Read the Official Description

Έχετε τη μονάδα να συνεχίσει τις απαντήσεις τους σε βιολογικούς ερωτήσεις; Έχετε πάντα ήθελε να μάθει περισσότερα για τα μικρόβια ή / και το ανθρώπινο σώμα; Θέλετε την ευκαιρία να γίνει ένας ερευνητής παγκοσμίου επιπέδου ή επαγγελματική ιατρική για την υγεία;

Εάν απαντήσατε "ναι" σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ερωτήσεις, σας ενθαρρύνω να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα (ASU)!

Έρευνα και Εκπαίδευση Ευκαιρίες

ευκαιρίες κατάρτισης είναι σημαντικά συστατικά του κάθε προγράμματος επιστήμης και εδώ στο ASU, οι μαθητές μας έχουν πρώτης τάξεως ιατρική και ερευνητική κατάρτιση ευκαιρίες που τους παρέχονται. Έχουμε συνεργασίες με ιατρικά ιδρύματα κατάρτισης, όπως το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αλαμπάμα της Ιατρικής Σχολής και του Virginia Tech Edward Μέσω Κολέγιο Οστεοπαθητική Ιατρική. Οι μαθητές μας, επίσης, αποκτούν τα χέρια στην εμπειρία στο ιατρικό επάγγελμα μέσω Τροπική πρόγραμμα Λοιμωδών Νοσημάτων Association (TPaiDA) Παθολογία μας και. Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) - MARC πρόγραμμα και το HBCU-UP Πρόγραμμα Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών (NSF) είναι δύο εκπαιδευτικά προγράμματα σημαντική έρευνα που προσφέρουμε για να ωθήσει τους μαθητές προς την επιστημονική αριστεία. Επιπλέον, το Κέντρο Νανοβιοτεχνολογία συνδεδεμένες με το τμήμα μας έχει λάβει την εθνική έπαινο.

Ταλαντούχος, βραβευμένη σχολή και φοιτητές

Όχι μόνο προσφέρουμε σπουδές και προγράμματα κατάρτισης, αλλά οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί στο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών της ASU αποτελούν μια πληθώρα βραβευμένων ατόμων στον τομέα της επιστήμης. Οι μαθητές μας συμμετείχαν σε ιατρικές πρακτικές τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Παρουσιάζουν ανταγωνιστικά την έρευνά τους σε εθνικά, περιφερειακά και τοπικά συνέδρια και συμπόσια. Συμμετέχουν επίσης στο Club BioMed (ο επίσημος προ-επαγγελματικός οργανισμός του τμήματος), στο Εθνικό Ινστιτούτο Επιστημών και στην Εθνική Επιστημονική Εταιρεία Ομολογίας Beta Kappa Chi.

Η εκπαίδευση των μαθητών μας είναι το κύριο μέλημα των διδασκόντων μας. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε τους αποφοίτους μας για το μέλλον, έτσι ώστε όταν αποφοιτούν από την ASU είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με τους καλύτερους. Τα μέλη του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών ενώνονται με την αφοσίωσή μας στην καλλιέργεια της επόμενης γενιάς βιολόγων και επαγγελματιών υγείας. Η φιλοσοφία μας με επίκεντρο τον σπουδαστή μας παρακινεί να παρέχουμε ισχυρά προγράμματα σπουδών, να εμπλέξουμε τους μαθητές μας και να τους εμπνεύσουμε στην ηγεσία.

Σας ζητάμε να διαβάσετε την ιστοσελίδα μας και να πάρετε πραγματικά μια αίσθηση για τις συναρπαστικές ευκαιρίες που προσφέρει το τμήμα μας. Ελάτε στο ASU και αφήστε το πάθος σας να μάθετε να σας εμπνέουμε. Είναι πραγματικά μια σπουδαία στιγμή να είσαι BIO-Hornet!

Προϋποθέσεις

Πτυχίο Bachelor στη βιολογία, στη χημεία ή στον σχετικό τομέα, και ένα ελάχιστο, σωρευτικό μέσο βαθμό βαθμού 3,0 σε κλίμακα τεσσάρων βαθμών.

Προαπαιτούμενα μαθήματα περιλαμβάνουν:

 • Βαθμός «C» ή καλύτερα
 • Γενική φυσική 8 ημ. ώρες
 • Γενική Chem. 8 sem. ώρες
 • Οργανικό χημικό. 8 sem. ώρες
 • Βιολογικό / βιοχημικό κύτταρο. 4 sem. ώρες

Ωρες πιστώσεως

Ελάχιστες 35 ώρες πίστωσης, οι οποίες περιλαμβάνουν τα βασικά μαθήματα απαιτήσεων:

 • BIO 500-Μεταπτυχιακό Σεμινάριο στη Βιολογία
 • BIO 517-Cell & Μοριακή Γενετική
 • BIO 521-Biological Tech. & Μέσο.
 • BIO 619-Molecular Genetics
 • BIO 660-Έρευνα και Διατριβή

Απαιτήσεις δοκιμής

Οι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν το θέμα GRE και το γενικό: Δεν απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία, αλλά η προτίμηση είναι:

 • Βαθμολογία κλίμακας:
 • Verbal: 156
 • Ποσοτικά: 158
 • Αναλυτική γραφή: 3
 • Δοκιμή θέματος: GRE (Δεν υπάρχει ελάχιστο αποτέλεσμα)
 • Εισηγητικές επιστολές: 3

Διάρκεια προγράμματος και προθεσμίας

Ο μέσος χρόνος για την αποφοίτηση είναι 2 έτη. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση 1 μήνα πριν τελειώσει το τρέχον εξάμηνο.

Μεταπτυχιακά τέλη

Παρακάτω υπολογίζονται τα δίδακτρα και τα έξοδα για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης που διαμένουν στην πανεπιστημιούπολη κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-18. Τα πραγματικά έξοδα και οι χρεώσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις αποφάσεις εγγραφής και τον τρόπο ζωής. Μπορείτε επίσης να επιθυμήσετε να αναθεωρήσετε τα εκτιμώμενα δίδακτρα και τα έξοδα για την εγγραφή μερικής απασχόλησης μεταπτυχιακών στην πλήρη μας Προϋπολογισμού. Για κατανομή των τελών ανά ώρα πίστωσης και ανά εξάμηνο, κατεβάστε το 2017-18 Πρόγραμμα Φοιτητικής Φροντίδας και Αμοιβών.

Τοποθετώ Εκτός κράτους
Τιμολογημένα Έξοδα
Δίδακτρα $ 10.156 17.572 δολάρια
Δωμάτιο / Διοικητικό Συμβούλιο $ 5.422 $ 5.422
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 15.578 δολάρια 22,994 δολάρια
Άλλα εκτιμώμενα έξοδα
Βιβλία $ 1.000 $ 1.000
Μεταφορά $ 1,552 $ 1,552
Διάφορα / Προσωπικά $ 1.840 $ 1.840
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ $ 4.392 $ 4.392
Εκτιμώμενο συνολικό ποσό 19.970 δολάρια 27.386 δολάρια
Program taught in:
Αγγλικά

See 19 more programs offered by Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
10,156 USD
Ετήσια διδασκαλία στο κράτος. $ 17.572 Ετήσια Εκπαίδευση εκτός Κράτους
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο