Master of Science στα Μαθηματικά

Goethe University Frankfurt

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στα Μαθηματικά

Goethe University Frankfurt

Goethe Goes Παγκόσμια - Μεταπτυχιακό Υποτροφίες Διαθέσιμο Τώρα

Λόγω της Johanna-Quandt-Ίδρυμα, Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτης προσφέρει τώρα υποτροφίες για όλα τα προγράμματα μάστερ με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα. Η «Γκαίτε Goes Global» πρόγραμμα υποτροφιών είναι ένα πρωτοποριακό έργο και μοναδικό στον ακαδημαϊκό τοπίο της Γερμανίας. Επιδιώκουμε εξαιρετική υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ένα από MA ή MSc προγράμματά μας τα οποία είναι ενσωματωμένα βαθιά μέσα ισχυρότερο έρευνά μας μονάδων (π.χ. Κέντρα Αριστείας, συνεργατική ερευνητικά κέντρα, και LOEWE κέντρα). Θα προσφέρει 20 υποτροφίες ετησίως 2.016 - 2.020 - αν πρωταρχικό κίνητρο σας είναι η έρευνα, ελάτε εξαιρετικά διεθνή ερευνητική κοινότητα μας!

Το περιεχόμενο των μαθημάτων και περιοχές εστίασης

μαθηματικά είναι μια σημαντική πολιτιστική επιστήμη με μια ιστορία που χρονολογείται από την αρχαιότητα. Ωστόσο, είναι επίσης η κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές σύγχρονες τεχνολογίες και έχει γίνει μια βασική τεχνολογία στην εποχή της πληροφορίας. Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη δημόσια εικόνα των μαθηματικών, η οποία θεωρείται συχνά ως ένα κλειστό κόσμο των θεωρημάτων και την αριθμητική τους τύπους. Ωστόσο, υπάρχουν μαθηματικές μεθόδους και τις διαδικασίες πίσω από θέματα και προβλήματα, όπως η συμπίεση δεδομένων και την ασφάλεια των δεδομένων, ελέγχου της κυκλοφορίας, τη βελτιστοποίηση των χρηματοπιστωτικών μέσων και μη καταστρεπτικών ιατρικές τεχνικές. Αυτές οι διαδικασίες δημιουργούν μια ζωντανή επιστήμη με πολλά άλυτα προβλήματα και τεράστιες συνέπειες σε εφαρμογές.

Μελετώντας τα μαθηματικά είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και μια μεγάλη διανοητική πρόκληση. Μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για μια καριέρα ως μαθηματικός στις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία και ως καθηγητής μαθηματικών.

Φοιτητές για το Master of Science φυσικά αξιοποιήσει τις δεξιότητες που έμαθε στο πρόγραμμα του πανεπιστημίου αποκτώντας τα εξής:

  • γνώση των βασικών μαθηματικών επιστημών, μεθοδολογικές προσεγγίσεις τους και μεταξύ τους σχέσεις,
  • μια εικόνα για τα αποτελέσματα της έρευνας up-to-ημερομηνία και η σημασία αυτών,
  • η ικανότητα να ασχοληθεί με μια ολοκληρωμένη μαθηματική εργασία ανεξάρτητα σε Διπλωματική Εργασία,
  • οι δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστεί ως βοηθός μαθηματική ή υπάλληλος σε ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα,
  • η βάση για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.

Ξεκινήστε το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα μπορεί να ξεκινήσει στις αρχές του τόσο το καλοκαίρι και το χειμώνα εξάμηνα.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Πτυχίο στα μαθηματικά ή πτυχίο σε ένα θέμα που εστιάζει σε τεχνικά μαθηματικά, τις επιχειρήσεις μαθηματικά ή ΑΜ μαθηματικά? Οι υποψήφιοι χωρίς πτυχίο στα μαθηματικά πρέπει να αποδεικνύουν τη γνώση της ισοδυναμίας στην Ανάλυση, Γραμμική Άλγεβρα, Stochastics, αριθμητική ανάλυση και διακριτά μαθηματικά και πέρα ​​πέρα ​​σε βάθος μελέτη σε μια μαθηματική περιοχή, ύψους τουλάχιστον 18 CP.

Η είσοδος μπορεί να χορηγείται με την προϋπόθεση της παροχής πρόσθετων μαθημάτων και της ενότητας εξετάσεις από το πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου με μέγιστο ποσό των 60 CP. Τα μαθήματα αυτά δεν αποτελούν μέρος της εξέτασης του Δασκάλου. Εάν η απαίτηση αυτή δεν εκπληρωθεί εντός της προθεσμίας που ορίζεται από την επιτροπή είσοδος, η είσοδος θα πρέπει να ανακληθεί.

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν γερμανικό προσόντα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο, ούτε έχουν πτυχίο από ένα γερμανικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, υποχρεούνται να υποβάλουν την απόδειξη επαρκών γερμανικής γλώσσας.

προσωρινή εισαγωγή

Εάν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο χαρακτηρισμός εισαγωγής στο πανεπιστήμιο για το πρόγραμμα συνεχόμενες Master (δηλαδή πτυχίο του πανεπιστημίου), μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα με ένα αντίγραφο των αρχείων με βάση τουλάχιστον 150 πιστωτικές μονάδες. Αυτό το προσωρινό πιστοποιητικό πρέπει να εκδίδεται από το γραφείο επιτρέπεται να βαθμούς ανάθεση ή εκδίδουν πιστοποιητικά. Επίσης, μια επιβεβαίωση της διατριβής σύμβουλος του πανεπιστημίου »δηλώνοντας την έναρξη της διατριβής του Bachelor και μια επιβεβαίωση της enrolement ζητείται. Εάν ένας φοιτητής έχει γίνει δεκτός, αυτό θα είναι σε προσωρινή βάση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Γερμανός
Goethe University Frankfurt
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
370 EUR
Information
Deadline
Locations
Γερμανία - Frankfurt, Hesse
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for the summer semester.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for the winter semester.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Γερμανία - Frankfurt, Hesse
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for the summer semester.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for the winter semester.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών