Master of Science στα οικονομικά, σημαντικές για την οικονομική πολιτική (mscecon)

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στα οικονομικά, σημαντικές για την οικονομική πολιτική (mscecon)

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Στόχοι του προγράμματος Το πρόγραμμα MScECON παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ευρεία γνώση στα οικονομικά στο προηγμένο επίπεδο, ενώ ειδικεύεται στην ανάλυση της οικονομικής πολιτικής. Η έμφαση δίνεται στις βασικές ικανότητες που έχουν άμεση εφαρμογή στο χώρο εργασίας. Το περιεχόμενο του προγράμματος βασίζεται σε στέρεες θεωρητικές βάσεις και δεξιοτήτων αιχμής, ενώ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών πολιτικής.

Δεξιοτήτων που έχουν αποκτηθεί Το Master of Science στα Οικονομικά, Major στην οικονομική πολιτική, παρέχει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσουν μια προκλητική μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε ένα πρώτης τάξεως ελβετικό ίδρυμα με έμφαση στην εφαρμοσμένη οικονομία, και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια καλά θεμελιωμένη ανάλυση της οικονομικής πολιτικής με τη χρήση κατάλληλων θεωρητική και εμπειρική εργαλεία. Η πρωτοτυπία του προγράμματος είναι η εστίαση της για το οικονομικό ρόλο του κράτους, με κατάλληλο συνδυασμό των καθηγητών που συνδυάζουν τόσο ακαδημαϊκή αυστηρότητα και την πραγματική εμπειρία κόσμο. Οικονομικά και χρηματοπιστωτικά προβλήματα είναι σε μεγάλο βαθμό συζητούνται στη σύγχρονη μέσα ενημέρωσης, αλλά ακόμα κι αν ζωτικής σημασίας, ο ρόλος των κρατικών παρεμβάσεων στην οικονομία της αγοράς που βασίζονται συχνά είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να αξιολογηθούν. Οικονομικά είναι το κλειδί πειθαρχία για να κατανοήσουν την εις βάθος το σκεπτικό αυτών των παρεμβάσεων. Οι μαθητές εξοικειώνονται με οικονομικά εργαλεία και τη συλλογιστική, ώστε να μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα και με σιγουριά ποια είναι τα κύρια θέματα, οι σχετικές τάξεις μεγέθους, και οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες. Από την κλιματική αλλαγή με τη γήρανση του πληθυσμού, μια μεγάλη σειρά από θέματα που συζητούνται και αναλύονται, προκειμένου να διευρυνθεί η κατανόηση και η συμβουλευτική ιδιότητα των μεταπτυχιακών φοιτητών μας.

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας Η εκπαίδευση που παρέχεται από την MScECON είναι tailor-made για τις επόμενες απασχόλησης σε δημόσιους φορείς σε όλα τα επίπεδα, των διεθνών οργανισμών και ΜΚΟ. Τα προσόντα αυτά είναι επίσης ενδιαφέρον για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, τα οποία συχνά χρειάζονται εξειδίκευση σε σπίτι στην οικονομική ανάλυση. Απόφοιτοι πρόθυμοι να συνεχίσουν τις σπουδές τους αμέσως μετά το μεταπτυχιακό τους ή μετά την απόκτηση μερικά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας μπορεί να το κάνει με το να ενταχθεί ένα διδακτορικό πρόγραμμα στο ελβετικό ή ξένο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

δομή του μαθήματος Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των παρόμοιων προγραμμάτων, η MScECON συνήθως ολοκληρώνεται σε 3 εξάμηνα μόνο, το τελευταίο εξάμηνο είναι αφιερωμένο στην εργασία και ως εκ τούτου δεν απαιτείται παρακολούθηση στην τάξη. Δραστήριοι οι μαθητές μπορούν να τελειώσει ακόμα το πρόγραμμα μέσα σε ένα χρόνο αρχίζοντας να εργαστούν για την εργασία κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εξαμήνων. Χάρη στη συγκέντρωση των πιο διαλέξεις σε 3-4 ημέρες την εβδομάδα, η κεντρική τοποθεσία του Neuchâtel και εξαιρετικές σιδηροδρομικών συνδέσεων, το πρόγραμμα μπορεί εύκολα να παρακολουθήσει από μετακινούμενους. Κατόπιν αιτήματος, το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια βάση parttime για εκείνους που επιδιώκουν μια επαγγελματική δραστηριότητα παράλληλα.

Διαδραστική διδασκαλία Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τομέων, το πρόγραμμα εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές να αποκτήσουν τις γνώσεις που αντιστοιχούν στις ανάγκες των μελλοντικών εργοδοτών τους και, επομένως, να παρασκευάζεται αμέσως και πλήρως για την απασχόληση μετά την αποφοίτηση. Μέσα από την υλοποίηση της διατριβής του πλοιάρχου, οι μαθητές εκπαιδεύονται για να γίνουν αυτόνομοι ερευνητές. Μπορούν επίσης να επιλέξουν να συνδυάσουν τη διατριβή του κυρίου τους με ένα οικοτροφείο σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος, που διευκολύνει τις αλληλεπιδράσεις δασκάλου-μαθητή, το Πανεπιστήμιο του Neuchâtel και Σχολή του Οικονομικού προσφέρουν εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες για μια επιτυχή και έγκαιρη ολοκλήρωση των σπουδών. Σε όλο το πρόγραμμα, οι μαθητές απολαμβάνουν τη μέγιστη υποστήριξη και στενή επίβλεψη από το διδακτικό προσωπικό. Όλα τα μαθήματα είναι διαδραστικό και προώθηση της ενεργού συμμετοχής των φοιτητών. Ένα online σύστημα αξιολόγησης επιτρέπει στους μαθητές να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τα μαθήματα που παρακολούθησαν και να κάνει προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες www.unine.ch/mscecon

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
790 CHF
Κάθε εξάμηνο κοστίζει 790 CHF
Locations
Ελβετία - Neuchâtel, Neuchâtel
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ελβετία - Neuchâtel, Neuchâtel
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών