Master of Science σε συστήματα πληροφοριών

DeSales University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science σε συστήματα πληροφοριών

DeSales University

Οι Masters of Science στην Συστημάτων Πληροφοριών στο βαθμό DeSales Πανεπιστήμιο έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται. πρόγραμμα σπουδών μας είναι βαθιά ριζωμένη στην ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων κατάλληλα για χρήση στη βιομηχανία, όπως η διαχείριση των δεδομένων, διαχείριση έργων, τη δικτύωση, τα συστήματα σχεδιασμού, developemnt ιστοσελίδων και προγραμματισμού. Οι εκπαιδευτές μας έχουν επαγγελματική εμπειρία και να κατανοήσει τις ανάγκες της βιομηχανίας και των εργαζόμενων ενηλίκων. Η διδασκαλία περιλαμβάνει τα χέρια μέσα στην τάξη σχετικά, διάλεξη και την ηλεκτρονική μάθηση.

MSIS Συστατικά προγράμματος

Τα συστατικά πρόγραμμα MSIS συνδυάζουν πυρήνα μαθήματα με ειδικότητα, μαθήματα επιλογής και την έρευνα για μια λεπτομερή εμπειρία μάθησης.

Foundation Μαθήματα
Ο σκοπός της απαίτησης Foundation Course είναι η περαιτέρω ενίσχυση αναλυτικές ικανότητες του μαθητή και να εισαγάγει προηγμένες τεχνολογικές και κοινωνικές αντιλήψεις. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την προϋπόθεση βέβαια θεμέλια. Η Εισαγωγή MSIS και Ακαδημαϊκό Πολιτικές επιτροπή μπορεί να παραιτηθεί από μια συγκεκριμένη πορεία θεμέλια για το μαθητή που μπορεί να αποδείξει την ολοκλήρωση της πρόσφατης (όχι άνω των πέντε ετών) ισοδυναμεί πορεία και εμπειρία στο αντικείμενο μάθημα από τις εξετάσεις. Δεν υπερβαίνει τα τρία μαθήματα μπορεί να παραλείπεται.

Εξειδικευμένα Μαθήματα
Η ειδικότητα μαθήματος απαίτηση παρέχει την ευκαιρία να σπουδάσουν προηγμένες τεχνικές έννοιες εφαρμογής και οι πρακτικές. Ανάλογα με το ενδιαφέρον τους, οι υποψήφιοι μπορούν να ικανοποιήσουν την απαίτηση ειδικότητας πορεία από τη μελέτη των δεδομένων ανάπτυξης βάσης, διαχείριση έργου, την ασφάλεια, το web engineering, κινούμενα σχέδια ή ανακοινώσεις. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι από κοινού σχεδιαστεί από τον υποψήφιο και σύμβουλος του υποψηφίου.

Μαθήματα
Τα Μαθήματα επιλογής επιλέγονται από τα διαθέσιμα μαθήματα στο πρόγραμμα MSIS. Θέματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων ενδιαφέροντος και τις τρέχουσες πρακτικές του κλάδου. Μαθήματα θα ενισχύσει περαιτέρω τους στόχους σταδιοδρομίας του υποψηφίου και τις περιοχές ενδιαφέροντος.

Capstone γκολφ
Η απαίτηση επιστέγασμα είναι να αποδείξει την ικανότητα του υποψηφίου να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη και ανεξάρτητη εργασία με επιλογή και την ολοκλήρωση ενός έργου ή σχέδιο. Δουλεύοντας με έναν σύμβουλο, ο υποψήφιος μπορεί να επιλέξει να κάνει μια διατριβή για ένα σύγχρονο ερευνητικό θέμα, μια υλοποίηση του έργου, το σχεδιασμό, ή πείραμα. Οι εν λόγω εργασία μπορεί να αφορά είτε 3 ή 6 ώρες πιστωτικές. Στην τελευταία περίπτωση, ο αριθμός των αιρετό πιστώσεις μειώνεται σε 12.

Περιεκτική Εξέταση
Κοντά στο τέλος των σπουδών τους, όλοι οι υποψήφιοι θα υποχρεούται να υποβληθεί σε διεξοδική εξέταση. Ο σκοπός της εξέτασης είναι να δείξει τις γνώσεις τους για τα θέματα που είναι απαραίτητα για και αναμένεται από έναν επαγγελματία που εργάζονται στο σύγχρονο περιβάλλον της τεχνολογίας των πληροφοριών. Η εξέταση μπορεί να ληφθεί, αφού ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει την απαίτηση ειδικότητας.

Εισαγωγή Κριτήρια

  • Όλοι οι υποψήφιοι βαθμό αναμένεται να έχουν τουλάχιστον πτυχίο ολοκληρώνεται με ένα ελάχιστο 3. 0 («Β») ΣΔΣ από διαπιστευμένο φορέα των ΗΠΑ ή από ένα ισοδύναμο ξένο πανεπιστήμιο. Ο αιτών με ένα πτυχίο που χορηγείται ως αποτέλεσμα των μελετών λιγότερο από τέσσερα χρόνια πρέπει να αποδείξει ότι η εν λόγω πτυχίο είναι ισοδύναμο με το συγκρίσιμο τεσσάρων χρόνων μεγάλη αμερικανική μελέτη. Το πρωτότυπο ή επικυρωμένα αντίγραφα των πρακτικών πρέπει να υποβληθούν στο Πανεπιστήμιο.
  • Ένα ολοκληρωμένο Αίτηση Συμμετοχής έντυπο μαζί με ένα $ 35 (US) τέλος αίτησης είναι απαραίτητο στο πλαίσιο της διαδικασίας εισδοχής.
  • Μια τρέχουσα επανάληψη και τρεις συστατικές επιστολές, κατά προτίμηση από πρώην εκπαιδευτές πανεπιστήμιο ή διαχειριστές ολοκληρώνουν το πακέτο αίτησης.
  • Αιτήσεις γίνονται δεκτές σε συνεχή βάση και οι μαθητές μπορούν να αρχίσουν από την επόμενη ευκαιρία.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Center Valley, Pennsylvania
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - Allentown, Pennsylvania
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ρουμανία - Bucharest, Bucharest
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates