Master of Science στην γεωεπιστημών

Goethe University Frankfurt

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στην γεωεπιστημών

Goethe University Frankfurt

Goethe Goes Παγκόσμια - Μεταπτυχιακό Υποτροφίες Διαθέσιμο Τώρα

Λόγω της Johanna-Quandt-Ίδρυμα, Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτης προσφέρει τώρα υποτροφίες για όλα τα προγράμματα μάστερ με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα. Η «Γκαίτε Goes Global» πρόγραμμα υποτροφιών είναι ένα πρωτοποριακό έργο και μοναδικό στον ακαδημαϊκό τοπίο της Γερμανίας. Επιδιώκουμε εξαιρετική υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ένα από MA ή MSc προγράμματά μας τα οποία είναι ενσωματωμένα βαθιά μέσα ισχυρότερο έρευνά μας μονάδων (π.χ. Κέντρα Αριστείας, συνεργατική ερευνητικά κέντρα, και LOEWE κέντρα). Θα προσφέρει 20 υποτροφίες ετησίως 2.016 - 2.020 - αν πρωταρχικό κίνητρο σας είναι η έρευνα, ελάτε εξαιρετικά διεθνή ερευνητική κοινότητα μας!

Το περιεχόμενο των μαθημάτων και περιοχές εστίασης

Γεωεπιστήμη εξετάζει τις χρονικές και χωρικές μεταβολές στο σύστημα της Γης, οι αλλαγές που συνδέονται με τα χαρακτηριστικά και σύνθεση των υλικών των γεω ύλης παρατηρώντας, μέτρηση και μοντελοποίηση. Οι διαστάσεις κυμαίνονται από τις μικρότερες χρονικές και χωρικές ενότητες (π.χ. ατμοσφαιρική απορρίψεις ή κρυσταλλικές δομές) μέχρι την ηλικία της Γης, την παγκόσμια κίνηση των ηπείρων και μανδύα μεταφοράς. Οι ποικίλες αλληλεπιδράσεις απαιτούν εντατική συνεργασία μεταξύ πολύ διαφορετικών κλάδων.

Στο Τμήμα του Geoscience / Γεωγραφία στο Goethe Universität Φρανκφούρτη, αυτές οι ειδικότητες είναι μετεωρολογία, φυσική γεωγραφία, τη γεωλογία, παλαιοντολογία, ορυκτολογία και γεωφυσική. Υπάρχουν, επίσης, στενούς δεσμούς με το Μουσείο Senckenberg και το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Γεωεπιστημών στην TU Darmstadt. Οι διαλέξεις δίνονται από μέλη και των δύο θεσμικών οργάνων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Geoscience βασίζεται στην παραδοσιακή γη των επιστημών και οι μαθητές λαμβάνουν εκπαίδευση στη γεωλογία, παλαιοντολογία, γεωφυσική και ορυκτολογία. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος μπορεί να ακολουθήσει το πτυχίο Bachelor. Οι μαθητές σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να ειδικεύονται στην γεωλογία, γεωφυσική, ορυκτολογία ή Παλαιοντολογία.

Ξεκινήστε το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα σπουδών αρχίζει στην αρχή του χειμώνα ή το καλοκαίρι εξάμηνο.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

  • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του Δασκάλου είναι πτυχίο στην Geoscience από ένα γερμανικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή πτυχίο σε Geoscience ή άλλο φυσικό βαθμό επιστήμες που αναγνωρίζεται ως ισοδύναμο από την εξεταστική επιτροπή
  • Η εξεταστική επιτροπή αποφασίζει ποιος έχει εισαχθεί στο πρόγραμμα του Δασκάλου, και κατά πόσον οι εξαιρέσεις μπορούν να γίνουν αν είναι απαραίτητο, με βάση την αίτηση που υποβάλλει ο υποψήφιος. Η αίτηση πρέπει να περιλαμβάνει τα συνήθη έγγραφα, όπως αρχεία, πιστοποιητικά, βιογραφικό κλπ καθώς και ένα «συμπλήρωμα διπλώματος» και μια σύντομη γραπτή δήλωση σχετικά με συγκεκριμένα σχέδια του φοιτητή για το πρόγραμμα σπουδών (π.χ. το επιθυμητό ειδικό χώρο).
  • Ο φοιτητής πρέπει να έχει ικανοποιητικές γνώσεις της αγγλικής γλώσσας όπως ορισμένοι διαλέξεις επίσης διδάσκονται στα αγγλικά.
  • Οι υποψήφιοι που δεν έχουν γερμανικό προσόντα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο, ούτε έχουν πτυχίο από ένα γερμανικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, υποχρεούνται να υποβάλουν την απόδειξη επαρκών γερμανικής γλώσσας.

προσωρινή εισαγωγή

Όλοι οι φοιτητές που θα ήθελαν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους αυτό το εξάμηνο και ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν το πρόγραμμα Μάστερ στην Geoscience στο Goethe Universität αμέσως μετά το πτυχίο Bachelor (ανά e-mail), πρέπει να υποβάλει αίτηση για εισαγωγή προς διατριβή του πανεπιστημίου, το αργότερο έξι εβδομάδες μετά την η έναρξη του εξαμήνου στο γραφείο εξέτασης.

Η αίτηση πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

  1. προσωπικά στοιχεία (όνομα, αριθμός εγγραφής, στοιχεία επικοινωνίας) 2. το όνομα του δασκάλου 3. θέμα της διατριβής του πανεπιστημίου 4. κατάλογο όλων των ολοκληρώθηκε επιτυχώς ενότητες που έχουν επιτύχει τουλάχιστον 110 ΚΚ 5. απόδειξη της ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο από BP6
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Γερμανός
Goethe University Frankfurt
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2018
Duration
Διάρκεια
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
370 EUR
Information
Deadline
Locations
Γερμανία - Frankfurt, Hesse
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for the summer semester.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for the winter semester.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2018
Γερμανία - Frankfurt, Hesse
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for the summer semester.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
for the winter semester.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών