Louisiana State University (ΜΖΚ) Σύστημα να λάβει χωριστή έγκριση της λογιστικής από AACSB International, τόσο σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Το 2001, αυτή η ξεχωριστή πιστοποίηση της λογιστικής επιβεβαιώθηκε. Μόνο 90 ​​προγραμμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν αυτή τη διάκριση. Αυτή η ειδική διαπίστευση αποτελέσματα από τη συνάντηση ένα αυστηρό σύνολο προτύπων που αφορούν προγράμματος σπουδών, την επάρκεια σχολή, η παραγωγή της έρευνας, της διδασκαλίας και των επιδόσεων των φοιτητών και τοποθετεί το Τμήμα σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση σε εθνικό επίπεδο.


CPA Αποτελέσματα Εξετάσεων

UNO κατατάσσεται σταθερά ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Λουιζιάνα τόσο του αριθμού των πτυχιούχων τη λήψη των εξετάσεις CPA και στο ποσοστό επιτυχίας ποσοστό. ΟΗΕ εξακολουθεί να υπερβαίνει τον εθνικό μέσο όρο για τα άτομα να περάσουν τις εξετάσεις για την πρώτη προσπάθεια τους. Στις Μάιος 1993 εξετάσεις, η πρώτη φορά ποσοστό επιτυχίας για UNO υποψηφίων ήταν τέταρτο υψηλότερο στο έθνος.


See 7 more programs offered by University of New Orleans College of Business Administration »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο