Master Of Science σε σύνθετα

PFH Private University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master Of Science σε σύνθετα

PFH Private University of Applied Sciences

ΡΡΗ Hansecampus Stade / Αμβούργο

Verbundwerkstoffe / Σύνθετα Master of Science (M.Sc.)

Ο Μάστερ στην "Verbundwerkstoffe / Σύνθετα" προορίζεται για τους μηχανικούς και τους αποφοίτους των μαθηματικών και των φυσικών επιστημών με την επαγγελματική εμπειρία, οι οποίοι θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα τίτλο στον τομέα των σύνθετων υλικών μέσω της επαγγελματικής δρόμο ανάπτυξης. Η ιδιαίτερη εστίαση του προγράμματος σπουδών είναι και στις δύο πλαστικά ενισχυμένα με ίνες άνθρακα (CFRP, κοινώς γνωστή ως «άνθρακα») και τα πλαστικά ενισχυμένα με ίνες γυαλιού (GFRP). Το μάθημα είναι δομημένο ως ένα σύνολο τεσσάρων μονάδων μπλοκ, κάθε διάρκειας 17 ημερών », και φυσικά το Σαββατοκύριακο.

Μπορείτε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών, είτε στα γερμανικά ή στα αγγλικά. Αξιολόγηση Μάστερ θα ανοίξει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές σταδιοδρομίας, με τον κλάδο CFRP της οικονομίας και μόνο που προβλέπεται να αυξηθεί κατά 10 τοις εκατό το χρόνο. Η υψηλή ζήτηση για ειδικούς σε σύνθετα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον.

Τα οφέλη σας

 • Πρόγραμμα σπουδών μοναδικό σε όλη την Ευρώπη
 • Καλύτερες προοπτικές σταδιοδρομίας στην κατασκευή αεροσκαφών, μηχανικής αυτοκινήτων, κατασκευή μηχανών, κατασκευή ανεμογεννητριών και πολλές άλλες βιομηχανίες
 • Επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών ανάπτυξης στο μπλοκ και το Σαββατοκύριακο μαθήματα
 • Up-to-ημερομηνία περιεχόμενο που παρέχεται από καθηγητές με την πρακτική εμπειρία
 • Συνεργατική συνεργάτες όπως η Airbus, τα τρένα DLR και το Ινστιτούτο Fraunhofer στην άμεση γειτονιά της πανεπιστημιούπολης
 • Επιλεγμένα διαχείρισης περιεχομένου στο πρόγραμμα σπουδών
 • Ατομική εποπτεία σε μικρές ομάδες μάθησης

ΝΕΟΣ! Full-Time Επιλογή Triple Βραβείο

Το MSc in ύλες πρόκειται τώρα να προσφερθούν εντός του πεδίου εφαρμογής ενός πλήρους απασχόλησης, το πρόγραμμα triple-βραβείο. Με την επιτυχή ολοκλήρωση, οι μαθητές θα απονεμηθεί ένα πλήρως διαπιστευμένο και αναγνωρισμένες από το κράτος πτυχίο Master of Science σε Σύνθετα, ένα πιστοποιητικό διαχείρισης, και ένα πιστοποιητικό Γερμανικής Γλώσσας.

Το πρόγραμμα των τριών εξάμηνο (18 μήνες) έχει αναπτυχθεί με διεθνή αποφοίτων μηχανικών στο μυαλό που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία στον συναρπαστικό χώρο των σύνθετων υλικών και οι οποίοι έχουν συγγένεια προς τη Γερμανία. πλήρους απασχόλησης φύση της και την ένταξή της μαθήματα διαχείρισης και γερμανική γλώσσα εκπαίδευσης έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι ευκολότερο για τους υποψηφίους να αποκτήσουν φοιτητική βίζα και να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία στη Γερμανία. Η καρδιά του προγράμματος MSc αποτελείται από τέσσερα 16 ημερών μπλοκ διαλέξεις και συνεδρίες εργαστήριο / εργαστήριο, μεταξύ των οποίων οι μαθητές λαμβάνουν εντατική μαθήματα γερμανικής γλώσσας και Διοίκησης. Το τελευταίο εξάμηνο είναι αφιερωμένο στην διατριβή του πλοιάρχου.

STUK

Επαγγελματική Εξειδίκευση ανάπτυξη στους βασικούς Τεχνολογία Πεδίο CFRP

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει το επαγγελματικό πρόγραμμα ανάπτυξης της μηχανικής, που οδηγεί σε πτυχίο Master of Science (M.Sc.), σε «Verbundwerkstoffe / Σύνθετα" σε ΡΡΗ Hansecampus Stade. Είναι διαπιστευμένο από τον Οργανισμό Διαπίστευσης ASIIN και αναγνωρισμένες από το κράτος. Το πρόγραμμα σπουδών εκτείνεται σε τρία εξάμηνα, αξίζει συνολικά 60 ECTS και περιλαμβάνει επτά ενότητες που έχουν συντονιστεί ως προς το περιεχόμενο.

Στο πρώτο και δεύτερο εξάμηνο του προγράμματος σπουδών που διδάσκονται στα γερμανικά, θα παρακολουθήσουν ένα δύο εβδομάδων και ένα μπλοκ μίας εβδομάδας των μαθημάτων, καθώς και πέντε μαθήματα το Σαββατοκύριακο. Στην παραλλαγή μελέτη διδάσκονται στα αγγλικά, θα συμπληρώσει συνολικά τέσσερις μονάδες μπλοκ, κάθε διάρκειας 17 ημερών », και φυσικά το Σαββατοκύριακο. Επιπλέον, οι πτυχές αναμειγνύονται-μάθησης συνοδεύουν το πρόγραμμα σπουδών. Το τρίτο εξάμηνο και στις δύο παραλλαγές μελέτη προορίζεται για τη διατριβή Μάστερ και προφορική άμυνα. Αυτός ο διαχωρισμός εξασφαλίζει ότι μπορείτε να συντονίζουν το πρόγραμμα σπουδών και ταυτόχρονη επαγγελματική δραστηριότητα βέλτιστο τρόπο.

Το περιεχόμενο της μελέτης

Τα δύο πρώτα εξάμηνα αφιερώθηκε στη θεωρητική ενοποίηση του περιεχομένου επιστήμης της μηχανικής, με ιδιαίτερη έμφαση στην εννοιολογική και δομική σχεδίαση σύνθετα υλικά με ίνες, εν μέρει / πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και βελτιστοποίηση της διαδικασίας. Θα λάβετε επίσης εκτεταμένη γνώση σχετικά με το σχεδιασμό πολυ-λειτουργικό σύνθετα και την εφαρμογή των σύνθετων δομών ευφυής ινών. Επιχειρηματικό περιεχόμενο Διοίκησης, όπως ο Εσωτερικός Έλεγχος Λογιστικής & (στα πλαίσια ενός παιχνιδιού προσομοίωσης των επιχειρήσεων), την Καινοτομία και Στρατηγική Διοίκηση, είναι επίσης ενσωματωθεί στο πρώτο εξάμηνο. Τέλος, στο τρίτο εξάμηνο, θα εργαστούν για διατριβή Μάστερ σας, με την προφορική υπεράσπιση της οποίας θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα σπουδών που οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού.

Προοπτικές καριέρας

Το Master of Science στην Verbundwerkstoffe / Σύνθετα θα σας δώσει ένα προσόν διεπαγγελματικές δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναλάβει καθήκοντα διαχείρισης σε δραστηριότητες που σχετίζονται με σύνθετα υλικά με ίνες. Θα είναι, για παράδειγμα, να ανοίξει άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας στην κατασκευή αεροσκαφών, μηχανικής αυτοκινήτων, κατασκευή μηχανών, und πλοίο κτίριο γιοτ, σιδηροδρομικών οχημάτων και την κατασκευή ανεμογεννητριών.

styj

απαίτηση εισόδου

Ολοκληρώσει την πορεία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σπουδών στις επιστήμες μηχανικού ή άνω του μέσου όρου τίτλο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις φυσικές επιστήμες και τουλάχιστον ένα έτος επαγγελματικής εμπειρίας.

Διαδικασία υποβολής της αίτησης

 • Γραπτή ή online αίτηση
 • προσωπική συνέντευξη, όπου ισχύει

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Δυνατό να εφαρμοστεί ανά πάσα στιγμή

έγγραφα της αίτησης

Επιστολή της αίτησης, συνοδευτική επιστολή, βιογραφικό σημείωμα σε μορφή πίνακα, αντίγραφα όλων των επίσημων πιστοποιητικών αποφοίτησης από όλα τα ιδρύματα εκπαίδευσης και κατάρτισης κέντρα υψηλότερη, μια επιστολή της σύστασης από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την έρευνα ή την εταιρική σφαίρα, έντυπο αίτησης ειδικά για ΡΡΗ

Δίδακτρα

 • 5.940 ευρώ ανά εξάμηνο για τους φοιτητές μερικής απασχόλησης? € 7.200 για φοιτητές πλήρους φοίτησης τριπλό βραβείο
 • € 520 το admin τέλους (παραιτήθηκε για τους πολίτες της ΕΕ)
 • 420 δίδακτρα ευρώ (μη επαναλαμβανόμενα)
 • 1.000 ευρώ εξέταστρα (μία φορά ανά πρόγραμμα σπουδών)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση April 4, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2018
Duration
Διάρκεια
3 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
19,240 EUR
Locations
Γερμανία - Stade
Ημερομηνία Έναρξης: Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2018
Γερμανία - Stade
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Δίδακτρα: € 5940 / εξάμηνο για τους φοιτητές μερικής απασχόλησης, € 7200 για πλήρη απασχόληση? τέλη Μια φορά: € 1420 εξέταστρα / εγγραφής, € 520 admin τέλους για τους φοιτητές εκτός ΕΕ